Νέα

Ερώτηση για στοματικό έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
μπορει να κανει και το αλλο,λιγο πριν τελειωσει να της πει ''κοιτα εκει'' και να την πιτσιλισει με τη μεθοδο του νιντζα!!!!! 

:2funny: :2funny: :2funny: να ' σαι καλά.... με έκανες και γέλασα και σήμερα

πολύ καλό...

Επισκέπτης
μπορει να κανει και το αλλο,λιγο πριν τελειωσει να της πει ''κοιτα εκει'' και να την πιτσιλισει με τη μεθοδο του νιντζα!!!!! 

επίσης μπορείς με την γυναίκα που αγαπάς να μην συζητας τι θέλεις..απαπαπαπ, τι είναι για να συζητήσεις άνθρωπος που έχει επιλέξει να περνάς μαζί του την ζωή σου; Τι λες τώρα...
Να μην μιλήσεις λοιπόν, και να κάνεις του κεφαλιού σου με σκοπό να τα καταπιεί, αυτό δεν είναι η ουσία; Το τι θέλει αυτή, με τι αισθάνεται άνετα δεν σε αφορά.
Θα σου πρότεινα τις παρακάτω λύσεις:
1) Κλείσε της την μύτη και πες της παρτο σαν φάρμακο.(αν εχει κάποια ασθένεια)
2) Πές της ότι θα κάνεις σεξ με αλλες (άπειλη)
3) Την ώρα που βλέπει το αγαπημένο της έργο προσηλωμένη πες της άνοιξε αγάπη μου το στόμα και κάνε εσύ δουλειά σου.(παραπλάνηση)
Αυτά και εις άλλα με υγεία.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Να μην έχεις φάει πικάντικα φαγητά όταν τη χύσεις στο στόμα. Προτείνω φρούτα.

(Doritis, συμφωνούμε και σε κάτι απ 'ότι βλέπω...)
γιατι που διαφωνουμε ????
επισης εκτος απο τα φρουτα και το αλκοολ κανει το σπερμα γλυκο
καλο ειναι να προετοιμαστεις για την μερα της εκπληξης,και να της δωσεις την καλυτερη εντυπωση :2funny:
απεφυγε τα γαλακτομικα,φαρμακα και γενικα φαγητα που εχουν αμεσο αντικτυπο στα σωματικα υγρα
αμα φαει καμια πικρα μετα ξεχασε τες τις πιπες και τα τελειωματα στο στομα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επίσης μπορείς με την γυναίκα που αγαπάς να μην συζητας τι θέλεις..απαπαπαπ, τι είναι για να συζητήσεις άνθρωπος που έχει επιλέξει να περνάς μαζί του την ζωή σου; Τι λες τώρα...
Να μην μιλήσεις λοιπόν, και να κάνεις του κεφαλιού σου με σκοπό να τα καταπιεί, αυτό δεν είναι η ουσία; Το τι θέλει αυτή, με τι αισθάνεται άνετα δεν σε αφορά.
Θα σου πρότεινα τις παρακάτω λύσεις:
1) Κλείσε της την μύτη και πες της παρτο σαν φάρμακο.(αν εχει κάποια ασθένεια)
2) Πές της ότι θα κάνεις σεξ με αλλες (άπειλη)
3) Την ώρα που βλέπει το αγαπημένο της έργο προσηλωμένη πες της άνοιξε αγάπη μου το στόμα και κάνε εσύ δουλειά σου.(παραπλάνηση)
Αυτά και εις άλλα με υγεία.
πισω στη κλινικη σου εσυ εκτος και αν εχεις να προτεινεις τροφες η μυστικα γυναικεια
ασε να βοηθησουμε το παιδι,το συστημα μου ειναι αλανθαστο αλλα θελει μαεστρια και να εισαι πανουργος
αλλιως θα ειναι μια ζωη μουνοδουλος
[youtube=425,350]_0d-fRY1urs[/youtube]

Επισκέπτης
Δεν το ήξερα οτι είσαι μουνόδουλος αν ζητάς αυτά που θέλεις.. νόμιζα είσαι άνετος άνδρας που έχει εμπειρία..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν το ήξερα οτι είσαι μουνόδουλος αν ζητάς αυτά που θέλεις.. νόμιζα είσαι άνετος άνδρας που έχει εμπειρία..
ο φιλος που εχει την απορια ειναι απειρος και σιγουρα δεν ειναι ανετος.μια καλη αρχη ειναι αυτη που προτεινα
τωρα αν θες να μαθεις για μενα προτιμω το προσωπο και το ζηταω απο την πρωτη στιγμη(οταν χρειαστει)
παμε τωρα πισω στην κλινικη να μαγειρεψεις :crazy:

OP
OP
L

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! άργησα  να τα δω γιατί είχε πέσει το ρεύμα εδώ και μία ώρα!

να πω πως είμαστε 24 στα 25 και οι δύο και γενικά σε θέματα σχέσεων είμαι λιγάκι άπειρος, όπως αναφέρθηκε.
απλά να πω πως μία φορά επίτηδες τελείωσα χωρίς καμία προειδοποίηση και απλά τα πρώτα σκάγια πήγαν στο στόμα αλλά αμέσως μετά τραβήχτηκε, χωρίς περαιτέρω. δεν έδειξε καθόλου ξενερωμένη, απλά δεν είπαμε τίποτα και οι δύο. και γω ντράπηκα να τη ρωτήσω πως της φάνηκε...
απλά μου δωσε να καταλάβω οτι δε χάθηκε κι ο κόσμος, αλλά δε το προτιμά.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! άργησα  να τα δω γιατί είχε πέσει το ρεύμα εδώ και μία ώρα!

να πω πως είμαστε 24 στα 25 και οι δύο και γενικά σε θέματα σχέσεων είμαι λιγάκι άπειρος, όπως αναφέρθηκε.
απλά να πω πως μία φορά επίτηδες τελείωσα χωρίς καμία προειδοποίηση και απλά τα πρώτα σκάγια πήγαν στο στόμα αλλά αμέσως μετά τραβήχτηκε, χωρίς περαιτέρω. δεν έδειξε καθόλου ξενερωμένη, απλά δεν είπαμε τίποτα και οι δύο. και γω ντράπηκα να τη ρωτήσω πως της φάνηκε...
απλά μου δωσε να καταλάβω οτι δε χάθηκε κι ο κόσμος, αλλά δε το προτιμά.
μαλλον σου κανει ντροπουλες
επιθεση κατα μετωπο λοιπον

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Η άποψη μου είναι να της πεις με τρόπο ότι κάποτε που στο είχαν κάνει τρελάθηκες και σου αρέσει πολύ... Δεν θέλει ντροπές εκεί.

Και θεωρώ... ότι στις περισσότερες αρέσει να έχει ο άντρας ηγετικό ρόλο. Δεν είμαστε ίσα και όμοια εκεί... οπότε με τρόπο διεκδίκησέ το.

Αφού δεν αντέδρασε και άσχημα.... προχώρα άφοβα. Θα το φχαριστηθεί και εκείνη άμα δει την αντίδρασή σου.    :-*

Επισκέπτης
Η ΄΄αποψη μου είναι να της πεις με τρόπο ότι κάποτε που στο είχαν κάνει τρελάθηκες και σου αρέσει πολύ... Δεν θέλει ντροπές εκεί.

Και θεωρώ... ότι στις περισσότερες αρέσει να έχει ο άντρας ηγετικό ρόλο. Δεν είμαστε ίσα και όμοια εκεί... οπότε με τρόπο διεκδίκησέ το.

Αφού δεν αντέδρασε και άσχημα.... προχώρα άφοβα. Θα το φχαριστηθεί και εκείνη άμα δει την αντίδρασή σου.
αν εσένα σου ζητήσει το αγόρι σου αυτό πως θα αντιδράσεις? η στην καλύτερη περίπτωση αν εσύ κάνεις την πρώτη κίνηση και του κάνεις έκπληξη.?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η ΄΄αποψη μου είναι να της πεις με τρόπο ότι κάποτε που στο είχαν κάνει τρελάθηκες και σου αρέσει πολύ... Δεν θέλει ντροπές εκεί.

Αφού δεν αντέδρασε και άσχημα.... προχώρα άφοβα. Θα το φχαριστηθεί και εκείνη άμα δει την αντίδρασή σου.
συμφωνω απλα δεν χρειαζεται να πει οτι καποτε που του το ειχαν κανει του αρεσε και τρελαθηκε,απλα να πει οτι του αρεσει να τελειωνει ετσι.το παρελθον καλο ειναι να το κραταει για παρτη του,ειτε ειναι πλουσιο ειτε φτωχο ;)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Συμφωνώ δορητή για το περι παρελθόντος.... έχεις δίκιο. Καλύτερα να μην ανοίξει τέτοια συζήτηση.

Έγώ αγαπητέ το έχω ήδη κάνει. Καλό είναι να μαθαίνουμε..., να ακούμε τον παρτενέρ μας... και φυσικά είναι ωραίο να τρελαίνεις τον άλλο και να σε τρελαίνουν φυσικά.

;) Και απορώ γιατί μερικές σιχαίνονται... Τέσπα.

Επισκέπτης
Συμφωνώ δορητή για το περι παρελθόντος.... έχεις δίκιο. Καλύτερα να μην ανοίξει τέτοια συζήτηση.

Έγώ αγαπητέ το έχω ήδη κάνει. Καλό είναι να μαθαίνουμε..., να ακούμε τον παρτενέρ μας... και φυσικά είναι ωραίο να τρελαίνεις τον άλλο και να σε τρελαίνουν φυσικά.

νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο συναγωνιστής εδώ είναι να κάνει αυτός την αρχή κάνοντας την ανάλογη πράξη αντίστροφα κοινώς γλυφομούνι, νομίζω για την σύντροφο είναι καλύτερα να κάνει ο άντρας την αρχή απλά γιατί πολλές γυναίκες είναι εξπέρ στον στοματικό απλά όμως οι περισσότερες περιμένουν τον άντρα να κάνει την αρχή.

εγώ προσωπικά έτσι συμπεριφέρομαι φυσικά με μια σύντροφο μου που έχω εμπιστοσύνη και όχι με μια πόρνη.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

απλα ιδεες και προτασεις κανουμε,η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και θελει τον τροπο της,ο φιλος ειμαι σιγουρος οτι αφου μπηκε στην διαδικασια να μοιραστει μαζι μας το "προβλημα" του θα βρει και την καλυτερη λυση
οσο αφορα το να ακους τον παρτενερ ειναι καλο,βεβαια προτιμω να μην χρειαζεται να το λεω αλλα να το βρισκει μονη της η παρτενερ
για το οτι σιχαινοντε καποιες και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι,οπως αλλοι σιχαινοντε ετσι αλλοι δεν σιχαινοντε
νομιζω οτι χανουν αυτοι που σιχαινοντε :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
lakis7 παιζει ρολο ρε φιλε και το ποσο ανετα εισαι με την κοπελια σου!
ποσο ανετα της μιλας κλπ κλπ!!
απλα αν την εχουνε παρει τα σκαγια μπορει να την πειραξε και το παιξε αδιαφορη μπορει και οχι!!
απλα ανδεν της αρεσει δωστης να καταλαβει οτι σε περιπτωση που της κανεις εσυ γλυφομουνι μπορει και η ιδια να τελιωσει και μια και δυο φορες!!
και εκει της πετας το θεικο!!
εγω γιαι δεν σιχενομαι????!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom