δηλαδή σου αρέσει να σου κάνει στοματικό ο άνδρας?
Νομίζω ότι εδώ προσπάθούμε να βοηθήσουμε κάπως κάποιον που έθεσε ένα ερώτημα... Δεν βλέπω πως οι προσωπικές μου προτιμήσεις τον βοηθάνε...
Φιλάκι αρίον... :-*
δηλαδή σου αρέσει να σου κάνει στοματικό ο άνδρας?
ίσα ίσα που με αυτόν τον τρόπο βλέπει την ερωτική συμπεριφορά πολλών ατόμων και κρίνει ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν αναστολές και προκάτ αλλά ερωτική επιθυμία.Νομίζω ότι εδώ προσπάθούμε να βοηθήσουμε κάπως κάποιον που έθεσε ένα ερώτημα... Δεν βλέπω πως οι προσωπικές μου προτιμήσεις τον βοηθάνε...
Φιλάκι αρίον... :-*
Νομίζω ότι εδώ προσπάθούμε να βοηθήσουμε κάπως κάποιον που έθεσε ένα ερώτημα... Δεν βλέπω πως οι προσωπικές μου προτιμήσεις τον βοηθάνε...
ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας, ειδικά τον δωρητή σπέρματος ενδεχομένως και συλλέκτη γυναικείων οργασμών!
την κοπέλα την αγαπώ πραγματικά γιατί είναι η μόνη κοπέλα που με κατάλαβε και δε θέλω να της πω ψέμματα για τίποτα, γυναίκες είχα αρκετές στην ζωή μου, σχέσεις δεν είχα. Τώρα που έχω και πάει τέλεια απλά θα πω την αλήθεια και οτι γίνει.
Γλυφομούνι όπως ειπώθηκε κάνω όπως και όλοι θέλω να πιστεύω και τελειώνει κανονικά, αλλά νομίζω δεν ακριβώς το ίδιο.
Τέλος πάντων αν σιχαίνεται δε χάθηκε κι ο κόσμος, αν δεν τότε ένας νέος κόσμος ανοίγεται!
Απλά το "ζουμί" της υπόθεσης είναι οτι εφόσον δε το χει κάνει ακόμα, ενδεχομένως να μην το γουστάρει, οπότε δε θέλω να πιέζω καταστάσεις ειδικά με αυτήν την κοπέλα.
Δεν είμαι ρομαντικός, κάθε άλλο, απλά επειδή ακριβώς είναι η μόνη που κατάλαβε τι καπνό φουμάρω δε θέλω να την πιέσω και πόσο μάλλον να την ξενερώσω.
Cheers mates!
καλη επιτυχια στη σχεση σου με την κοπελα και ελπιζω να μην το μετανιωσεις ποτε που της φερεσαι τοσο τιμια η καλυτερα να μην σε κανει να το μετανιωσειςευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας, ειδικά τον δωρητή σπέρματος ενδεχομένως και συλλέκτη γυναικείων οργασμών!
την κοπέλα την αγαπώ πραγματικά γιατί είναι η μόνη κοπέλα που με κατάλαβε και δε θέλω να της πω ψέμματα για τίποτα, γυναίκες είχα αρκετές στην ζωή μου, σχέσεις δεν είχα. Τώρα που έχω και πάει τέλεια απλά θα πω την αλήθεια και οτι γίνει.
Γλυφομούνι όπως ειπώθηκε κάνω όπως και όλοι θέλω να πιστεύω και τελειώνει κανονικά, αλλά νομίζω δεν ακριβώς το ίδιο.
Τέλος πάντων αν σιχαίνεται δε χάθηκε κι ο κόσμος, αν δεν τότε ένας νέος κόσμος ανοίγεται!
Απλά το "ζουμί" της υπόθεσης είναι οτι εφόσον δε το χει κάνει ακόμα, ενδεχομένως να μην το γουστάρει, οπότε δε θέλω να πιέζω καταστάσεις ειδικά με αυτήν την κοπέλα.
Δεν είμαι ρομαντικός, κάθε άλλο, απλά επειδή ακριβώς είναι η μόνη που κατάλαβε τι καπνό φουμάρω δε θέλω να την πιέσω και πόσο μάλλον να την ξενερώσω.
Cheers mates! m/
αυτος ο κωλος στο αβαταρ σου ειναι πολυ ωραιος ρε συναγωνιστη,αυτη η κινηση του ειναι ακρως καβλωτικη.τι της λες της γκομενας για το απο πισω και δε δεχεται η μαλακισμενη,πες της οτι θα κανει καλο στο εντεροΦιλαράκο lakis7, αυτά τα πράγματα λύνονται μόνο με κουβέντα. ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να της το πεις και να μην ντραπείς καθόλου. Όχι βέβαια σε στυλ "κοίτα να δεις, θέλω να καταπιείς τα χύσια μου!!!", με τρόπο ρε παιδί μου. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο "από πίσω"! Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω κώλο σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γκόμενα έχω πηδήξει μέχρι τώρα. Το δικό σου θέμα έχω την εντύπωση ότι είναι πιο εύκολο. Στο δικό μου έχουν διάφορα μαλακισμένα κολλήματα (ότι δηλώνει υποταγή, ότι πονάει, κτλ, κτλ).
Να είσαι ειλικρινής και να της περάσεις αυτό ακριβώς που συμβαίνει: ότι σου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ αυτή η φάση.
το κολλημα ειναι κολλημα λιομα,και το να καταπιει η να τα παρει στη μαπα δηλωνει υποταγη,οπως επισης θα σου πει οτι δεν της αρεσει η γευση και τα λοιπαΦιλαράκο lakis7, αυτά τα πράγματα λύνονται μόνο με κουβέντα. ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να της το πεις και να μην ντραπείς καθόλου. Όχι βέβαια σε στυλ "κοίτα να δεις, θέλω να καταπιείς τα χύσια μου!!!", με τρόπο ρε παιδί μου. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα στο "από πίσω"! Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω κώλο σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γκόμενα έχω πηδήξει μέχρι τώρα. Το δικό σου θέμα έχω την εντύπωση ότι είναι πιο εύκολο. Στο δικό μου έχουν διάφορα μαλακισμένα κολλήματα (ότι δηλώνει υποταγή, ότι πονάει, κτλ, κτλ).
Να είσαι ειλικρινής και να της περάσεις αυτό ακριβώς που συμβαίνει: ότι σου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ αυτή η φάση.
καλη επιτυχια στη σχεση σου με την κοπελα και ελπιζω να μην το μετανιωσεις ποτε που της φερεσαι τοσο τιμια η καλυτερα να μην σε κανει να το μετανιωσεις
οτι ειναι να ερθει θα ερθει παντως δεν χρειαζεται και πολυ πιεση,χαλαρα και ισως να αποδωσει καλυτερα απο το να την πιεσεις
εσυ ξερεις
Αν φάει σοκολάτα ... ??? Θα έχει γεύση γλυκία ???
ειμαι πολυ σοκολατακιας σε βαθμο αηδιας,επισης ειμαι και δωρητης....Μία δοκιμή θα σε πείσει.
Τάισέ τον σοκολάτα και άρχισε να πίνεις.... και πες μας.
Αν φάει σοκολάτα ... ??? Θα έχει γεύση γλυκία ???
ΟΧΙ, μόνον αν αλείψεις την σοκολάτα... τοπικά ;)