Νέα

Erotic Dream στην Αθήνα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Πήγα στην πρώτη και έπαθα την πλάκα μου με την καλή έννοια. Πήγα και πέρσι και έπαθα επίσης την πλάκα μου με την κακή έννοια. Φτώχεια, μυζέρια και απαίσιος εξαερισμός. Φέτος δεν ξέρω γιατί πρέπει να ξαναπάω. Να δω την Τζούλια και την Ντούβλη??? Κάτι νέο κάτι φρέσκο πρέπει να υποσχεθεί η φετινή για να δώσει ο κόσμος έστω και αυτά που ζητάνε (15 ευρώ), τα οποία μου φαίνονται πολλά. Στα 10 είναι πιο λογική η τιμή, εαν θυμιθούμε τις φόλες που φάγαμε τις τελευταίες φορές.

Επισκέπτης
Η πρώτη και η δεύτερη ήταν καλές.Η περσινή όχι.Το εισιτήριο είναι όντως ακριβό για τα Ελληνικά δεδομένα.Θα πάω σήμερα,και είμαι περίεργος να δω πόσοι "εκθέτες" θα είναι εν μέσω κρίσης.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εντυπώσεις από κάποιον που πήγε σήμερα???Παίζει κάτι??Τιμή ticket??

Επισκέπτης
Μόλις επέστρεψα....

Η δίκαιη τιμή εισιτηρίου θα ήταν τα 5€ (Πέντε ευρώ).Τα 15€ που κοστίζει είναι υπερβολή.Μεγάλη υπερβολή...

Το εσωτερικό της έκθεσης απεικόνιζε επακριβώς αυτό που επικρατεί στην Ελλάδα.Μιζέρια...Ελάχιστα "περίπτερα" και άπλετος ελεύθερος χώρος.Δίπλα από την κεντρική σκηνή,εκεί που άλλες χρονιές είχε στριπτιζάδικα,ήταν όλος ο χώρος άδειος.Μόνο 2 στριπτιζάδικα,το Athens queen αν δεν κάνω λάθος το όνομα (αυτό που είναι στη Λ.Αθηνών πάνω από τον Βασιλόπουλο),και το lido palace.Στα λιγοστά μαγαζιά  που είχαν παρουσία η ανυπαρξία μοντέλων εμφανής...

Στο πρόγραμμα που είχαν ανεβάσει στη σελίδα τους έλεγαν ότι στις 17:20 θα ξεκινούσε show η Hally Thomas.Η κοπέλα με τον Bravo ήρθε στην έκθεση περίπου στις 16:50 κατευθείαν από το αεροδρόμιο,σέρνοντας τις βαλίτσες!Μέχρι τις 17:15 δεν είχαν ανοίξει την είσοδο και τα συνεργεία έστηναν περίπτερα.Όταν άρχισαν τα σόου,το πρώτο δεν ήταν με την Thomas αλλά με άλλη κοπέλα.Δεν μπορώ να πω,απ'όσα είδα ήταν αξιόλογα.Έκαναν ότι μπορούσαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο,αλλά δεν αρκεί αυτό...

Αν θα πάτε είναι δική σας επιλογή,προσωπικά σχεδίαζα να πάω και δεύτερη ημέρα,αλλά μάλλον θα προτιμήσω να πάω στον Ισθμό για καφέ και να φωτογραφίσω κανά πλοίο,ή θα τα "επενδύσω" σε κάποια κοπέλα στην Φυλής.

Φωτογραφίες θα δείτε στη γνωστή σελίδα.

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Λογικα την 2η  μερα θα ειναι καλυτερα  :think:
Σαν την 1η Εrotica ομως καμια.

Επισκέπτης
Λογικα την 2η  μερα θα ειναι καλυτερα  :think:

Από πού τεκμαίρεται ότι θα είναι καλύτερα;Θα πολλαπλασιαστούν τα περίπτερα;Θα γεμίσουν κοπέλες;Αν ήμουν επιχειρηματίας,σήμερα θα έδινα όλο το βάρος στα σόου,για να έρθει ο κόσμος τις άλλες 2 ημέρες.Όταν οι πρώτοι είναι απογοητευμένοι,η είδηση θα κυκλοφορήσει γρήγορα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Κάθε πέρυσι και καλύτερα δυστυχώς.

Μόλις επέστρεψα και ισχύει αυτό ακριβως : Η περσινή καλύτερη από τη φετινή. Λίγα περίπτερα, 2-3 στριπτιζάδικα και τέλος.

Το μόνο που άξιζε ήταν το καυλάκι η Βαβάτση και το show της Mya Diamond.

Απλά λες ότι πήγες, χωρίς να υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς.

kamaki

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Με ξενερώσατε και έχω κανονίσει να πάω αύριο

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Θα συμφωνήσω με τον dimit31. Πήγα την ώρα που είχε βγει η Mya Diamond στην κεντρική σκηνή. Πραγματικά αξιζε το σόου της αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβα όλο. Φοβερό σώμα, φοβερά κουνήματα, φοβερή καυλόφατσα!!!
Από εκεί και πέρα τα περίπτερα πιο λίγα από πέρυσι και σχεδόν τα μισά από την πρώτη erotica και το ίδιο υπολογίζω και για τον κόσμο. Και το θέμα είναι ότι και τα περίπτερα που είχε δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο. Όντως δυο-τρία στριπτιτζάδικα (μόνο μια ωραία γυναίκα είδα σε αυτά, πάντα βέβαια για το δικό μου γούστο), τρια-τέσσερα τατουατζίδικα (αυτά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πάνε στην έκθεση), ένα περίπτερο με κάτι γλυφιτζούρια σε σχήμα πούτσας, ένα με μιά καρέκλα μασάζ, δυο τρια άλλα εντελώς παρακμιακά και άθλια και απο κει και πέρα τα sexshops που λες οκ αυτά τουλάχιστον ταιριάζουν απόλυτα και με τον χαρακτήρα του φεστιβάλ, υπήρχε μεγάλη ποικιλία στα προιόντα και έτσι πως το κόβω τράβαγαν και τον περισσότερο κόσμο. Τα δύο κεντρικά ήταν αυτό της sirina που ήταν φάτσα κάρτα με το που έμπαινες και λίγο πιο κει το xpleasure που νομίζω ήταν και το πιο μεγάλο της έκθεσης. Μετά είχε και κάτι φαγάδικα αλλά δεν ασχοληθήκαμε, πήγανε και φάγαμε hot dog αλλού. Στο dark room δεν μπήκαμε μιας και είχε επιπλέον είσοδο και μας είχαν ήδη φανεί πάρα πολλά τα 15 ευρώ για όσα είχαμε δει. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να κάτσεις παραπάνω από μία, μιάμιση, άντε δύο ώρες το πολύ. Βαριέσαι και λες άντε πάμε και από κει, άντε πάμε και από δω, άντε άλλη μία από δω, άντε μια τελευταία από κει και κάποια στιγμή σκέφτεσαι τι στο διάολο κάνω εδώ και περπατάω σαν την άδικη κατάρα. Ευτυχώς φύγαμε πριν τις 11 και προλάβαμε να κάνουμε και κάτι καλύτερο πριν γυρίσουμε σπίτια μας.
Αν ήξερα τι θα έβλεπα και τι θα πλήρωνα (νόμιζα ότι η είσοδος θα ήταν 10 ευρώ max), δεν θα πήγαινα. Δεν αξίζει με τίποτα.

chuk

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008