Επισκέπτης
κατι ασχετο....-εχουμε λινκ η τορρεντ της καινουργειας ταινειας της βουλας..??νομιζω σημερα εβγαινε...-σορυ που ειμαι off topic αλλα...
Στις 25/5 είδα ότι θα βγει
κατι ασχετο....-εχουμε λινκ η τορρεντ της καινουργειας ταινειας της βουλας..??νομιζω σημερα εβγαινε...-σορυ που ειμαι off topic αλλα...
Αυτο ειναι σουργελογυναικακι και οχι γυναικα, θυληκομ'αρεσει αλλα πρεπει να βαφεται καλυτερα για να συνεχισει να μ'αρεσει
Κανενα προβλημα, βγαζεις και μαζι τους αγκαλια αν θεςΚαλησπερα συναγωνιστες,αυριο εχω κανονισει να παω μια βολτα με κατι φιλαρακια.Ο λογος που θα παω ειναι για την δικια μας Βουλα και για την αλλη την ξεκωλιαρα Jesse Jane.Αυτο που θελω να ρωτησω οσους εχουν παει ειναι μπορεις να βγαλεις φωτο με τις κοπελες που ειναι στην εκθεση???
Οταν ειχα παει εγω παλιοτερα, δεν δοκιμασα κατι τετοιο αλλα δεν νομιζω οτι θα υπαρχει προβλημα.Καλησπερα συναγωνιστες,αυριο εχω κανονισει να παω μια βολτα με κατι φιλαρακια.Ο λογος που θα παω ειναι για την δικια μας Βουλα και για την αλλη την ξεκωλιαρα Jesse Jane.Αυτο που θελω να ρωτησω οσους εχουν παει ειναι μπορεις να βγαλεις φωτο με τις κοπελες που ειναι στην εκθεση???
Δυο strip, Lido και Athen's Queens.
Τιποτα. Σαπιλα.
Ενα απολυτο μηδεν.
Καλυτερα να ειχα κατσει σπιτι, και να εβαζα βιντεο με τραβελια, πουστηδες, και λεπρους να κανουν παρτουζες.
Φετος δεν ειχε καν χωρο στην κεντρικη σκηνη για τους φωτογραφους και τους performers να καθονται πριν/μετα το σοου με την ηρεμια τους και να φωτογραφιζουν/ξεκουραζονται κλπ. Δεν ειχε περιπτερα απο σχεδον κανεναν εκτος των κλασσικων σεξ σοπ και του σειρηνα.
Αυτοι στην Σειρηνα δε, καθε χρονο φερνουν τον μαστρωπο τον Ρεβη, την κατα 20 κιλα χοντρυτερη Ντουβλη, τα πουτανακια που το παιζουν γκομενες εχοντας μουστακι, τα ημι-γυφτακια που αρπαξανε μιση ψωλη και ειδαν τον ουρανο με τα αστρα, το μικρο μου πονυ κλπ. Για να μας δωσουν να καταλαβουμε τι? Οτι υπαρχει κατι στην Ελληνικη σκηνη που παραγει πορνο?
Καλυτερα να παρω ενα πακετακι με πακοτινια, να το δωσω σε εναν λαθρομεταναστη, που ειναι και επικαιροι, να το κατουρησει, και μετα να τα γλειφω βασανιστικα μεχρι να παθω αφυδατωση απο το high score απανωτων εμετων που θα ριχνω.
Μια ροχαλα στους ΜΑΛΑΚΕΣ τους διοργανωτες. Γιατι ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ αν νομιζουν οτι αξιζει να δωσει λεφτα κανεις για αυτην την παπαρια.
Προσπαθω να ειμαι οσο πιο θετικος και μη προκατειλημενος γινεται. Αλλα η πραγματικοτητα ειναι εκει καθε φορα για να μου θυμισει οτι μπορει να εχω πουτσα και κωλοτρυπιδα, αλλα αυτη παραμενει κυριαρχη του παιχνιδιου. Οταν βλεπεις την ΚΑΘΕ γκομενα που ερχεται με τον γκομενο της, να ειναι ομορφοτερη απο την ΚΑΘΕ γκομενα που παιρνει μερος στα σοου ενος ερωτικου φεστιβαλ, τοτε κατι εχετε κανει λαθος ρε μαλακες. Εχετε βαλει την οπισθεν και πηγαινετε ολοταχως σε ενα σακι γεματο σκατα. Και η μαλακια ειναι οτι ακομα και ο αεροσακος να ανοιξει, και αυτος σκατα θα εχει μεσα.
Θα πλυμμηρισουμε ρε μαλακες με σκατα, επειδη εσεις ειστε ανικανοι να διοργανωσετε κατι αξιολογο για τα -εστω χαμηλα- ελληνικα δεδομενα?
Αν υπηρχε θεος, θα ειχε μετανιωσει που εφτιαξε τον ανθρωπο και του εδωσε τοση ελευθερια, ωστε να κανει τοσο μεγαλες αρχιδιες και αρπακολλατζιδικες μαλακιες.
Καθε περυσι και καλυτερα, σαν τις κωλοβαλβιδες των πορνοσταρ. Ετσι και η Εροτικα. Στην αρχη αρχισε δειλα δειλα, μετα ηρθε η αποθεωση απο τον κοσμο και τους εκθετες, μετα αρχισε η χαλαρωση και η κατασταη οπου απορεις πλεον ποιος ειναι δυνατον να μπει σε τετοια τρυπα ΚΑΙ να ακουμπησει στα τοιχωματα, και τελος απο το πολυ ξεχειλωμα, αυτη η καποτε ωραια κωλοτρυπα, εχει αρχισει να μοιραζει σκατα, και μας ζητανε και λεφτα για να μας αποδειξουν οτι τα δικα τους σκατα ειναι καλυτερα απο τα δικα μας σκατα. Μαλακες.
πρέπει να είναι η πορνοσταρ adriana russo. πολύ καλό το show τηςΗ κοπέλα στη φωτό που πόσταρες πιο πάνω είναι performer ή απλή επισκέπτρια;
αυτή είναι...μία από τις λίγες αξιόλογες στιγμές της έκθεσηςπρέπει να είναι η πορνοσταρ adriana russo. πολύ καλό το show της