Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 50 70,4%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν υπαρχει χειροτερη αμερικη αυτα τα λεει μονο καποιος ασχετος με το μπασκετ [size=18pt]η χειροτερη αμερικη που λες ειναι η καλυτερη ομαδα του κοσμου
[/size]
βασικα δεν ειναι η χειροτερη αμερικη

χαχα, με το μαλακό ρε μεγάλε. Θα μας πνίξεις

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η εθνικη ττου μπασκετ μου θυμιζει λιγο την ποδοσφαιρικη αργεντικη των τελευταιων μουντιαλ παμε παμε για ψηλα και αποκλειονται απο τους 16

ετσι την παθανε και φετος καναν τελικο τον αγωνα με νιγηρια και αποκλειστηκανε στους 16 απο γαλλια αν θυμαμαι καλα

ετσι και μεις λεγαμε παμε ψηλα και παλευουμε για προκριση

πιστευω ομως εμεις θα παμε πιο ψηλα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εντωμεταξυ οι βραζιλιανοι που μας κερδισαν ενα ποντο μας τα εκαναν τσουρεκια 3-4 μερες με δηλωσεις και πανηγυρια και σημερα κοντεψαν να φανε 30 ποντους στο κεφαλι απο τη μπασκετομανα τσεχια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
χαλαρωσε με αμερικη επαιζες
Σιγα ρε τυπε κι αυτοι χαλια επαιζαν απλα εμεις παιζαμε ακομα ποιο χαλια τουλαχιστον αυτοι εβαζαν και κανα καλαθι εμεις τη βαζαμε τα κακαλα μας

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
εντωμεταξυ οι βραζιλιανοι που μας κερδισαν ενα ποντο μας τα εκαναν τσουρεκια 3-4 μερες με δηλωσεις και πανυγηρια και σημερα κοντεψαν να φανε 30 ποντους στο κεφαλι απο τη μπασκετομανα τσεχια
Που να τους κερδίσουμε τους Τσέχους είμαστε συνθυλευμα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ο Αντετοκουμπο ειναι το μεγαλυτερο κατασκευασμα του αμερικανικου μαρκετινγκ των τελευταιων 20 ετων. Αμα ειναι αυτος ο καλυτερος παικτης του NBA εγω ειμαι κινεζος.
:vomit:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.948
Πόντοι
5.506
Ο Αντετοκουμπο ειναι το μεγαλυτερο κατασκευασμα του αμερικανικου μαρκετινγκ των τελευταιων 20 ετων. Αμα ειναι αυτος ο καλυτερος παικτης του NBA εγω ειμαι κινεζος.
ναι τυπε...μονταζ ηταν αυτα που βλεπαμε ολο τον χειμωνα....μαλλον ο σωρος και οι ιλουμινατοι το εχουν κανει για να χτυπησουν τους περηφανους ελ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Τουρνουα Ακροπολις ανακοινωσε η ελληνικη ομοσπονδια μετα το παιχνιδι με την Τσεχια  :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε ειναι απλα ενας υπεραθλητης με απιστευτα σωματικα προσοντα, ο οποιος εχει σιδερενια θεληση και πολυ επαγγελματισμο, αλλα μπασκετ δεν ξερει

οσο περναει ο καιρος τον μαθαινουν και οι προπονητες και τον βγαζουν εκτος παιχνιδιου με διαφορα αμυντικα τρικς

πρεπει να βελτιωσει θεαματικα το σουτ του και να βαλει κι αλλα στοιχεια στο παιχνιδι του εκτος απο το long jump μπασιμο για να γινει πραγματικα μεγαλος παιχτης

σημερα παντως ειναι ο μονος που διασωθηκε

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445

απλα καλα εκανε που πηγε αμερικη και παιζει σε ανοιχτες αμυνες , στην Ευρώπη θα τον σκουπιδιαζανε με την ζωνη ....

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36

Κουνα το κεφαλι σου τυπε , η αγαμία σε χτύπησε για τα καλα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

Τυπε κανονικα ΜVP πρεπει να ειναι παικτης που παιρνει το πρωταθλημα.  :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
παιδοβουβαλο ιωαννου τωρα στην ερτ, παιρνει συνεντευξη απο τον μαρκους σμαρτ των μποστον σελτικς

1η ερωτηση: μαρκους σμαρτ γιου πλειντ ολσο σμαρτ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.948
Πόντοι
5.506
παιδοβουβαλο ιωαννου τωρα στην ερτ, παιρνει συνεντευξη απο τον μαρκους σμαρτ των μποστον σελτικς

1η ερωτηση: μαρκους σμαρτ γιου πλειντ ολσο σμαρτ...
τυπε ποτε θα μπει ο μπογδανος με τα τανκς στην ερτ που μας υποσχεθηκατε?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
τυπε ειναι απλα ενας υπεραθλητης με απιστευτα σωματικα προσοντα, ο οποιος εχει σιδερενια θεληση και πολυ επαγγελματισμο, αλλα μπασκετ δεν ξερει

οσο περναει ο καιρος τον μαθαινουν και οι προπονητες και τον βγαζουν εκτος παιχνιδιου με διαφορα αμυντικα τρικς

πρεπει να βελτιωσει θεαματικα το σουτ του και να βαλει κι αλλα στοιχεια στο παιχνιδι του εκτος απο το long jump μπασιμο για να γινει πραγματικα μεγαλος παιχτης

σημερα παντως ειναι ο μονος που διασωθηκε

Respect στο πουλι.  :S :S :S

Βιντεακι που δειχνει πως δουλεουν στο NBA  :S :S :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
ας χασουμε απ την τσεχια

δεν πειραζει

Krystal De Boor born 10 December 1978 in Prague, Czechoslovakia
(1.65/65kg) Natural Tits 80DD

ετσι και αποκλειστουμε την δευτερα θα βγαλω το αχτι μου σε Τσεχα ... αραγε εχει κανενα γραφειο ,ολο Ουκρανες , Ρωσιδες και Αλβανοελληνιδες βλεπω  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom