- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Nαι. Ενώ πριν ήταν πανέμορφη.Η Ντούβλη πολύ χάλια στη φωτό -πρέπει να έχει παχύνει τελευταία.
Nαι. Ενώ πριν ήταν πανέμορφη.Η Ντούβλη πολύ χάλια στη φωτό -πρέπει να έχει παχύνει τελευταία.
Η φωνή της Ντούβλη θυμίζει μανάβη
το τραγικο ξερεις ποιο ειναι? οτι εαν η εκθεση ηταν της προκοπης και ειχε στηθει οπως θα πρεπε δηλαδη οχι σαν αρπαχτη και παπατζα απλα για να αρπαξουν τα φραγκα θα σου ελεγα οτι κριση-ξεκριση τα 15 και τα 20 ευρω αξιζει να τα δωσεις για να δεις κατι διαφορετικο για να ξεδωσεις να διασκεδασεις κτλ κτλ κτλ....αλλα οχι ρε φιλε να σου ζητανε τοσα λεφτα και να το απαιτουν σε καιρους χαλεπους που μεχρι και το 10ρικο το σκεφτεσαι να το δωσεις και να βλεπεις αυτην την αρπαχτη...
Φίλε,το πρόβλημα είναι να μη χάσεις 5€ σε περίπτωση που δεν είναι καλό το Dark room ή να μη χάσεις τα 15€ εισόδου;
Και το σώμα.Η φωνή της Ντούβλη θυμίζει μανάβη
imagina οπως ειδα απο τις φωτο στο site σου εσυ πηγες . θα παω με κοπελα οποτε θα πληρωσουμε 7,5 ευρω εκαστως. ρωταω λοιπον ξανα εσενα μιας και πηγες. αξιζουν τα 5 παραπανισια ευρω? και : εχει Dark Room μεσα στην σκηνη αυτη?
Nα σαι καλα. παρεπιπτοντως , ωραιες φωτοΝαι πήγα εχθές.Αλλά στη σκηνή BDSM δεν πήγα.Δεν είμαι οπαδός του στυλ αυτού και δεν έχω λόγο να πάω.Πάντως αν πας με κοπέλα που θα βάλει τα μισά,εντάξει δε θα περάσεις άσχημα.Εμένα δε μου άρεσε η έκθεση,αλλά εγώ "απαιτώ" πολλές κοπέλες να φωτογραφίζω,ίσως εσένα σου αρέσει το θέαμα που θα δεις.
Και το σώμα.
Επειδή ξέρω ότι τις γουστάρετε αμφότερες!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imaginas.gr/gallery/pictures/imaginas001_02.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
παιζει να κατεβαζει 30 κιλα τσιγαρο την μερα ;D
παιζει να κατεβαζει 30 κιλα τσιγαρο την μερα ;
Κι όμως σε αυτή τη φωτό δεν βγηκε τόσο χάλια όσο σε άλλες που έχω δει (γενικά δεν είναι του γούστου μου).
Κι όμως σε αυτή τη φωτό δεν βγηκε τόσο χάλια όσο σε άλλες που έχω δει (γενικά δεν είναι του γούστου μου).
πολυ κοκκαλιαρα ειναι ρε παλικαρια -η εμενα φανηκε..???