Νέα

Εθνικισμός και Παναθηναϊκός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nopo13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
.

Συνημμένα

• ACAB1.jpg
    ACAB1.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
N

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
.

Συνημμένα

• h+tefra.jpg
    h+tefra.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 26

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν και δεν ειμαι παναθηναικος χαρετιζω αυτο το ιδεολογικο θρεντ και ευχομαι ολοι οι εθνικιστες
να ενωθουν και να γινει πυρηνας δυναμης και συγκρουσης απεναντι στους πολιτικαντηδες και τους
ανθελληνες.

Επισκέπτης
μου κοτσαρες εκει μια φωτο κλεμενη και μιλας.
ΔΝΕΑΣ(ΠΖ)
93 Ε' ΕΣΣΟ-226 σειρα δηλαδη
9 Σ.Π. Κορινθος
607 Τ.Π. περαστικοι για ενα μηνα με την ΕΣΣΟ μου
1ο Τ.Π. ΕΛ.ΔΥ.Κ. απο 10/12/1993 εως 13/12/1994
Κ.Ε.Β.Ο.Π. παρουσιαστηκα πηρα αδεια και γυρισα μετα απο τρεις ημερες για την ροζαλια.
Το εξαιρετικο σχολειο αδυνατισματος Λ.Υ.Β. στον Αγιο Ιωαννη Μαλουντας μεριμνη του 2ου Λοχου Τ/Φ.
Οριστε ρε παπαρα ΝΟΠΟ13,το ειχα γραψει και σε ανυποπτο χρονο,που θα μου πεις οτι postαρω ξενο paybook...
Μεχρι και τα Μεραρχιοσημα ειναι σωστα στην φωτο,πιτσιρικο...
αν και δεν ειμαι παναθηναικος χαρετιζω αυτο το ιδεολογικο θρεντ και ευχομαι ολοι οι εθνικιστες
να ενωθουν και να γινει πυρηνας δυναμης και συγκρουσης απεναντι στους πολιτικαντηδες και τους
ανθελληνες.
Κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ανθελληνες.
ανοιξτε ρε παιδια ενα πολιτικο θρεντ και αφηστε τον παναθηναικο!

Επισκέπτης
Ελα ρε σεις γραφτε τον στ' αρχιδια σας το φασιστακο να τελιωνουμε. Μην του απαντατε και σε κανα 2 μερες θα εχει εξαφανιστει ο μαλακακος.

OP
OP
N

nopo13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
«Ο κ. Καρατζαφέρης είναι ο καλύτερος Ελληνας για τους ξένους, γιατί έχει μεγάλη καρδιά», «ο πρόεδρος είναι πολύ ζεστός άνθρωπος και νοιάζεται για τα προβλήματά μας», «όσοι λένε τον Καρατζαφέρη ρατσιστή κάνουν πολιτική προπαγάνδα», «θέλω να δω την κόρη μου μέλος του ΛΑΟΣ».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στα μέλη της νεοσύστατης αντιρατσιστικής επιτροπής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ίδρυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε μια προσπάθεια να αποβάλει το στίγμα της ξενοφοβίας από το κόμμα του. Μιας επιτροπής που μπορεί να απαρτίζεται από «τυχερούς», όπως οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους, μετανάστες που γρήγορα βρήκαν τον δρόμο τους στη χώρα μας, οι οποίοι όμως δεσμεύονται να πολεμήσουν για τα δικαιώματα των συμπατριωτών τους στην Ελλάδα.

Με τη συγκατάθεση και την ολόψυχη υποστήριξή τους, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα μπορεί πλέον
να αναπτύσσει αναπόσπαστος τις απόψεις του περί μεταναστευτικής πολιτικής στη Βουλή, αποκρούοντας τα πυρά όσων τον επικρίνουν για ρατσιστικές τάσεις. Τοποθετώντας, μάλιστα, επικεφαλής της επιτροπής τον Γάλλο δημοσιογράφο κ. Jean Daniel Colobanie, εκδότη σημαντικού αριθμού εφημερίδων που απευθύνονται σε αλλοδαπούς της Ελλάδας, έχει διασφαλίσει την επικοινωνία των απόψεών του στην εν Ελλάδι μεταναστευτική κοινότητα.

«Do shohim», που θα πει στα αλβανικά «ίδωμεν». Μέλη της επιτροπής είναι ακόμη η κυρία Αΐσα Ροντρίγκο - Τζιτζώκου από τη Σρι Λάνκα, η κυρία Ιέβα Πριέντιτε από τη Λετονία, ο κ.Χουσεΐν Αλσικσίκ από την Παλαιστίνη και η κυρία Ευανθία Τσάκο από την Αλβανία.
σχόλιο ethnikistes.gr - Αυτά δημοσιεύει η εφημερίδα "Πρώτο θέμα" στο κυριακάτικο φύλλο της 1/6/08. Ελεος Γιώργο, θες να πάρεις ακόμα και τις ψήφους τις αριστεράς; δεν σε προλαβαίνουμε....

δημοσιεύθηκε από ethnikistes at 12:45 μμ Links to this post 

μαυρο στο σκυλι το μαυρο :birdman: :birdman: :birdman:

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο καρατζαφερης μονο εθνικιστης δεν ειναι ο χοντροβουβαλος :jerking:

Επισκέπτης
ο καρατζαφερης μονο εθνικιστης δεν ειναι ο χοντροβουβαλος :jerking:
tagmataskylitis.jpg

Και αυτος καλος ειναι,αλλα τα εχει μπερδεψει λιγο στην στολη...

Χιτωνιο του Γερμανικου Στρατου,τζοκευ των SS και διακριτικα Ελληνα Λοχαγου.
που κολλαει αυτη η φωτο μπορεις να μου πεις?
Αυτος αριστερα με την φουστανελλα ο παπους σου δεν ειναι?

Επισκέπτης
αερολογεις και λες μαλακειες ασυναρτητες.......

εγω για δοσιλογο στους γερμανους ξερω το μητσοτακη.
επωνυμα εχεις να πεις τιποτα??
Ρε φασιστακο εσυ χαιρετιζεις τον αλλον που δηλωνει Ναζιστης,και θα μου πεις οτι λεω ασυναρτησιες...

Παπουλης ιδεολογικα,δικος σου και του ΝΟΠΟ,ειναι ο τυπος με τον ντουλαμα δεξια του Schimana...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
παίδες για να χαλαρώνουμε...

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου πω τωρα οτι λες μαλακειες και ανακριβειες το ξερεις :jerking:

δηλαδη ρε ουφο ο Ναπολεων ζερβας ναζιστης ηταν??????
κουνα λιγο τη σκατοκεφαλα σου μηπως ξεθυμανεις απο τα δακρυγονα :headbang:

μιλα συγκεκριμενα και μην αερολογεις με δοσιλογους του 40

στο θρεντ λεει για ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ και ως Εθνικιστης το χαιρετιζω :rockon:

αν δε σαρεσει τραβα στα εξαρχεια και κλασε μας ταρχιδια

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0

Πλατωνάκο, να βάλουμε κάτι όλοι μαζί να πας να γαμήσεις σε κανένα στουντιάκι, μπας και σταματήσεις επιτέλους να μας τον πρίζεις με το αρχιμπουρδέλο το "έθνος - κράτος";

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0

Ρε πράσινο φασιστακι νοπο-13, λυσε μου μια απορία: Στο περιβόητο ματς του βαζελου με τα ΕΣ-ΕΣ στη Λεωφόρο επί κατοχής, ο παππους σου ηταν στην κερκιδα και χειροκροτουσε;

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παντως στις επομενες εκλογες καλο θα ειναι να παμε ολοι με τους οικολογους :rockon:

το περιβαλλον το εχουμε γαμησει πια ..

Επισκέπτης
Σου σβησαν το σχολιο προηγουμενως απτοητε...

Και ναι,και 'γω που δεν ψηφιζω ΝΔ :2funny:(πολυ περισσοτερο γκαντεμη)απο οσο γνωριζω ο Μητσοτακης δοσιλογος δεν υπηρξε...
Οι δε Γερμανοι Στρατιωτες στην περιφημη φωτο,ειχαν μολις παραδοθει η λιποτακτησει,δεν θυμαμαι καλα(απτοητε?).

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

?
Απαντήσεις
196
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom