έχω μια απορία... πόσα λεφτά να παίρνουν άραγε αυτές οι τσουλάρες για να τους χύνουν 100 άτομα στη μάπα?
Δε νομιζω πολυ περισσοτερο απο αλλες τσοντες, αλλωστε δεν κουραζονται κ πολυ κιολας, καθως σ' αυτες τις ταινιες δεν κανουν σεξ, μονο τις χυνουν στο προσωπο.. Κι οχι μονο τα καταπινουν κιολας.. Σε μια σκηνη κιολας μια ξανθια ειχε μαζεψει σ' ενα δοκιμαστικο σωληνα ενα λιτρο σπερματος ακριβως κ το καταπιε ολο..! Απιστευτο..!
Υποθετω οτι πρεπει να το γουσταρουν κιολας για να το κανουν, γιατι δεν υπαρχουν κ πολλες που γυριζουν τετοιες ταινιες.. Υπάρχουν κι οι ταινιες της γερμανικης σειρας GGG του John Thompson, που επισης μ' αρεσουν πολυ, στις οποιες οχι μονο καταπινουν σπερμα πολλων αντρων, αλλα κανουν κ σεξ ταυτοχρονα, δηλ. ειναι κ bukkake κ gangbang ταυτοχρονα..!
Προσωπικα, μπορω να πω οτι ειμαι σπερμολατρης, κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπε να το σιχαινομαστε, αντιθετα θεωρω αυτο το υγρο "ιερο" υπο μια εννοια, αφου απ' αυτο προερχομαστε ολοι..! Σιγουρα, δεν εχει κ την πιο ευχαριστη γευση, αλλα αυτο ειναι πολυ λογικο, αφου αν ειχε ωραια γευση, οι προγονοι μας θα το πινανε, αντι να γονιμοποιουν μ' αυτο τις συντροφους τους, κ μαλλον τ' ανθρωπινο ειδος θα 'χε εξαφανιστει..!
Αλλα δεν ειναι κ τοσο απαισια η γευση του απ' την αλλη.. Η ψαροσουπα ή το μουρουνελαιο κατα τη γνωμη μου εχει πολυ πιο απαισια γευση..!