argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Περαστικά...Εγω παντως τυποι φορτωσα κροατια στο live
Περαστικά...Εγω παντως τυποι φορτωσα κροατια στο live
Ναι...σαλιαμαγκουρας...φιλαράκια...λες και μπαίνουν μαζί στο bou.!Ο παρλαπιπας πρεπει να χει πει " ο Γιάννης " 234563445 φορές.
Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπη δε κανειΣε λιγο θα αρχισουν και οι παροιμιες με τον Γιαννη,"Γιαννης κερναει,Γιαννης πινει","Τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα?",
"45 Γιαννηδες ουπς"
Καμμία φορά η λύση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.Όταν ο σέντερ σου σουτάρει για τρεις (και δεν είναι ο Σαμπόνις) η ομάδα σου είναι ανοργάνωτη και μπουρδέλο.
Εσύ τύπε τις λατρεύεις τις γυναίκες σε εμμηνόπαυση.Καμμία φορά η λύση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.
Μην είσαι ξενερωτος σαν γυναίκα με εμμηνόπαυση.
ιοταν και αν κανει την εμφανιση του θα εκφερω γνωμη.Καταλάβατε τώρα γιατί ο Σλούκας είναι ήδη διακοπές στο Παρίσι;
Ήξερε για την πρόκριση και είπε στον Χοψωνίδη:
"Βασίλη θα ενσωματωθώ στην αποστολή όταν έρθετε Γαλλία"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ τύπε τις λατρεύεις τις γυναίκες σε εμμηνόπαυση.
Και πόσο χαρούμενος ήταν και παραπάνω χαρούμενος από τους μπαγκς...Σε λιγο θα αρχισουν και οι παροιμιες με τον Γιαννη,"Γιαννης κερναει,Γιαννης πινει","Τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα?",
"45 Γιαννηδες ουπς"
2 περνάνε?Ο όμιλος στους Ολυμπιακούς αγώνες 2024
Καναδάς
Αυστραλία
Ισπανία
Ελλάδα
Δύσκολος όμιλος. Μάλλον τον ήπιαμε, αλλά τουλάχιστον συμμετέχουμε σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 16 ολόκληρα χρόνιαΟ όμιλος στους Ολυμπιακούς αγώνες 2024
Καναδάς
Αυστραλία
Ισπανία
Ελλάδα
εγω λεω καναδας πρωτος.2 περνάνε?
Λογικά πρώτη Αυστραλία.
Η απλά περνάνε όλοι και παίζουν αντίστοιχα με τον άλλο όμιλο?