Νέα

Ερωτική επιθυμία των γυναικών....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μηπως κάνεις ιδιαιτερα γιατι θα με ενδιαφερει

Στην ουρά....

Πλάκα κάνω. Είπαμε εγώ δεν είμαι πλεον διαθέσιμη. Βρείτε άλλη πρόθυμη δασκάλα. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποια. Πρέπει να το ψάξεις λίγο μόνος σου.  ;)

Επισκέπτης
αγαπητε brummerboy ισα ισα που σαν βλεπω σαν μια συνεχεια δικη μου και σας καμαρωνω, μακαρι να γυρναγα για λιγο πισω κατι σαν Dorian Grey
ολες οι ηλικιες καλες ειναι...καλη υγεια και ιδιαιτερα κυκλοφορια του αιματος...χεχε

Επισκέπτης
ρε καμακι μεσω ιντερνετ ελεος πια...κοσμοπολιταν γιναμε ωρεεεεεεε

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ε ενταξει ο καθενας οτι γουσταρει κανει αλλα σε μπορδελοσαιτ τι περιμενεις πια!
Συνηθως με τα μπουρδελοσαιτ ασχολουνται τα αγορακια και οχι τα κοριτσακια εκτος ΑΝ τους αρεσει το :knockinb:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Είναι κακό δηλαδή αυτό ???

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και δεν έχουν να μάθουν τίποτα παραπάνω.

:idiot:

Συμφέροντα? Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι όλες εδω μέσα είναι του χώρου ε?

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιο άλλοι που δεν είναι προκατειλλημένοι. Δηλαδή εδω μέσα μόνο ..τάνες μπαίνουν  :idiot:

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και δεν έχουν να μάθουν τίποτα παραπάνω.

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιο άλλοι που δεν είναι προκατειλλημένοι. Δηλαδή εδω μέσα μόνο ..τάνες μπαίνουν  :idiot:
το να κανεις σεξ δεν σε βαζει στην κατηγορια ...τανα απλα σου αρεσει το φλερτ και ενδεχομενως η απιστια αν εισαι και παντρεμενη

Επισκέπτης

ειπα εγω οτι ειναι πουτανες οσες μπαινουν εδω ?μαλλον δε ξερεις να διαβαζεις και να κατανοεις...συμφεροντα υπαρχουν πολλων ειδων και σιγουρα δεν ειπα οτι ξερω τα παντα...διαβαζε λιγο καλυτερα

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο αφελής... (όσον αφορά στο θέμα των συμφερόντων). Θα προσπαθήσω να διαβάζω καλύτερα στο μέλλον.

Φιλάκια

Επισκέπτης
καταλαβες συναγωνιστη,μπαινουν σε μπορδελοσαιτ και μας βριζουν,ουστ καργιες. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δεν σε έβρισα... Αν αναφέρεσαι σε μένα.

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ελεος ρε κοριτσια πλακα εκανα,οχι δεν σε εβρισα ηρεμησε.και να σε εβριζα χεστηκες,με ξερεις????
Μην τσακωνομαστε με τα κοριτσια δεν πρεπει, τις γυναικες πρεπει να τις σεβομαστε και να τις αγαπαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom