Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σου απαντησα παραπανω.
κοιτα αλεξ ...αν δεν εχεις ορεξη για κουβεντα μου το λες απλα και σταματαω...αλλοιως μη μου κανεις πλακα
σε εχω ρωτησει 100 φορες γιατι οι δημοσιογραφοι εχουν ξεσκισει μονο εναν προπονητη την ιδια ωρα που και ενας αλλος κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ και μου εχεις απαντησει αλλα αντι αλλων...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Α κεντρικό μπακ...εεε δεν νομίζω..εκτός αν εννοείς για πάγκο.

Παπασταθόπουλος κ ο Παπαδόπουλος μια χαρά ήτανε...το πρόβλημα δεν είναι τόσο πίσω όσο μπροστά.

Και τέρμα.
Θυμησου, οτι ο Μανωλας απο τωρα που πηγε στον Ολυμπιακο, θα ειναι βασικος αντι του Κυριακου Παπαδοπουλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
κοιτα αλεξ ...αν δεν εχεις ορεξη για κουβεντα μου το λες απλα και σταματαω...αλλοιως μη μου κανεις πλακα
σε εχω ρωτησει 100 φορες γιατι οι δημοσιογραφοι εχουν ξεσκισει μονο εναν προπονητη την ιδια ωρα που και ενας αλλος κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ και μου εχεις απαντησει αλλα αντι αλλων...
Ε και τι με αυτο δηλαδη?
Εσυ πού το αποδιδεις?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε χρηστιδη μηπως επειδη με την εθνικη εκριναν οτι ο Σαντος ειχε και καλυτερες επιλογες? Οποτε σωστα τους απαξιωνε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην το κουραζετε ρε παιδια το θεμα.ειπαμε φταινε οι δημοσιογραφοι,που δεν παιρνουν ολους τους παιχτες του γαυρου στην εθνικη,και να παιζουν βασικοι και αναντικαταστατοι.επισης φταινε για το οτι δεν κατεκτησε ο γονιμηδης το τσαμπιονς λιγκ αλλα και το γιουροπα ταυτοχρονα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ρε χρηστιδη μηπως επειδη με την εθνικη εκριναν οτι ο Σαντος ειχε και καλυτερες επιλογες? Οποτε σωστα τους απαξιωνε?
Εγω εξακολουθω να μην καταλαβαινω.
Επειδη οι δημοσιογραφοι που καλυπτουν το ρεπορταζ του Ολυμπιακου, θελουν να φτιαχνουν και την ενδεκαδα, πρεπει να κανουν το ιδιο και οι δημοσιογραφοι που καλυπτουν το ρεπορταζ της Εθνικης? Και δημιουργείται απορία, γιατι οι δημοσιογραφοι της Εθνικης δεν καιγονται απο τον καημο να δουν βασικο τον Φετφατζιδη?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επειδη οι δημοσιογραφοι που καλυπτουν το ρεπορταζ του Ολυμπιακου, θελουν να φτιαχνουν και την ενδεκαδα, πρεπει να κανουν το ιδιο και οι δημοσιογραφοι που καλυπτουν το ρεπορταζ της Εθνικης? Και δημιουργείται απορία, γιατι οι δημοσιογραφοι της Εθνικης δεν καιγονται απο τον καημο να δουν βασικο τον Φετφατζιδη?
Από τον Μέσι της Ελλάδας(aka Νίνη) παίζει να'ναι καλύτερος πάντως...ασυζητητί.

Σίγουρα όχι βασικός..αλλά έπρεπε να τον δούμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τον νινη;;;και δεν λεω να παιξουν βασικοι...αλλα ειδικα ο φετφα που ολοι παραδεχονται οτι κατεχει το τοπι να μην παιξει ουτε λεπτο;;στο γιουρο;;που βλεπει ολος ο κοσμος;;ολη η ευρωπη;;ειναι φυσιολογικο;
στο τελευταιο ματς να βαζει στο 70 εναν τελειμενο πρωην ποδοσφαιριστη και να μην βαζει το παιδακι να πατησει χορτο για 20 λεπτα;;
εσυ το βρισκεις σωστο;;πασο
τοτε μαλλον εσεις χρησιμοποιειτε οπαδικα κριτηρια και οχι εγω
αν δεν σας φαινονται περιεργα αυτα δεν εχω κατι να πω...
ο πρωτος ελληνας σκορερ 20 λεπτα και το μεγαλυτερο σου ταλεντο 0...
πασο  :dunno:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τον νινη;;;και δεν λεω να παιξουν βασικοι...αλλα ειδικα ο φετφα που ολοι παραδεχονται οτι κατεχει το τοπι να μην παιξει ουτε λεπτο;;στο γιουρο;;που βλεπει ολος ο κοσμος;;ολη η ευρωπη;;ειναι φυσιολογικο;
στο τελευταιο ματς να βαζει στο 70 εναν τελειμενο πρωην ποδοσφαιριστη και να μην βαζει το παιδακι να πατησει χορτο για 20 λεπτα;;
Συμφωνώ ...1000%!!!

http://[URL unfurl="true"]www.noblepay.com/site/wp-content/uploads/2011/02/approved22.jpg[/img[/URL]]

Όχι βασικός αλίμονο είναι νωρίς ακόμα...αλλά όχι τον 37ρη Λυμπερόπουλο αντί του μικρού!!! :idiot: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι λιγο ατοπο να λες οτι "ολοι παραδεχονται οτι κατεχει το τοπι" "ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο"(εγω ας πουμε δεν το παραδεχομαι καθολου) και ταυτοχρονα να λες οτι "εσεις εχετε οπαδικα κριτηρια"?
Εγω κοβω τον πουτσο μου και παλι, οτι αν ο Φετφατζιδης ηταν παικτης του Παναθηναικου, δεν θα το εβλεπες ετσι. Λυπαμαι, αυτην τη γνωμη δεν μου την αλλαζεις με τιποτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ..ποιοι του ολυμπαικου και μαλακιες
οι ιδιοι δημοσιογραφοι στα σαιτ και στις φυλλαδες που ασχολουνται με γαυρο ασχολουνται και με εθνικη
και κραζουν τον βαλβερδε για μητρο και φετφα ενω τον σαντος οχι
οι ιδιοι λεμε αν δεν καταλαβαινεις στο ...παμε παρακατω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Κι αν θελεις παλι τη γνωμη μου Χρηστιδη, αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οτι ηταν ο Φετφατζιδης στην 23αδα, και οχι Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Φιλε μου διαβασε τι εγραψα πριν. οτι θα προτιμουσα εφοσον ο στοχος επετευχθη της εθνικης να κανε δυο τινα σημερα. Πρωτον το ματς εντελως στα κουφα, και δευτερον να βαζε ολους τους αναπληρωματικους πριν , απο οποια ομαδα και να ταν. Ας ξεκιναγε με Λυμπεροπουλο, Μητρογλου, Φετφατζιδη, Φορτουνη, Μαλεζα, Τζορβα. Και οτι εβγαινε. Να τους εδινε εντολη χαρητε το παιχνιδη και παιξτε χωρις αγχος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι αν θελεις παλι τη γνωμη μου Χρηστιδη, αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΝΟΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οτι ηταν ο Φετφατζιδης στην 23αδα, και οχι Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Αθανασιάδης αντί Μήτρογλου,να το αφήσουμε;;;

Ρε μάγκες δεν σκέφτεστε λίγο κ πως θέλει να παίξει ο προπονητής έτσι...άντε λέτε ονόματα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
ρε συ..ποιοι του ολυμπαικου και μαλακιες
οι ιδιοι δημοσιογραφοι στα σαιτ και στις φυλλαδες που ασχολουνται με γαυρο ασχολουνται και με εθνικη
και κραζουν τον βαλβερδε για μητρο και φετφα ενω τον σαντος οχι
οι ιδιοι λεμε αν δεν καταλαβαινεις στο ...παμε παρακατω
Ε, και σε ρωταω γιατι κατα τη γνωμη σου γινεται αυτο, και μου απαντας οτι "εισαι θεος".
Εγω σου απαντησα.
Γιατι προφανως καποιοι δημοσιογραφοι εχουν συμφερον να παιζει ο Φετφα στον Ολυμπιακο, ενω για την Εθνικη χεστηκανε.
Οκ τωρα?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Χαιρομαι που επιτελους η εθνικη εδιωξε απο πολλους τον οπαδισμο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν ειναι λιγο ατοπο να λες οτι "ολοι παραδεχονται οτι κατεχει το τοπι" "ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο"(εγω ας πουμε δεν το παραδεχομαι καθολου) και ταυτοχρονα να λες οτι "εσεις εχετε οπαδικα κριτηρια"?
Εγω κοβω τον πουτσο μου και παλι, οτι αν ο Φετφατζιδης ηταν παικτης του Παναθηναικου, δεν θα το εβλεπες ετσι. Λυπαμαι, αυτην τη γνωμη δεν μου την αλλαζεις με τιποτα.
καλα εσυ μπορει να ζεις σε παραλληλο συμπαν
αλλα σε αυτο το συμπαν ΟΛΟΙ (εστω πλην εσου) τον παραδεχονται σαν το μεγαλυτερο ταλεντο παιχτικα αυτη τη στιγμη
και παει ο αλλος και βαζει λυμπε και αφηνει το παιδακι με την καβλα
και ενας πουστης δημοσιοκαφρος δεν βρισκεται να πει αυτο που λεω εγω
εν τω μεταξυ ειναι τυχαιο που δεν μπορεις να παραδεχτεις με τιποτα οτι μπορει να εχουν αδικηθει παιχτες του γαυρου;;
κατι αντιστοιχο με αυτο που με ρωτας εσυ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom