Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 51 70,8%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πήγαν με Ζέπελιν....

Στην Αμερική μια χαρά Αμερικανοί πολίτες λογίζονται.
Ένας θείος έχει σκοτωθεί στο Βιετνάμ και άλλος ένας τραυματίστηκε στον Λίβανο.
Τι είναι?Αμερικανοί ξεκάθαρα.
Με Ελληνική καταγωγή
Σε μια χώρα που το 90+% είναι μετανάστες,έστω και σε βάθος χρόνου....

Γερμανός είσαι με Γερμανική/τευτονική νοοτροπία.
Δυστυχώς.
Με το καράβι πήγαν όλοι και πέρασαν από εξετάσεις και καταχωρήθηκαν.
Αυτά με τους χιλιάδες που πήγαν με Ζέπελιν και ιπτάμενους δίσκους,
πείτε τα μεταξύ σας μπας και σας βγει το αφήγημα.

Είμαι Γερμανός επειδή γεννήθηκα στη Γερμανία,από Έλληνες γονείς και έχω ζήσει on off σε αυτή τη χώρα για συνολικά 12 χρόνια;:2funny:

Aν οι γονείς μου είχαν πάει με τη μάνα μου εγκυμονούσα ταξίδι του μέλιτος στην Ζιμπάμπουε και είχα γεννηθεί εκεί,
θα ήμουν Ζιμπαμπουανός;:2funny:

Ελπίζω να καταλαβαίνεις μόνος σου τον παραλογισμό αυτών που υποστηρίζεις..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Ίσως να το κανω φιλε ευχαριστω. Η αλήθεια ειναι οτι δν είναι ιδιαίτερα τιμητικο να νιωθω κατι που νιωθεις κ συ. Ζεχνεις σήψη
Και εσύ ζεχνεις ανθελληνισμο.Μονο πάρε μαζί και τα ιδεολογικά συντροφια σου μήπως και καθαρίσει η χώρα επιτελους...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.696
Πόντοι
8.346
Τελικα ρε μπατριωτη θα απαντησεις στν αλλο που εκανες θητεια? Αν εκανες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Το να φύγουν οι Τούρκοι και ο πόλεμος για την Ελλάδα είναι ενωμένα όπως το νύχι και το δάχτυλο.
Μαύροι και μελαμψοί κυκλοφορούσαν στα τουρκικά λεφουσια.Ηταν ελληνικοί πληθυσμοί;Πες το μας και αυτό!!

Και λευκοί ηταν ανάμεσά τους...
Ο Ιμπραήμ είχε Ευρωπαίους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς.
Ένα καράβι από την Αϊτή βυθίστηκε γεμάτο με μαύρους εθελοντές για να πολεμήσουν μαζί μας.
Άσχετο όλο αυτό με το θέμα μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297

Είμαι Γερμανός επειδή γεννήθηκα στη Γερμανία,από Έλληνες γονείς και έχω ζήσει on off σε αυτή τη χώρα για συνολικά 12 χρόνια;:2funny:

Aν οι γονείς μου είχαν πάει με τη μάνα μου εγκυμονούσα ταξίδι του μέλιτος στην Ζιμπάμπουε και είχα γεννηθεί εκεί,

Κι όμως αγαπητέ συναγωνιστή...αν είχες γεννηθεί στην Ζιμπάμπουε θα είχες την υπηκοότητα της!Αν βέβαια ισχύουν και εκεί οι νόμοι μας....αλλά αυτοί είναι υποαναπτυκτοι και αντιδικαιωματιστες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Το Ζέπελιν ειρωνικό ήταν εξυπνάκια.
:2funny:

Είσαι Γερμανός γιατί σκέφτεσαι σαν Γερμανός.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Τελικα ρε μπατριωτη θα απαντησεις στν αλλο που εκανες θητεια? Αν εκανες
Έκανα 18 μήνες ρε στο Πυροβολικό σε μάχιμες Μοίρες και όχι σε Επιτελεία Ταξιαρχιών.
Γύρω στις 40 μέρες σκηνακια είχα...εσύ που υπηρέτησες;Η ήσουν Γιώτα Ευτυχία για τον Στρατό αλλά μάχιμος για την υπόλοιπη ζωή σου όπως πολλοί "έξυπνοι";

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Ο αθλητισμός δεν έχει σχέση μ αυτά δείτε την εθνική Γαλλίας η τη Γερμανία στη μπάλα . Τέλος πάντων ο Γιάννης κ τ αδέρφια του έχουν ελληνική υπηκοότητα αλλά οχι εθνικότητα, επίσης είναι ελληνικό αθλητικό προϊόν όπως είναι κ παράδειγμα κ ο Μάρκου κ ο Κονε, τέλος εφόσον έχει ελληνική υπηκοότητα μπορεί να παίζει δικαιωματικά στην εθνική. Εδώ οι πολιτικοί μες είναι Σιονιστες κ τους ψηφίζεται κιόλας κ σας πειράζει ο Γιάννης.
Συμφωνώ. Και για μένα ο αθλητισμός δεν έχει να κάνει (μόνο) με καταγωγή και εθνικότητα αλλά εξαρτάται σε ποια χώρα ο κάθε αθλητής μπόρεσε με τα κατάλληλα εφόδια να γίνει πρωταθλητής. Για παράδειγμα οι μαύροι που έμαθαν ποδόσφαιρο στη Γαλλία λογικό είναι να εκπροσωπούν τη Γαλλία ή οι αθλητές που γεννήθηκαν Ελλάδα και έμαθαν το άθλημα τους εδώ λογικό είναι να εκπροσωπούν τη χώρα μας ανεξαρτήτως καταγωγής.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν "αγοράζονται" αθλητές. Για παράδειγμα φτωχοί Κενυάτες, πρωταθλητές στις μεγάλες αποστάσεις εκπροσωπούν χώρες όπως Καζακστάν ή Κατάρ λόγω χρημάτων. Ή όταν αθλητές λόγω διαμάχης με την ομοσπονδία τους, αποφασίζουν να εκπροσωπήσουν ξένη ομοσπονδία, όπως για παράδειγμα η πρωταθλήτρια μας στην ιστιοπλοΐα που θα εκπροσωπεί την Πορτογαλία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το Ζέπελιν ειρωνικό ήταν εξυπνάκια.
:2funny:

Είσαι Γερμανός γιατί σκέφτεσαι σαν Γερμανός.....
Α,τώρα σου αποδίδεται εθνικότητα ανάλογα με τον τρόπο σκέψης;:2funny:

Tέσπα, δε θα βγάλουμε άκρη.

Εγώ, ο Μεσούτ Οζίλ και ο Κέβιν Μπόατεγκ είμαστε Γερμανοί.
Λέω να κάνω και κανά τεστ DNA μήπως είμαστε τίποτα ξαδέρφια:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Και λευκοί ηταν ανάμεσά τους...
Ο Ιμπραήμ είχε Ευρωπαίους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς.
Ένα καράβι από την Αϊτή βυθίστηκε γεμάτο με μαύρους εθελοντές για να πολεμήσουν μαζί μας.
Άσχετο όλο αυτό με το θέμα μας.
Υποκλίνομαι στην συνεισφορά της Α'ι'της και στηλίτευσα την ιστορική άγνοια των αρμόδιων που δεν κάλεσαν πολιτικούς από εκεί για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.370
Πόντοι
1.056
Βέβαια υπάρχουν νεαροί Έλληνες που δυσκολεύονται πάρα πολύ να μιλήσουν ελληνικά...όμως το ελληνικό D.N.A.παραμενει .

πιο ειναι αυτό το Ελληνικό DNA που παραμένει? Έχεις την εντύπωση οτι όλοι οι Ελληνες έχουν το ιδιο DNA?

Στην Ελλαδα εχεις απο ψήλους ξανθούς με γαλάζια μάτια... μέχρι κοντούς μαυριδερούς με κεφάλι σαν καζάνι.
Όλοι αυτοί αυτοπροσδιορίζονται σαν Ελληνες, αν μιλήσουμε ομως αυστηρώς φυλετικά.... Ελληνες θα επρεπε να ειναι ή οι μεν, ή οι δεν.

Δεδομένου οτι φυλετικά (αρα και στο DNA) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Α,τώρα σου αποδίδεται εθνικότητα ανάλογα με τον τρόπο σκέψης;:2funny:

Tέσπα, δε θα βγάλουμε άκρη.

Εγώ, ο Μεσούτ Οζίλ και ο Κέβιν Μπόατεγκ είμαστε Γερμανοί.
Λέω να κάνω και κανά τεστ DNA μήπως είμαστε τίποτα ξαδέρφια:confused:
:buck2::wink::wink:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πιο ειναι αυτό το Ελληνικό DNA που παραμένει? Έχεις την εντύπωση οτι όλοι οι Ελληνες έχουν το ιδιο DNA?

Στην Ελλαδα εχεις απο ψήλους ξανθούς με γαλάζια μάτια... μέχρι κοντούς μαυριδερούς με κεφάλι σαν καζάνι.
Όλοι αυτοί αυτοπροσδιορίζονται σαν Ελληνες, αν μιλήσουμε ομως αυστηρώς φυλετικά.... Ελληνες θα επρεπε να ειναι ή οι μεν, ή οι δεν.

Δεδομένου οτι φυλετικά (αρα και στο DNA) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους.
Πάνω από όλα υπάρχει ελληνική εθνική συνείδηση κάτι που λείπει από πολλούς ελληνόφωνους ",πολιτες του κόσμου".

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Υποκλίνομαι στην συνεισφορά της Α'ι'της και στηλίτευσα την ιστορική άγνοια των αρμόδιων που δεν κάλεσαν πολιτικούς από εκεί για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.
Είναι η πρώτη χώρα που μας αναγνώρισε.
Καλά 100 που ερχόντουσαν δεν θα άλλαζαν τον ρού του πολέμου αλλά ηταν μια συγκινητική και εκπληκτική κίνηση.
Και ναι θα έπρεπε να τους καλέσουμε για τα 200 χρόνια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Είναι η πρώτη χώρα που μας αναγνώρισε.
Καλά 100 που ερχόντουσαν δεν θα άλλαζαν τον ρού του πολέμου αλλά ηταν μια συγκινητική και εκπληκτική κίνηση.
Και ναι θα έπρεπε να τους καλέσουμε για τα 200 χρόνια
Ακόμα νιώθω άσχημα που δεν τους καλέσαμε... :cry: ...κυριολεκτικά λυπάμαι για λογαριασμό των πολιτικών μας

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Dna....
Ανάθεμα αν ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια του....

:confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.696
Πόντοι
8.346
Έκανα 18 μήνες ρε στο Πυροβολικό σε μάχιμες Μοίρες και όχι σε Επιτελεία Ταξιαρχιών.
Γύρω στις 40 μέρες σκηνακια είχα...εσύ που υπηρέτησες;Η ήσουν Γιώτα Ευτυχία για τον Στρατό αλλά μάχιμος για την υπόλοιπη ζωή σου όπως πολλοί "έξυπνοι";
Εδω μεσα εσυ προσπαθείς αποτυχημενα σε ολα τα νήματα να το παιξεις έξυπνος και να περασεις τις αποτυχίες σου ως νορμα αδυνατώντας να ακουσεις το κάτι διαφορετικό. Ζεις στο συννεφακι σου που το εχεις πλασει οπως σε συμφέρει και προσπαθεις να το περασεις ως λογικο.
Εγω Έβρο έκανα πεζικο κοντα στα συνορα. Πυροβολικό εχει και στην Θήβα ισως και στα Γιάννενα,δε μου λεει κατι αυτο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Α,καλά έχει μάχιμες μοίρες το πυροβολικό?
Από έναν πραγματικό πατριώτη περιμένω το λιγότερο πεζοναύτης.... :cool2:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.696
Πόντοι
8.346
Α,καλά έχει μάχιμες μοίρες το πυροβολικό?
Από έναν πραγματικό πατριώτη περιμένω το λιγότερο πεζοναύτης.... :cool2:
Εε πως, μαχιμα ανακατεύουν το φραπε κ αυτοι όπως και οι υπόλοιποι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom