Νέα

Ερωτική επιθυμία των γυναικών....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Βέβαια αν είχαμε παραπάνω τεστοστερόνη θα είμασταν και πιο τριχωτές, με πιο βαριά φωνή κλπ.... και ίσως τότε να χάναμε την όποια θηλυκότητα έχουμε. Αλλά μικροπράγματα...
Σημασία έχει να έχεις όρεξη.
:2funny: :2funny: :2funny:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,τώρα άμα μια γυναίκα είναι ψυχρή παίζει να της δώσουν λίγη τεστοστερόνη.Αλλά για μένα είναι αδικία.Εδώ φτάνουν οι γυναίκες να διαμαρτύρονται για το επιθετικό βλέμμα των ανδρών,την πορνεία και να χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο για να αποκομίσουν ανταλλάγματα.Ολα αυτά εξαιτίας της τεστοστερόνης.
Ο νόμος όμως δεν αναγνωρίζει τη διαφορά στην καύλα αντρών και γυναικών,την οποία οι γυναίκες εκμεταλλεύονται.

Επίσης οι λεσβίες έχουν λίγο περισσότερη τεστοστερόνη,γαμώ το στανιό τους.Δηλαδή θέλουν πιο πολύ σεξ από τις νορμάλ γυναίκες.Και εκεί ατυχία.Ενώ οι αδερφές έχουν λίγο μικρότερο ποσό τεστοστερόνης.Θέλουν δηλαδή να τους γαμάνε πολύ περισσότερο από όσο θέλουν οι γυναίκες.Τι πουστιά είναι αυτή?

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τα πάντα ξεκινάνε από την επικοινωνία, αν χαθεί η επικοινωνία χάνεται και ο γάμος, επιπλέον αυτό που λέει η ioulia είναι πολύ σωστό, οι γυναίκες γεννάνε και μετά παρατάνε τον εαυτό τους (το βλέπω και εγώ στην εταιρία μου) και από την άλλη οι άντρες βολεύονται... Δεν υπάρχει κάτι που να  ελκύει το ζευγάρι... Γι' αυτό οι παντρεμένες καλό είναι να βρουν κανέναν μικρότερο και να περνούν ζωή χαρισάμενη   ;)

Έχεις να προτείνεις κανέναν??? Και γιατί μικρότερο και όχι μεγαλύτερο ???

:huh:

Το post σου με γέμισε απορίες...

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο παθος για την γυναικα μιλαει για παντρεμενες να πανε με μικροτερους φανταζομαι για να γεμισες αποριες εισαι παντρεμενη!!  :huh:

Επισκέπτης
επικοινωνια,λεφτα,εξωτερικη εμφανιση,χιουμορ ...ολοι και ολες αυτα θεωρουν ως προτερηματα αλλα ξεχναν το βασικοτερο,το να εισαι ικανοποιημενος με τον εαυτο σου και να μη σε νοιαζει η γνωμη των αλλων...οσο για την ερωτικη επιθυμια γυναικων και αντρων μαζι ολοι επιθυμουμε καποιον για λογους που δεν μπορουμε να εξηγησουμε γιατι πολυ απλα δεν εξηγιουνται.το τι λενε χαζα κοριτσακια κι αγορακια για τις προτιμησεις τους ειναι απο μονο του χαζο αφου ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και ποιον η ποια μπορει να καψουρευτεις...

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
επικοινωνια,λεφτα,εξωτερικη εμφανιση,χιουμορ ...ολοι και ολες αυτα θεωρουν ως προτερηματα αλλα ξεχναν το βασικοτερο,το να εισαι ικανοποιημενος με τον εαυτο σου και να μη σε νοιαζει η γνωμη των αλλων...οσο για την ερωτικη επιθυμια γυναικων και αντρων μαζι ολοι επιθυμουμε καποιον για λογους που δεν μπορουμε να εξηγησουμε γιατι πολυ απλα δεν εξηγιουνται.το τι λενε χαζα κοριτσακια κι αγορακια για τις προτιμησεις τους ειναι απο μονο του χαζο αφου ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και ποιον η ποια μπορει να καψουρευτεις...

Συμφωνώ...  :dancing:

Επισκέπτης
συμφωνεις δε συμφωνεις ετσι ειναι.οσο για αυτο που ειπες πριν εσυ οτι εισαι στο σαιτ για να δεις αν εισαι η μεση ελληνιδα,αυτη η νοοτροπια σας χαλαει πολλες .η νοοτροπια του κοιταω τι λενε οι αλλοι  για να κρινω πως ειμαι εγω...΄ποσο μαλλον σε μπορδελοσαιτ για χαβαλε!

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις...

Σιγά μην με απασχολεί η γνώμη του site για το τι είμαι εγώ και τί όχι. Ξέρω πολύ καλά και απο μόνη μου.

Ευχαριστω!
:sunglasses:

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κι εγω συμφωνω με τον drummerboy αλλα thaleia μου μιας και υπαρχει δεσμευση στην ζωη σου προσεχε τις κακοτοπιες και τα μικρα αγορια γιατι η καψουρα ειναι αστα να πανε :headbang:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Για να το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε παραπάνω.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή πάντως. Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω, αλλά θα το έχω υπόψη μου.

;)

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
κι εγω συμφωνω με τον drummerboy αλλα thaleia μου μιας και υπαρχει δεσμευση στην ζωη σου προσεχε τις κακοτοπιες και τα μικρα αγορια γιατι η καψουρα ειναι αστα να πανε :headbang:

Ενώ τα μεγαλύτερα αγόρια είναι ακίνδυνα??? Όλο απορίες μου δημιουργείτε σήμερα. Προφανώς ο καθένας μιλάει ανάλογα τί συμφέρει για την ηλικία του ε?

:-*

Επισκέπτης
γιατι συναγωνιστη φερναντο τι εχουμε εμεις τα μικρα αγορια???ζητω οι παντρεμενες χεχε

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παντως το avatar σου Thaleia ειναι πολυ kinky, θα ηθελα πολυ να το γνωριζα :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.954
Πόντοι
12.056
Η καθε ηλικια εχει τα δικα τις... ;) ;)    :rockon: :rockon:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Όπως έχω ξαναπεί... κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει έτσι.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο...

:-*

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γιατι συναγωνιστη φερναντο τι εχουμε εμεις τα μικρα αγορια???ζητω οι παντρεμενες χεχε
αγαπητε brummerboy ισα ισα που σαν βλεπω σαν μια συνεχεια δικη μου και σας καμαρωνω, μακαρι να γυρναγα για λιγο πισω κατι σαν Dorian Grey

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
;) σαν και μένα...