ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εδώ δεν έχετε μια βασική να γαμάτε ,ψάχνετε για δευτερη?
χαχα ρε τι ειν τουτοι ρε
βαζουν ποδια κατω με σκουτερακι και θελουνε και βολτα με χαγιαμπουζα
Μου έχει τύχει σκηνικό με τύπο που με έψηνε για παρτούζα(δεν γουστάρω την όλη φάση με τίποτα εντωμεταξύ) και είπα να τον κάνω test drive να δω πόσα χιλιόμετρα πιάνει και ο τύπος ήταν παντελώς ανιδεος απο ξεκώλιασμα.
Τι να δώσουν και τι να πάρουν αγάπη μου?Αυτοί που τα ρωτάνε αυτά μόλις ανακάλυψαν οτι αυτό που φουσκώνει κάτω απο το παντελόνι τους λέγεται πουτσα.
Μου έχει τύχει σκηνικό με τύπο που με έψηνε για παρτούζα(δεν γουστάρω την όλη φάση με τίποτα εντωμεταξύ) και είπα να τον κάνω test drive να δω πόσα χιλιόμετρα πιάνει και ο τύπος ήταν παντελώς ανιδεος απο ξεκώλιασμα.Παρτούζες και μαλακίες.Εδώ δεν μπορούν να χειριστουν ενα μουνί σωστά μου θέλουν και δεύτερο.
Τι αποτέλεσμα ?Στραβογαμήθηκα.Λίγο το'χεις?και ?? τι εγινε???το αποτελεσμα εννοω.
Ναι αμέ.Τον τελευταίο καιρό γαμιέμαι καλά με έναν πσλιό καλό γνώριμο.Τον πρώην σύζηγο.κανα καλο σκηνικο θα σου τυχει εσενα ποτε? γιατι μας εχεις φλομωσει στα σκηνικα φολες, κατα τα αλλα εισαι τουρμπο διπλο διαφορικο και δε συμμαζευεται.
Σκυλο εχεις?
και ?? τι εγινε???το αποτελεσμα εννοω.
γιατί βιολόγος?
εμένα για τι με κόβεις?
Ναι αμέ.Τον τελευταίο καιρό γαμιέμαι καλά με έναν πσλιό καλό γνώριμο.Τον πρώην σύζηγο.
αντε γεια....Γκαβλιαρηδες αφηστε τα αυτα και απαντηστε.
ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΑ, τι θα πειτε?
Γκαβλιαρηδες αφηστε τα αυτα και απαντηστε.
ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΑ, τι θα πειτε?
γιατί βιολόγος?
εμένα για τι με κόβεις?
του σεχ;δασκαλα.
Εγω παντως σε κοβω για μεγαααααααλη ξεκωλιαρα και επικεντρο δυνατης παρτουζας!
του σεχ;
Οταν συμμετεχεις σε παρτουζα σαν ζευγαρι, θα πρεπει
1. Να δεχτεις να παρεις με εναν αλλον την φιλη-γυναικα-γκομενα ξερω γω.
2. Να ξερεις πως θα συμπεριφερθεις οταν εχεις 2 γυναικες.
3. Οταν εισαι σε μεγαλη παρτουζα, να μη ψαχνεις καθε τοσο τι κανει και που ειναι η δικια σου,
κλπ κλπ κλπ
σιγά μην είμαι και επίκεντρο σεισμού ρε
Καλα, ποτε θα ξεκολησετε απο τον φοβο μη σας γαμησουν σε παρτουζα? ΚΑΛΑ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΩΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΣΟΥς ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ?
αυτά είναι και τα καλύτερα...Τι αποτέλεσμα ?Στραβογαμήθηκα.Λίγο το'χεις?Ναι αμέ.Τον τελευταίο καιρό γαμιέμαι καλά με έναν πσλιό καλό γνώριμο.Τον πρώην σύζηγο.