amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Φίλε giorgo ετσι οπως την κόβω την κυρία νικολέτα είναι μια χρηματομηχανή αυτήΗ Νικολέτα Ρωμανού σε upskirt στην Athens Erotic Dream.. καθώς δοκιμάζει high heels
ολες οι φωτο www.kanonitv.gr/2011/05/nikoleta-romanou-upskirt/#more-3995]εδω[/url]
Φίλε giorgo ετσι οπως την κόβω την κυρία νικολέτα είναι μια χρηματομηχανή αυτή
Κiller face and body
Δεν μου λες γιατί έχεις πάθει ψύχωση με τα μουνόχειλα;;; αν δεν είναι καλλιτεχνικής εμφάνισης δεν υπεισέρχεσαι εις τα ενδότεραΈχει ώραία μουνόχειλα ή κορασίς
Eπισης!!!Πφφφφφφφφ μετα την πρωτη εροτικα το χαος.....δεν υπαρχει περιπτωση να πατησω...κοροϊδιστικα λεφτα
Eπισης!!!
Μαυρο στα λαμογια...
Αυτός ο τυπάς δεν δούλευε στο star το στριπτιτζάδικο?????
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=121507.0;attach=348975;image[/img[/URL]]
[/quote]πιστευω πως η παρτενερ του τυπου ηταν η καλυτερη κατα την γνωμη μου που υπηρχε σε ολη την εκθεση......στα στριπτιζαδικα ειχαν φερει ολες τις μπαζολες και δεν μπορω να καταλαβω πως ο λαος ακολοθουσε στα ενδοτερα.....αν το περσινο ηταν μουφα το φετινο καραμουφα......
Στο Ελλαδισταν..ολα γινοντε για την αρπαχτη... να δουμε ποτε θα βαλουν μυαλο οι μαλακες-διοργανωτες...το τραγικο ξερεις ποιο ειναι? οτι εαν η εκθεση ηταν της προκοπης και ειχε στηθει οπως θα πρεπε δηλαδη οχι σαν αρπαχτη και παπατζα απλα για να αρπαξουν τα φραγκα θα σου ελεγα οτι κριση-ξεκριση τα 15 και τα 20 ευρω αξιζει να τα δωσεις για να δεις κατι διαφορετικο για να ξεδωσεις να διασκεδασεις κτλ κτλ κτλ....αλλα οχι ρε φιλε να σου ζητανε τοσα λεφτα και να το απαιτουν σε καιρους χαλεπους που μεχρι και το 10ρικο το σκεφτεσαι να το δωσεις και να βλεπεις αυτην την αρπαχτη...
Σιγα να μην εχω και συμφερον επειδη τα ανεβασαgiorgo 58 μη μας διαφημιζεις τη μαλακια,το ξερουμε οτι αρχισε και δεν αξιζει ουτε απ'εξω να περασετε..στη BDSM area δεν υπαρχει φετος dark room,χαλια μαυρα παντου..μας το διαφημιζεις κιολας