Νέα

Εταιρείες "πυραμίδες",μια παλαιά απάτη που "αναγεννήθηκε" εν καιρώ οικ.κρίσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Ερωτηση παιδια?

Εγω προχτες πηγα στην ταβερνα του μπαρμπα Μητσου,εφαγα και εδωσα τα λεφτα μου,εφαγα πολυ καλα και πηγα και το ειπα στον κωστα και στην Μαιρη και πηγαν και αυτοι και ενδωσαν τα λεφτα τους και εφαγαν,και μετα αυτοι το ειπαν στον Χρηστο ,τον Παναγιωτη ,την Σουλα και την Ντινα και πηγαν και αυτοι και εφαγαν και εδωσαν τα λεφτα τους και ουτω καθεξης  ο μπαρμπα Μητσος ειναι πυραμιδα?Γιατι αν βαλεις κατω στο χαρτι το σχημα που εκανα και το συνεχισεις ο μπαρμπα μητσος γινεται πυραμιδα και δεν δινει και ουτε σε μενα ουτε σε κανεναν αλλον φραγκο....

Μη συγκρινεις ανομοια πραγματα...Στη περιπτωση μας ο ιδρυτης ειπε πως αμα του γραψω 4 ατομα θα μου δινει 200 ευρώ κάθε μήνα...

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Εσύ Odin έφαγες και τέλος,σιγά την κούραση που το είπες στους άλλους.
Εξάλλου πήρες το φαί,η συναλλαγή έκλεισε.
Οι άλλοι στο θέμα μας όταν τους φυσήξει λίγο ο αέρας και συνέλθουν
θα πρέπει να βρουν κάποιους άλλους στους οποίους δεν ξέρουν τι θα πρέπει να κάνουν
για να κλείσουν την συναλλαγή.
Σαν Εβραιάκια θα γυρίζουν στην έρημο χωρίς να βρουν ποτέ νερό. :2funny:
Ακόμα καλύτερα το έθεσες εσύ  :rockon:
Και επιπλέον συμπληρώνω,εσύ odin δεν ζήτησες από τους φίλους σου να καλύψουν το γεύμα σου και προφανώς ούτε οι φίλοι σου με την σειρά τους θα ζητήσουν το ίδιο από τους υπόλοιπους.

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου,έχεις μπερδέψει δύο βασικές-εκ διαμέτρου αντίθετες-έννοιες,της παροχής υπηρεσιών και της επένδυσης.Στο μεν πας για να απολαύσεις υπηρεσίες(αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε...από ένα ωραίο γεύμα,μέχρι το να ακούσεις ένα τραγούδι ή να επισκεφτείς έναν οίκο ανοχής) και στο δε,υποτίθεται,για να επενδύσεις κάποια λεφτά με σκοπό κάποια απόδοση  ;).Σκέψου το και λίγο μόνος σου.

Ακου φιλε μου αυτη την στιγμη στην ελλαδα υπαρχουν πανω απο 20 travel club που μπορεις να κανεις ενα συμβολαιο μαζι τους (ετησιο συνηθως) και να εχεις καλες τιμες σε ξενοδοχεια και τα λοιπα(σου ζητανε περιπου 400 ευρω το χρονο),η Worldventures ειναι ενα τετοιο club που εχει και affiliate program(αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο μπορω να σου εξηγησω)λοιπον επειδη δεν ξερεται και αερολογειται θα σας πω ενα δυο πραγματα για αυτο το club στο οποιο ειμαι μελος για τα ταξιδια(εχω την επιχειρηση μου,δεν μου χρειαζετε να τρεχω για παρουσιασεις),δεν ασχολουμαι με εγγραφες συνδρομητων  γιατι δεν με αφορα,παρ'ολα αυτα εχω γραψει δυο φιλους που ταξιδευουν αρκετα λογω δουλειας και τους ενδιεφεραν οι τιμες,απλα θα σου πω οτι το ταξιδι στην ταιλανδη που εκλεισα για την αδερφη μου και τον γαμπρο μου για μαη απο μαρτιο βγηκε 600 ευρω φτηνοτερα απο ολα τα αλλα ταξιδιωτικα(travelplanet,pamediakopes,vivatravel) και λοιπες εταιριες και 2 ταξιδια που εχω κανει εγω μεσα στην χρονια εχω γλιτωσει καμια 150αρια ευρω μονο απο τα εισιτηρια,χωρια οτι μενω σε 4αστερα και πενταστερα με τιμες 2στερου ξενοδοχειου και απο αυτα που εκλεισα μεσα απο το προσωπικο μου site στην εταιρια περνω και μιζα το 50% της προμηθειας τους σε ταξιδιωτικες μοναδες που μπορεις να τις χρησιμοποιησεις στο επομενο ταξιδι που θα κανεις(εγω με αυτες που εχω μαζεψει τωρα μαλλον θα παω σερβια τον αλλο μηνα με τσαμπα αεροπορικα),η εταιρια αρχικα ειναι travelclub και το ταξιδιωτικο γραφειο που συνεργαζεται ειναι 30 χρονια στον χωρο και εχει παρει ενα καρο βραβεια,αυτη ειναι η υπηρεσια που πουλαει η εταιρια ως προιον,εχει και αλλες λεπτομερειες αλλα βαριεμαι να γραψω τωρα...

Τωρα το δευτερο μερος ,τα λεφτα που σου ταζουν απο το προγραμμα τους,δεν ειναι οπως τα γραφουν οι παραπανω που δεν ξερουν,το να γραψεις καποιον προσωπικα ειναι παπαρια 20$ το κεφαλι δινει,αν γραψεις 4 σου δινουν μπονους και τελειωνουν οι συνδρομες,αν γραψεις 6 μεσα σε 4 βδομαδες περνεις 570$,συνεχιζεις να περνεις ποσοστα απο οσους ειναι απο κατω σου ειτε τους εχεις βαλει εσυ ειτε τους εχει ριξει αλλος απο κατω σου(εγω εκτος απο αυτους τους 2 που εγραψα εγω εχω απο κατω μου αλλους 5 που μου τους  εριξαν αλλοι απο ποιο ψηλα)
Τελος παντων αυτη η κουβεντα δεν εχει τελος,απλα θα πω οτι ακομα και στην παρουσιαση στο λενε καθαρα οτι εμεις δεν σου ταζουμε λεφτα ,αν τρεξεις μπορει και να βγαλεις,απο σενα εξαρταται,κι εγω προσωπικα ξερω ατομο που βγαζει μηνιατικο καλο απο αυτη την ιστορια μετα απο ενα χρονο ενασχολησης,το θεμα ειναι ποσο καλος πωλητης εισαι να πουλησεις την υπηρεσια που πουλανε.Εχει πολλα ακομα απο μπονους και λοιπα που δεν εχει καμια ουσια να τα πω....

Το προιον τους μια φορα αξιζει,ας πουμε τα ατομα του φορουμ που πανε 2 φορες τον χρονο ταιλανδη θα τους συνεφερε κατι τετοιο,γιατι εχει πολλες παροχες σαν travel club σε σχεση με ολα τα αλλα, ειδικα τα ελληνικα....
Να ξερουμε για τι μιλαμε οταν μιλαμε ,απατες πυραμιδες υπαρχουν ενα καρο αλλα αυτο ισχυει οταν το μονο που υπαρχει ειναι ενα γαιτανακι χρηματων χωρις καμια παροχη,εδω δεν μιλαμε για κατι τετοιο,τωρα θα μου πεις οτι ο κοσμος τσιμπαει για τα λεφτα της υποθεσης και οχι για τις παροχες γιατι ποιος εχει λεφτα για ταξιδια,αλλα αυτο νομιζω ειναι στην κριση του καθενος.....

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΑΒΑΔΙΣΤΑ, ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ, ΑΜΕΣΑ κτλ. Ο-Π-Ο-Υ ακούτε τέτοιες λέξεις, με μια λέξη: Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α ΤΥΠΟΙ! :grin: :grin: :grin:

Τα λιγότερα κοσμητικά επίθετα πως θα μπορούσε να προσάψει κανείς σε κάτι τέτοιους τύπους που "σπρώχνουν" πυραμίδες είναι: Αλήτες, Απατεώνες κλπ. Υπάρχουν και άλλες απάτες στο διαδίκτυο, λιγότερο γνωστές γι αυτό προσοχή σε όλα αυτά.

master intruder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Odin δηλαδή επειδή εσύ λες ότι όλα καλά εκεί που είσαι (δεν την ξέρω)
θα πρέπει να αθωώσουμε και όλους τους υπόλοιπους;;;
μα τότε πως έχει αποδειχτεί και κομπίνα σε έναν σωρό κόσμο σε όλα αυτά τα περίεργα
σπορ του τύπου "κάνε δουλειά μόνος σου,πιάσε την ζωή από τα μαλλιά" κτλ.
Δηλαδή αν είναι κάποιος σωστός σε έναν χώρο,μόνο αυτόν θα δουμε ως δείγμα;
δεν πρέπει να δούμε όλο το πακέτο;
Το παράδειγμα με το φαί ήταν για τα πανηγύρια!!! :2funny:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μισό λεπτάκι,μερικά ερωτήματα:
1.)Το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία έχει ως "βιτρίνα" τα ταξίδια δεν την "απενοχοποιεί" και αυτομάτως,έτσι δεν είναι?
Άλλωστε υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα με εταιρείες "φούσκες" που άλλα διατυμπάνιζαν και άλλος ήταν ο πραγματικός σκοπός τους.
2.)Έτσι όπως μας τα παρουσιάζεις,η εταιρεία γιατί προωθεί το χρηματικό bonus?Δεν θα αρκούσε απλά η έκπτωση στα ταξίδια?
Θέλω να πω,γιατί να υπάρχει ένα x,y,z ποσό εγγραφής και όλα αυτά περί "προσηλλύτισης" νέων?
3.)Που αποσκοπά όλο αυτό το εγχείρημα?...διότι προφανώς δεν πρόκειται περί ευαγούς ιδρύματος,επομένος από που προέρχεται το κέρδος εφόσον όλα είναι καθ'όλα εντάξει?
Πιο συγκεκριμένα δηλαδή,εξήγησε μου(αν μπορείς) πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγεί-αν όχι κερδισμένος-τουλάχιστον όχι χαμένος,πως δηλαδή βγαίνουν τα νούμερα?Διότι προφανώς τότε θα ήταν zero-risk investment και σε αυτές τις περιπτώσεις είτε είναι ουτοπία είτε κάποιος έχει στήσει "παγίδα"(πολύ καλό για να είναι αληθινό που λένε).

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Odin δηλαδή επειδή εσύ λες ότι όλα καλά εκεί που είσαι (δεν την ξέρω)
θα πρέπει να αθωώσουμε και όλους τους υπόλοιπους;;;
μα τότε πως έχει αποδειχτεί και κομπίνα σε έναν σωρό κόσμο σε όλα αυτά τα περίεργα
σπορ του τύπου "κάνε δουλειά μόνος σου,πιάσε την ζωή από τα μαλλιά" κτλ.
Δηλαδή αν είναι κάποιος σωστός σε έναν χώρο,μόνο αυτόν θα δουμε ως δείγμα;
δεν πρέπει να δούμε όλο το πακέτο;
Το παράδειγμα με το φαί ήταν για τα πανηγύρια!!! :2funny:

Ρε φιλε μου το παραδειγμα με το φαι ηταν για να δειξω οτι τα περισσοτερα πραγματα που διαδιδονται δια στοματος στην ζωη μας αν τα βαλεις κατω ειναι πυραμιδα και η χρηση του ορου ειναι εντελως αδοκιμη...
Δευτερον ο τυπος που ανοιξε το thread το ανοιξε για την συγκεκριμενη εταιρια που ειμαι γραμμενος,δεν διαφωνω οτι υπαρχουν ενα καρο τετοιου ειδους απατες και οτι πρεπει να τις περνουμε με τις φαπες.
Τριτον να ξερεις οτι υπαρχει ενα σωρο κοσμος που νομιζει οτι μπαινωντας σε κατι τετοιο θα δωσει τα λεφτα που του ζητανε στην αρχη και μετα θα αρχισει να βρεχει λεφτα χωρις να κανει τιποτα και οταν δεν βρεχει αρχιζουν και φωναζουν "απατη",υπαρχουν πολλες εταιριες που χρησιμοποιουν δικτυακο μαρκετινγκ και δουλευαν με προμηθειες,και η Avon με τα καλλυντικα τετοια εταιρια ηταν οταν ξεκινησε και κοιτα τωρα τι ειναι....
Εγω αυτο που ειπα ειναι να αυτη η γενικευση ειναι οτι χειροτερο μπορει να γινει,κριτικη σκεψη χρειαζεται,πραγμα που δεν το εχουν ολοι και παντα θα υπαρχουν κοροιδα και εξυπνοι που τους τα τρωνε ειτε αυτο ειναι σε μια εταιρια πυραμιδα ειτε σε οποιονδηποτε αλλον κλαδο....

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Ρε παιδια μια banner brokers την ξερετε που ειναι κατι αντιστοιχο μεσω ιντερνετ?

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Οdin,ανέφερα την εταιρεία σου όχι για λόγους λασπολογίας...να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.Μάλιστα μέχρι πριν λίγων ωρών δεν ήξερα καν για την ύπραξη της,απλώς λόγω του γεγονότος ότι κάποιοι γνωστοί μου ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε αυτήν άνοιξα το θέμα αυτό.

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Ψηλε δεν σου ειπε ετσι μην λες μαλακιες.....

Το σεναριο που ανελυσα ηταν με βαση τα κριτηρια που μου ειπε ενα παιδι λιγο πριν...δε μιλησα για τη περιπτωση που σου προσφερει ταξιδια και τα συναφη...οποτε καλο ειναι αλλη φορα να διαβαζεις ολο το θεμα και να μη πετας τη μαλακια σου...

master intruder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Odin αυτές οι εταιρείες είναι πάντα στο στόχαστρο και το ξέρουν όλοι επειδή ξεκινάνε
με τελείως ανορθόδοξο στυλ.
Πολύ απλά ούτε στους ίδιους θα άρεσε να ακούσουν από ένα πελάτη τους
"φίλε δεν θα πάρεις ούτε σεντς αν δεν μου αρέσει το πακέτο"!
Αυτοί όμως έτσι λένε στουςε συνεργάτες τους,με ένα "τρέχα να μας τα φέρεις" είναι συνέχεια.
Γιατί δεν τους δίνουν ούτε καν ένα πλαφόν ασφαλείας,ενώ από τους πελάτες ζητούν χρήματα;
Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει ασχοληθεί με αυτά και να είχε κέρδος.
Από εκεί είμαι υποχρεωμένος να κρίνω λοιπόν.
Σωστά υποστηρίζεις την εταιρεία αυτή αν είσαι ευχαριστημένος και πίστεψε
πως κι εγώ έτσι θα έκανα αν είχα δείγμα θετικό δείγμα γραφής,αλλά δεν έχω από πουθενά.

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μισό λεπτάκι,μερικά ερωτήματα:
1.)Το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία έχει ως "βιτρίνα" τα ταξίδια δεν την "απενοχοποιεί" και αυτομάτως,έτσι δεν είναι?
Άλλωστε υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα με εταιρείες "φούσκες" που άλλα διατυμπάνιζαν και άλλος ήταν ο πραγματικός σκοπός τους.
2.)Έτσι όπως μας τα παρουσιάζεις,η εταιρεία γιατί προωθεί το χρηματικό bonus?Δεν θα αρκούσε απλά η έκπτωση στα ταξίδια?
Θέλω να πω,γιατί να υπάρχει ένα x,y,z ποσό εγγραφής και όλα αυτά περί "προσηλλύτισης" νέων?
3.)Που αποσκοπά όλο αυτό το εγχείρημα?...διότι προφανώς δεν πρόκειται περί ευαγούς ιδρύματος,επομένος από που προέρχεται το κέρδος εφόσον όλα είναι καθ'όλα εντάξει?
Πιο συγκεκριμένα δηλαδή,εξήγησε μου(αν μπορείς) πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγεί-αν όχι κερδισμένος-τουλάχιστον όχι χαμένος,πως δηλαδή βγαίνουν τα νούμερα?Διότι προφανώς τότε θα ήταν zero-risk investment και σε αυτές τις περιπτώσεις είτε είναι ουτοπία είτε κάποιος έχει στήσει "παγίδα"(πολύ καλό για να είναι αληθινό που λένε).

Πρωτα απ'ολα οπως το ειπες,εταιριες φουσκες,αυτη η εταιρια εχει μπει υποψηφια στιν 100 ανερχομενες εταιριες στον κοσμο, αυτη η εταιρια συνεργαζεται με ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα στον ταξιδιωτικο χωρο παγκοσμιως για τις κρατησεις και τις προσφορες και τα λοιπα...
Δευτερον για να αναφερω το χιουμοριστικο παραδειγμα που εφερα νωριτερα με την ταβερνα,εσυ εφαγες μια καλη μπριζολα και οποτε το θυμηθηκες το ειπες και σε εναν φιλο και πηγε,αν ο μπαρμπα μητσος σου εταζε ποσοστο απο καθε μπριζολα που θα πουλαγε σε ατομο που του εστειλες εσυ δεν θα το ελεγες περισσοτερο με αποτελεσμα η ταβερνα να εχει περισσοτερους πελατες?
Και εφαπαξ ποσο εγγραφης(μια φορα στην ζωη σου δηλαδη) υπαρχει παντου οπου παιζει συνδρομη,οπως πχ το γυμναστηριο,πληρωνεις εγγραφη οταν πας και μετα την συνδρομη σου καθε μηνα
Η εταιρια μοιραζει το 65% του κερδους της στους εκπροσωπους,αυτο ειναι το πλαφον της και ο καθενας περνει αναλογα με την δουλεια που εχει κανει,και κερδος βγαζει απο εισιτηρια,απο ξενοδοχεια,και γενικα απο ταξιδια και απο εναν σωρο κοσμο οπως εγω και οι φιλοι μου που δεν ασχολουμαστε με εγγραφες και πληρωνουμε συνδρομη καθε μηνα για να εχουμε τα προνομια του club,οπως και ολοι οσοι δεν εχουν γραψει τους 4 δικους τους...
Zero risk investment δεν ειναι τιποτα στην ζωη,και οπως στα παντα θα βγει και κοσμος χαμενος και σε αυτη την ιστορια,κοσμος που γραφτηκε και δεν ασχοληθηκε να τρεξει,κοσμος που γραφτηκε αλλα δεν εχει τον πωλητη μεσα του (γιατι αυτο πρεπει να εισαι στην ουσια,πουλας μια υπηρεσια),κοσμος που απλα δεν το εχει,τωρα απο την αλλη το να δοκιμαζε καποιος κατι τετοιο και να μην του εβγαινε δεν νομιζο οτι 280 ευρω θα τον εκαναν πλουσιοτερο η φτωχοτερο για να τα ρισκαρει μηηηηηηπως και του κατσει.ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ισως το πιο μ@λ@κι@ thread ever !  :uglystupid:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Ερωτηση παιδια?

Εγω προχτες πηγα στην ταβερνα του μπαρμπα Μητσου,εφαγα και εδωσα τα λεφτα μου,εφαγα πολυ καλα και πηγα και το ειπα στον κωστα και στην Μαιρη και πηγαν και αυτοι και ενδωσαν τα λεφτα τους και εφαγαν,και μετα αυτοι το ειπαν στον Χρηστο ,τον Παναγιωτη ,την Σουλα και την Ντινα και πηγαν και αυτοι και εφαγαν και εδωσαν τα λεφτα τους και ουτω καθεξης  ο μπαρμπα Μητσος ειναι πυραμιδα?Γιατι αν βαλεις κατω στο χαρτι το σχημα που εκανα και το συνεχισεις ο μπαρμπα μητσος γινεται πυραμιδα και δεν δινει και ουτε σε μενα ουτε σε κανεναν αλλον φραγκο....

μόνο που η περίπτωση των πυραμίδων είναι ότι πληρώνεις κάτι χωρίς αντάλλαγμα. είναι σαν να πας στην ταβέρνα και να προπληρώσεις το γεύμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ (δεν θα ξέρεις καν αν η κουζίνα είναι καλή ή όχι για να το διαφημήσεις) με την υπόσχεση του μαγαζάτορα ότι αν του φέρεις άλλους 4 πελάτες (τους οποίους θα έχεις πείσει ότι ούτε και αυτοί θα φάνε) θα σου δώσει το κουβέρ και αν του στείλεις και άλλους 2 ακόμα, οι οποίοι επίσης δεν θα φανε, θα σου δώσει το γεύμα που προπλήρωσες κ.ο.κ.

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το σεναριο που ανελυσα ηταν με βαση τα κριτηρια που μου ειπε ενα παιδι λιγο πριν...δε μιλησα για τη περιπτωση που σου προσφερει ταξιδια και τα συναφη...οποτε καλο ειναι αλλη φορα να διαβαζεις ολο το θεμα και να μη πετας τη μαλακια σου...

Εγραψες οτι του ειπαν οτι θα γραψει 4 και θα περνει 200$ καθε μηνα ναι η ου ρε φιλαρακι??καποιος λεει ψεματα η δεν καταλαβε τιποτα απο οτι του ειπαν γιατι και σε μενα και στους φιλους μου στην παρουσιαση δεν ειπαν κατι τετοιο....

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μόνο που η περίπτωση των πυραμίδων είναι ότι πληρώνεις κάτι χωρίς αντάλλαγμα. είναι σαν να πας στην ταβέρνα και να προπληρώσεις το γεύμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ (δεν θα ξέρεις καν αν η κουζίνα είναι καλή ή όχι για να το διαφημήσεις) με την υπόσχεση του μαγαζάτορα ότι αν του φέρεις άλλους 4 πελάτες (τους οποίους θα έχεις πείσει ότι ούτε και αυτοί θα φάνε) θα σου δώσει το κουβέρ και αν του στείλεις και άλλους 2 ακόμα, οι οποίοι επίσης δεν θα φανε, θα σου δώσει το γεύμα που προπλήρωσες κ.ο.κ.

Ισως αμα διαβαζες τα επομενα ποστ μου στο thread και οχι μονο το πρωτο να μην χρειαζοταν να γραψεις αυτο που εγραψες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom