Νέα

Εστιατόριο σε κάμπινγκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bilaki**
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Ψάχνω να κάνω μια δουλειά για την βγάλω και εγώ, από φύλο που πάει κάθε χρόνο στο ίδιο κάμπινγκ και ξέρει αυτούς που το έχουν έμαθε ότι ενηκιαζει το εστιατόριο του κάμπινγκ 6000€ την σεζόν. Ιούλιο και Αύγουστο έχει 200 άτομα περίπου. Μέσα στο ενηκιο είναι και η ΔΕΗ. Λέω να το επηχειρησω. Το κάμπινγκ βρίσκεται στην Πελοπόννησο.
Υπάρχει κανένας πού να έχει γνώσεις από αυτό;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Τελειωσε η σαιζον.. Του χρονου τωρα!!

OP
OP
bilaki**

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Πρέπει μέχρι τά Χριστούγεννα να το έχω "κλήση"

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Ψάχνω να κάνω μια δουλειά για την βγάλω και εγώ, από φύλο που πάει κάθε χρόνο στο ίδιο κάμπινγκ και ξέρει αυτούς που το έχουν έμαθε ότι ενηκιαζει το εστιατόριο του κάμπινγκ 6000€ την σεζόν. Ιούλιο και Αύγουστο έχει 200 άτομα περίπου. Μέσα στο ενηκιο είναι και η ΔΕΗ. Λέω να το επηχειρησω. Το κάμπινγκ βρίσκεται στην Πελοπόννησο.
Υπάρχει κανένας πού να έχει γνώσεις από αυτό;

6χιλιαρικα μου ακουγεται καλη ευκαιρια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πρέπει μέχρι τά Χριστούγεννα να το έχω "κλήση"
κλείσει εννοείς φαντάζομαι.
Κάνε παζάρι να το κατεβάσεις.Για να μην σου πω να δώσεις κανένα χιλιάρικο μπροστά και τα υπόλοιπα τέλος σεζόν αν τα νούμερα πάνε σωστά.Πχ μπορεί να κλείσει το καμπινγκ για χιλιους δυο λόγους,εσύ τι κάνεις;Μπορεί η θάλασσα να έχει τσουχτρες και να μην πατήσει ούτε κουνούπι.
Γνώμη μου.

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Για τέτοια απόφαση χρειάζεσαι πολλά παραπάνω στοιχεία από το ενοίκιο!!!θα μαζέψεις ότι μπορείς απο νούμερα, από προηγούμενους διαχειριστές πελάτες κτλ.Θα κανεις τις απαραίτητες παραδοχές και προβλέψεις και τότε θα δεις εάν είναι ενδιαφέρουσα προοπτική....
Απλά σκέψου πως ο διαχειριστής μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο γιατί μπαίνει"μέσα" και ο μόνος κερδισμένος είναι ο ιδιοκτήτης...Ο οποίος θα σου πει πως το μαγαζί είναι Χρυσορυχείο αλλά φυσικά θα αρνηθεί να πληρωθεί με ποσοστά με διάφορες δικαιολογίες πχ πως δεν θα κόβεις αποδείξεις...
ΠΡΟΣΟΧΗ να μην βγεις χρεωμένος

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
το ρισκο ειναι μικρο....εξι χιλιαρικα με πληρωμενο το ρευμα,σιγα τα χρηματα,σαν να σου προσφερουν γαιδαρο και να τον κοιτας στα δοντια κανεις....προχωρα το !!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
το ρισκο ειναι μικρο....εξι χιλιαρικα με πληρωμενο το ρευμα,σιγα τα χρηματα,σαν να σου προσφερουν γαιδαρο και να τον κοιτας στα δοντια κανεις....προχωρα το !!!
Μπες συνέταιρος  τότε!!!

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
758
Πόντοι
81
Να δεις ο φετηνος ενοικιαστης γιατι αποχωρει;;

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Αν δεν πάει καλά μπορεί να χάσει πολλαπλάσια των 6000...

OP
OP
bilaki**

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Αυτός που είχε φέτος το εστιατόριο πρόσφερε γκουρμέ πιάτα μικρές μερίδες και ακριβές ήταν επόμενο να μπει μέσα. Για το ενηκιο τά μισά θέλει μπροστά το κάμπινγκ λειτουργεί πολλά χρόνια και είναι ιδιόκτητο οι τουαλέτες και τά μπάνια έχουν τά χαλιά τους αλλά έχει σταθερή πελατεία

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Αυτός που είχε φέτος το εστιατόριο πρόσφερε γκουρμέ πιάτα μικρές μερίδες και ακριβές ήταν επόμενο να μπει μέσα. Για το ενηκιο τά μισά θέλει μπροστά το κάμπινγκ λειτουργεί πολλά χρόνια και είναι ιδιόκτητο οι τουαλέτες και τά μπάνια έχουν τά χαλιά τους αλλά έχει σταθερή πελατεία
Η εμπειρία μου λέει πως αν το πάρεις θα έχει ενδιαφέρον να μας πεις πόσα έχασες σε μία σαιζόν....η απόφαση βέβαια είναι δική σου...

OP
OP
bilaki**

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Αν το πάρω τελικά θα πω πόσα έχασα ή έβγαλα (σίγουρα δεν θα χάσω πολλά γιατί δεν έχω) αλλά δεν είναι μεγάλο το ρίσκο γιατί τόν εξοπλισμός τόν έχει θά δώσω 3000€ μπροστά ενηκιο και κάνα 1000 να αρχίσω
Δεν θα εισπράξω ούτε ευρώ;

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Ερασιτέχνης.... Θα εισπραξεις θα δώσεις θα παρατήσεις το μαγαζί στη μέση της σαιζόν με ποινικές ρήτρες απο το ιδιοκτήτη,με προμηθευτές,εφκα,εφορία,υπαλλήλους να έχουν απαιτήσεις από εσένα...αλλά επειδή για ανάλυση οι πελάτες μας πληρώνουν πολλά λεφτά σταματάω εδώ η απόφαση είναι δική σου....απλά ενημέρωσε για το αποτέλεσμα...

OP
OP
bilaki**

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Όλοι πριν γίνουν επαγγελματίες ερασιτέχνες ήταν

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Φιλε να μαγειρευεις ξερεις;προσωπικο εχεις?να σε ενημερωσω οτι ενας σεφ στοιχιζει γυρω στα 15 με 20 χιλιαρικα τη σαιζόν

OP
OP
bilaki**

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Θά έχω μικρό μενού κλάμπ σάντουιτς σαλάτες και 4-5 φαγητά που θα αρχίσουν από μακαρόνια με τυρί 3€ και με κοτόπουλο ή κιμά στα 5€
Δεν θά έχω σεφ μία απλή νοικοκυρά θά έχω.
Στο συγκεκριμένο κάμπινγκ πάνε οικογένειες και δεν έχει κοντά αλλά μαγαζιά

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606

Αυτοι που κανουνε καμπινγκ το προτιμουνε κυριως για οικονομικους λογους, αρα για κουζινα θελουν φθηνο φαγητο και ποσοτητα για να την ταρατσωσουνε.
Οποιος θελει γκουρμεδια και εχει φραγκα παει σε 5στερα ξενοδοχεια δεν παει να μεινει μεσα στο χωμα.  :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Θά έχω μικρό μενού κλάμπ σάντουιτς σαλάτες και 4-5 φαγητά που θα αρχίσουν από μακαρόνια με τυρί 3€ και με κοτόπουλο ή κιμά στα 5€
Δεν θά έχω σεφ μία απλή νοικοκυρά θά έχω.
Στο συγκεκριμένο κάμπινγκ πάνε οικογένειες και δεν έχει κοντά αλλά μαγαζιά

Τυπε με τετοιες τιμες πιστευω θα δουλεψεις.  :S :S :S
Φαγητα να εχεις 5 μονιμα και καποιες μερες να προσθετεις 1-2 για αλλαγη.Δεν χρειαζεται παραπανω.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.850
Πόντοι
6.515
Ολα εξαρτωνται απο την επισκεψιμοτητα και τη διαρκεια της σεζον. Πρεπει να ρωτησεις εμπερους κατασκηνωτες.

Παλια κυκλοφορουσε εδω ενας τυπος που πηγαινε σε καμπινγκ με τη γυναικα του  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom