Νέα

Ερωτηση για AIDS σε στριπτιτζάδικο στη Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Speedbull6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Αυτό είναι σκεπτικό άλλης τάξης όμως: Διακριτική ευχέρεια. Πόσες πιθανότητες έχεις γιά θετική διακριτική ευχέρεια σέ τόσο τυχοδιωκτικούς χώρους; Χωρίς έλεγχο 3ου γιά κάτι πού ΔΕΝ πουλάει επίσημα; Άντε καί βγάζεις βρώμα, ποιός λέει ότι δέν κόλλησες από όπου νάναι, ότι όντως κόλλησες, ή δέν είσαι απλά χαλάστρας ανταγωνιστής; Αίολο, σέ λίγο πάλι κόσμο θά έχει. Δηλ. τό πολύ κάποια περιστασιακή χασούρα, καί τιμωρία 0 γιατί ''δέν ξέρει'' τί έκαναν δύο ενήλικοι πίσω από ένα παραβάν, αυτός χορούς διαφημίζει. Έχω παρατηρήσει επίσης ότι οί μαύρες σέ τέτοια μέρη είναι πολλές φορές πιό επίμονες σέ θέματα ασφαλέστερου παιχνιδιού από άσπρες. Ίσως γιατί είναι από χώρες πού έχουν ΔΕΙ δικούς τους μέ AIDS μαζικά. Αυτό πάλι δέν λέει ότι δέν έχει πάει μέ όπου νάναι χώσε διακινητές δικούς της φρί στάϊλ στήν καριέρα της. Αυτές διακομισμένες νύχτα είναι. Smuggled. Burning lights in the desert. Επίσης από πίπες πέφτει πολύ ό κίνδυνος, μήν πίνεις καί χώσεις χύμα σέ κώλο, πού οί μαύρες δέν δίνουν συχνά καί πάλι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παίδες έχει ακούσει κανείς τίποτα για κανένα κρούσμα τίποτα στο SOL μεσα στην χρονιά? Παίζει καμια γκόμενα να είναι/ήταν τίποτα φορέας? Επειδή την έκανα την μαλακία τον φεβρουάριο με μια μαύρη και στο prive έγινε πανηγύρι ρωτάω. 

Εχω ακουσει για 2-3.

Last Cup Of Sorrow

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ μέσα στάνταρ γλείφουν όλοι μουνιά σε μπουρδέλα των 10 € του Μεταξουργείου που η γκόμενα έχει πάει με 10 στάνταρ για να κάνει break even (για όσους ξέρουν Λογιστική) και εσύ φοβάσαι ένα αθώο ρομαντικό γλειφομουνάκι σε στριπτιζάδικο;

:2funny: :2funny:

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σώπα ρε φίλε? Τόσο πολύ δηλαδή εκει?? Για πες καμια λεπτομέρεια να είμαστε ενημερωμένοι.. Καλα και γαμιούντε σαν τρελές γνωρίζοντας οτι είναι άρρωστες?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.314
Πόντοι
7.095
μ αρεσει που το συνεχιζεται ολοι σας
καμια μαλακια ειναι θα ειναι το θεμα για δυσφημηση
+1 deker και άλλαξε επιτέλους φώτο τόσα χρόνια την παίζω για πάρτη (της φώτο) σού :P

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όπως είπα και πριν δεν άνοιξα το θέμα αυτό για κανένα τετοι λόγο, θέλω να μάθω απλά αν παίζει τίποτα τέτοιο εκεί γιατί μπορεί  εγώ όπως και πολλοί άλλοι να κολλήσαν τίποτα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.314
Πόντοι
7.095
Όπως είπα και πριν δεν άνοιξα το θέμα αυτό για κανένα τετοι λόγο, θέλω να μάθω απλά αν παίζει τίποτα τέτοιο εκεί γιατί μπορεί  εγώ όπως και πολλοί άλλοι να κολλήσαν τίποτα
δηλαδή γράφτηκες χθες για να ρωτήσεις για κάτι που έγινε πριν μήνες...περίεργο δεν ακούγεται?

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί σε εσένα αλλά δεν είναι. Και δεν βγήκα να κράζω εδω μέσα ότι εκεί όλες έχουν HIV. Ρωτάω από τους φίλους εδώ οι οποίοι όντως γνωρίζουν κάτι να μας πουν

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Ρε συναγωνιστή έγλυψες ένα μουνάκι το Φλεβάρη, 4 μήνες μετά βγήκαν αρνητικές οι εξετάσεις σου, και περιμένεις να ΜΗΝ σου κάνουν πλάκα που άνοιξες τώρα το θέμα; 

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το άνοιξα τώρα γιατί τώρα πέρασε ο καιρός που έπρεπε να περιμένω για να κάνω τις εξετάσεις. Εγώ το άνοιξα για να μάθω κι απο άλλους εάν γνωρίζουν κάτι για τον συγκεκριμένο χώρο και όχι για να λέει ο κάθε ένας την μαλακία του

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το άνοιξα τώρα γιατί τώρα πέρασε ο καιρός που έπρεπε να περιμένω για να κάνω τις εξετάσεις. Εγώ το άνοιξα για να μάθω κι απο άλλους εάν γνωρίζουν κάτι για τον συγκεκριμένο χώρο και όχι για να λέει ο κάθε ένας την μαλακία του
Μαυρο κουστουμι εχεις;Για ετοιμασε ενα,θα σου χρειαστει συντομα,πολυ συντομα!! :dancing:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.314
Πόντοι
7.095
και όχι για να λέει ο κάθε ένας την μαλακία του
ο μόνος που είπε μαλακία είσαι εσύ που νομίζεις ότι κόλλησες κάτι με μια πίπα...και που ενώ βγήκαν οι εξετάσεις συνεχίζεις να μαλακίζεσαι....θα μας την πεις κιόλας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.236
Πόντοι
2.606
μ αρεσει που το συνεχιζεται ολοι σας
καμια μαλακια ειναι θα ειναι το θεμα για δυσφημηση
  :2funny: ωραια δυσφημηση ντεκερ  :grin:...τον πιπωσανε,πλακωθηκε στα σπατουλαριστα με γαζελα,ηπιε τοσο πολυ που επαθε αμνησια,μπορει και να μπριζολιασε και ολα αυτα σε ενα στρομπολινο  :sunglasses:.......και τωρα εχει τυψεις(και καλα)  :2funny: :2funny: :2funny: νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη διαφημηση!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.236
Πόντοι
2.606
Α!και βεβαια με τον τροπο του ο συναγωνιστης μας ειπε πως τελικα τα κοριτσια ειναι καθαρα ,αφου 4!μηνες μετα ολα τα τεστ ειναι ΟΚ... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom