Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ναι ο Νίνης βγάζει φωτιές ας πούμε...ο άνθρωπος αστραπή...
Flash_Rei.png
:P

Εεεε ο Σαμαράς είναι ταγάρι...κάπου χρειάζεται κ ένα ταγάρι...
σαν την μυγα μες το γαλα εισαι οταν εχει να κανει με μπαλα  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι, για να ισοφαριζει τους Γερμανους σε προημιτελικο γιουρο.
ΤΟ γκολ του Σαλπιγγίδη ήτανε...δεν πιστεύω να θεωρείς πως ήταν του Σαμαρά...

Ίδια φάση με τον Χαριστέα που βρίσκαν την κεφάλα του κ έβαζε γκολ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
για να μην το κουραζουμε
το οτι παιζουν βασικοι στην εθνικη οι νινης κατσουρ και καρα ειναι τραγωδια και προιον δημοσιων σχεσεων και σχεσεων του συγκεκριμενου προπονητη με τον παο
τελος
τα αλλα ειναι για καταναλωση
ακου νινης βασικος στην εθνικη  :2funny: :2funny: :2funny:
καλο ε;;
Ενω το οτι παιζουν οι Τοροσιδης, Μανιατης, Αβρααμ Παπαδοπουλος, Χολεμπας (και αφησε εξω Βυντρα, Σπυροπουλο, Καρνεζη), ειναι προϊόν δημοσίων σχεσεων με τον Μαρινακη?  

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σαν την μυγα μες το γαλα εισαι οταν εχει να κανει με μπαλα  :2funny:
Γαμήσου κ πες τι να ποντάρω για κατάκτηση του τροπαίου,αξίζει λες εκτός Ισπανία/Γερμανία ή χαμένα λεφτά;;; :birdman:

Έχασα σήμερα 7e με την εθνική!!! >:( >:( >:(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny:
αφου παιχτες του παναθηναικου επαιξαν ρε τυπε
πως να βαλουν γκολ ο μητρο και φετφα αν δεν παιξουν;; :2funny: :2funny:
σε καλο σου βραδυατικα :2funny: :2funny:

Ε δε νομιζω να σκιζαν και τα διχτυα ρε δικε μου αμα επαιζαν. Και σου ξαναλεω ηταν μια πετυχημενη εμφανιση. Πηγε στην 8αδα η εθνικη και παλεψε το ματς στον προημιτελικο με το φαβορι να το παρει. 4-2 εχασε οκ.

Να δοθουν οι ευκαιριες στους αλλους τωρα στα προκριματικα μουντιαλ να δουμε τι θα κανουν το λοιπον.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε δε νομιζω να σκιζαν και τα διχτυα ρε δικε μου αμα επαιζαν. Και σου ξαναλεω ηταν μια πετυχημενη εμφανιση. Πηγε στην 8αδα η εθνικη και παλεψε το ματς στον προημιτελικο με το φαβορι να το παρει. 4-2 εχασε οκ.

Να δοθουν οι ευκαιριες στους αλλους τωρα στα προκριματικα μουντιαλ να δουμε τι θα κανουν το λοιπον.
Καλά πήγαμε ναι!!! :rockon:

Απαγοητευτικές ήταν οι εμφανίσεις της εθνικής μετά την κατάκτηση του euro του 04.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αλλα ειπαμε το 2004 κραξιμο σε ρεχανγκε επηδη δεν ειχε παρει στο ευρο αντζα στολτιδη κλπ

Βαση της επιτυχιας της εθνικης το 2004 αποτελεσε το κλωτσηδον διωξιμο του Γεωργατου απο την εθνικη. Αν ειχαμε παει στην Πορτογαλια με Γεωργατους, Ανατολακηδες, Αντζες, ακομη γκολ θα τρωγαμε...

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Μην το κουραζετε ρε παιδια το θεμα.ειπαμε φταινε οι δημοσιογραφοι,που δεν παιρνουν ολους τους παιχτες του γαυρου στην εθνικη,και να παιζουν βασικοι και αναντικαταστατοι.επισης φταινε για το οτι δεν κατεκτησε ο γονιμηδης το τσαμπιονς λιγκ αλλα και το γιουροπα ταυτοχρονα.
Ο ΓΑΥΡΟΣ βασει των πεπραγμενων, ειναι δυο κλασεις ανωτερος απο τις αλλες Ελληνικες ομαδες. Και την διαφορα αυτη την κανουν οι παικτες και ο προπονητης του ΓΑΥΡΟΥ, και οχι οι δημοσιογραφοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο μεγαλος λυμπε ΜΑΛΑΚΑ δεν ειχε παιξει λεπτο σε μεγαλη διοργανωσει με την εθνικη
και επειδη η εποχη παραγκας του γκαγκατσοκροκους του στερησε πολλους τιτλους στην καριερα του (ενα κυπελλο μονο αυτος ο παικταρας)
Καλα εκανε ο σαντος και τον εβαλε σημερα για να τελειωσει την καριερα του οπως του αρμοζει σε προημιτελικο του ευρωπαικου πρωταθληματος
ο φετφατζιδης εχει χρονια μπροστα του να παιξει

αλλα ειπαμε το 2004 κραξιμο σε ρεχανγκε επηδη δεν ειχε παρει στο ευρο αντζα στολτιδη κλπ
δεν του εκανε καμια χαρη που τον εβαλε,3 φασεις εκανε ο νικολας,συν οτι το πεναλτυ που πηραμε ξεκινησε απο δικη του μπαλια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γαμήσου κ πες τι να ποντάρω για κατάκτηση του τροπαίου,αξίζει λες εκτός Ισπανία/Γερμανία ή χαμένα λεφτά;;; :birdman:

Έχασα σήμερα 7e με την εθνική!!! >:( >:( >:(
ρε αριστεριστη, σου εχω πει απο την αρχη της διοργανωσης παιξε κατακτηση γερμανια..

Αν το παρει και δεν εχεις παιξει λεφτα εισαι αξιος του τσιπρα  :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ενω το οτι παιζουν οι Τοροσιδης, Μανιατης, Αβρααμ Παπαδοπουλος, Χολεμπας (και αφησε εξω Βυντρα, Σπυροπουλο, Καρνεζη), ειναι προϊόν δημοσίων σχεσεων με τον Μαρινακη?  
τωρα τι να σου πω...αν πιστευεις αυτα που γραφεις και δεν το κανεις για να μου την πεις ...σταματα να ασχολεισαι με το τοπι γιατι εισαι μυρωδιας

ρωτα με αν θες για τον καρνεζη αν τον αδικησε η οχι και θα σου πω την αποψη μου'

εγω λεω οτι κατσουρ καρα και νινης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βασει νομου να παιζουν εθνικη και παιζουν με πλατες
αυτο ειπα ...
αν για σενα ισχυει το ιδιο και για τορο αβρααμ μανιατη και χολεμπας αποψη σου και ειναι σεβαστη'αλλα οι αποψεις κρινονται  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε αριστεριστη, σου εχω πει απο την αρχη της διοργανωσης παιξε κατακτηση γερμανια..

Αν το παρει και δεν εχεις παιξει λεφτα εισαι αξιος του τσιπρα  :birdman:
Ναι στην αρχή έδινε...2 κόμμα κάτι...και τώρα θα'ναι κάπου στο 1.40. :birdman:

Σπουδαία ιδέα.... :birdman: :birdman: :birdman:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
τον νινη;;;και δεν λεω να παιξουν βασικοι...αλλα ειδικα ο φετφα που ολοι παραδεχονται οτι κατεχει το τοπι να μην παιξει ουτε λεπτο;;στο γιουρο;;που βλεπει ολος ο κοσμος;;ολη η ευρωπη;;ειναι φυσιολογικο;
στο τελευταιο ματς να βαζει στο 70 εναν τελειμενο πρωην ποδοσφαιριστη και να μην βαζει το παιδακι να πατησει χορτο για 20 λεπτα;;
εσυ το βρισκεις σωστο;;πασο
τοτε μαλλον εσεις χρησιμοποιειτε οπαδικα κριτηρια και οχι εγω
αν δεν σας φαινονται περιεργα αυτα δεν εχω κατι να πω...
ο πρωτος ελληνας σκορερ 20 λεπτα και το μεγαλυτερο σου ταλεντο 0...
πασο  :dunno:
+1

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο ΓΑΥΡΟΣ βασει των πεπραγμενων, ειναι δυο κλασεις ανωτερος απο τις αλλες Ελληνικες ομαδες. Και την διαφορα αυτη την κανουν οι παικτες και ο προπονητης του ΓΑΥΡΟΥ, και οχι οι δημοσιογραφοι.
Οι δημοσιογραφοι τον πολεμουν τυπε δεν το ξερεις?ειναι ταλιμπαν ορκισμενοι εναντιον του γαυρου,στα διεθνη μμε και παντου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

δεν ξερω αν θα τα εσκιζαν αν επαιζαν
αυτο που ξερω σιγουρα ειναι δεν υπαρχει περιπτωση να τα σκισουν αν δεν παιξουν  ;)
σωστα;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
τωρα τι να σου πω...αν πιστευεις αυτα που γραφεις και δεν το κανεις για να μου την πεις ...σταματα να ασχολεισαι με το τοπι γιατι εισαι μυρωδιας

ρωτα με αν θες για τον καρνεζη αν τον αδικησε η οχι και θα σου πω την αποψη μου'

εγω λεω οτι κατσουρ καρα και νινης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ βασει νομου να παιζουν εθνικη και παιζουν με πλατες
αυτο ειπα ...
αν για σενα ισχυει το ιδιο και για τορο αβρααμ μανιατη και χολεμπας αποψη σου και ειναι σεβαστη'αλλα οι αποψεις κρινονται  ;)
Φυσικα οι αποψεις κρινονται.
Και περιληπτικα, η δικη σου ειναι οτι οι Νινης, Καραγκουνης και Κατσουρανης παιζουν στην Εθνικη επειδη εχει δημοσιες σχεσεις ο προπονητης της εθνικης με τον παναθηναικο, οτι αδικειται ο ολυμπιακος μολονοτι εχει ολους τους ελληνες παικτες του στην 23αδα, επειδη ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ στον ολυμπιακο Φετφατζιδης και ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ Μητρογλου δεν ειναι επισης βασικοι στην εθνικη, οτι πρεπει να απαγορευθει με νομο να παιζει ο Καραγκουνης που μας πηγε στους 8, και φυσικα καμια λεξη για τον αποκλεισμο απο την 23αδα των Μανωλα, Βυντρα, Καρνεζη, Αθανασιαδη, Τζιωλη.
Ε ναι, ολες οι αποψεις κρινονται.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλά...δεν θα το πάρει η Γερμανία κ θα κλαις αγαπούλη,θα το δεις... :birdman:
εσυ θα κλαις τσιπρουλη,που θα το παρει και θα χτυπας το κουφιο κεφαλι σου που δεν το παιξες..  :birdman:

ισπανια 3 σερι διεθνη τιτλο δεν παιρνει..  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom