Doberman.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδια,σε ποιο στριπτιζαδικο δουλευει τωρα η εν λογω κορασιδα?Ξερει κανεις αν μπορουμε να την μπριζολιασουμε με το αζημιωτο βεβαιως βεβαιως?Απο τοτε που την ειδα εχω παθει 3 εγκεφαλικα,ειναι ο τυπος μου.Πληροφοριες και με πμ δεκτες.Δεν υπαρχει αυτο το κορμι!!!!!!
]παιδια,σε ποιο στριπτιζαδικο δουλευει τωρα η εν λογω κορασιδα?Ξερει κανεις αν μπορουμε να την μπριζολιασουμε με το αζημιωτο βεβαιως βεβαιως?Απο τοτε που την ειδα εχω παθει 3 εγκεφαλικα,ειναι ο τυπος μου.Πληροφοριες και με πμ δεκτες.
Ωχ ωχ ωχ!!! βγήκαν τα καράβια στην στεριά
Είχε και κάποια καλά κομματια ..Από επισκέπτριες εννοώ!
laryssa απο βραζιλια ειναι μοντελο κ παντρεμενη με ελληνα..την κοπέλα στα δεξιά ποιός την ξέρει?τρελό τουμπανάκι....
Απο τοτε που την ειδα εχω παθει 3 εγκεφαλικα,ειναι ο τυπος μου.Πληροφοριες και με πμ δεκτες.
Καλά δε θα κρεμάσω και αφίσα της δίπλα στης Anita Blond και της Jane Darling, αλλά όταν τη δεις από κοντά έχει μια χαρά σώμα.
H αριστερή (Γωγώ) πολύ πιο τούμπανο.
Γιά την Γωγώ έλεγα και γώ!!!!Απίστευτο τούμπανο,από κοντά είναι ακόμα καλύτερη!!!Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι' αυτήν?Ηταν και η Λίλα εκεί!!!!!
Καλά δε θα κρεμάσω και αφίσα της δίπλα στης Anita Blond και της Jane Darling, αλλά όταν τη δεις από κοντά έχει μια χαρά σώμα.
H αριστερή (Γωγώ) πολύ πιο τούμπανο.
Γιά την Γωγώ έλεγα και γώ!!!!Απίστευτο τούμπανο,από κοντά είναι ακόμα καλύτερη!!!Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι' αυτήν?Ηταν και η Λίλα εκεί!!!!!
Ακόμα λίγη Λίλα....
Παρασκευη,20/05
η φιλη μου εβγαζε τις φωτος, μολις μου τις στειλει θα βαλω αμεσωςΒαλε και δικες σου τι ειναι αυτα