olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Αν 1 στο εκαττομύριο μπορεί να μπει και ο Σλούκας στην Εθνική, εγώ πιστεύω για 8αδα εφόσον κάτσουν οι συνδυασμοί.
Να παει να γαμηθει ο κομπλεξικος!Αν 1 στο εκαττομύριο μπορεί να μπει και ο Σλούκας στην Εθνική, εγώ πιστεύω για 8αδα εφόσον κάτσουν οι συνδυασμοί.
Οι Αμερικανοί θέλουν να πετύχουν τους Γερμανούς.....
Το λένε ανοικτά για εκδίκηση....
Για να δούμε....
Καλημέρα2 περνάνε?
Λογικά πρώτη Αυστραλία.
Η απλά περνάνε όλοι και παίζουν αντίστοιχα με τον άλλο όμιλο?
Έγινε και η έκπληξη!
Αποκλείστηκε η Λιθουανία από το Puerto Rico!!
Καλύτερα....Έγινε και η έκπληξη!
Αποκλείστηκε η Λιθουανία από το Puerto Rico!!
Θα ήταν παραλογο να μπει.Αν 1 στο εκαττομύριο μπορεί να μπει και ο Σλούκας στην Εθνική, εγώ πιστεύω για 8αδα εφόσον κάτσουν οι συνδυασμοί.
Η "μαϊμού" που λες είναι πιο Έλληνας από τους πιο πολλούς.Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο παγκόσμιο να έχει την "μαϊμού" τον Θανάση στο πάγκο να κάνει Αμερικανιές και υπόλοιπη ομάδα εντελώς αμέτοχη σε αυτό. Σε μια φάση Λαρετζάκης δεν άντεξε και πήγε του φώναξε "σκάσε επιτέλους"!!!
Τώρα χωρίς "μαϊμού/μασκότ" Θανάση μπορεί να είναι πιο συγκεντρωμένος ο "Giannis"
Γιατί να μην μπεί?Θα ήταν παραλογο να μπει.
Mαλακιες...Εμείς δεν είχαμε αποικίες στην Αφρική .Η "μαϊμού" που λες είναι πιο Έλληνας από τους πιο πολλούς.
Δεν μετράει να έχεις απλά γεννηθεί Έλληνας,αλλά πρώτα απόλα να αισθάνεσαι Έλληνας.
Εννοειται να μη μπει ο τσογλανος.Αν 1 στο εκαττομύριο μπορεί να μπει και ο Σλούκας στην Εθνική, εγώ πιστεύω για 8αδα εφόσον κάτσουν οι συνδυασμοί.
Βράδυ είναι τύπεαν ειναι και πρωι που να σηκωθει να παει και χωρις καφε.
Μήπως ξεχάσατε ότι ο Νικ Γκάλης αποχώρησε περίπου στην ίδια ηλικία που αποχώρησε και ο Σλούκας από την εθνική ομάδα;Εννοειται να μη μπει ο τσογλανος.
Ετσι κ αλλιως δε βοηθησε οταν επρεπε.
Συμφωνώ.Οφείλω να πω ότι κακώς αμφισβιτησαμε τόσο πολύ το Σπανούλη. Πέραν της πρόκρισης και του καλού μπάσκετ που είδαμε έκανε προσπάθειες να είναι η ομάδα ενωμένη και να μην επηρεαστεί από τις κόντρες Παναθηναικου-Ολυμπιακου.
Ειχαμε καποτε την Αλεξανδρεια της Αιγυπτου!Mαλακιες...Εμείς δεν είχαμε αποικίες στην Αφρική .