Νέα

Εσωρουχα Αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και πάλι κάνεις λάθος....
μπορεί κάποια να κάνει τις μεγαλύτερες ακολασίες από το πρώτο λεπτό και να την αγαπάνε όλοι και κάποια άλλη να μην το δίνει ούτε στο χρόνο και να τη φτύνουν όλοι
δεν έχει σημασία τι κάνεις αλλά να το κάνεις με στιλ.
και για κάποιο λόγο δεν το έχουν πολλές Ελληνίδες το θέμα χαρακτήρα και στιλ.
σε κάποια φάση θα την κάνουν τη μαλακία και θα παίσει η ξενέρα...
 τυπε  το θεμα ειναι και τι γουστο εχεις.Εμενα δεν μαρεσουν οι προστυχες οποτε αμα εβλεπα καμια σα το τρολ που γραφει τωρα και εβλεπα βρακι με τρυπα μαλλον θα γελουσα πρωτα και μετα θα της εδινε κανενα πουτσο χωρις συναισθημα :2funny:

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
 τυπε  το θεμα ειναι και τι γουστο εχεις.Εμενα δεν μαρεσουν οι προστυχες οποτε αμα εβλεπα καμια σα το τρολ που γραφει τωρα και εβλεπα βρακι με τρυπα μαλλον θα γελουσα πρωτα και μετα θα της εδινε κανενα πουτσο χωρις συναισθημα :2funny:

μα τι γλυκουλης που εισαι....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

καλά και εγώ θα έσκαγα στα γέλια, αλλά να μου έκανε κούκου με τέτοιο βρακί δεν παίζει μια φορά...
θα την έλεγα την μαλακία και η βραδιά θα εξελυσόταν σε λάιβ τρόλινγκ αντι για  :zfuck: ινγκ !!!  :2funny: και μετά χαλαρά στουντιάκι να έρθω στα ίσα μου.  :grin:

τώρα θα μου πεις και περί ορέξεως....

OP
OP
violetta24

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ειλικρινά......αμα η κοπέλα είναι ομορφη και το χει, ο μικρός σας ''φιλος'' δεν θα έκανε κουκου λόγω του εσωρουχου!??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θεσσαλονικιά είσαι Βιολέτα ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η χρησιμότητα είναι
1. Προσφέρει ευκολία/ταχύτητα για σεξ το οποιο προκύπτει στο αυτοκινητο ή σε ''δημοσιους'' χώρους ή κάπου αναπάντεχα τελοσπάντων.
2. Ε είναι καπως πιο κινκυ σε σχέση με ενα νορμαλ εσωρουχο. Μια γεύση προστυχιάς .
1) για ευκολια μην βαζεις καθολου βρακι
2)και που ξερω εγω τι φορας πριν σε γαμησω ωστε να ερεθιστω με την τρυπα;

ΥΓ το ενδεχομενο να του παρεις εν τελει μια πιπα στο αμαξι και να μην ειναι απαραιτητο το σκεφτηκες;ειναι και πιο ερεθιστικο μαλιστα :pipa1:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
Ειλικρινά......αμα η κοπέλα είναι ομορφη και το χει, ο μικρός σας ''φιλος'' δεν θα έκανε κουκου λόγω του εσωρουχου!??
POIOWS ΜΙΚΡΟς ΜΑς ΦΙΛΟΣ? θα εχουμε και αλλον στο αυτοκινητο? τωρα μας αλλαζεις το θρεντακι?χμ,μμ

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Αν υπάρχει έξαψη εκείνη τη στιγμή, βγάζουμε τα ρούχα και το κάνουμε. Η καύλα δεν περιμένει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom