Νέα

Ερώτηση σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poustalekos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 541
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ξερετε αν υπαρχει καποια εντολη, προγραμματακι, script κατι τελος παντων που μπορω να ενσωματωσω στη σελιδα μου και να στελνει με email ή να αποθηκευει σε καποια τοποθεσια κατι που θα γραφει καποιος?

πχ. γραφει το ονομα του καποιος σε ενα κουτακι παταει το κουμπι αποστολη που βρισκεται διπλα και μου ερχεται email με το ονομα του, ή το ονομα του αποθηκευεται καπου

Ειναι απλο σαν ιδεα αλλα δεν ξερω ποσο απλη ειναι η υλοποιηση του! Χρειαζεται τιποτα περισσοτερο απο απλη HTML?

va_g0_st_89

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω τι ακριβως θελεις να κανεις φιλε μου αλλα αυτο που ζητας, να αποθηκευεις καπου αυτα που μπαινουν σε μια φορμα html+php απαιτει βαση δεδομενων..
Χρειαζεσαι μια SQL βαση λοιπον κ εναν apache σερβερ..
Συνδεεις την βαση σου με τον σερβερ σου και επικοινωνεις με την html σου λοιπον κ παιρνεις αυτο που θες...

Τωρα επειδη μαλλον για phising page μου μυριζεται, θελεις να κλεψεις καποιο username+pass τοτε το θεμα ειναι πιο απλο.. απλα κανεις copy την σελιδα (html κωδικα) ωστε να φαινεται ιδια μονο που την ανεβαζεις με δικο σου συνδεσμο και σου ερχονται ολα στο μαιλ... (ψαξε phising) μην καθομαι κ εξηγω.. υπαρχουν αλλα φορουμς γι αυτα ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ξερετε αν υπαρχει καποια εντολη, προγραμματακι, script κατι τελος παντων που μπορω να ενσωματωσω στη σελιδα μου και να στελνει με email ή να αποθηκευει σε καποια τοποθεσια κατι που θα γραφει καποιος?

πχ. γραφει το ονομα του καποιος σε ενα κουτακι παταει το κουμπι αποστολη που βρισκεται διπλα και μου ερχεται email με το ονομα του, ή το ονομα του αποθηκευεται καπου

Ειναι απλο σαν ιδεα αλλα δεν ξερω ποσο απλη ειναι η υλοποιηση του! Χρειαζεται τιποτα περισσοτερο απο απλη HTML?
HTML && PHP (αρχεία || μπισκοτάκια(cookies))
δηλαδή, θα χρησιμοποιήσεις φόρμες για να παίρνεις το username/pass και είτε θα το κρατάς σε cookies είτε θα το γράφεις σε κάποιο αρχείο.
επίσης αν έχεις πολλούς χρήστες μπορείς να το αποθηκεύσεις και σε βάση δεδομένων...... αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει θα σου πάρει αρκετό χρόνο.

ένα απλό παράδειγμα για το πως θα στείλεις μέιλ μέσω php
<?php
$to = "recipient@example.com";
$subject = "Hi!";
$body = "Hi,nnHow are you?";
if (mail($to, $subject, $body)) {
  echo("<p>Message successfully sent!</p>");
  } else {
  echo("<p>Message delivery failed...</p>");
  }
?>

κώδικας για αυτό που ζητάς υπάρχει στο internet αρκεί να ψάξεις(και για μειλ και cookies και για αρχεία)

Υ.Γ. από την 1η φράση σου δεν κατάλαβα τίποτα.. ευτυχως είχες το παράδειγμα από κάτω και κατάλαβα τι θες να κάνεις.... άλλες φορές οι απορίες να είναι πιο λακωνικές και χωρίς σάλτσες, no offence πάντα  ;)

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1

μια "φορμα" χρειαζεσαι. Σαν αυτη που στελνεις email. Υπαρχουν ιστοσελιδες που τις παρεχουν δωρεαν. Οριζεις ποσα πεδια χρειαζεσαι, και κολλας τον κωδικα, που σου δινουν, στη σελιδα σου. Τα περιεχομενα της φορμας αποστελονται σε ενα email πουεχεις προκαθορισει.  Δεν ειναι ο,τι απλουστερο, αλλα δεν ειναι και δυσκολο. Υπαρχουν βεβαια και εργαλεια για αυτη τη δουλεια επι χρημασι. Ψαξε τη λιγο, form, e-mail form, submit form, etc...

OP
OP
poustalekos

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ευχαριστω πολυ καυλιαρηδες!!
Τσολια.ψωλια το ξερω οτι δεν εβγαζε κ πολυ νοημα η πρωτη προταση γιαυτο εβαλα κ το παραδειγμα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom