Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
2823l8l.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Γιατι σου φαινεται παραξενο????    :think:
όλα μου φαίνονται "παράξενα" σ'αυτή τη ζωή
είμαι σαν τον μικρό πρίγκηπα του εξιπερί

αλλά για να σοβαρευτώ λίγο,
όντως αυτό μου φαίνεται κάπως πιο σπάνιο απο τους άντρες sex addicts...

ανάλογα  :2funny:

ας πούμε 8  :grin:

και η βαθμολογία σου διαμορφώνεται ανάλογα με τί ?
με τον καιρό ?  :2funny:

(αυτό ενδεχομένως να ισχύει, τα οιστρογόνα δεν είναι στα ίδια επίπεδα όλες τις εποχές του χρόνου)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686
Είμαστε χρήστες του μπου. To παράξενο θα ήταν
να μην είμαστε sex addicts. :pipa2:

Μπα ,μην το λες .Μπαινουν στο μπου.κομ

και αγαμητες και μπουληδες ανεραστοι απο

περιεργεια και παντρεμενοι υποταγμενοι κτλ

Η Βελβυ π.χ. στο τεστ έβγαλε σκορ -3 ! :2funny: :2funny: :2funny:

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Μπα ,μην το λες .Μπαινουν στο μπου.κομ

και αγαμητες και μπουληδες ανεραστοι απο

περιεργεια και παντρεμενοι υποταγμενοι κτλ

Η Βελβυ π.χ. στο τεστ έβγαλε σκορ -3 ! :2funny: :2funny: :2funny:
Μπααα, δεκάρι χτύπησε. Εμένα με έφαγε πάντως. :P

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
και η βαθμολογία σου διαμορφώνεται ανάλογα με τί ?
με τον καιρό ?  :2funny:

(αυτό ενδεχομένως να ισχύει, τα οιστρογόνα δεν είναι στα ίδια επίπεδα όλες τις εποχές του χρόνου)

έπαιξα λίγο με τις σεξουαλικές προτιμήσεις να δω τι αλλαγές υπάρχουν    :dancing:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
no ma'am

διανθίζω λίγο καλλιτεχνικά το κάπως ιατρικό αυτό θρεντάκι :

Κι ερχότανε κι ο πυρετός κάθε που νύχτωνε
Σε τυρρανούσε καλοκαίρι και χειμώνα
Κι είναι μαρτύριο τρομερό το βίτσιο αυτό το βρομερό
Που σου 'μαθε στη φυλακή
εκείνος ο ψηλός απ' τη Δραπετσώνα
σου λείπει η σκόνη η λευκή, το ξέρεις πως δεν φταις εσύ
φωτιές σου καίνε το κορμί,
κουτάλι και βελόνα

Κατσιμίχας
Που κολλαει το κομματι;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Που κολλαει το κομματι;

Στον εθισμό ίσως  :think:
προφανώς  ;)

έπαιξα λίγο με τις σεξουαλικές προτιμήσεις να δω τι αλλαγές υπάρχουν    :dancing:
καλό είναι να παίζει κανείς

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απ ότι κατάλαβες δεν ήταν προφανές για όλους  :P
προφανώς

Σε γενικές γραμμές ναι μια χαρά  :dancing:

μάλλον έκανα ένα λάθος στην ψηφοφορία
έπρεπε να βάλω ξεχωριστή κατηγορία για άντρες και για γυναίκες

αυτό το "female sex addiction" είναι αρκετά ενδιαφέρον
δεν μπορώ να εννοήσω πως ακριβώς συμπεριφέρονται αυτές
λέτε να πηγαίνουν σε τπτ μπουρδέλα με μαύρους ?  :2funny:

...θα επανέλθω αργότερα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Διαφορετικοι εθισμοι. Ο ενας ειναι ψυχολογικος και ο αλλος ειναι κυριως σωματικος και ψυχολογικος εθισμος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διαφορετικοι εθισμοι. Ο ενας ειναι ψυχολογικος και ο αλλος ειναι κυριως σωματικος και ψυχολογικος εθισμος.
καλά τα "σωματικά" συμπτώματα στέρησης της ηρωίνης είναι άπαιχτα , δεν υπάρχει επιστροφή σ'αυτούς τους ανθρώπους
αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και το sex addiction δεν έχει σωματικά συμπτώματα στέρησης

υγ: τα ψυχικά ενδεχομένως να είναι στα ίδια επίπεδα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εκανα το τεστ, εβγαλα πανω απο 6. Υποθετω οτι ειμαι σεξομανης, δεδομενου οτι το σκεφτομαι συχνα.  :2funny:
Το θεμα ειναι οτι δεν με ενδιαφερει να κανω και τιποτα για να ξεφυγω απο αυτη την κατασταση.  :rockon:

Το ολο πραγμα γινεται πιο ενδιαφερον αν αναλογιστουμε οτι τοσα χρονια δεν ειχα καθολου εμπειριες απο τον αγοραιο ερωτα που ειναι το κυριως αντικειμενο αυτης της ιστοσελιδας. Ειτε γιατι ημουν σε σχεση, ειτε γιατι οποτε ημουν μονος απλα εβλεπα καμια τσοντα κι ερχομουν στα ισα μου. Δεν ηξερα καν τι ειναι τα studio. Ειχα μεινει στην εικονα των παλιων μπουρδελων που πηγαινες για πλακα με τους φιλους σου σαν εφηβος. Παντα γουσταρα τις τσοντες εν τω μεταξυ, ειτε ημουν σε σχεση ειτε οχι. Aυτο το site το βρηκα μολις πριν μηνες κατα τυχη.
Ολους τους τελευταιους μηνες εχω παει σχεδον παντου. Σε studio, σε μασατζιδικα. Τελευταια αποκλειστικα με call girls. Υποθετω οτι θα το κανω μεχρι να βαρεθω. 'Η μεχρι να μπω σε νεα σχεση. Δεν κερατωσα ποτε γκομενα. Το θεμα ειναι οτι με βαση τις εως τωρα εμπειριες μου, αυτα που εκανα τους τελευταιους μηνες δεν τα ειχα κανει σε σχεση. Ολα τα βιτσια μου τα οποια για διαφορους λογους δεν μπορεσα να ικανοποιησω(οχι δεν εννοω να κατσω να τον φαω  :2funny:). Η μονη ανησυχια μου ειναι πως θα μου φανει το sex με μια απλη κοπελα(μη επαγγελματια) μετα απ ολα αυτα.  :grin:

Μαλλον πρεπει να μετακομισω μονιμα στην Ουγγαρια την πατριδα του επαγγελματικου sex και του πορνο, να δω αλλιως την φαση και να ξεκολλησω. Μεχρι να γινει αυτο ομως, γαματε γιατι χανομαστε.  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εκανα το τεστ, εβγαλα πανω απο 6. Υποθετω οτι ειμαι σεξομανης, δεδομενου οτι το σκεφτομαι συχνα.  :2funny:
Το θεμα ειναι οτι δεν με ενδιαφερει να κανω και τιποτα για να ξεφυγω απο αυτη την κατασταση.  :rockon:

Το ολο πραγμα γινεται πιο ενδιαφερον αν αναλογιστουμε οτι τοσα χρονια δεν ειχα καθολου εμπειριες απο τον αγοραιο ερωτα που ειναι το κυριως αντικειμενο αυτης της ιστοσελιδας. Ειτε γιατι ημουν σε σχεση, ειτε γιατι οποτε ημουν μονος απλα εβλεπα καμια τσοντα κι ερχομουν στα ισα μου. Δεν ηξερα καν τι ειναι τα studio. Ειχα μεινει στην εικονα των παλιων μπουρδελων που πηγαινες για πλακα με τους φιλους σου σαν εφηβος. Παντα γουσταρα τις τσοντες εν τω μεταξυ, ειτε ημουν σε σχεση ειτε οχι. Aυτο το site το βρηκα μολις πριν μηνες κατα τυχη.
Ολους τους τελευταιους μηνες εχω παει σχεδον παντου. Σε studio, σε μασατζιδικα. Τελευταια αποκλειστικα με call girls. Υποθετω οτι θα το κανω μεχρι να βαρεθω. 'Η μεχρι να μπω σε νεα σχεση. Δεν κερατωσα ποτε γκομενα. Το θεμα ειναι οτι με βαση τις εως τωρα εμπειριες μου, αυτα που εκανα τους τελευταιους μηνες δεν τα ειχα κανει σε σχεση. Ολα τα βιτσια μου τα οποια για διαφορους λογους δεν μπορεσα να ικανοποιησω(οχι δεν εννοω να κατσω να τον φαω  :2funny:). Η μονη ανησυχια μου ειναι πως θα μου φανει το sex με μια απλη κοπελα(μη επαγγελματια) μετα απ ολα αυτα.  :grin:

Μαλλον πρεπει να μετακομισω μονιμα στην Ουγγαρια την πατριδα του επαγγελματικου sex και του πορνο, να δω αλλιως την φαση και να ξεκολλησω. Μεχρι να γινει αυτο ομως, γαματε γιατι χανομαστε.  :2funny:
ακούγεσαι αρκετά υγιής με το 6άρι σου, μια χαρά είσαι δηλαδή, ...
φαντάσου άλλοι με τα 16άρια τους τι ζόρια τραβάνε  :2funny: :2funny:

ένας όμως που υποθέτω ότι θα έβγαζε 36 άνετα είναι ο charlie sheen :

ωραία πράγματα έχουν ακουστεί και για τον ντουκόβνι , φλίντ , ντάγκλας κτλ κτλ  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
[xhamster]
]

θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν ο αριθμός των ψηφοφόρων αυξανόταν στους 100 ώστε να έχουμε πιο "στρογγυλά" στατιστικά  ;)

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
άψογη , χωρίς αμφιβολία  :thumbsup:

υγ : δε νομίζω να λέμε ψεματάκια στο γιατρό και να "πειράξαμε" τις απαντήσεις ε ?  :rolleyes:

οχι ποτε! ειμαι πολύ φρόνιμο κορίτσι!
αλλά να σου πω κάτι?
με προβλημάτισε πολυ το τεστ σου... μου φανηκε βαρυ το αποτελεσμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom