celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Ο μεγάλος αρχηγός μας αυτός.Μηπως ξεχασες κανεναν?
Καλη σερβιεταΟ μεγάλος αρχηγός μας αυτός.
Καλό παιδί,ήρεμος τύπος....
Καμιά διαφορά μεταξύ Γκάλη και Σλούκα. Το 1992, αν θυμάμαι καλά, έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες της Βαρκελώνης. Δεν έπαιξε προολυμπιακό η Ελλάδα;φιλε μου σορυ αλλα τνν ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ τον καλυτερο λευκο που επιασε μπαλα μπασκετ ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να τον πιανουμε στο στομα μας....ποσο μαλλον να τον βαζουμε στην ιδια προταση με τον Σλουκα!!!!!!!! Ο Γκαλης το '91(ηταν 34) πηγε κανονικα στην Εθνικη αλλα του γυρισε ο αστραγαλος και γιαυτο σταματησε....το 92 δεν πηγαμε πουθενα και παει λεγοντας......και για τις τοτε εποχες το 34 ησουν γερασμενος για μπασκετ( αλλο που ο Γκαλης μπορουσε ανετα εδω στην ευρωπη εως τα 40)...τωρα ολα τα τσουτσεκια κανουν οτι γουσταρουν με την ανοχη απο τους βρωμιαρηδες τους δημοσιογραφους!!!!!!
Σερβιετα ο ΜΕΓΑΣ Μπιλ Λαϊμπίερ;;;Καλη σερβιετα
Τον Μιχαλη τον Ιορδανιδη γιατι δεν τον εβαλες ρε?
Καλύτερος λευκός είπε ο τύπος....Καλη σερβιετα
Τον Μιχαλη τον Ιορδανιδη γιατι δεν τον εβαλες ρε?
Μάλλον είναι βιασμένος Μπούλς ο φίλος και το λέει...Σερβιετα ο ΜΕΓΑΣ Μπιλ Λαϊμπίερ;;;
Να είμαι ειλικρινής αχώνευτος όσο δεν πάει.. Ακόμα και τώρα, άμα του κάτσουν καμία, δεν θα στεναχωρηθώ..Μηπως ξεχασες κανεναν?
Γαμιάς μεγάλος.Να είμαι ειλικρινής αχώνευτος όσο δεν πάει.. Ακόμα και τώρα, άμα του κάτσουν καμία, δεν θα στεναχωρηθώ..
τι δουλεια εχουν αυτοι με τον ΝΙΚ?????.....ουτε το δεξι του δεν ειναι ολοι μαζι......αυτα που εκανε ο Γκαλης μονο ο jordan ...... !!!!!!!!! τι χαβλιτσεκ και τα @@ τα δυο....Λαρι Μπερντ
Τζέρι Ουέστ
Πίτ Μάραβιτς
Χάβλιτσεκ
Ντράζεν
Αυτοί είναι οι καλύτεροι...
Μετά ο Γκάλης...
Σοβαρέψου....τι δουλεια εχουν αυτοι με τον ΝΙΚ?????.....ουτε το δεξι του δεν ειναι ολοι μαζι......αυτα που εκανε ο Γκαλης μονο ο jordan ...... !!!!!!!!! τι χαβλιτσεκ και τα @@ τα δυο....
Τράβα γαμησου μπασταρδο του Φύρερ γαμω την ψυχή σου γαμημενεΣου έθιξα τον γαμιά και θίχτηκες ρε μπάσταρδε, φασολάδα να τρως για να μου κλάνεις τις αρχιδάρες!
Ήρεμα ρε κλο,τι έχουμε?Τράβα γαμησου μπασταρδο του Φύρερ γαμω την ψυχή σου γαμημενε
Γράφει ο μπίνες τους ανθρώπους "μαϊμούδες" λόγω χρώματος γαμω την αμοιβάδα γαμω ...ο ξεφτιλας ξεκωλιαρηςΉρεμα ρε κλο,τι έχουμε?
Ναι τότε τα θέλει ο κωλος του,καλά ξηγησαιΓράφει ο μπίνες τους ανθρώπους "μαϊμούδες" λόγω χρώματος γαμω την αμοιβάδα γαμω ...ο ξεφτιλας ξεκωλιαρης
Μπάσταρδος.. Από τους πιο τεράστιους.. Καλά του έκανε ο Larry και ακόμα καλύτερα ο Parish. Μακάρι να του είχε ανοίξει το κεφάλι όπως είχε γίνει με τον Tomjanovich.Γαμιάς μεγάλος.
Aποικιες τον 19ο-20ο αιώνα εννοούσα , που από αυτές τις αποικίες προέρχονται οι πληθυσμοί που γέμισαν την Ευρώπη τωρα τελευταία .Kαι οι Πτολεμαιοι που κυβερνουσαν?
Πάνε στην Νιγηρία με ελληνικό διαβατήριο, έξυπνε...θα σε βάλουν ως ομογενή η ως ξένο;Σοφή η μαλακία σου....