Επισκέπτης
παρακμη τυπε..εδω και 4-5 φορες που περασα εχει κατι μικρες με δοντια
ευτυχως ομως η νταρια εχει κατι γριες μπαζολες,που σε λιγακι θα τους πεσουν τα δοντια & ετσι ολο & κατι θα γαμαμε τελικα..
παρακμη τυπε..εδω και 4-5 φορες που περασα εχει κατι μικρες με δοντια
καλο ταξιδι & με την νικη φιλε..
αντε τυπε γιατι εχω βαρεθει τα χαμογελα της κωλ-gateπαρακμη τυπε..
ευτυχως ομως η νταρια εχει κατι γριες μπαζολες,που σε λιγακι θα τους πεσουν τα δοντια & ετσι ολο & κατι θα γαμαμε τελικα..
Eυχαριστώ για τις ευχές φίλε,αλλά δυστυχώς από τον καναπέ θα το δω..
Ήθελα απλώς ο ίσιος να μου αποδώσει τον τίτλο του ανθέλληνα,όπως κι έγινε..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..χαμογελα της κωλ-gate
δεν πειραζει..Eυχαριστώ για τις ευχές φίλε,αλλά δυστυχώς από τον καναπέ θα το δω..
Eυχαριστώ για τις ευχές φίλε,αλλά δυστυχώς από τον καναπέ θα το δω..
δεν πειραζει..
ας κερδισει ο αρης & ας μην το δεις & καθολου..
θα πηγαινουμε οταν φυγουν απο την μεση οι υποχρεωσεις..
Υ.Γ τι ασχολεισαι με πουστρακια ρε???
Υ.Γ τι ασχολεισαι με πουστρακια ρε???
μαλακια..Μαλακία,αλλά οι κουραδομαγκιές από ανάρχιδα τελειωμένα με φυτιλιάζουν ώρες-ώρες..
Τα πήρα και με τη λασπουριά που άρπαξες χθες κι έδωσα αξία σε σκατόπουστες..
μαλακια..
πρεπει να το κοψουμε..
κλωνοι που εκμεταλλευονται την αδυναμια μας & τελικα μας κανουν σαν τα μουτρα τους..
μην δινεις σημασια..
να υπηρχε λεει περιπτωση να κανουν duo η νταρια με τη ντονα......ο καλυτερος πελατης....μαλακια..
πρεπει να το κοψουμε..
κλωνοι που εκμεταλλευονται την αδυναμια μας & τελικα μας κανουν σαν τα μουτρα τους..
μην δινεις σημασια..
Ρε τι μαλάκες....H εισβολή των τούρκων θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 6 Οκτ στις 1130
H εισβολή των τούρκων θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 6 Οκτ στις 1130
xα χα χα χα δεν θα απολυθεί ποτέ το φιλαράκι!!!H εισβολή των τούρκων θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 6 Οκτ στις 1130
Καπου εκει μεταξυ 11¨00 και 12¨00 στις 6 οκτωβριου, θα χτυπησουν οι σειρηνες δοκιμαστικα στα πλαισια του Παρμενιωνα, κοιτα μην παθεις κανα πατατρακ και νομιζεις οτι εγινες ο Νοστραδαμος. Στο πλαισιο του Παρμενιωνα ειναι! χαχαχαχα!
Ρε τι μαλάκες....
Δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 18 που αλλάζουμε στολές?
kάτσε μην σε βρεί η Αλήντισσα πρώτα,και πεις το δεσπότη παναγιώτηΠολεμο θέλουν οι Τούρκοι ας ερθουν εγω είμαι έτοιμος και τους περιμένω οπως βλέπετε στην φωτογραφία
καταλάβαμε, θα μαλακίζεσαι όταν θα μπουν οι τούρκοιΠολεμο θέλουν οι Τούρκοι ας ερθουν εγω είμαι έτοιμος και τους περιμένω οπως βλέπετε στην φωτογραφία
καταλάβαμε, θα μαλακίζεσαι όταν θα μπουν οι τούρκοι