Νέα

Ετοιμάζεται Νέος Φόρος ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν σας αρεσε ο Καραμανλης, ηταν μπουχεσας και επαιζε πλειστεισιον.
Φατε σκατα τωρα.
Απολαυστε.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.649
Πόντοι
4.125
Αντί να απολύσει ενα σωρό Δημοσίους Υπαλλήλους που ολη μέρα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: βάζουν φόρους σε απίθανα προιόντα.

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
σε τσουζει που δεν εισαι δημοσιος υπαλληλος? :headbang:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Έχω δεί κορυφαίο γραφείο με 5 δημοσίους υπαλλήλους να σκοτώνονται στο σταυρόλεξο και το sudoku

Επισκέπτης
Και στην Αυστρία τα αναψυκτικά ήταν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ,και όχι στον ίδιο με τα τρόφιμα και το εμφιαλωμένο νερό.
Δεν έγινε τίποτα αν δεν πάρεις αναψυκτικό,αν θέλουν οι εταιρείες ας μειώσουν το κέρδος τους για να συνεχίσουν να πουλάνε.Δεν είναι δυνατόν η coca cola να κοστίζει εδώ όσο στη Γερμανία και στην Ελβετία (ίδιες συσκευασίες).Και το λέω εγώ που πίνω πολλά από τα ρημάδια,αν και ξέρω ότι είναι βλαβερά και παχαίνουν...

Επισκέπτης
Τη βενζινη ποτε θα την πανε 5 ευρω το λιτρο, να γλυτωσουμε απο τους μαλακες που κανουν ολοι μερα βολτες με τ΄αυτοκινητα ?

Επισκέπτης
Δυστυχώς δε θα γλυτώσεις.Ο Έλληνας δεν αποχωρίζεται το κάρο του.Αυτός που γουστάρει άσκοπες βόλτες θα τις κάνει.Οι βλάκες με τα στερεοφωνικά στη διαπασών θα περάσουν,ήδη έχω δει πολλούς σε μαγαζιά με στερεοφωνικά αυτοκινήτων να "ετοιμάζονται".Το κακό με την αύξηση της βενζίνης είναι ότι την πληρώνει και αυτός που χρησιμοποιεί με λογική το αμάξι και όσοι το έχουν για τη δουλειά τους.

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και στην Αυστρία τα αναψυκτικά ήταν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ,και όχι στον ίδιο με τα τρόφιμα και το εμφιαλωμένο νερό.
Δεν έγινε τίποτα αν δεν πάρεις αναψυκτικό,αν θέλουν οι εταιρείες ας μειώσουν το κέρδος τους για να συνεχίσουν να πουλάνε.Δεν είναι δυνατόν η coca cola να κοστίζει εδώ όσο στη Γερμανία και στην Ελβετία (ίδιες συσκευασίες).Και το λέω εγώ που πίνω πολλά από τα ρημάδια,αν και ξέρω ότι είναι βλαβερά και παχαίνουν...
Η Διαφορα με την οικονομικα ευρωστη Αυστρια ειναι οτι τα τροφιμα εκει ειναι στο 10 και οχι στο 13(Εγκληματικο) και ο υψηλος ΦΠΑ(VAT εκει) ειναι στο 20 και οχι στο 23 που ειναι εδω ΕΠΙΜΕΝΩ οι κυβερνοντες εκτος απο αχρηστοι ειναι και εγκληματιες οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια καθε μικρομεσαια επιχειρηση σε κλεισιμο ακομα και υγιεις επιχειρησεις πια δεν βγαινουν!!!!

Επισκέπτης
Πριν λίγους μήνες ο ΦΠΑ στα τρόφιμα εδώ ήταν 11%,και πριν 3 χρόνια περίπου στο 9% αντίστοιχα οι μέγιστοι συντελεστές ήταν στο 18%-19% και παρολαυτά η Ελλάδα ήταν ακριβότερη από την Αυστρία στα τρόφιμα,και το κράτος δεν είχε έσοδα από τον ΦΠΑ αφού δεν κόβονταν αποδείξεις.Εκεί δεν φορολογούνται με βάσει τις αποδείξεις αλλά με ζώνες.Άλλο ποσό πληρώνει ο καταστηματάρχης δίπλα από την όπερα,άλλο ο άλλος στην πλατεία Αγ.Στεφάνου και άλλο στην περιοχή του πανεπιστημίου.Στάνταρ ποσά κάθε μήνα.Εδώ έκαναν τη μαλακία και ανέβασαν τον ΦΠΑ αλλά δεν εξασφάλισαν την είσπραξη του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχω δεί κορυφαίο γραφείο με 5 δημοσίους υπαλλήλους να σκοτώνονται στο σταυρόλεξο και το sudoku
και να φωνάζουν που τους κόβει επιδόματα

το κακό με τους δημόσιους υπαλλήλους είναι ακριβώς αυτό: μπαίνουνε όλοι μαζί σε μία μάζα
άλλο είναι ο νοσηλευτής, άλλο ο αστυνομικός, άλλο ο υπάλληλος του Δήμου στο γραφείο, άλλο ο εφοριακός, άλλο ο τελώνης, άλλο, άλλο, άλλο

συνήθως αναφερόμαστε σε δημόσιους υπαλλήλους σε αυτούς που είναι στα γραφεία και ξύνονται, αλλά δεν είναι όλοι έτσι
το κακό είναι πως παίρνει η μπάλα αυτούς που ιδρώνουνε για ψίχουλα και αυτοί που είναι βολεμένοι εξακολουθούν να είναι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πριν λίγους μήνες ο ΦΠΑ στα τρόφιμα εδώ ήταν 11%,και πριν 3 χρόνια περίπου στο 9% αντίστοιχα οι μέγιστοι συντελεστές ήταν στο 18%-19% και παρολαυτά η Ελλάδα ήταν ακριβότερη από την Αυστρία στα τρόφιμα,και το κράτος δεν είχε έσοδα από τον ΦΠΑ αφού δεν κόβονταν αποδείξεις.Εκεί δεν φορολογούνται με βάσει τις αποδείξεις αλλά με ζώνες.Άλλο ποσό πληρώνει ο καταστηματάρχης δίπλα από την όπερα,άλλο ο άλλος στην πλατεία Αγ.Στεφάνου και άλλο στην περιοχή του πανεπιστημίου.Στάνταρ ποσά κάθε μήνα.Εδώ έκαναν τη μαλακία και ανέβασαν τον ΦΠΑ αλλά δεν εξασφάλισαν την είσπραξη του.
κανονικα στην  ελλαδα πρεπει να καταργηθει ο φπα και ας μου αυξησουν την φορολογια....ετσι κι αλλιως με τον φπα μαγκες καναμε καποιους που ποτε δεν τον αποδωσαν

και δεν μπορω να καταλαβω τι μπουρδελο κρατος ειναι αυτο που δεν μπορει να ελεγξει μια επιχειρηση βασει τιμολογιων για το τι πουλησε σε ενα τριμηνο σε σχεση με το τι πρωτες υλες αγορασε....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ΕΠΙΜΕΝΩ οι κυβερνοντες εκτος απο αχρηστοι ειναι και εγκληματιες οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια καθε μικρομεσαια επιχειρηση σε κλεισιμο ακομα και υγιεις επιχειρησεις πια δεν βγαινουν!!!!
ακριβώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom