Νέα

Έσπασα το φράγμα των 1000

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kyost

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ορίστε ιδέα για εφαρμογή σε Android/iPhone..  :grin:

gamo_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
εσύ είσαι vanesa στο avatar?
φαίνεσαι πολύ καβλιάρα. αληθεύει?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ξέχασες το Λεβέντη - την πιο sexy μούρη. :cheesy: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η γνωμη μου ειναι μιας, και θες γνωμη, και 10.000 να πηδηξεις παντα ενα κενο θα χεις. και θα τρεχεις να το γραψεις εδω να σου πουνε καποιοι μπραβο μπας και νοιωσεις οτι μετρας σαν αντρας.
Αν παλι δεν θες την γνωμη, να γραφεις θελω να με χειροκροτησετε και να μου λετε μπραβο το χω αναγκη και δεν θελω παρα μονο υποστηρικτες. γιατι γνωμη ειναι και η ειρωνια και ο χλευασμος και η αντιθετη απο αυτη που σου αρεσει. και σε ενα δημοσιο φορουμ και παντου. και μην αρχισεις να γκρινιαζεις σαν τις γυναικουλες οτι εδω ειναι φορουμ για πουτανιαρηδες και σου χαλασαμε την μπουρδελοχαρα. Αν ησουν ικανοποιημενος απο το επιτευγμα σου θα βγαινες στην γειτονια να το πεις και να κοκορευτεις. Και σιγουρα δεν θα περιμενες παλαμακια απο ενα φορουμ. Αν και με τετοιες επιδοσεις θα σου δοθει μαλλον και μεταλλιο συντομα γιατι βοηθησες την ανθρωποτητα.Η γνωμη μου αυτη ειναι. καλη χωνεψη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Η γνωμη μου ειναι μιας, και θες γνωμη, και 10.000 να πηδηξεις παντα ενα κενο θα χεις. και θα τρεχεις να το γραψεις εδω να σου πουνε καποιοι μπραβο μπας και νοιωσεις οτι μετρας σαν αντρας.
Αν παλι δεν θες την γνωμη, να γραφεις θελω να με χειροκροτησετε και να μου λετε μπραβο το χω αναγκη και δεν θελω παρα μονο υποστηρικτες. γιατι γνωμη ειναι και η ειρωνια και ο χλευασμος και η αντιθετη απο αυτη που σου αρεσει. και σε ενα δημοσιο φορουμ και παντου. και μην αρχισεις να γκρινιαζεις σαν τις γυναικουλες οτι εδω ειναι φορουμ για πουτανιαρηδες και σου χαλασαμε την μπουρδελοχαρα. Αν ησουν ικανοποιημενος απο το επιτευγμα σου θα βγαινες στην γειτονια να το πεις και να κοκορευτεις. Και σιγουρα δεν θα περιμενες παλαμακια απο ενα φορουμ. Αν και με τετοιες επιδοσεις θα σου δοθει μαλλον και μεταλλιο συντομα γιατι βοηθησες την ανθρωποτητα.Η γνωμη μου αυτη ειναι. καλη χωνεψη.

Μπυραλ μη πεις τιποτα αλλο. Ελα να σου συμπληρωσω ολα τα κενα.
Να σου δωσω υπερμετρη χαρα. Να κλεισεις σα γυναικα.
Γιατι και με 10,000 να πας, αν δεν εχεις παει μαζι μου, δε μετρας.
Σφερδεκλος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σφερδεκλος.

XAXAXAXXAXAXAXAXAXA πηγες κρητη τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Διαφωνω... σιγα μην πει στην γειτονια του οτι πηγαινει με πουτανες
αυτα μονο κατι Πικεριδες τα λεγανε... οταν πηγαινε η γκομενα απο την δουλεια
να τους προτεινει σαββατο βραδυ βολτα και αυτος ελεγε αποψε δεν μπορω γιατι εχω να παω
στις πουτανες χαχαχαχαχα τι παλικαρι ηταν αυτο ρε φιλε? Οποτε τον θυμαμαι τον δοξαζω.

Προχθες μιλουσα με ενα φιλο και μου ελεγε "Σιγα μην παω στις πουτανες να βολευτω και μετα να πηδαω συνεχεια εκει"
ειναι λεει καταντια ε τι συζητηση να ανοιξεις τωρα με δαυτον για πουτανες παει σου βγηκε το ονομα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλο και το "Οποιος ειναι εξυπνος βρισκει γκομενα" χαχαχαχα
καλα αυτο ειναι φοβερο το λεμε για να παιρνουμε ποντους
αλλα η αληθεια ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
αμα δεν κοπιάσεις και απο εκεινα τα ΒΡΩΜΙΚΑ μερη παιζει
να χεις φτασει 30 και να χεις πηδηξει 2 φορες στη ζωη σου
εισαι - δεν εισαι καλος εισαι - δεν εισαι ομορφος.
Αν δεν εχεις κανονικη σχεση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε, οχι. Αλλα απο χαβαλε και μονο θα το ψαξω στο ΑΒ Βασιλοπουλο.
Καλοοοοο ή κατουρο;
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=KzqqyG9l3dE[/video] [/video]

Καλο ειναι , χαλαρό  :grin:

Ειναι καλο για μια προθερμανση.

Ο Σκλαβενιτης εχει τυπε? Ψαξε και εκει
και τσιμπα παγωτακι ΚΙΝΤΕΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ με 0,80 η μπαλα
ΑΠΟ σκλαβενιτη στην αχαρνων και μετα τραβα και για κανα πουτσο
θα με θυμηθεις.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το σαΐτ λέγετε bourdela com  αυτό σημαίνει ότι γράφουμε εδώ όσοι ασχολούμαστε με τα μπούρδελα και τα συναφή. Οι υπόλοιποι που δεν τους αρέσει αυτό αντί να σχολιάζουν και να ειρωνεύονται καλύτερα θα είναι να μην γράφουν. Τώρα όσον αφορά για κάποιον που είπε ότι τζάμπα μουνι όχι απλά το λέω για την ιστορία είχα 2 μακροχρόνιες σχέσεις και κάποιες άλλες . Αλλά και αυτές μην νομίζετε ότι στοίχισαν λιγότερο

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Κοίτα σωστά είναι αυτά που γράφεις εν μέρει, αλλά τουλάχιστον χαίρεται τη ζωή του. Εσύ άλλωστε ξέρεις και κανέναν / καμία που να μην νιώθει αυτό το κενό που λες; Ανεξάρτητα τι έχουμε πετύχει και τι έχουμε ζήσει, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα ψάχνουμε και πάντα θα μας λείπει. Είναι η ανθρώπινη φύση έτσι. Άμα είναι να σκεφτόμαστε λοιπόν έτσι αρνητικά δεν θα ζήσουμε τίποτα.

Δεν πρέπει να παίρνουμε και να αναλυουμε τη ζωή τόσο σοβαρά.

Και όχι, ο χλευασμός και η ειρωνία δεν είναι γνώμη.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σφερδεκλος.

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Διαφωνω... σιγα μην πει στην γειτονια του οτι πηγαινει με πουτανες
αυτα μονο κατι Πικεριδες τα λεγανε... οταν πηγαινε η γκομενα απο την δουλεια
να τους προτεινει σαββατο βραδυ βολτα και αυτος ελεγε αποψε δεν μπορω γιατι εχω να παω
στις πουτανες χαχαχαχαχα
τι παλικαρι ηταν αυτο ρε φιλε? Οποτε τον θυμαμαι τον δοξαζω.

:2funny:

Χαχαχαχαχα!!!!!

Πού χάθηκε ρε ο picker?

Προχθες μιλουσα με ενα φιλο και μου ελεγε "Σιγα μην παω στις πουτανες να βολευτω και μετα να πηδαω συνεχεια εκει"
ειναι λεει καταντια ε τι συζητηση να ανοιξεις τωρα με δαυτον για πουτανες παει σου βγηκε το ονομα

Καλά ο φίλος σου πρέπει να το παρακολούθησε όλο το κατηχητικό όταν ήταν μικρός .....  :2funny:

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 69 των ελληνίδων γυναικών ικανοποιούνται. Αυτοί λοιπόν που λογικά θα ήταν οι σεξουαλικοί τους σύντροφοι τι πρέπει να κάνουν; Να ξεκινήσουν το εργόχειρο; :jerking:

Κατάντια είναι να μην ζεις. Καλύτερα σχέση βέβαια. Αλλά αν δεν παίζει γκόμενα, η μαλακία είναι κατάντια όχι οι πουτάνες.  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom