georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
επισης το παραμυθι με τις ευρωπαικες αμυνες πρεπει να τελειωσει
μια τριτοτεταρτη αμερικανικη ομαδα αν παιξει με την καλυτερη ευρωπαικη ζητημα να χασει την μια φορα
[size=18pt]αντιστοιχα η εθνικη των ηπα ποσες φορες εχασε στο παγκοσμιο μπασκετ συνολικα απο τις πανισχυρες ευρωπαικες αμυνες???[/size]
τα στατιστικα λενε την αληθεια παιδες
το ευρωπαικο μπασκετ δεν γινεται να νικησει ποτε αμερικη και αμερικανικες ομαδες στις 100 φορες θα κανεις 10 νικες το πολυ
στα τελευταία 6 παγκόσμια που κατεβάζουν ΝΒΑερς, έχουν χάσει τα 3. Δεν ξέρω, καλά είναι;
το 3/6=10/100 ; Τι βαθμό είχες στα μαθηματικά ρε;;;αρα εχει παρει 3 σωστα?? ερχεσαι στα λογια μου
το ευρωπαικο μπασκετ δεν γινεται να νικησει ποτε αμερικη και αμερικανικες ομαδες στις 100 φορες θα κανεις 10 νικες το πολυ
το 3/6=10/100 ; Τι βαθμό είχες στα μαθηματικά ρε;;;
[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%97%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%91%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_(%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7_%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD)[/url]
διαβασε στους ολυμπιακους σε 19 οργανωσεις χρυσο τις 15 φορες
ποσοστο ποσο???
στα παγκόσμια γιατί δεν τα παιρνουν τόσο εύκολα αφού έχουν τόση ανωτερότητα;
τις περισσοτερες φορες αν δεν θα το παρουν θα ειναι στην τετραδα στην πενταδα ουσιαστικα ολες τις φορες
και μιλαμε για μια χωρα ενω το ευρωπαικο μπασκετ εχει 30 χωρες
αρα ουσιαστικα ανταγωνιζεται μια χωρα απεναντι σε 30
ό,τι να 'ναι. Την Αμερική με όλους τους υπόλοιπους δεν σύγκρινες;;; Τώρα γιατί το αλλάζεις;
Και ο Στογιακοβιτς οταν ειχε ερθει στον Παοκ το ιδιο τυπε, βαρουσε σουτ μετα την προπονηση μεχρι να παραλυσει ο καρπος. :S :S :S
εσυ τυπε τι πιστευεις ποσες φορες αν παιξει η καλυτερη ευρωπαικη ομαδα ας πουμε η τελευταια που πηρε ευρωλιγκα με μια τριτο δευτερη του nba θα κερδισει???
στα 10 παιχνιδια θα παρει τα δυο ειναι καλα?????
Επί του πιεστηρίου: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι όποιος πάρει μέχρι και 8η παγκόσμια θέση, διορίζεται αυτομάτως στο Λιμενικό Σώμα! Τεράστιο το κίνητρο πλέον στον αγώνα με Τσεχία!!!
Ο Αντετοκουμπο ειναι το μεγαλυτερο κατασκευασμα του αμερικανικου μαρκετινγκ των τελευταιων 20 ετων. Αμα ειναι αυτος ο καλυτερος παικτης του NBA εγω ειμαι κινεζος.
Αυτό που γράφεις είναι υπόθεση που δεν θα τεσταριστεί ποτέ. Σημασία έχει τι πιστεύω εγώ ή τι είναι αυτό που γίνεται; Οι ΗΠΑ από τα τελευταία 6 έχουν χάσει τα 3 παγκόσμια. Αν έστελναν τους κορυφαίους θα το έπαιρναν. Αν πας και φτιάξεις τις 4 καλύτερες ομάδες απο ΝΒΑερς και στείλεις σε διοργάνωση την 3ο-4η όπως είπες (καλή ώρα όπως τώρα, αν είναι 3ο-4η κιόλας και δεν είναι και λίγο πιο πάνω) αυτομάτως φαβορί θα χρίζεται άλλη ομάδα (καλή ώρα όπως τώρα η Σερβία). Δεν το λέω εγώ αυτο, που είμαι και ψιλοάσχετος. Ρώτα όποιον θες από εδώ μέσα που να ξέρει λίγο
αρα αμα το παρει η αμερικη σε τελικο απεναντι στην σερβια θα ειναι αθλος?? περιπατο θα κανουν απεναντι στους σερβους
αρα αμα το παρει η αμερικη σε τελικο απεναντι στην σερβια θα ειναι αθλος?? περιπατο θα κανουν απεναντι στους σερβους