Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
την ιδια μαλακια σκεφτηκε και ο Φερειρα στον παναθηναικο φετος και τον εβαλε στο 70 και δεν εκανε τπτ
Ενω ο Ολυμπιακος εβαζε τον Τζορτζεβιτς βασικο στα 37 του, και ετρεχε πιο πολυ απο τους υπολοιπους.
Καποτε αυτη η μαλακια με τις ηλικιες πρεπει να σταματησει.
Αν εισαι καλα προπονημενος, θα παιζεις και στα 36 και στα 37.
Και δεν σημαινει οτι επειδη ο αλλος ειναι πιτσιρικάς, πρεπει να παιζει.
Ειδαμε και τον Φορτουνη, που τον εβαλε βασικο με Τσεχια και στο 30 εσκασε απο την κουραση.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
τα εχω πει και τα εχω ξαναπει χιλιαδες φορες...οσοι κοζαρουν συμφωνουν οι υπολοιποι που εχουν τρελλαθει στη φαπα απο τον γαυρο κανουν οτι δεν καταλαβαινουν
στην εθνικη βγαινουν ολα τα χαρακτηριστικα που εχουμε σαν λαος στην κοινωνια μας..
στεγανα παρειτσες δημοσιες σχεσεις...
με εξαιρεσεις βεβαια που αν δεν υπηρχαν δεν θα επιβεβαιωνοντουσαν οι κανονες...
μου βαζεις2 στο 3-1 εναν προ πολλου πρωην για να κλεισει καριερα...κολλητο σου αλλα και κολλητο των κολλητων σου κατσουρ και καρα...κανουμε πλακα τωρα;;στο 70 με 3-1 σκορ και βαζει στα χαφ (εκει τουλαχιστον τον ειδα να παιζει) τον λυμπε;;και εχεις στον παγκο φετφα και μητρογλου;;που εχει ακουσει ο προπονητης τα μυρια οσα επειδη δεν τους πιστευει και ο σαντος ουτε καν τους υπολογιζει;;
μας εκαναν εκρογωνιαιο λιθο τον εμετικο και ηλιθιο και μαλακα οπως σωστα τον ειπαν γερμανοι καρα...αν ειναι δυνατον...ο χειροτερος παιχτης του τουρνουα επειδη εβαλε ενα τυχερο γκολ απο μια ασιστ του μαλακα του ρωσου αμυντικου εγινε ξαφνικα το αλφα και το ωμεγα :jerking:
ετσι απλα...και ευκολα...την ωρα που ακομα πιο απλα και ακομα ευκολοτερα ''καιγοτανε'' ενα παλληκαρι μια ψυχαρα επειδη μπηκανε δυο γκολ απο την μερια του...
και οταν ακομα πιο ευκολα και ακομα απλουστερα απο τις ιδιες συνθηκες ειχαμε εντελως διαφορετρικες αντιδρασεις του για τον αντικαταστατη του που στην ιδια πλευρα που επαιζε και με ρωσια και με γερμανια ειχαμε κατηφορα αλλα τοτε εφταιγαν τα χαφ που δεν βοηθαγαν  :jerking: :jerking:
αυτο ειναι αρρωστεια...αυτο ειναι σηψη
να προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο χολεμπας ειναι ο χειροτερος παιχτης ολων των εποχων που αγωνιστηκε σε γιουρο ,οτι ο καρα ειναι ''κεφαλαιο'' και ακρογωνιαιος λιθος για την ομαδα (που ειναι αραγε αφου ειναι ετσι τα πραγματα η κριτικη στον φερειρα που δεν τον εβαλε σχεδον καθολου φετος;) οτι η εμπειρια του κατσουρ ειναι ηγετικη και πολυτιμη  :jerking: :jerking:
οτι ο χειροτερος ακομα και απο τον καρα νινης που σε οσα ματς επαιξε δεν βλεποταν επρεπε να παρειο και αλλη ευκαιρια για να δειξει (συμφωνα με τον σπηκερ) τα τεραστια προσοντα του σε διεθνες επιπεδο οπου ολη η ευρωπη εχει στραμμενα τα ματια της  :jerking: :jerking:
ουτε λεξη φυσικα να δοκιμαστει εκει ο φετφα απο τους ελληνες δημοσιογραφους που μας εχουν συνηθισει σε σκληρες κριτικες και καμμια φορα και αδικες
ουτε κουβεντα οτι αδικηθηκανε καταφωρα και μητρογκολ και φετφα ουτε τιποτα...
αυτο που εγινε με τον χολεμπας δεν εχει προηγουμενο...μισος μανια τρομοκρατια...
σημαια ο μπιμπισι στα αδυτα η χειροτερη ενδεκαδα με επικεφαλης τον καρα...εμ βεβαια το ενα μας βολευει ενω το αλλο μας χαλαει την μαγια  :jerking: :jerking:
αυτα κυριοι ειναι αρρωστεια...αυτα δεν ειναι αξιοκρατια...δεν μπορει να μου θαβεις τον φετφα και επιμενω σε αυτο...και να μην τα ακους κιολας...τοτε μιλαμε για σιωπηλη συνενοχη...δεν γινεται να τα χωνεις μονιμως σε βαλβερδε για φετφα και μητρο και στον σαντος κουβεντα...
τα εχω ξαναπει και οσοι νοιωθουν συμφωνουν
και μην μου πει κανεις για τορο αβρααμ και μανιατη...ε παει στο διαολο αμα δεν εβαζε και αυτους θα μιλαγαμε για το υπερσκανδαλο...
παρεουλες ,δημοσιες σχεσεις και τελειωματα τιμητικα καριερων απο φιλαρακια μας...
Υ.Γ. ρε γαμημενε σουφλια με τι συνειδηση κοιμασαι τα βραδυα;;σε παιρνει ο υπνος;;
Και γιατι εσεις οι ολυμπιακοι πρεπει να ξερετε καλυτερα απο τον Βαλβερδε και τον Σαντος, αν πρεπει να ειναι βασικοι ο Φετφατζιδης και ο Μητρογλου?
Μηπως και ο Βαλβερδε ηταν μελος της συνωμοσιας κατα του Ολυμπιακου?
Συνελθε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ενω ο Ολυμπιακος εβαζε τον Τζορτζεβιτς βασικο στα 37 του, και ετρεχε πιο πολυ απο τους υπολοιπους.
Καποτε αυτη η μαλακια με τις ηλικιες πρεπει να σταματησει.
Αν εισαι καλα προπονημενος, θα παιζεις και στα 36 και στα 37.
Και δεν σημαινει οτι επειδη ο αλλος ειναι πιτσιρικάς, πρεπει να παιζει.
Ειδαμε και τον Φορτουνη, που τον εβαλε βασικο με Τσεχια και στο 30 εσκασε απο την κουραση.
ναι ρε φιλε...συμφωνω...και δεν ξαναπαιξε...σε αντιθεση με τον κατσουρ που γελαει ο κοσμος αλλα δεν βγαινει ποτε
αυτο λεμε δεν ειναι αξιοκρατια...καποιοι να κρινονται και αναλογως αποδοσεως να παιζουν η να μην παιζουν ενω καποιοι αλλοι την παιρνουν σπιτι τους
τι ακριβως ζοριζεστε να καταλαβετε;; :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
ναι ρε φιλε...συμφωνω...και δεν ξαναπαιξε...σε αντιθεση με τον κατσουρ που γελαει ο κοσμος αλλα δεν βγαινει ποτε
αυτο λεμε δεν ειναι αξιοκρατια...καποιοι να κρινονται και αναλογως αποδοσεως να παιζουν η να μην παιζουν ενω καποιοι αλλοι την παιρνουν σπιτι τους
τι ακριβως ζοριζεστε να καταλαβετε;; :think: :think:
Ζοριζομαι να καταλαβω, οτι κατα συμπτωση εχεις προβλημα με τους παικτες του Παναθηναικου, ενώ για τους αντιστοιχους του Ολυμπιακου εχεις χιλιες δυο δικαιολογιες.
Και κοβω τον πουτσο μου, οτι αν ο Χολεμπας ηταν παικτης του Παναθηναικου, θα ειχες λυσσαξει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Kαλά πήγαμε...ναι ισχύει ότι οι μικροί φετφατζίδης κ μήτρογλου έπρεπε να πάρουν ευκαιρία...(όχι βασικοί αλίμονο αλλά ούτε να ξεσκονίσουν τον πάγκο μόνο).

Δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα ο Σιφάκης μου φάνηκε τραγικός...2 λάθη και 2 γκόλ...ντάξει φταίγαν κ οι άλλοι. :P

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και γιατι εσεις οι ολυμπιακοι πρεπει να ξερετε καλυτερα απο τον Βαλβερδε και τον Σαντος, αν πρεπει να ειναι βασικοι ο Φετφατζιδης και ο Μητρογλου?
Μηπως και ο Βαλβερδε ηταν μελος της συνωμοσιας κατα του Ολυμπιακου?
Συνελθε.
εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω;;
εγω δεν λεω αν πρεπει να παιζουν η οχι
εγω ρωταω γιατι ενω ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ δεν τους βαζουν ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ δεχεται κριτικη;;
μηπως τωρα το εκανα πιο κατανοητο;;
εχεις καποια απαντηση;;

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Λαθος μας! Εμεις το εχουμε στο σοι η γιαγια μου ετρεχε στα γηπεδα πιο πολυ απτο παππου μου φανατικα. Και δεν το θεωρω αντρικο σπορ  ;) Οπως επισης και το μπασκετ ΛΑΤΡΕΥΩ!
Σε παω. Μου αρεσεις.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τα εχω πει και τα εχω ξαναπει χιλιαδες φορες...οσοι κοζαρουν συμφωνουν οι υπολοιποι που εχουν τρελλαθει στη φαπα απο τον γαυρο κανουν οτι δεν καταλαβαινουν
στην εθνικη βγαινουν ολα τα χαρακτηριστικα που εχουμε σαν λαος στην κοινωνια μας..
στεγανα παρειτσες δημοσιες σχεσεις...
με εξαιρεσεις βεβαια που αν δεν υπηρχαν δεν θα επιβεβαιωνοντουσαν οι κανονες...
μου βαζεις2 στο 3-1 εναν προ πολλου πρωην για να κλεισει καριερα...κολλητο σου αλλα και κολλητο των κολλητων σου κατσουρ και καρα...κανουμε πλακα τωρα;;στο 70 με 3-1 σκορ και βαζει στα χαφ (εκει τουλαχιστον τον ειδα να παιζει) τον λυμπε;;και εχεις στον παγκο φετφα και μητρογλου;;που εχει ακουσει ο προπονητης τα μυρια οσα επειδη δεν τους πιστευει και ο σαντος ουτε καν τους υπολογιζει;;
μας εκαναν εκρογωνιαιο λιθο τον εμετικο και ηλιθιο και μαλακα οπως σωστα τον ειπαν γερμανοι καρα...αν ειναι δυνατον...ο χειροτερος παιχτης του τουρνουα επειδη εβαλε ενα τυχερο γκολ απο μια ασιστ του μαλακα του ρωσου αμυντικου εγινε ξαφνικα το αλφα και το ωμεγα :jerking:
ετσι απλα...και ευκολα...την ωρα που ακομα πιο απλα και ακομα ευκολοτερα ''καιγοτανε'' ενα παλληκαρι μια ψυχαρα επειδη μπηκανε δυο γκολ απο την μερια του...
και οταν ακομα πιο ευκολα και ακομα απλουστερα απο τις ιδιες συνθηκες ειχαμε εντελως διαφορετρικες αντιδρασεις του για τον αντικαταστατη του που στην ιδια πλευρα που επαιζε και με ρωσια και με γερμανια ειχαμε κατηφορα αλλα τοτε εφταιγαν τα χαφ που δεν βοηθαγαν  :jerking: :jerking:
αυτο ειναι αρρωστεια...αυτο ειναι σηψη
να προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο χολεμπας ειναι ο χειροτερος παιχτης ολων των εποχων που αγωνιστηκε σε γιουρο ,οτι ο καρα ειναι ''κεφαλαιο'' και ακρογωνιαιος λιθος για την ομαδα (που ειναι αραγε αφου ειναι ετσι τα πραγματα η κριτικη στον φερειρα που δεν τον εβαλε σχεδον καθολου φετος;) οτι η εμπειρια του κατσουρ ειναι ηγετικη και πολυτιμη  :jerking: :jerking:
οτι ο χειροτερος ακομα και απο τον καρα νινης που σε οσα ματς επαιξε δεν βλεποταν επρεπε να παρειο και αλλη ευκαιρια για να δειξει (συμφωνα με τον σπηκερ) τα τεραστια προσοντα του σε διεθνες επιπεδο οπου ολη η ευρωπη εχει στραμμενα τα ματια της  :jerking: :jerking:
ουτε λεξη φυσικα να δοκιμαστει εκει ο φετφα απο τους ελληνες δημοσιογραφους που μας εχουν συνηθισει σε σκληρες κριτικες και καμμια φορα και αδικες
ουτε κουβεντα οτι αδικηθηκανε καταφωρα και μητρογκολ και φετφα ουτε τιποτα...
αυτο που εγινε με τον χολεμπας δεν εχει προηγουμενο...μισος μανια τρομοκρατια...
σημαια ο μπιμπισι στα αδυτα η χειροτερη ενδεκαδα με επικεφαλης τον καρα...εμ βεβαια το ενα μας βολευει ενω το αλλο μας χαλαει την μαγια  :jerking: :jerking:
αυτα κυριοι ειναι αρρωστεια...αυτα δεν ειναι αξιοκρατια...δεν μπορει να μου θαβεις τον φετφα και επιμενω σε αυτο...και να μην τα ακους κιολας...τοτε μιλαμε για σιωπηλη συνενοχη...δεν γινεται να τα χωνεις μονιμως σε βαλβερδε για φετφα και μητρο και στον σαντος κουβεντα...
τα εχω ξαναπει και οσοι νοιωθουν συμφωνουν
και μην μου πει κανεις για τορο αβρααμ και μανιατη...ε παει στο διαολο αμα δεν εβαζε και αυτους θα μιλαγαμε για το υπερσκανδαλο...
παρεουλες ,δημοσιες σχεσεις και τελειωματα τιμητικα καριερων απο φιλαρακια μας...
Υ.Γ. ρε γαμημενε σουφλια με τι συνειδηση κοιμασαι τα βραδυα;;σε παιρνει ο υπνος;;
τυπε για αυτο αποκλειστηκαμε. :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ζοριζομαι να καταλαβω, οτι κατα συμπτωση εχεις προβλημα με τους παικτες του Παναθηναικου, ενώ για τους αντιστοιχους του Ολυμπιακου εχεις χιλιες δυο δικαιολογιες.
Και κοβω τον πουτσο μου, οτι αν ο Χολεμπας ηταν παικτης του Παναθηναικου, θα ειχες λυσσαξει.
να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια σε παιχτες του παναθηναικου...ναι ..καταλαβε το...δεν φταιω εγω επειδη το λεω
φταιει αυτος που το κανει ...ο προπονητης
και σου ειπα ...σωστα ο αρνητικος φορτουνης δεν ξαναπαιξε
ο αρνητικος κατσουρανης γιατι δεν βαγαινει ποτε;;δεν σε παραξενευει;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω;;
εγω δεν λεω αν πρεπει να παιζουν η οχι
εγω ρωταω γιατι ενω ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ δεν τους βαζουν ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ δεχεται κριτικη;;
μηπως τωρα το εκανα πιο κατανοητο;;
εχεις καποια απαντηση;;
Αν θελεις την γνωμη μου, δεν επρεπε να ειναι κανενας απο τους δυο τους στην Εθνικη.
Ούτε στην 23αδα.
Αντι αυτων επρεπε να ειναι ο Μανωλας, ο Βυντρα, ο Τζιωλης και ο Κονε.
Θεωρω επομενως ΕΞΟΧΩΣ ΕΥΝΟΙΚΗ υπερ του Ολυμπιακου, την παρουσια τους στην 23αδα.
Ειναι δυνατον να γκρινιαζετε οι ολυμπιακοι, επειδη δεν ειναι βασικος ο Φετφατζιδης στην Εθνικη, και να μην γκρινιαζουμε (αν το παρουμε ετσι) εμεις οι ΑΕΚτζηδες για τον Μανωλα, ή οι Παναθηναικοι για τον Βυντρα, που στο κατω κατω ηταν και ΒΑΣΙΚΟΙ στις ομαδες τους?
Γι αυτο λεω, οτι η ευαισθησια σου ειναι επιλεκτικη υπερ των παικτων του ολυμπιακου, αρα δεν μπορει να γινει δεκτη.  

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Και που ειστε, στο 4-1 σταματησανε τον ρυθμο γιατι αν συνεχιζανε μας εριχναν χαλαρα αλλα 2

για τον σηφακη αναμεικτα συναισθηματα, οτι αποκρουσεις εκανε στο πρωτο ημιχρονο της ξεπληρωσε στο δευτερο με της αστοχες εξοδους και οταν του φευγε η μπαλα απ τα χερια..

Απο τοτε που εφυγε ο νικοπολιδης εχουμε προβλημα στο να βρουμε εναν ανταξιο του...
+1

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Οσο για το γιατι ο ενας μονο (Βαλβερδε) δεχεται κριτικη, εχω μαλλον ευκολη απαντηση.
Οτι ο Βαλβερδε εχει για οπαδους τους ολυμπιακους, οι οποιοι ειναι ό,τι χειροτερο υπαρχει.
Ειναι οι οπαδοι που οι παικτες τους παιρνουν 7 πρωταθληματα συνεχομενα, και επειδη χανουν το ογδοο, λενε "φερτε μας το πρωταθλημα και φυγετε απο εδω". Παρανοια.
Ο Σαντος ειναι προπονητης της εθνικης, και η εθνικη δεν εχει οπαδους.
Και οταν ασχολουνται οι οπαδοι των συλλογων με την εθνικη, βλεπουμε τα αποτελεσματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν θελεις την γνωμη μου, δεν επρεπε να ειναι κανενας απο τους δυο τους στην Εθνικη.
Ούτε στην 23αδα.
Αντι αυτων επρεπε να ειναι ο [size=20pt]Μανωλας[/size], ο Βυντρα, ο Τζιωλης και ο Κονε.
Θεωρω επομενως ΕΞΟΧΩΣ ΕΥΝΟΙΚΗ υπερ του Ολυμπιακου, την παρουσια τους στην 23αδα.
Ειναι δυνατον να γκρινιαζετε οι ολυμπιακοι, επειδη δεν ειναι βασικος ο Φετφατζιδης στην Εθνικη, και να μην γκρινιαζουμε (αν το παρουμε ετσι) εμεις οι ΑΕΚτζηδες για τον Μανωλα, ή οι Παναθηναικοι για τον Βυντρα, που στο κατω κατω ηταν και ΒΑΣΙΚΟΙ στις ομαδες τους?
Γι αυτο λεω, οτι η ευαισθησια σου ειναι επιλεκτικη υπερ των παικτων του ολυμπιακου, αρα δεν μπορει να γινει δεκτη.  
Who is Μανωλάς:;;

Σιγά μην καλέσουν στην εθνική κ τον Καφέ. :cheesy:

Συμφωνώ μόνο για Βύντρα κ Τζιώλη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ούτε στην 23αδα.
Αντι αυτων επρεπε να ειναι ο Μανωλας, ο Βυντρα, ο Τζιωλης και ο Κονε.
εχεις πιει κατι;;σου ξαναλεω αλλο πραγμα σε ρωταω και θα το κανω για τριτη φορα
γιατι ενω και οι δυο προπονητες δεν τους βαζουν μονο ο ενας τα ακουει;;
αυτο ρωταω και οχι αν ειναι καλοι παιχτες και αν ευνοειται ο ολυμπιακος η οχι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Who is Μανωλάς:;;

Σιγά μην καλέσουν στην εθνική κ τον Καφέ. :cheesy:

Συμφωνώ μόνο για Βύντρα.
Α μαλλον ο Μαρινακης του Ολυμπιακου δεν εχει την ιδια αποψη με σενα για τον Μανωλα.
Ηδη τον εκλεισε ως αντικαταστατη του Μελμπεργκ.
Και φυσικα, απο φετος, ως σεντερ μπακ του ολυμπιακου, θα ειναι βασικος στην Εθνικη.
Αλλά ο Χρηστιδης θα παραπονιεται και παλι, επειδη ισως δεν θα ειναι βασικος στην Εθνική και ο Ποτουρίδης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
εχεις πιει κατι;;σου ξαναλεω αλλο πραγμα σε ρωταω και θα το κανω για τριτη φορα
γιατι ενω και οι δυο προπονητες δεν τους βαζουν μονο ο ενας τα ακουει;;
αυτο ρωταω και οχι αν ειναι καλοι παιχτες και αν ευνοειται ο ολυμπιακος η οχι..
Σου απαντησα παραπανω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οσο για το γιατι ο ενας μονο (Βαλβερδε) δεχεται κριτικη, εχω μαλλον ευκολη απαντηση.
Οτι ο Βαλβερδε εχει για οπαδους τους ολυμπιακους, οι οποιοι ειναι ό,τι χειροτερο υπαρχει.
Ειναι οι οπαδοι που οι παικτες τους παιρνουν 7 πρωταθληματα συνεχομενα, και επειδη χανουν το ογδοο, λενε "φερτε μας το πρωταθλημα και φυγετε απο εδω". Παρανοια.
Ο Σαντος ειναι προπονητης της εθνικης, και η εθνικη δεν εχει οπαδους.
Και οταν ασχολουνται οι οπαδοι των συλλογων με την εθνικη, βλεπουμε τα αποτελεσματα.
κατι συμβαινει δεν γινεται
για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ σε ρωταω και οχι για οπαδους
οι δημοσιογραφοι κανουν κριτικη
συνελθε  :helpplea:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α μαλλον ο Μαρινακης του Ολυμπιακου δεν εχει την ιδια αποψη με σενα για τον Μανωλα.
Ηδη τον εκλεισε ως αντικαταστατη του Μελμπεργκ.
Και φυσικα, απο φετος, ως σεντερ μπακ του ολυμπιακου, θα ειναι βασικος στην Εθνικη.
Αλλά ο Χρηστιδης θα παραπονιεται και παλι, επειδη ισως δεν θα ειναι βασικος στην Εθνική και ο Ποτουρίδης.
Α κεντρικό μπακ...εεε δεν νομίζω..εκτός αν εννοείς για πάγκο.

Παπασταθόπουλος κ ο Παπαδόπουλος μια χαρά ήτανε...το πρόβλημα δεν είναι τόσο πίσω όσο μπροστά.

Και τέρμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
κατι συμβαινει δεν γινεται
για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ σε ρωταω και οχι για οπαδους
οι δημοσιογραφοι κανουν κριτικη
συνελθε  :helpplea:
Ε ο Βαλβερδε εφυγε.
Αν και ο Ζαρντιμ δεν τον βαλει βασικο ουτε αυτος, τι θα πεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom