sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Εχω ενα μικρο με 4 χρυσοψαρα για πες για πες
Εισαι κλωνος αντρα .
Neeeeeeext...
Εχω ενα μικρο με 4 χρυσοψαρα για πες για πες
Εισαι κλωνος αντρα .
Neeeeeeext...
δεν λες κατι πιο σεξυ τωρα που ειναι και βραδυ???
Μονο με τριο Μερκελ - ΣτροςΠαπακωνσταντινου, τροικα, Ολι Ρεν, CDS, μακροπροθεσμο δανειο, Standar and Poors...
Καβλωσες;
Μονο με τριο Μερκελ - Στρος
να παρεις μεγαλυτερο και να βαλεις αφρικανικες κιχλιδεςΕχω ενα μικρο με 4 χρυσοψαρα για πες για πες
Η γνωμη μου ειναι μιας, και θες γνωμη, και 10.000 να πηδηξεις παντα ενα κενο θα χεις. και θα τρεχεις να το γραψεις εδω να σου πουνε καποιοι μπραβο μπας και νοιωσεις οτι μετρας σαν αντρας.
Αν παλι δεν θες την γνωμη, να γραφεις θελω να με χειροκροτησετε και να μου λετε μπραβο το χω αναγκη και δεν θελω παρα μονο υποστηρικτες. γιατι γνωμη ειναι και η ειρωνια και ο χλευασμος και η αντιθετη απο αυτη που σου αρεσει. και σε ενα δημοσιο φορουμ και παντου. και μην αρχισεις να γκρινιαζεις σαν τις γυναικουλες οτι εδω ειναι φορουμ για πουτανιαρηδες και σου χαλασαμε την μπουρδελοχαρα. Αν ησουν ικανοποιημενος απο το επιτευγμα σου θα βγαινες στην γειτονια να το πεις και να κοκορευτεις. Και σιγουρα δεν θα περιμενες παλαμακια απο ενα φορουμ. Αν και με τετοιες επιδοσεις θα σου δοθει μαλλον και μεταλλιο συντομα γιατι βοηθησες την ανθρωποτητα.Η γνωμη μου αυτη ειναι. καλη χωνεψη.
Μπυραλ μη πεις τιποτα αλλο. Ελα να σου συμπληρωσω ολα τα κενα.
Να σου δωσω υπερμετρη χαρα. Να κλεισεις σα γυναικα.
Γιατι και με 10,000 να πας, αν δεν εχεις παει μαζι μου, δε μετρας.
Σφερδεκλος.
Η γνωμη μου ειναι μιας, και θες γνωμη, και 10.000 να πηδηξεις παντα ενα κενο θα χεις. και θα τρεχεις να το γραψεις εδω να σου πουνε καποιοι μπραβο μπας και νοιωσεις οτι μετρας σαν αντρας.
Αν παλι δεν θες την γνωμη, να γραφεις θελω να με χειροκροτησετε και να μου λετε μπραβο το χω αναγκη και δεν θελω παρα μονο υποστηρικτες. γιατι γνωμη ειναι και η ειρωνια και ο χλευασμος και η αντιθετη απο αυτη που σου αρεσει. και σε ενα δημοσιο φορουμ και παντου. και μην αρχισεις να γκρινιαζεις σαν τις γυναικουλες οτι εδω ειναι φορουμ για πουτανιαρηδες και σου χαλασαμε την μπουρδελοχαρα. Αν ησουν ικανοποιημενος απο το επιτευγμα σου θα βγαινες στην γειτονια να το πεις και να κοκορευτεις. Και σιγουρα δεν θα περιμενες παλαμακια απο ενα φορουμ. Αν και με τετοιες επιδοσεις θα σου δοθει μαλλον και μεταλλιο συντομα γιατι βοηθησες την ανθρωποτητα.Η γνωμη μου αυτη ειναι. καλη χωνεψη.
XAXAXAXXAXAXAXAXAXA πηγες κρητη τυπε?
Τυπε, οχι. Αλλα απο χαβαλε και μονο θα το ψαξω στο ΑΒ Βασιλοπουλο.
Καλοοοοο ή κατουρο;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=KzqqyG9l3dE[/video] [/video]
Το σαΐτ λέγετε bourdela com αυτό σημαίνει ότι γράφουμε εδώ όσοι ασχολούμαστε με τα μπούρδελα και τα συναφή. Οι υπόλοιποι που δεν τους αρέσει αυτό αντί να σχολιάζουν και να ειρωνεύονται καλύτερα θα είναι να μην γράφουν. Τώρα όσον αφορά για κάποιον που είπε ότι τζάμπα μουνι όχι απλά το λέω για την ιστορία είχα 2 μακροχρόνιες σχέσεις και κάποιες άλλες . Αλλά και αυτές μην νομίζετε ότι στοίχισαν λιγότερο
Μπυραλ μη πεις τιποτα αλλο. Ελα να σου συμπληρωσω ολα τα κενα.
Να σου δωσω υπερμετρη χαρα. Να κλεισεις σα γυναικα.
Γιατι και με 10,000 να πας, αν δεν εχεις παει μαζι μου, δε μετρας.
Σφερδεκλος.
Διαφωνω... σιγα μην πει στην γειτονια του οτι πηγαινει με πουτανες
αυτα μονο κατι Πικεριδες τα λεγανε... οταν πηγαινε η γκομενα απο την δουλεια
να τους προτεινει σαββατο βραδυ βολτα και αυτος ελεγε αποψε δεν μπορω γιατι εχω να παω
στις πουτανες χαχαχαχαχα τι παλικαρι ηταν αυτο ρε φιλε? Οποτε τον θυμαμαι τον δοξαζω.
Προχθες μιλουσα με ενα φιλο και μου ελεγε "Σιγα μην παω στις πουτανες να βολευτω και μετα να πηδαω συνεχεια εκει"
ειναι λεει καταντια ε τι συζητηση να ανοιξεις τωρα με δαυτον για πουτανες παει σου βγηκε το ονομα