Αγαπητέ μου,έχεις μπερδέψει δύο βασικές-εκ διαμέτρου αντίθετες-έννοιες,της παροχής υπηρεσιών και της επένδυσης.Στο μεν πας για να απολαύσεις υπηρεσίες(αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε...από ένα ωραίο γεύμα,μέχρι το να ακούσεις ένα τραγούδι ή να επισκεφτείς έναν οίκο ανοχής) και στο δε,υποτίθεται,για να επενδύσεις κάποια λεφτά με σκοπό κάποια απόδοση ;).Σκέψου το και λίγο μόνος σου.
Ακου φιλε μου αυτη την στιγμη στην ελλαδα υπαρχουν πανω απο 20 travel club που μπορεις να κανεις ενα συμβολαιο μαζι τους (ετησιο συνηθως) και να εχεις καλες τιμες σε ξενοδοχεια και τα λοιπα(σου ζητανε περιπου 400 ευρω το χρονο),η Worldventures ειναι ενα τετοιο club που εχει και affiliate program(αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο μπορω να σου εξηγησω)λοιπον επειδη δεν ξερεται και αερολογειται θα σας πω ενα δυο πραγματα για αυτο το club στο οποιο ειμαι μελος για τα ταξιδια(εχω την επιχειρηση μου,δεν μου χρειαζετε να τρεχω για παρουσιασεις),δεν ασχολουμαι με εγγραφες συνδρομητων γιατι δεν με αφορα,παρ'ολα αυτα εχω γραψει δυο φιλους που ταξιδευουν αρκετα λογω δουλειας και τους ενδιεφεραν οι τιμες,απλα θα σου πω οτι το ταξιδι στην ταιλανδη που εκλεισα για την αδερφη μου και τον γαμπρο μου για μαη απο μαρτιο βγηκε 600 ευρω φτηνοτερα απο ολα τα αλλα ταξιδιωτικα(travelplanet,pamediakopes,vivatravel) και λοιπες εταιριες και 2 ταξιδια που εχω κανει εγω μεσα στην χρονια εχω γλιτωσει καμια 150αρια ευρω μονο απο τα εισιτηρια,χωρια οτι μενω σε 4αστερα και πενταστερα με τιμες 2στερου ξενοδοχειου και απο αυτα που εκλεισα μεσα απο το προσωπικο μου site στην εταιρια περνω και μιζα το 50% της προμηθειας τους σε ταξιδιωτικες μοναδες που μπορεις να τις χρησιμοποιησεις στο επομενο ταξιδι που θα κανεις(εγω με αυτες που εχω μαζεψει τωρα μαλλον θα παω σερβια τον αλλο μηνα με τσαμπα αεροπορικα),η εταιρια αρχικα ειναι travelclub και το ταξιδιωτικο γραφειο που συνεργαζεται ειναι 30 χρονια στον χωρο και εχει παρει ενα καρο βραβεια,αυτη ειναι η υπηρεσια που πουλαει η εταιρια ως προιον,εχει και αλλες λεπτομερειες αλλα βαριεμαι να γραψω τωρα...
Τωρα το δευτερο μερος ,τα λεφτα που σου ταζουν απο το προγραμμα τους,δεν ειναι οπως τα γραφουν οι παραπανω που δεν ξερουν,το να γραψεις καποιον προσωπικα ειναι παπαρια 20$ το κεφαλι δινει,αν γραψεις 4 σου δινουν μπονους και τελειωνουν οι συνδρομες,αν γραψεις 6 μεσα σε 4 βδομαδες περνεις 570$,συνεχιζεις να περνεις ποσοστα απο οσους ειναι απο κατω σου ειτε τους εχεις βαλει εσυ ειτε τους εχει ριξει αλλος απο κατω σου(εγω εκτος απο αυτους τους 2 που εγραψα εγω εχω απο κατω μου αλλους 5 που μου τους εριξαν αλλοι απο ποιο ψηλα)
Τελος παντων αυτη η κουβεντα δεν εχει τελος,απλα θα πω οτι ακομα και στην παρουσιαση στο λενε καθαρα οτι εμεις δεν σου ταζουμε λεφτα ,αν τρεξεις μπορει και να βγαλεις,απο σενα εξαρταται,κι εγω προσωπικα ξερω ατομο που βγαζει μηνιατικο καλο απο αυτη την ιστορια μετα απο ενα χρονο ενασχολησης,το θεμα ειναι ποσο καλος πωλητης εισαι να πουλησεις την υπηρεσια που πουλανε.Εχει πολλα ακομα απο μπονους και λοιπα που δεν εχει καμια ουσια να τα πω....
Το προιον τους μια φορα αξιζει,ας πουμε τα ατομα του φορουμ που πανε 2 φορες τον χρονο ταιλανδη θα τους συνεφερε κατι τετοιο,γιατι εχει πολλες παροχες σαν travel club σε σχεση με ολα τα αλλα, ειδικα τα ελληνικα....
Να ξερουμε για τι μιλαμε οταν μιλαμε ,απατες πυραμιδες υπαρχουν ενα καρο αλλα αυτο ισχυει οταν το μονο που υπαρχει ειναι ενα γαιτανακι χρηματων χωρις καμια παροχη,εδω δεν μιλαμε για κατι τετοιο,τωρα θα μου πεις οτι ο κοσμος τσιμπαει για τα λεφτα της υποθεσης και οχι για τις παροχες γιατι ποιος εχει λεφτα για ταξιδια,αλλα αυτο νομιζω ειναι στην κριση του καθενος.....