Νέα

Ερωτηση για AIDS σε στριπτιτζάδικο στη Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Speedbull6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες έχει ακούσει κανείς τίποτα για κανένα κρούσμα τίποτα στο SOL μεσα στην χρονιά? Παίζει καμια γκόμενα να είναι/ήταν τίποτα φορέας? Επειδή την έκανα την μαλακία τον φεβρουάριο με μια μαύρη και στο prive έγινε πανηγύρι ρωτάω. 

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
για πες ακριβώς την μαλακία που έκανες να σε βοηθήσουν οι γιατροί του site

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω την αλήθεια, ήμουν πίτα στο αλκόολ.. Αυτό που θυμάμαι στα σίγουρα είναι τσιμπούκι χωρίς καπότα και το ζώο παίζει να της εριξα και κανα γλυψιμο την μουνα :headbang: Αυτό που δεν θυμάμαι είναι μηπως της τον έχωσα κιόλας!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Δεν θυμάσαι μήπως την τον έχωσες ή της τον έχωσες και θέλεις να το ξεχάσεις; ;)

Και βρήκες και μαύρη (προφανώς Αφρικάνα, δεν νομίζω να ήταν από την Βοστώνη :grin:) που είναι φορείς σε ποσοστό 50%!!

Ελπίζω τουλάχιστον να βρήκες πιο βολική την μπροστινή τρύπα. Ο βαθμός επικινδυνότητος για την πίσω είναι τεράστιος. Για την μπρος σχετικά μικρότερος.
Άρχισε να ψάχνεσαι για HIV καημένε μου. Και το κακό είναι πως κάθε φορά που θα βγαίνεις αρνητικός δεν θα ξέρεις αν θα βγεις και την επόμενη, διότι ενίοτε παρουσιάζεται χρόνια μετά.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να σου πω την αλήθεια, ήμουν πίτα στο αλκόολ.. Αυτό που θυμάμαι στα σίγουρα είναι τσιμπούκι χωρίς καπότα και το ζώο παίζει να της εριξα και κανα γλυψιμο την μουνα :headbang: Αυτό που δεν θυμάμαι είναι μηπως της τον έχωσα κιόλας!
καλά

τράβα για μια εξέταση κανα τρίμηνο μετά το πέρας της μαλακίας σου

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Να μην πινεις...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.717
Πόντοι
34.538
Ελα ρε το χαζεψατε το παιδι. Μια χαρα εισαι μεγαλε,αλλα μην το ξανακανεις. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ελα ρε το χαζεψατε το παιδι. Μια χαρα εισαι μεγαλε,αλλα μην το ξανακανεις. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Η στατιστική λέει πως μάλλον καλά θα είναι, με τις πιθανότητες.

Η στατιστική όμως λέει επίσης πως παίζοντας ρώσσικη ρουλέτα οι πιθανότητες υπέρ σου είναι πάλι!
Μόνο την μία φορά στις 8 θα εκπυρσοκροτήσει το όπλο...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Εδώ μέσα στάνταρ γλείφουν όλοι μουνιά σε μπουρδέλα των 10 € του Μεταξουργείου που η γκόμενα έχει πάει με 10 στάνταρ για να κάνει break even (για όσους ξέρουν Λογιστική) και εσύ φοβάσαι ένα αθώο ρομαντικό γλειφομουνάκι σε στριπτιζάδικο;

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
για πες ακριβώς την μαλακία που έκανες να σε βοηθήσουν οι γιατροί του site

:2funny: :2funny: :2funny:
όπου να ΄ναι θα αρχίσουν οι διαγνώσεις...

Παίδες έχει ακούσει κανείς τίποτα για κανένα κρούσμα τίποτα στο SOL μεσα στην χρονιά? Παίζει καμια γκόμενα να είναι/ήταν τίποτα φορέας? Επειδή την έκανα την μαλακία τον φεβρουάριο με μια μαύρη και στο prive έγινε πανηγύρι ρωτάω. 
Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο αδερφέ. Έχεις κάποιο σύμπτωμα, κάποιο πρόβλημα; Αν όχι χαλάρωσε και όταν βρείς χρόνο πήγαινε και κάνε εξετάσεις να ηρεμήσεις πλήρως.

break even (για όσους ξέρουν Λογιστική)

και στα εμπορικά τμήματα χρησιμοποειται. Αφού πριν λίγο στο meeting για μια ώρα αυτά λέγαμε. Δεν πιστεύω να είσαι ο διευθυντής μου; :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης Τηλ. 2310229139-243363 ( 08,00 - 16,00 ).

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μ αρεσει που το συνεχιζεται ολοι σας
καμια μαλακια ειναι θα ειναι το θεμα για δυσφημηση

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο ρε παιδιά με κάνατε και γέλασα!! Έκανα τεστ 4 μήνες μετά το οποίο βγήκε αρνητικο, απλα είχα αυτές τις μέρες λίγο περίεργα τον λαιμό μου, έβγαλα κι ένα μικρό σπυρακι στο στομα και την άκουσα πάλι..! Άγχος γαμησετα

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και σοβαρά δεν το κάνω για κανένα λόγο δυσφήμησης όπως λες deker.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Μπραβο ρε παιδιά με κάνατε και γέλασα!! Έκανα τεστ 4 μήνες μετά το οποίο βγήκε αρνητικο, απλα είχα αυτές τις μέρες λίγο περίεργα τον λαιμό μου, έβγαλα κι ένα μικρό σπυρακι στο στομα και την άκουσα πάλι..! Άγχος γαμησετα
:jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα μου ειναι ότι κανονικά δεν πρέπει οι γκομενες εκεί να ειναι ελεγχόμενες απο το ίδιο το κατάστημα; Υπάρχει περίπτωση το μαγαζί απο την στιγμή που ξέρει τι παίζει μέσα σε αυτο να μην τις ελέγχει;; Θα ειναι η υπέρτατη μαλακια του

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.433
Πόντοι
786
Ζείς σέ μιά χώρα μέ επίκαιρο θέμα γιά φυματικούς υπαλλήλους σέ κεντρικό εστιατόριο καί περιμένεις από τόν νύχτα νά κάνει τέστ τυχαίων συνεργατών του γιά υπηρεσίες πού νομίμως ΔΕΝ παρέχει;

OP
OP
S

Speedbull6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:tits2:Καλα σ αυτο έχεις απόλυτο δίκιο τώρα.. Θα δια κινδύνευε το μαγαζί του όμως έτσι για πλάκα; Γιατι φαντάσου κάποιος να κολλήσει κατι απο εκεί τι μπορει να του κάνει. Αυτός ειναι ο λόγο που θα έπρεπε να προσέχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom