Ποια ειδους δημοκρατια και ελευθερια πιστευεις οτι υποστηριζει ενας τυπος που δηλωνει ΝεοΝαζι?
έλα ντε;;;
Ποια ειδους δημοκρατια και ελευθερια πιστευεις οτι υποστηριζει ενας τυπος που δηλωνει ΝεοΝαζι?
Τι,θα ανεβει και αλλο η θερμοκρασια?άντε, σε λίγο θα μπουν και οι φίλοι του.....
Θα σου πω αμεσως.Και εξηγουμε οτι προσωπικα διαφωνω καθετα με τις αποψεις του...και το θέμα είναι να υπάρχει διάλογος...
αλλά με τέτοια άτομα, τι διάλογο να κάνεις....
ένα 4ποδο, καταλαβαίνει καλύτερα...... ;)
Τι,θα ανεβει και αλλο η θερμοκρασια?
Α,ρε Λακη33...Μιλαμε,χτες αν τον ειχαμε θα γινοταν Τεξας...Εγώ πάντως σήμερα εγκατέστησα air condition στο σπίτι.
Δεν πα να έρθει και ο Λάκης33 τώρα!
Εγώ πάντως σήμερα εγκατέστησα air condition στο σπίτι.
Δεν πα να έρθει και ο Λάκης33 τώρα!
Εννοειτε οτι υπαρχουν και....ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ....!!!!!!!ΣΑΦΩς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥς ΑΝΗΚΕΙ.....
Προσωπικα πιστευω οτι οι οπαδοι του ΠΑΟ ειναι θυματα ανθρωπων που προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους στο τιμονι της ομαδας πισω απο αστειες δικαιολογιες....
χαχα.... φίλε, πλακώθηκα στο γέλιο με αυτο που έγραψες...
ωραίος.....
ΟΛΟΙ δηλαδή οι φίλαθλοι του ΠΑΟ είναι λαμόγια και αδερφές, όπως έγραφες στο κόκκινο θρεντ;ΣΑΦΩς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥς ΑΝΗΚΕΙ.....
Προσωπικα πιστευω οτι οι οπαδοι του ΠΑΟ ειναι θυματα ανθρωπων που προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους στο τιμονι της ομαδας πισω απο αστειες δικαιολογιες....
Τι εγινε ο ΝΟΠΟ τοση ωρα,μπας και ψαχνει για σκανερ?
[/quote]Μαλλον δεν καταλαβες....Ποια ειδους δημοκρατια και ελευθερια πιστευεις οτι υποστηριζει ενας τυπος που δηλωνει ΝεοΝαζι?
Μαπα οι Αμερικανες,δεν τις παω καθολου...Έχεις καμμιά καλή τσοντούλα τώρα με Kami Andrews, Tory Lane η Selena Silver?
Έχω καιρό να τις δω "εν δράσει" και έχω σύνδρομο στέρησης.
(Είναι πάντα με high heels, αλλά θα το ξέρεις μάλλον.)
Να σε ρωτησω κατι????Σοβαρα τωρα ....Πινεις τιποτα??????ΟΛΟΙ δηλαδή οι φίλαθλοι του ΠΑΟ είναι λαμόγια και αδερφές, όπως έγραφες στο κόκκινο θρεντ;
Μαπα οι Αμερικανες,δεν τις παω καθολου...
Και μια και ειμαστε σε φασιστο-thread,εχεις διαβασει το"Storm of Steel"του Junger?Δεν ξερω Γερμανικα για αυτο βαζω τον Αγγλικο τιτλο(με βραβευμενη μεταφραση).
Ειδα στο αλλο με τα βιβλια,που εγκρινεις το"Ενστικτο Του Θανατου"του Μεσριν(πολυ καλο).
Να σε ρωτησω κατι????Σοβαρα τωρα ....Πινεις τιποτα??????
Ειναι δυνατον να με ρωτας στα σοβαρα αν πιστευω κατι τετοιο?????
Δηλαδη θεωρεις οτι εγω φιλαρακια η συγγενεις βαζελους δεν εχω?????
Ειναι δυνατον να πιστευω κατι τετοιο?????
Σκεψου λιγο ρε πουστη μου ....ΕΛΕΟΣ....
Α και οσο αφορα το λαμογια ναι το θυμαμαι...Να σε ρωτησω κατι????Σοβαρα τωρα ....Πινεις τιποτα??????
Ειναι δυνατον να με ρωτας στα σοβαρα αν πιστευω κατι τετοιο?????
Δηλαδη θεωρεις οτι εγω φιλαρακια η συγγενεις βαζελους δεν εχω?????
Ειναι δυνατον να πιστευω κατι τετοιο?????
Σκεψου λιγο ρε πουστη μου ....ΕΛΕΟΣ....
Τη λεξη Χ Α Β Α Λ Ε την ξερεις??????Εγώ να σκεφτώ όσο θέλεις.
Αλλά εσύ, αφού δεν το πιστεύεις, γιατί δεν ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ λίγο πριν ποστάρεις κάτι τέτοιο;
Υ.Γ. Πίνω γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ, αφού ρώτησες.