Επισκέπτης
οι πατριωτες τρωνε μπροκολα με σκορδαλια.....ετσι και πλακωσουν οι τουρκοαλβανοεβραιοι,θα τους πλακωσουν στα κλανιδια.....
Ώπα.
Ο χημικός πόλεμος απαγορεύεται,από τη συνθήκη που θα μας θυμίσει ο ίσιος..
οι πατριωτες τρωνε μπροκολα με σκορδαλια.....ετσι και πλακωσουν οι τουρκοαλβανοεβραιοι,θα τους πλακωσουν στα κλανιδια.....
κλασσικη,πηγαια,αναβλυζουσα μαλακια παπαζολη..
θα την αναγνωριζα αναμεσα σε χιλιαδες..
αμα κανεις αστακομακαροναδα δεχομαι την προσκληση θα φερω και ραβανι μισοκαμενο
αμα κανεις αστακομακαροναδα δεχομαι την προσκληση θα φερω και ραβανι μισοκαμενο
οκ νηστικοι θα μεινουμεαμ
αν φέρεις εσυ την αστακομακαρονάδα,θα καταδεχτω να φάω και το μισοκαμένο σου ραβανι.
εγω θα φέρω την ομορφάδα μου.
Πάτε να
Είπαμε, στα όπλα όταν ξαναλάξει το ναυτικό στην μαύρη στολή.
Εγω με άσπρα δεν.....
Σε στεναχωρώ βραδυνιάτικα αλλά κοκόνα δεν θα δείςελα ρε! δεν ειναι και κάτι τόσο τρομερό.
για να μη διακρίνεται το εσώρουχο κάτω απο το άσπρο παντελόνι, θα φοράς στρινγκ.
Ζητω η Πατρις-ζητω τα ελληνικα στρατα-κατω η τουρκια και η Οβραιοι
Τουρκους γιαχνι φερτε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Νατσε καλα τα ειπα ρε;
με αυτα που ξερω, ψιλοσυμφωνω μαζι σου... ;)Επειδι ημουν 8 μηνες πανο και εχω δει απο κοντα ολα τα φυλακια και ολες της μοναδες καθος και ολα τα μεσα αμηνας και επιθεσης μας σας λεω ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!! εκτος και αν τους αφησουν...
Να εισαι σιγουρος..και οποιος διαφονη ας μου πει ενα υποθετικο σχεδιο υσβολης τον τουρκον και θα του πω πως αμεσα θα αποτιχη.με αυτα που ξερω, ψιλοσυμφωνω μαζι σου... ;)
Επειδι ημουν 8 μηνες πανο και εχω δει απο κοντα ολα τα φυλακια και ολες της μοναδες καθος και ολα τα μεσα αμηνας και επιθεσης μας σας λεω ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!! εκτος και αν τους αφησουν...
Μιλαμε για σχεδιο.
Οι προδοτες τι νομιζεις οτι θα κανουν?
Προδοσια βεβαια!
Ψαξε να δεις,ηδη εχουν φτασει σε σημειο διαλυσης τη στρατιωτικη δυναμη της βορειας Ελλαδας.