You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Erotic Dream στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα placebo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 221
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Τιποτα. Σαπιλα.
Ενα απολυτο μηδεν.
Καλυτερα να ειχα κατσει σπιτι, και να εβαζα βιντεο με τραβελια, πουστηδες, και λεπρους να κανουν παρτουζες.
Φετος δεν ειχε καν χωρο στην κεντρικη σκηνη για τους φωτογραφους και τους performers να καθονται πριν/μετα το σοου με την ηρεμια τους και να φωτογραφιζουν/ξεκουραζονται κλπ. Δεν ειχε περιπτερα απο σχεδον κανεναν εκτος των κλασσικων σεξ σοπ και του σειρηνα.
Αυτοι στην Σειρηνα δε, καθε χρονο φερνουν τον μαστρωπο τον Ρεβη, την κατα 20 κιλα χοντρυτερη Ντουβλη, τα πουτανακια που το παιζουν γκομενες εχοντας μουστακι, τα ημι-γυφτακια που αρπαξανε μιση ψωλη και ειδαν τον ουρανο με τα αστρα, το μικρο μου πονυ κλπ. Για να μας δωσουν να καταλαβουμε τι? Οτι υπαρχει κατι στην Ελληνικη σκηνη που παραγει πορνο?
Καλυτερα να παρω ενα πακετακι με πακοτινια, να το δωσω σε εναν λαθρομεταναστη, που ειναι και επικαιροι, να το κατουρησει, και μετα να τα γλειφω βασανιστικα μεχρι να παθω αφυδατωση απο το high score απανωτων εμετων που θα ριχνω.
Μια ροχαλα στους ΜΑΛΑΚΕΣ τους διοργανωτες. Γιατι ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ αν νομιζουν οτι αξιζει να δωσει λεφτα κανεις για αυτην την παπαρια.
Προσπαθω να ειμαι οσο πιο θετικος και μη προκατειλημενος γινεται. Αλλα η πραγματικοτητα ειναι εκει καθε φορα για να μου θυμισει οτι μπορει να εχω πουτσα και κωλοτρυπιδα, αλλα αυτη παραμενει κυριαρχη του παιχνιδιου. Οταν βλεπεις την ΚΑΘΕ γκομενα που ερχεται με τον γκομενο της, να ειναι ομορφοτερη απο την ΚΑΘΕ γκομενα που παιρνει μερος στα σοου ενος ερωτικου φεστιβαλ, τοτε κατι εχετε κανει λαθος ρε μαλακες. Εχετε βαλει την οπισθεν και πηγαινετε ολοταχως σε ενα σακι γεματο σκατα. Και η μαλακια ειναι οτι ακομα και ο αεροσακος να ανοιξει, και αυτος σκατα θα εχει μεσα.
Θα πλυμμηρισουμε ρε μαλακες με σκατα, επειδη εσεις ειστε ανικανοι να διοργανωσετε κατι αξιολογο για τα -εστω χαμηλα- ελληνικα δεδομενα?
Αν υπηρχε θεος, θα ειχε μετανιωσει που εφτιαξε τον ανθρωπο και του εδωσε τοση ελευθερια, ωστε να κανει τοσο μεγαλες αρχιδιες και αρπακολλατζιδικες μαλακιες.
Καθε περυσι και καλυτερα, σαν τις κωλοβαλβιδες των πορνοσταρ. Ετσι και η Εροτικα. Στην αρχη αρχισε δειλα δειλα, μετα ηρθε η αποθεωση απο τον κοσμο και τους εκθετες, μετα αρχισε η χαλαρωση και η κατασταη οπου απορεις πλεον ποιος ειναι δυνατον να μπει σε τετοια τρυπα ΚΑΙ να ακουμπησει στα τοιχωματα, και τελος απο το πολυ ξεχειλωμα, αυτη η καποτε ωραια κωλοτρυπα, εχει αρχισει να μοιραζει σκατα, και μας ζητανε και λεφτα για να μας αποδειξουν οτι τα δικα τους σκατα ειναι καλυτερα απο τα δικα μας σκατα. Μαλακες.
Βάζω δέκα εμότικονς γιατί και τετρακόσια να έβαζα δε θα ήταν αρκετά!
Δεν υπάρχει το ποστ!!!!!
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ετσι ηταν και παλια. Τωρα αν το αλλαξανε λογω κοστους...Στο facebook,στη σελίδα της έκθεσης,χρήστης με το όνομα erotic dreams αναφέρει ότι τα ζευγάρια πληρώνουν μόνο 1 εισιτήριο.Εκτός αν δεν είναι η επίσημη σελίδα και αυτός είναι κάποιος άσχετος με την οργάνωση,πράγμα που το θεωρώ ελάχιστα πιθανό..
Εγω παντως οταν ειχα παει 1 εισιτηριο ειχα πληρωσει.
Επισκέπτης
Η Βαβάτση έχει ωραίο σώμα,και θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό,ιδίως σε κάτι Γερμανικές τσόντες.Για private και Dorcel δεν κάνει,αλλά σε άλλες ναι.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
κοψε κατι εγω που την ειδα απο κονταΗ Βαβάτση έχει ωραίο σώμα,και θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό,ιδίως σε κάτι Γερμανικές τσόντες.Για private και Dorcel δεν κάνει,αλλά σε άλλες ναι.
δεν ειδα τπτ το ιδιαιτερο απεναντιας κατι το πολυ μετριο συμηθισμενο
σε ολα της,η ρωμανου ειναι καλσης ανωτερη σε ολα
Επισκέπτης
Προφανώς δεν έχεις δει Γερμανικές τσόντες,γι'αυτο τα λες!!!
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Εγώ ντρέπομαι που έχουμε για αντμίν του site κάποιον που του αρέσει η Βαβάτση!
Ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δε θα μπορούσα ποτέ να είμαι κλώνος του
Επισκέπτης
Εγώ δεν είμαι admin!
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Εγώ δεν είμαι admin!
Κι εγώ δε μιλούσα για σένα.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Εγώ ντρέπομαι που έχουμε για αντμίν του site κάποιον που του αρέσει η Βαβάτση!
Καλά δε θα κρεμάσω και αφίσα της δίπλα στης Anita Blond και της Jane Darling, αλλά όταν τη δεις από κοντά έχει μια χαρά σώμα.
H αριστερή (Γωγώ) πολύ πιο τούμπανο.την κοπέλα στα δεξιά ποιός την ξέρει?τρελό τουμπανάκι....
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Προφανώς δεν έχεις δει Γερμανικές τσόντες,γι'αυτο τα λες!!!
Σιγα τις μαλακιες.
Και ο Ντορσελ σιγα τις πιπες που βγαζει. Τα πλανα του εντελως για τον πουτσο.
Η τσοντα ειναι μια, gonzo. Ολα τα αλλα ειναι παπαριες.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
την κοπέλα στα δεξιά ποιός την ξέρει?τρελό τουμπανάκι....
Αποτυχημενη στριπογκομενα, promotion ηταν περυσι σε μια μαλακια, και φετος που εσκασαν οι αναδουλειες την πηρανε στου Σειρηνακη. Εχει μουστακι και αλλοιθωριζει.
Επισκέπτης
Σιγα τις μαλακιες.
Και ο Ντορσελ σιγα τις πιπες που βγαζει. Τα πλανα του εντελως για τον πουτσο.
Η τσοντα ειναι μια, gonzo. Ολα τα αλλα ειναι παπαριες.
Δεν έχω τεχνική άποψη για τις ταινίες του Dorcel αλλά σε όλες σχεδόν τις ταινίες του έχει μουνάρες "ηθοποιούς".Οι Γερμανικές φημίζονται για τα "αγριόσκυλα" που έχουν!
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τελειο το μωρο!!
αλλα καταλαβαινετε ποσο χαμηλα εχει πεσει η εκθεση που ασχολουμαστε με μια κοπελα
μια ερωτηση για οσους συναγωνιστες παρακολουθησαν το συγκεκριμενο show live στην εκθεση καθως εδω η θεσπεσια νεαρη φαινεται να σκουπιζει το χειλος της απο την ταυτη εργασια εφτασε μεχρι τας αποπερατωσεως της (εις την απλην ελληνικην ολοκληρωσε ο μαναβης την εχυσε στη μαπα,στομα,κτλ..) ή ηταν αλλο ενα απο τα fake τελειωματα οπου κανει οτι την χυνει με στο στομα βογκοντας αλλα δε βλεπουμε σταλα αποδειξεως του Money shot..;??)
Ευχαριστω οποιον συναγωνιστη ειχε τη παρατηρητικοτητα και προνοητικοτητα να παρακολουθησει και προσεξει λεπτομερειακα.. !!!
placebo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.831
- Πόντοι
- 201
δυστυχως... εγω παρακολουθησα το live show και μεσα στο περιπτερο του lido αλλα εκσπερματιση δεν υπηρχε!!!μια ερωτηση για οσους συναγωνιστες παρακολουθησαν το συγκεκριμενο show live στην εκθεση καθως εδω η θεσπεσια νεαρη φαινεται να σκουπιζει το χειλος της απο την ταυτη εργασια εφτασε μεχρι τας αποπερατωσεως της (εις την απλην ελληνικην ολοκληρωσε ο μαναβης την εχυσε στη μαπα,στομα,κτλ..) ή ηταν αλλο ενα απο τα fake τελειωματα οπου κανει οτι την χυνει με στο στομα βογκοντας αλλα δε βλεπουμε σταλα αποδειξεως του Money shot..;??)
Ευχαριστω οποιον συναγωνιστη ειχε τη παρατηρητικοτητα και προνοητικοτητα να παρακολουθησει και προσεξει λεπτομερειακα.. !!!
Να συμπληρώσω κάτι σε όσα είπα για την έκθεση-φιάσκο. Πήγα με μία φίλη μου και ΔΕΝ ήξερα ότι οι γυναίκες μπαίνουν τσάμπα. Περιμένουμε στην και όσο καθόμουν μπροστά στην είσοδοδεν είδα να το γράφει πουθενά (αν το γράφει πουθενά πρέπει να είμαι τελείως τυφλός), έρχεται η σειρά μου και η φίλη μου είναι ακριβώς δίπλα μου. Λέω στην κοπέλα στο ταμείο '2 εισιτήρια' και με βλέπει κανονικά που είμαι εγώ με την φίλη μου. Εκείνη την στιγμή δεν είχε πολύ κόσμο στο ταμείο και μας είδε και άλλη μια κοπέλα από το διπλανό ταμείο. ΚΑΜΙΑ δεν μας ενημέρωσε ότι η φίλη μου μπορεί να μπει δωρεάν! Γαμώ το κέρατό μου!!! Χθες και σήμερα που έμαθα ότι ισχύει κάτι τέτοιο αισθάνθηκα βλάκας που πλήρωσα. Πιο πολύ όμως αισθάνθηκα ότι πιάστηκα κορόιδο. Σαν τους κουτοπόνηρους που αν δεν τους ζητάς απόδειξη δεν σου δείνουν, έτσι και εκεί, αν δεν τους λες τίποτα σε εκμεταλλεύονται κανονικά. Αισθάνθηκα ότι στάνταρ είχαν πάρει γραμμή από τον υπεύθυνο να συμπεριφέρονται έτσι, αλλιώς γιατί να μην μας το έλεγε καμιά τους;;; Κανονικά θα έπρεπε από μόνες τους όταν βλέπουν γυναίκες να ενημερώνουν ότι δεν χρειάζεται να πληρώσουν! Μετά από αυτό τσαντίστηκα ακόμα περισσότερο που πήγα και έδωσα 30 ευρώ σε αυτά τα λαμόγια!
EDIT: Τέλικα απ΄ότι έμαθα και άλλες κοπέλες πλήρωσαν οπότε μάλλον δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στις γυναίκες. Το διορθώνω για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Όλα τα άλλα που είπα στο προηγούμενο μήνυμα ισχύουν...
Εγώ πήγα με την κοπέλα μου είπα ότι είμαστε ζευγάρι και πλήρωσα ένα εισητήριο. Αυτό έγινε στο αριστερά ταμείο στη δεξιά κοπέλα από τις δύο. Στο VIP πάρτυ το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι πλήρωνε κανονικά πάντως... Δεν θα πήγαινα ούτε εκεί αν δεν μου έδιναν ένα εισητήριο τσάμπα. Βγήκαν οι πορνοστάρ στην κεντρική σκηνή και τα μοίρασαν χέρι-χέρι.30 ευρώ για τις ξεπλυμένες!!! Είναι πολύ μαλάκες!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
βαρε θα παρτουζώσουμε την ρωμανού ;)κοψε κατι εγω που την ειδα απο κοντα
δεν ειδα τπτ το ιδιαιτερο απεναντιας κατι το πολυ μετριο συμηθισμενο
σε ολα της,η ρωμανου ειναι καλσης ανωτερη σε ολα
Λέγε ρε