Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
9 χρονια πριν, δεν υπηρχε καμια εθνικη Ελλαδος. Υπηρχαν οι συλλογοι και μονο. Οι παικτες πηγαιναν στην εθνικη και το θεωρουσαν καφενειο. Παιζαμε με τους χειροτερους Γερμανους ολων των εποχων(πιο ταλαντουχος παικτης ο Νταισλερ) και τρωγαμε 4 μεσα στο ΟΑΚΑ ενω αυτοι επαιζαν με 10.
9 χρονια μετα, ειμαστε στενοχωρημενοι που η εθνικη αποκλειστηκε στα προημιτελικα του Euro απο την καλυτερη Γερμανια της 20ετιας. Στο ενδιαμεσο εχουμε παει σε 3 euro και 1 mundial, ενω εχουμεκατακτησει κι ενα euro.
Yπαρχει πιο ανερχομενη ομαδα απο την εθνικη Ελλαδος?
Η νοοτροπια σφυρηλατηθηκε, χτιστηκε. Ο χαρακτηρας επισης. Το πεισμα, η αποφασιστικοτητα, η ομαδικοτητα ειναι στοιχεια της σχολης ποδοσφαιρου μας(ναι πλεον εχουμε και απο αυτη). Τι μενει? Παικτες με τεχνικες προδιαγραφες. Μια νεα συναρπαστικη γενια αναδυεται. Φορτουνης, Φετφατζιδης, Νινης, Αθανασιαδης, Γεωργιαδης, Κονε, Μητρογλου. Παικτες που μπορουν να κανουν μια ντριμπλα, μια ωραια πασα. Η αμυνα θα ειναι παντα εκει και θα ειναι παντα καλη.

Εχω πολλους λογους να χαμογελαω. Και να περιμενω το μελλον με ανυπομονησια. Πιστευω οτι θα φτιαξουμε γαμω τις ομαδες. Ειλικρινα. Για πρωτη φορα αυτην την 9ετια, υπαρχουν παικτες που ξερουν και μπαλα. Δεν τους ειδαμε σε αυτο το euro, θα τους δουμε απο δω και περα.

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Γιωργο Καραγκουνη και τον Νικο Λυμπεροπουλο. Με ολα τα μειονεκτηματα τους, ηταν παντα εκει γι αυτην την ομαδα. Σε οποιεσδηποτε συνθηκες. Στο mundial 2014 στο χερι του καθε Νινη ή Φορτουνη και στο χερι του καθε Μητρογλου ή Αθανασιαδη ειναι να μην φανουν τα μεγαλα κενα που αφηνουν αυτοι οι 2 κυριως ως προσωπικοτητες.

O Oτο εκανε μεγαλη δουλεια. Δουλεια την οποια ειναι αξιος να συνεχισει ο Σαντος. Για τον μονο λογο οτι καταλαβαινει την ψυχοσυνθεση του Ελληνα. Οπως και ο Οτο.
Πριν το euro δεν μου αρεσαν πολλες απο τις επιλογες. Εξακολουθω να εχω ενστασεις. Αλλα.....
ο Σαντος δικαιωθηκε σε μεγαλο βαθμο. Και απο δω και περα και παρολα τα κουσουρια που ξερουμε οτι εχει, ειναι ο ιδανικος(μονος αλλος που θα μπορουσε ειναι ο Αναστασιαδης αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο τωρα).

ΥΓ: Και κατι για το ματσακι. Η Αγγλια εχασε 4-1 απ τους Γερμανους. Η Αργεντινη 4-0. Η ελλαδιτσα 4-2. Θα μπορουσε να φαει κι αλλα, σαφως. Δεν τα εφαγε ομως. Αυτη η ομαδα δεν γνωριζει πλεον συντριβες κι αν γινει, θα ναι η κακια στιγμη. Μεγαλη υποθεση ο Χαρακτηρας που λεγαμε πιο πανω. Αν σκεφτειτε τι ειμασταν πριν 9 χρονια.....και τι γιναμε τωρα. Εχουμε λαμπρο μελλον. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παμε για μουντιαλ τωρα  :zfuck:

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παντως στο μπασκετ τους γαμουμε τους γερμανμους, χεχεχε :cheesy:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλα τα λες...μετα απο πολλα χρονια λεμε οτι εχουμε μια πολυ καλη αξιοπρεπεσταστη ομαδα.Δυσκολα θα ξαναπαρουμε τιτλο αλλα σκεφτητε ποσο δυσκολο ειναι αυτο.
Το μονο ζητουμενο ειναι,θα παιξουμε επιτελους και λιγο ελκυστικοτερη μπαλα.
Αυτα ,μπραβο στα παιδια για την 8αδα και ας μην ειμαι ο φανατικοτερος οπαδος αυτης της ομαδας.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
9 χρονια πριν, δεν υπηρχε καμια εθνικη Ελλαδος. Υπηρχαν οι συλλογοι και μονο. Οι παικτες πηγαιναν στην εθνικη και το θεωρουσαν καφενειο. Παιζαμε με τους χειροτερους Γερμανους ολων των εποχων(πιο ταλαντουχος παικτης ο Νταισλερ) και τρωγαμε 4 μεσα στο ΟΑΚΑ ενω αυτοι επαιζαν με 10.
9 χρονια μετα, ειμαστε στενοχωρημενοι που η εθνικη αποκλειστηκε στα προημιτελικα του Euro απο την καλυτερη Γερμανια της 20ετιας. Στο ενδιαμεσο εχουμε παει σε 3 euro και 1 mundial, ενω εχουμεκατακτησει κι ενα euro.
Yπαρχει πιο ανερχομενη ομαδα απο την εθνικη Ελλαδος?...............

Να θυμισω οτι εκτος απο το μουντιαλ του 94 η Εθνικη μας επαιξε στη τελικη 8αδα του euro του 1980, εφερε 0-0 με τη Γερμανια(Δυτικη τοτε) που μετα πηρε και το κυπελο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφηστε τα γιουρο τωρα..

Θα μαστε μαγκες εαν κανουμε μια καλη πορεια στο επομενο παγκοσμιο κύπελλο

Και μαλιστα μας θεωρω δεδομενους για προκριση με τετοιο ομιλο

ειμαστε με βοσνια,λιχνεσταιν,λετονια,λιθουανια,σλοβακια..

Μεχρι τοτε εχει θεος, θα χουμε πτωχυεσει σαν χωρα  :zfuck: καραγκουνης και κατσουρανης λογικα θα κρεμασουν παπουτσια ...

Και γενικα θα δουμε αλλη ομαδα..

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ενω ο Ολυμπιακος εβαζε τον Τζορτζεβιτς βασικο στα 37 του, και ετρεχε πιο πολυ απο τους υπολοιπους.
Καποτε αυτη η μαλακια με τις ηλικιες πρεπει να σταματησει.
Αν εισαι καλα προπονημενος, θα παιζεις και στα 36 και στα 37.
Και δεν σημαινει οτι επειδη ο αλλος ειναι πιτσιρικάς, πρεπει να παιζει.
Ειδαμε και τον Φορτουνη, που τον εβαλε βασικο με Τσεχια και στο 30 εσκασε απο την κουραση.

Πιο σωστά δεν γίνεται.Ας μην μπούμε στην διαδικασία παραδειγμάτων,απλά αν θέλει κάποιος ας ρίξει μια ματιά σε κορυφαίες ομάδες,είτε σε επίπεδο συλλόγων είτε σε εθνικές.Για τη δική μας ομάδα χαρακτηριστικό παράδειγμα το πάθος και η προσπάθεια Καραγκούνη,δεν λέω οτι έβγαλε μάτια, όπως ο Νίνης που με δυσκολία περπατούσε.Νέο παιδί με μεταγραφή στην Ιταλία θα έπρεπε να είχε πάθος για διάκριση, και αντί αυτών σερνόταν, απαράδεκτος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αφηστε τα γιουρο τωρα..

Θα μαστε μαγκες εαν κανουμε μια καλη πορεια στο επομενο παγκοσμιο κύπελλο

Και μαλιστα μας θεωρω δεδομενους για προκριση με τετοιο ομιλο

ειμαστε με βοσνια,λιχνεσταιν,λετονια,λιθουανια,σλοβακια..

Μεχρι τοτε εχει θεος, θα χουμε πτωχυεσει σαν χωρα  :zfuck: καραγκουνης και κατσουρανης λογικα θα κρεμασουν παπουτσια ...

Και γενικα θα δουμε αλλη ομαδα..
Φαντάσου να παίζει ο Λυμπερόπουλος!!! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ε μαλακια ειναι αυτο εδω που τα λεμε. Κανονικα επρεπε μουντιαλ 24, euro 16. και τσαμπιονς λιγκ 16. Το χουν γαμησει το θεμα.
αν ηταν οι ομαδες στο τσαμπιονς λιγκ μονο 16 δεν προκειται να βλεπαμε ποτε ελληνικη ομαδα.Αν και τωρα μια βλεπουμε αλλα και αυτη οχι για πολυ ακομη ετσι οπως πανε τα πραγματα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τοροσιδης,Παπαδοπουλοι,Καρνεζης,Φωτακης,Φετφα,Μητρογλου,Τζαβελας,Μανιατης,αν σοβαρευτει και δουλεψει ο Νινης και κανα δυο αλλοι μας δινουν το δικαιωμα να ελπιζουμε.
Κατι δυσκολο που πρεπει να αλλαξει για εμενα ειναι η νοοτροποια.Δεν ειμαστε πια η ομαδα που ερχετε απο το πουθενα και "κλεβει" παιχνιδια.Ειμαστε μια μεγαλη (οχι κορυφαια) ομαδα που καποιες φορες θα πρεπει οι αντιπαλοι να την φοβουντε για την δυναμικοτητα της

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χωρίς να θέλω να γίνω ο κριτής έπρεπε ο Νίνης που είχε χρεωθεί το αριστερό μπακ(Λαμ)να μην τον έχει αφήσει να αλωνίζει.Επίσης εκεί θα περίμενα τη μεγάλη απόκρουση από το τερματοφύλακα μιας εθνικής ομάδας,Επαναλαμβάνω δεν γίνομαι κριτής και ούτε μοιράζω ευθύνες,δικές μου σκέψεις παραθέτω....

σωστός. πήγαμε να παίξουμε άμυνα, αλλά η άμυνά μας ήταν τραγική. 1ο και 3ο γκολ τεράστια ευθύνη του σηφάκη (και του νίνη βέβαια στο 1ο), 2ο γκολ ο μανιάτης κάθεται και περιμένει να έρθει ο αντίπαλος και να σουτάρει (ωχχχχ τι έχω να ακούσω από τους γαύρους) και στο 4ο τρικυμία όλης της ομάδας. και με 3 επιθέσεις βάλαμε 2 γκολ! από την αρχή μπήκαμε χεσμένοι. στο 1ο 3λεπτο οι γερμανοί είχαν ήδη κάνει 3 επιθέσεις και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε καν την μπάλα από την περιοχή μας. νομίζω ότι αυτό που έλειπε τελικώς ήταν τα "καρύδια" από αυτήν την ομάδα. καρύδια που τα είχε η ομάδα του 2004 στο ματς με την τσεχία (που ήταν το μεγαθήριο της εποχής). μόνο και μόνο γι' αυτό ο καρα ήταν χρήσιμος και όχι για την παικτική του αξία. κακώς κατά τη γνώμη μου δεν έβαλε τον φετφα στο 3-1 αντί του λυμπε. αφού ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι δεν γυρνάει με τίποτα, ας τον έβαζε να πάρει παραστάσεις και να μπει από σεπτέμβρη στα προκριματικά του μουντιάλ να δείξει τα καρύδια του, αν έχει

Επισκέπτης
Nτάξει μωρέ μη σκάτε με τους Γερμανούς.Τους έχουμε πελάτες στο μπασκετάκι. :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Nτάξει μωρέ μη σκάτε με τους Γερμανούς.Τους έχουμε πελάτες στο μπασκετάκι. :grin:

την ήττα λίγο πολύ την περιμέναμε. εμένα με ενόχλησε λίγο ο τρόπος που ήρθε. σχεδόν με κατεβασμένα παντελόνια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Και χθες μωρέ τους είχαμε.Ο προπονητής φταίει κι ο διαιτητής κι η Μέρκελ. :grin:
και ο σαντος τυπε που τολμησε να μην βαλει βασικους ολους τους γαυρους να το παιρναμε το κυπελλο αερα οπως το 2004 που δεν επαιξε κανεις  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και στο πολο!!! και στο βολει...ασε για το ταβλι δεν συζητω καν   :2funny: :2funny: :2funny:

στο βόλεϋ είσαι σίγουρος; τελευταία βλέπω να χάνουμε από κάτι μεγαθήρια που λέγονται ισραήλ, φινλανδία κ.λπ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Και χθες μωρέ τους είχαμε.Ο προπονητής φταίει κι ο διαιτητής κι η Μέρκελ. :grin:
κοιτα,αντικειμενικα ειναι η καλυτερη γερμανια των τελευταιων 20 χρονων.Εχε χαρη που την ιδια μερα στην ελλαδα ηρθε οοοοοο.....

ΠΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σωστός. πήγαμε να παίξουμε άμυνα, αλλά η άμυνά μας ήταν τραγική. 1ο και 3ο γκολ τεράστια ευθύνη του σηφάκη (και του νίνη βέβαια στο 1ο), 2ο γκολ ο μανιάτης κάθεται και περιμένει να έρθει ο αντίπαλος και να σουτάρει (ωχχχχ τι έχω να ακούσω από τους γαύρους) και στο 4ο τρικυμία όλης της ομάδας. και με 3 επιθέσεις βάλαμε 2 γκολ! από την αρχή μπήκαμε χεσμένοι. στο 1ο 3λεπτο οι γερμανοί είχαν ήδη κάνει 3 επιθέσεις και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε καν την μπάλα από την περιοχή μας. νομίζω ότι αυτό που έλειπε τελικώς ήταν τα "καρύδια" από αυτήν την ομάδα. καρύδια που τα είχε η ομάδα του 2004 στο ματς με την τσεχία (που ήταν το μεγαθήριο της εποχής). μόνο και μόνο γι' αυτό ο καρα ήταν χρήσιμος και όχι για την παικτική του αξία. κακώς κατά τη γνώμη μου δεν έβαλε τον φετφα στο 3-1 αντί του λυμπε. αφού ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι δεν γυρνάει με τίποτα, ας τον έβαζε να πάρει παραστάσεις και να μπει από σεπτέμβρη στα προκριματικά του μουντιάλ να δείξει τα καρύδια του, αν έχει
απολυτως τιποτα δεν εχεις να ακουσεις...τουλαχιστον απο μενα...ακριβως οπως τα λες ειναι...100%ευθυνη του μανιατη το γκολ...καθαρη φαση ...καθεται και περιμενει το τραινο αντι να φαει την μπαλλα...μαλακιες να λεμε τωρα;;αυτο ειναι ελλειψη συγκεντρωσης...οσο για τα υπολοιπα που λες συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε ολα οσα ειπες....τα διαβαζα και νομιζα οτι τα εγραφα εγω...για τετοια ταυτιση λεμε...μαλλον να το κοιταξω η εγω η εσυ;;κατι δεν παει καλα για να συμφωνουμε ετσι...ποιος εχει το προβημα; :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom