Νέα

Ερωτική επιθυμία των γυναικών....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Απλως οι άντρες ανέλαβαν μια επιπλέον υποχρέωση.
Να ξεαγχώσουν τις γυναίκες τους πρίν την συνουσία.
Αφού πλέον κάτι τέτοιο θα χρεώνεται ως κριτήριο για την συνέχιση
της παραμονής μας ως εραστές δίπλα τους προφανώς.
Τρέχα γύρευε

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Θα έλεγα όχι να μας ξεαγχώνετε αγαπητέ... αλλά να μας κάνετε να ξεχνάμε τα πάντα και να χανόμαστε μαζί σας...

Αυτό είναι το παν.

:-*

Όσο για το αυτοκίνητο αγαπητέ view, να το πάρεις γιατί το γουστάρεις... όχι για να ρίχνεις γκόμενες...
:cool2:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.954
Πόντοι
12.056
Να προσθεσω επισεις τις γυναικες που πασαρουν ως ειδωλα τα περιοδικα και η τηλεοραση.....
Τους προσθετη ενα ανχος για την εξωτερικη τους εμφανιση..
Το οποιο το γυριζουν μπουμερανκ στον κακομοιρο συζυγο που περιμενει το βραδυ σπιτι στο κρεββατι... :rockon: :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θα έλεγα όχι να μας ξεαγχώνετε αγαπητέ... αλλά να μας κάνετε να ξεχνάμε τα πάντα και να χανόμαστε μαζί σας...
Αυτό είναι το παν.

Αρκεί να είναι αμοιβαίο Κυρά με το όνομα της Μούσας
Μόνο αυτό.

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Το οποιο το γυριζουν μπουμερανκ στον κακομοιρο συζυγο που περιμενει το βραδυ σπιτι στο κρεββατι... :rockon: :rockon: :rockon:

;) Λες να φταίει το ότι αυτό το παίρνουμε σαν δεδομένο ?  Και δεν μιλαώ μόνο από την πλευρά των γυναικών αλλά και από την πλευρά των ανδρών. Πάντα υπάρχει κάποιος στο σπίτι...

Άμα δεν φτάσουμε το όριο των 55 κιλών... δεν...  :-*

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.954
Πόντοι
12.056
Μεχρι να φτασεις εσυ 55 εμεις  :jerking: :jerking: καταλαβα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι ότι η πλειονοτητα των Ελληνιδων ειναι για κλαμματα. Παντρευονται, παιρνουν 20-30κιλα στην εγκυμοσυνη, γινονται πατσαβουρες και μετα τη γεννηση του παιδιου ασχολουνται μονο μ αυτο και δεν κανουν τιποτα για την παρτη τους ή για τον αντρα τους. Λογικο ειναι να μην ικανοποιουνται στο σεξ. Αμα ο αλλος δεν τις γουσταρει (και δικαιως) πως να θελει να τις πηδηξει; Το ιδιο ισχυει βεβαια και για πολλους αντρες που κανουν πατσοκοιλιες απο τα μπιρονια και δε βλεπονται...

PS Γεια σου Altec ;)

Επισκέπτης
παντως ο καθενας το βλεπει απο την μερια του...εγω βλεπω τις παντρεμενες να ψαχνονται πλεον ετσι χωρις λογο κ να ειναι κοκετες κ εσεις μου λετε οτι γινονται φακλανες να μου πεις που κυκλοφορεις κ τις βλεπεις?...παντως υπαρχουν κ οι δυο περιπτωσεις με περισσοτρες αυτες πο ψαχνονται για νεα σκηνικα...παντως οσο αναφορα τις μπυροκοιλιες μια χαρα βλεπω να ρολαρετε με τους μπυροκοιλιες τουλαχιστον εχω ματια κ βλεπω τους μπυροκοιλιαδες να εχουν μεγαλη περασι οποτε...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.954
Πόντοι
12.056
+1000000  Πεστα ρε Τζουλι. :-* :-* :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.954
Πόντοι
12.056
παντως ο καθενας το βλεπει απο την μερια του...εγω βλεπω τις παντρεμενες να ψαχνονται πλεον ετσι χωρις λογο κ να ειναι κοκετες κ εσεις μου λετε οτι γινονται φακλανες να μου πεις που κυκλοφορεις κ τις βλεπεις?...παντως υπαρχουν κ οι δυο περιπτωσεις με περισσοτρες αυτες πο ψαχνονται για νεα σκηνικα...παντως οσο αναφορα τις μπυροκοιλιες μια χαρα βλεπω να ρολαρετε με τους μπυροκοιλιες τουλαχιστον εχω ματια κ βλεπω τους μπυροκοιλιαδες να εχουν μεγαλη περασι οποτε...

Μπυροκοιλαραδες = και μεγαλο πορτοφολι  ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Που κυκλοφορω; Μενω βορεια και κυκλοφορω βορεια και κεντρο. Οσο για το που τις βλεπω, οι μισες στον κυκλο μου και οι περισσότερες στο γραφειο μου ετσι εχουν καταντησει. Οσο για το αν γουσταρουμε τους κοιλαραδες, τετοιο πααραδειγμα εκει που κυκλοφορω και ζω δεν εχω, εκτος εαν ο τυπος εχει τρελλα φραγκα οποτε η γκομενα ειναι πουτανα, απλα πολυτελειας.

Επισκέπτης
Που κυκλοφορω; Μενω βορεια και κυκλοφορω βορεια και κεντρο. Οσο για το που τις βλεπω, οι μισες στον κυκλο μου και οι περισσότερες στο γραφειο μου ετσι εχουν καταντησει. Οσο για το αν γουσταρουμε τους κοιλαραδες, τετοιο πααραδειγμα εκει που κυκλοφορω και ζω δεν εχω, εκτος εαν ο τυπος εχει τρελλα φραγκα οποτε η γκομενα ειναι πουτανα, απλα πολυτελειας.

το που βλεπω εγω τις παντρεμενες το ειπα οχι για το που τις βλεπεις εσυ....ωραια τοτε εισαι δικια μου κ εγω βορεια....λοιπον στο mall θα εχεις παει φανταζομαι εκει τι εχεις δει?εγω παντως βλεπω παρααααααααααααα πολλους μπυροκοιλιαδες με πιτσιρικες κ τα λοιπα οποτε δεν ειναι μια ειναι αρκετες που πανε για τα φραγκα...εφοσον λοιπον δεν μιλαμε για σχεσεις κανονικες αλλα για σχεσεις συμφεροντος ειναι ακυρο να το βαζουμε με τον ορο σχεσεις...οσο για τις γυναικες που γινονται φακλανες συμφνω οτι κανουν λαθος κ πρεπει να αλλαξουν τον τροπο σκεψεις αλλα επειδη ζουμε σε μια κοινωνια που κοιταμε οτι αρπαξει ο κωλος μας ε μην περιμενουμε οτι σε ολους τους τομεις θα ειμαστε ευτιχισμενοι ετσι ειναι αυτα

Υ.Σ--->ειναι λιγο ασυνταχτο αλλα ελπιζω νοημα να βγαινει

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Έχει κανείς αυτή την έρευνα που έβγαλε το Ινστιτούτο?
Ξέρω ότι το Σάββατο που μας πέρασε είχαν παρουσίαση στο Ζάππειο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ποτέ δεν ξέρεις τί κρύβει μια γυναίκα... Άβυσσος η ψυχή της.

Σωστά... κι όχι μόνον η ψυχή της... πολλές φορές νιώθω ότι... μπήκα σε πηγάδι! Οποτε η μόνη λύση είναι να την στήσεις στα 4 και να χωθείς ανάμεσα στα κωλοβάρδουλα... ;)

Επισκέπτης
ειμαι σιγουρος οτι οι γυναικες δε νοιαζονται για τις σεξουαλικες επιθυμιες των αντρων.απλα διαλεγουν και πηγαινουν με αυτους που γουσταρουν(αλλοι ειναι εμφανισιμοι,αλλοι πλουσιοι,αλλοι φλωροι,αλλοι μαλακες κ.α.)συνεπως γιατι να μας νοιαζει η ερωτικη τους επιθυμια,δε καταλαβαινω.σιγουρα πολλες ειναι ανοργασμικες ,αλλες ειναι καλεεεεεεεεες,αλλες παλι κατι κανουν.παντως οταν ειπα σε μια γκομενα οτι παιρνω antidepressants πριν 6 μηνες ,που σημαινει οτι δε θα εχω ορεξεις ερωτικες ,τοτε την εκανε ...με ελαφρια πηδηματακια.βεβαια ,τωρα τα φαρμακα αυτα τα εχω συνηθισει και δεν με επηρεαζουν,αλλα μετα απο αυτο γιατι να νοιαστω εγω για τις 'ορεξεις ' τους?

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι ότι η πλειονοτητα των Ελληνιδων ειναι για κλαμματα. Παντρευονται, παιρνουν 20-30κιλα στην εγκυμοσυνη, γινονται πατσαβουρες και μετα τη γεννηση του παιδιου ασχολουνται μονο μ αυτο και δεν κανουν τιποτα για την παρτη τους ή για τον αντρα τους. Λογικο ειναι να μην ικανοποιουνται στο σεξ. Αμα ο αλλος δεν τις γουσταρει (και δικαιως) πως να θελει να τις πηδηξει; Το ιδιο ισχυει βεβαια και για πολλους αντρες που κανουν πατσοκοιλιες απο τα μπιρονια και δε βλεπονται...

PS Γεια σου Altec ;)

η πιο σωστή, σωστότατη.. να σε χαίρεται ο άντρασ σου...παντρεμένη? :boobies:

Επισκέπτης
σε αντιθεση με τις γυναικες σε χωρες του εξωτερικου που φροντιζουν τον εαυτο τους διαρκως.πρωτα γυναικες και μετα μανες.η λεξη''γυμναστηριο''ειναι απωθητικη για τις ελληνιδες (αλλα και τους ελληνες)

Επισκέπτης
Τα πάντα ξεκινάνε από την επικοινωνία, αν χαθεί η επικοινωνία χάνεται και ο γάμος, επιπλέον αυτό που λέει η ioulia είναι πολύ σωστό, οι γυναίκες γεννάνε και μετά παρατάνε τον εαυτό τους (το βλέπω και εγώ στην εταιρία μου) και από την άλλη οι άντρες βολεύονται... Δεν υπάρχει κάτι που να  ελκύει το ζευγάρι... Γι' αυτό οι παντρεμένες καλό είναι να βρουν κανέναν μικρότερο και να περνούν ζωή χαρισάμενη  ;)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν η φύση έχει παίξει άσχημη πουστιά στους άντρες.Η ερωτική επιθυμία εξαρτάται βασικά από ένα μόνο πράγμα.Από το ποσό της τεστοστερόνης.Και ο άντρας έχει εικοσαπλάσια τεστοστερόνη από τιθς γυναίκες.Δηλαδή ας πούμε λαικά είναι 20 φορές πιο καυλωμένος.Οι άντρες που παίρνουν οιστρογόνα ή φάρμακα που μπλοκάρουν την τεστοστερόνη ξεκαυλώνουν τελείως και γίνονται ήρεμοι σαν πουλάκια.Οι γυναίκες body builders που παίρνουν ανδρογόνα είναι συνεχώς καυλωμένες σαν άντρες.

Α ρε πούστη,να είχαν οι γυναίκες παραπάνω τεστοστερόνη,θα είχαμε ξεσκιστεί να γαμάμε.Θα είχαν λυσσάξει από την επιθυμία.Η φύση όμως προννόησε.Η τεστοστερόνη τους αυξάνει μόνο τις ημέρες της ωορρηξίας.Τότε(στη μέση του κύκλου) οι γκόμενες έχουν τη μεγαλύτερη επιθυμία(οίστρο).Για αυτό τη μια μέρα μπορεί να είναι τελείως ψυχρές και μετά από μερικές μέρες καυλωμένες σα νυμφομανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom