Νέα

Ετοιμη η Τουρκική Στρατιά έναντι του Εβρου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γραψτους ρε στα @@ για εκει ειναι.Πριν 3-4 χρονια εαν τους ελεγες την σημερινη κατάσταση τα ιδια και χειροτερα θα ελεγαν.Το αν θα μπουν οι τουρκοι ειναι το τελευταιο που πρεπει να σας νοιαζει. Μπορει να ακουστει μαλακια αλλα δεν ειναι τυχαια ολα αυτα που γινονται.Εδω ολοκληρη αμερικη εριξε τους δυδιμους πυργους για νακανει πολεμο στο ιρακ.Και ολος τυχαιως ολοι οι ευραιοι ελειπαν απο τα κτιρια εκεινη την μερα.Πολεμος δεν θα γινει αλλα το οτι εχουν βαλει στο ματι τα πετρελαια και το αιγιο και αλλες περιοχες με ορυκτα δεν ειναι τυχαιο.....!Κατι θα σκασει δεν γινεται.Στο τελος μαθαινουμε παντα την αληθεια εστω και μετα απο μερικα χρονια.Το θεμα ειναι εαν θα ζουμε εως τοτε.Και οι συγγενεις αυτων που πετουσαν στα 3 αεροπλανα αλλα  και δουλευαν στους διδυμους πυργους μετα απο 2-3 χρονια εμαθαν τον λογο.

Το Αιγιο γιατι το εβαλαν στο ματι ρε φιλε ? Ανησυχω γιατι εχω το ΧΤ σε συνεργειο στο Αιγιο, θα προλαβω να το βγαλω ή θα μου το φανε οι Τουρκαλαδες ?

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γαμείτε ήσυχοι έως το 2015 και όλα τ' άλλα είναι πίπες. Τότε θα έχουν ζεσταθεί τα ουκ ολίγα ΝΕΑ άρματα που αναμένει η γείτων αλλά και θα έχει ξεκινήσει η παραγωγή των μαχητικών -όχι βομβαρδιστικών- stealth τεχνολογίας, στην κοινοπραξία για τα οποία, συμμετέχει η Τουρκία μεταξύ 5-6 χωρών (Ελευθεροτυπία γράφει...όχι ο Στόχος).
Και τότε όμως δε θα φοβηθούμε. Ήδη, θα δουλεύουμε ήσυχα ήσυχα για τούρκικες επιχειρήσεις και θ' απολαμβάνουμε την προστασία των ενόπλων δυνάμεων της Ημισελήνου -βοήθεια μας. Υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του Ταγίπ -με τα βαριά αρχίδια, το αλεπουδίσιο μυαλό και τα παντελόνια από πολυυυύ χοντρή τσόχα. Δε μπορούσε να γεννηθεί Έλληνας ο πούστης; Μήπως να τον πάρουμε μεταγραφή το Δεκέμβριο;  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γαμείτε ήσυχοι έως το 2015 και όλα τ' άλλα είναι πίπες. Τότε θα έχουν ζεσταθεί τα ουκ ολίγα ΝΕΑ άρματα που αναμένει η γείτων αλλά και θα έχει ξεκινήσει η παραγωγή των μαχητικών -όχι βομβαρδιστικών- stealth τεχνολογίας, στην κοινοπραξία για τα οποία, συμμετέχει η Τουρκία μεταξύ 5-6 χωρών (Ελευθεροτυπία γράφει...όχι ο Στόχος).
Και τότε όμως δε θα φοβηθούμε. Ήδη, θα δουλεύουμε ήσυχα ήσυχα για τούρκικες επιχειρήσεις και θ' απολαμβάνουμε την προστασία των ενόπλων δυνάμεων της Ημισελήνου -βοήθεια μας. Υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του Ταγίπ -με τα βαριά αρχίδια, το αλεπουδίσιο μυαλό και τα παντελόνια από πολυυυύ χοντρή τσόχα. Δε μπορούσε να γεννηθεί Έλληνας ο πούστης; Μήπως να τον πάρουμε μεταγραφή το Δεκέμβριο;  :2funny:

σε ποιά ομάδα ρε??? δυστυχώς ούτε εκεί θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε..

Επισκέπτης
Τις σταφίδες του Κουνινιώτη θέλουν..

Αμα δινουν καλυτερη τιμη να τη δωσουμε τη σταφιδα στους Τουρκους και να αφησουν τη μηχανη μου ησυχη. Μια φορα την πηγα και στο Αιγιο και το εχουν βαλει στο ματι οι Τουρκοι :headbang:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Κανένα τηλέφωνο απο cg έχετε για αυτή την εβδομάδα;

... και μην πείτε οτι είμαι off topic. Αν είναι να μπουν οι Τούρκοι απο Δευτέρα, να προλαβω να καρφώσω! :)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ολο ηλιθιοτητες γραφεις ρε ανθρωπε. Ξεγκιωσε λιγο...

Μιλησα με φιλους στον Εβρο. Καμμια ανησυχια, καμμια κινηση στρατου, καμμια πληροφορια τετοιου ειδους..

γαμω το στρατο σας

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το Αιγιο γιατι το εβαλαν στο ματι ρε φιλε ? Ανησυχω γιατι εχω το ΧΤ σε συνεργειο στο Αιγιο, θα προλαβω να το βγαλω ή θα μου το φανε οι Τουρκαλαδες ?
πες στο μαστορα να  κανει γρηγορα!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ:
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑΙ 26.09.2010

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ:
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ»,
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

ΘΕΜΑ:
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «NSA» ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.».

ΚΕΙΜΕΝΟ:
ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ «NSA» ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «CIA» ΚΑΙ ΤΗΣ «DIA» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ή ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ (ΘΡΑΚΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ) – ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) – ΔΥΤΙΚΗΣ (ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ) – ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΟΤΙ:
«Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

(Τα κειμενα αυτα δεν ειναι αστειο οπως πολλοι νομιζουν)
φίλε πίστευε ότι θά γίνει πόλεμος μέ τουρκια όπως οι ιαχωβαδες πιστεύουν οτι σέ λίγο καιρό θά γίνει η 2 η παρουσία.....
όπως ότι οί εβραίοι είναι σατανάδες κλπ......
γιά όλα φταίνε οί εβραίοι ,οί αμερικάνοι καί όχι οί έλληνες....
ετοιμάσου γιά γιουρούσι νά πάρουμε τήν πόλη..
πάμε καί  γιά πραξικόπιμα τών στρατηγών....
γιά τό ψυχιατρείο είσαι....

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Το θεμα που ανοιξε ο φιλος ειναι οντως σοβαρο...Δεν λεω οτι ειναι σιγουρο οτι κατι θα γινει..Οι βρωμεροι Τουρκοι(κυριως οι στρατηγοι) παντα ηθελαν αποσταθεροποιηση της εσωτερικης τους καταστασης..Με λιγα λογια να εχουν αυτοι τα ηνια στη χωρα τους.Το σχεδιο ''βαρυοπουλα'' τα μαρτυραει ολα.Γι'αυτο τους εστειλε φυλακη ο Ερντογαν..Να θυμηθουμε τα Ιμια?Γιατι δημιουργηθηκαν? Για να φαγωθει η Τσιλερ απο τους στρατηγους...ΟΥΔΕΙΣ Τουρκος βατραχανθρωπος που συμμετειχε στην κριση των ιμια επεζησε μετα.ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ.Τους εβαλαν ολους σε ενα σινουκ και το εριξαν..Κι οσοι δεν πηγαν και γλιτωσαν απο τη πτωση σκοτωθηκαν ολοι σε περιεργα ''ατυχηματα''.ΟΛΟΙ!
Λοιπον το να ειμαστε υποψιασμενοι και ετοιμοι δεν ειναι κακο ρε παιδια..Μη κατακρινετε εμας που θελουμε το καλο της χωρας μας..Αλλωστε ολοι το ιδιο θελουμε.Κανονικα επρεπε ολοι να ειμαστε ενωμενοι αλλα μια ζωη η ''αρρωστεια'' των Ελληνων ηταν αυτη..Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ.Εγω σεβομαι καθε αποψη απλως θελω κι εσεις να σεβαστειτε τις ανησυχιες μας.Και ουτε εθνικιστης ειμαι ουτε τιποτα.Απλα ειμαι ενας ανθρωπος που ανησυχει για την πατριδα του και την πορεια της.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Αν αληθεύει ότι οι Τούρκοι μαζεύτηκαν στα σύνορα, να τυπώσουμε το θρεντ Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος και να τους το μοιράσουμε  :rockon:

Επισκέπτης
Με αυτην την κυβερνηση της εθνικης προδοσιας ολα τα περιμενω. Ο Γιωργακης θα τα δωσει ολα.  Και Θα πει ( ελατε παρτε ολα  και ειναι ολα δικα σας και γαμηστε ελευθερα τους ελληνες και τις ελληνιδες απο πισω ειναι καλοι μαλακες. ) προς τους Τουρκους, Αλβανους, Γυφτοσκοπιανους και Βουλγαρους και μεταναστες και λαθρομεταναστες. Εδω περα οι ελληνες στρατηγοι, ναυαρχοι, πτεραρχοι, αξιωματικοι, στρατος και ελληνικη αστυνομια δεν ξερουν ακομη απο που ανατελει ο Ηλιος. Θα μπορεσουν να επιλυσουν τα εθνικα θεματα και εθνικα προβληματα αραγε . Δεν το νομιζω. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι για να τρωνε κανενα σαντουιτς και να πινουν κανενα καφε στο fast food.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μην φοβάστε καθόλου. Έχουμε συμμάχους τους Ισραηλίτες!! Θα γαμήσουνε και θα δείρουνε για πάρτη μας κατ' εντολήν της Ουάσινγτον!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε μαγκες βαλτε το καναλι της βουλης, παιζει συνεχως το παρακατω βιντεο.

Δεν ξερω αμα αυτο σημαινει κατι  :dunno: :dunno:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα που ανοιξε ο φιλος ειναι οντως σοβαρο...Δεν λεω οτι ειναι σιγουρο οτι κατι θα γινει..Οι βρωμεροι Τουρκοι(κυριως οι στρατηγοι) παντα ηθελαν αποσταθεροποιηση της εσωτερικης τους καταστασης..Με λιγα λογια να εχουν αυτοι τα ηνια στη χωρα τους.Το σχεδιο ''βαρυοπουλα'' τα μαρτυραει ολα.Γι'αυτο τους εστειλε φυλακη ο Ερντογαν..Να θυμηθουμε τα Ιμια?Γιατι δημιουργηθηκαν? Για να φαγωθει η Τσιλερ απο τους στρατηγους...ΟΥΔΕΙΣ Τουρκος βατραχανθρωπος που συμμετειχε στην κριση των ιμια επεζησε μετα.ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ.Τους εβαλαν ολους σε ενα σινουκ και το εριξαν..Κι οσοι δεν πηγαν και γλιτωσαν απο τη πτωση σκοτωθηκαν ολοι σε περιεργα ''ατυχηματα''.ΟΛΟΙ!
Λοιπον το να ειμαστε υποψιασμενοι και ετοιμοι δεν ειναι κακο ρε παιδια..Μη κατακρινετε εμας που θελουμε το καλο της χωρας μας..Αλλωστε ολοι το ιδιο θελουμε.Κανονικα επρεπε ολοι να ειμαστε ενωμενοι αλλα μια ζωη η ''αρρωστεια'' των Ελληνων ηταν αυτη..Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ.Εγω σεβομαι καθε αποψη απλως θελω κι εσεις να σεβαστειτε τις ανησυχιες μας.Και ουτε εθνικιστης ειμαι ουτε τιποτα.Απλα ειμαι ενας ανθρωπος που ανησυχει για την πατριδα του και την πορεια της.
Πολλά θέματα είναι σοβαρά. Αλλά ν' αντιμετωπίζονται με ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ, όπως θεμελιώθηκε από τους προγόνους μας -που τόσο μνημονεύονται από εισηγητές νημάτων εδώ μέσα, φίλε μου. Αντ' αυτού πήξαμε στην Ουφολογία, 'έγραψε-ο-θείος-μου-στο-blog'-ολογία, μούφα στοιχεία, χάρτες και παπάρια, που δέχεται, απ' όπου νά 'ναι, ο κάθε φαντασιόπληκτος. Η επιστήμη είναι  τ ε κ μ η ρ ι ω μ έ ν η κι εγώ ειμαι επιστήμονας και έτσι ξέρω να σκέφτομαι.
Η παρατήρηση ΔΕΝ αφορά εσένα παίχτη.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αει σιχτιρ....ακομα μαζευονται στον Εβρο? σε λιγο δεν θα τους χωραει ο τοπος.....θα πεσουν στο ποταμι και θα πνιγουν.....αντε μετα να βρουν εχθρο οι παλληκαραδες....ακουσαν δε οτι πολλοι τουρκαλαδες εχουν και εξτρα στραπον και ειχαν αρχισει να ξερογλυφονται.....

Επισκέπτης
Πρεπει να ειναι ο εθνικος υμνος της Τουρκιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom