celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.162
- Πόντοι
- 6.056
Ποιοί είμαστε εμείς και ποιος είσια εσυ?
Για να συνεννοηθούμε πρώτα....
Eσεις ειστε με εσας ή με τους αλλουςΜε εκείνους είσαι ,όχι με εμας.
Ποιοί είμαστε εμείς και ποιος είσια εσυ?
Για να συνεννοηθούμε πρώτα....
Eσεις ειστε με εσας ή με τους αλλουςΜε εκείνους είσαι ,όχι με εμας.
Αυτο παντως δεν το καταλαβα, αρνήθηκε λεει ο Τεντογλου επειδη "το προγραμμα του δεν του επιτρεπει να ειναι στο Παρισι την ημερα της εναρξης των αγωνων". Δηλαδη?Φρεσκια ειδηση.
Ο Τεντογλου αρνηθηκε να ειναι σημαιοφορος της Ελλαδας στο Παρισι και ο επικρατέστερος ειναι ο Γιαννης.
Η Εθνική είναι πάνω από όλους και όλα.Τον Παναθηναϊκό.
αν το εκανε ειναι πραγματικα ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!!!!!!!!!Αυτο παντως δεν το καταλαβα, αρνήθηκε λεει ο Τεντογλου επειδη "το προγραμμα του δεν του επιτρεπει να ειναι στο Παρισι την ημερα της εναρξης των αγωνων". Δηλαδη?
Εγω ακομη προτιμω να μην τον χαρακτηρισω, μεχρι να ακουσω τι εννοει.αν το εκανε ειναι πραγματικα ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!!!!!!!!!
Δεν επρε καν να τον κάνουν τέτοια πρόταση.Αυτο παντως δεν το καταλαβα, αρνήθηκε λεει ο Τεντογλου επειδη "το προγραμμα του δεν του επιτρεπει να ειναι στο Παρισι την ημερα της εναρξης των αγωνων". Δηλαδη?
αν ειναι και πρωι που να σηκωθει να παει και χωρις καφε.Tεντογλου λογικα βαριεται ολες τις φιεστες,παρελασεις και δεν θα δωσει το παρων.Βεβαια οταν φερνει τα μεταλλια τρεχουν να τον γλειψουν,οταν λεει για την τραγικη κατασταση και την απουσια του κρατους στον αθλητισμο σφυριζουν αδιαφορα
Και αυτος και η Στεφανιδη εχουν αρχισει να κουραζουν καπου πλεονTεντογλου λογικα βαριεται ολες τις φιεστες,παρελασεις και δεν θα δωσει το παρων.Βεβαια οταν φερνει τα μεταλλια τρεχουν να τον γλειψουν,οταν λεει για την τραγικη κατασταση και την απουσια του κρατους στον αθλητισμο σφυριζουν αδιαφορα
Μουνακι.Ασε που μπορει να βλεπει και κανενα ανιμε εκεινη την ωρααν ειναι και πρωι που να σηκωθει να παει και χωρις καφε.
Δες πότε αγωνίζεται και θα καταλάβεις...Εγω ακομη προτιμω να μην τον χαρακτηρισω, μεχρι να ακουσω τι εννοει.
Ενταξει, παγκοσμίου επιπεδου αθλητης, δεν πρεπει να παρεκκλινει απο το προγραμμα ούτε ημερα, αλλά το προγραμμα δεν ειχε προσαρμοσθει αναλογως?
Αυτο παντως δεν το καταλαβα, αρνήθηκε λεει ο Τεντογλου επειδη "το προγραμμα του δεν του επιτρεπει να ειναι στο Παρισι την ημερα της εναρξης των αγωνων". Δηλαδη?
Ενταξει. Δεκτο. Ειπα οτι επιφυλασσομαι πριν τον χαρακτηρισω. Αφου ειναι ετσι, ενταξει.Η τελετή έναρξης είναι στις 26 Ιουλίου κι αυτός αγωνίζεται 10 μέρες μετά στις 4 Αυγούστου, Δεν θέλει να πάει από τόσο νωρίς στο Παρίσι και να χαλάσει το πρόγραμμα προπονήσεων.
Ψηφίζω μιλφαρα Ντρισμπιωτη που είναι εκθαμβωτική με κυριλέ ντυσιμο ( την καμαρωσα σε μια βράβευση που είχε πάει) και οχι σαν τον καγκουρα τον Τεντογλου που και στην εκκλησία να πάει με φορμες και σπορτεξ θα είναι σαν ελλεεινιδα που βγαίνει για καφέ.Να βάλουν καμία γυναίκα μουναρα σημαιοφόρο. Καμία Πλατανιώτη ξέρω γω...
μαλακιες δηθενιες ειναι αυτα.....δεν πρεπει καν να του το πουν ξανα....Εγω ακομη προτιμω να μην τον χαρακτηρισω, μεχρι να ακουσω τι εννοει.
Ενταξει, παγκοσμίου επιπεδου αθλητης, δεν πρεπει να παρεκκλινει απο το προγραμμα ούτε ημερα, αλλά το προγραμμα δεν ειχε προσαρμοσθει αναλογως?
Υπάρχουν άνθρωποι που απλά έχουν μάθει να είναι νικητές και να είναι νικητές αγώνων. Το αν ένας αθλητής αρνείται κάτι ευγενικά, δεν τον κάνει λιγότερο αρεστό. Και όπως είπανε και άλλοι, όταν κάποιοι αθλητές λένε την θλιβερή κατάσταση, όλοι σφυράνε αδιάφορα...
Από εκεί και πέρα, σήμερα Παπαγιάννης και Καλάθης ήταν λίρα 100, ο Γιάννης ήταν μέτριος...
Πέρα από όλα αυτά.. ένα πράγμα θέλω.. Να γαμήσουμε τους Ισπανούς και ας χάσουμε από όλους τους άλλους..
Τους σέβομαι για το τι κάνουν αλλά τον θεατρινισμό δεν τον μπορώ.