sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
βιολετα βιολετα παρτη πουτσα μου και γλεντα...Νομίζω πως μπαίνουν πολλές ως επισκεπτριες. Απλα συνηθως οι περισσότεροι τις τρολλάρετε και τις διώχνετε.
βιολετα βιολετα παρτη πουτσα μου και γλεντα...Νομίζω πως μπαίνουν πολλές ως επισκεπτριες. Απλα συνηθως οι περισσότεροι τις τρολλάρετε και τις διώχνετε.
περα απο τη πλακα και απο πρωτο ραντεβου αν εβλεπα την κοπελα μου να φοραει τετοιο πραμα ή θα ενιωθα περιφανος οτι οντως με γουσταρερι και εμ ειχε στοχο ειτε θα ελεγα ειναι πολυ πορνιδιο αλλα καλυτερα μην το δοκιμασεις η κοινωνια μας δεν ειναι ετοιμη να το δεχτει αυτο!!Προφανώς και όχι.
Αυτό που ρωτώ είναι, εαν θα σχηματίζετε κακή εντύπωση για μια γυναίκα που το φοράει στο πρώτο/δευτερο ραντεβού.
Εαν είναι too much.
με το αφεντικό σου θα βγεις ;Προφανώς και όχι.
Αυτό που ρωτώ είναι, εαν θα σχηματίζετε κακή εντύπωση για μια γυναίκα που το φοράει στο πρώτο/δευτερο ραντεβού.
Εαν είναι too much.
Kαι η χρησιμοτητα τετοιων εσωρουχων ποια ειναι;Προφανώς και όχι.
Εαν είναι too much.
με το αφεντικό σου θα βγεις ;
περα απο τη πλακα και απο πρωτο ραντεβου αν εβλεπα την κοπελα μου να φοραει τετοιο πραμα ή θα ενιωθα περιφανος οτι οντως με γουσταρερι και εμ ειχε στοχο ειτε θα ελεγα ειναι πολυ πορνιδιο αλλα καλυτερα μην το δοκιμασεις η κοινωνια μας δεν ειναι ετοιμη να το δεχτει αυτο!!
ειναι δικοπο μαχαιρι βιολετακι μου κια επειση ο αντρας θελει να νιωθει κυνηγος θα νιωθει ασχημα και οτι τελικα αυτος ηταν ο στοχος της κοπελας
καταλαβες?
Kαι η χρησιμοτητα τετοιων εσωρουχων ποια ειναι;
οκ. Μου εχει τύχει στο 4-5ο ραντεβού αφού το είχαμε κανει , μείναμε μαζί 4 χρόνια .ειναι πολύ δύσκολο να απαντήσεις σοβαρά χωρίς υπονοούμενο?
Προσωπικά αν διαπίστωνα ότι η γκόμενα φοράει τέτοια μαλακία θα την κατέβαζα από το αμάξι.Αφενός θα μου λέρωνε το κάθισμα με τα υγρά της,και αφετέρου είναι κιτς.Σε πρώτο ραντεβού πρέπει να φοράει καλά ρούχα κι εσώρουχα.Και στο αμάξι άμα λάχει της το βγάζω εύκολα.Αλλά χάθηκαν τα ξενοδοχεία αν δεν έχεις σπίτι;Ιδίως στην εποχή μας ρισκάρεις να σου την πέσουν Πακιστάνια και να σας γαμήσουν και τους 2.
http://[URL unfurl="true"]www.dafuq.gr/images/2012/May/6/4fa6d05841db8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Προφανώς και όχι.
Εαν είναι too much.
Μα η καυλα ειναι να το βγαλεις εσυ το εσωρουχο ειδικα την πρωτη φορα.Η χρησιμότητα είναι
1. Προσφέρει ευκολία/ταχύτητα για σεξ το οποιο προκύπτει στο αυτοκινητο ή σε ''δημοσιους'' χώρους ή κάπου αναπάντεχα τελοσπάντων.
2. Ε είναι καπως πιο κινκυ σε σχέση με ενα νορμαλ εσωρουχο. Μια γεύση προστυχιάς .
οκ. Μου εχει τύχει στο 4-5ο ραντεβού αφού το είχαμε κανει , μείναμε μαζί 4 χρόνια .
μπορώ να δείξω κατανόηση στα πάντα σε μια γυναίκα... εκτός από την φθηνή αισθητική.
προδίδει έλλειψη ποιότητας γενικά (χοντρή έλλειψη όμως) και είναι ότι ποιο ντεκαβλέ υπάρχει για μένα σε μια κοπέλα.
σου στελνω αναποδα το ερωτημα σου!!Με κάλυψες
σου στελνω αναποδα το ερωτημα σου!!
εσυ αν εβλεπες απο το πρωτο ραντεβου το αγορι να μην φοραει εσωρουχο πως θα ενιωθες??