inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
οι καριολες ειναι κομπλε ατομα
Για να το λες εσυ,κατι θα ξερεις
οι καριολες ειναι κομπλε ατομα
απλά είπα δεν ειναι αποτρεπτικο να έχει γκομενο η άλλη.ίσα ίσα αν τον εχει βαρεθει κιόλας θα θέλει επιβεβαίωση.Δεν ειναι ολες οι γυναίκες μαλακισμενες,άραξε λιγο
απλά είπα δεν ειναι αποτρεπτικο να έχει γκομενο η άλλη.ίσα ίσα αν τον εχει βαρεθει κιόλας θα θέλει επιβεβαίωση.
Όλες έχουν ραντάρ εκτός από τις παθολογικά ζηλιάρες. Αυτές ζηλεύουν τον αέρα και όταν έρχεται κάποια περίπτωση επικίνδυνη έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Εννοείται με κρεμπιε.. 19 χρόνων καυλιτσα, παραλίγο να χωρισω εξαιτίας της γιατί ή δικιά μου τοτε ειχε ραντάρ και τα πιανε όλα..
Εγω ειμαι καριολα,αλλα δεν μιλαμε για μενα τωρα
[size=11pt]Χέστηκα... [/size]Τυπισσα
Μεγαλη
[size=11pt]Χέστηκα... [/size]
Πετάχτηκε και η πουτσα
Nαι ηρθα
Βοήθησε λιγο την κατάσταση,εσυ τοσα χρονια στο κουρμπετι
Πες του τι να κανει
[size=11pt]Φίλα... [/size]
[size=11pt]Φίλα... [/size]
Επέτρεψε μου ως πρώην ιδιοκτήτης καφετεριας να σου πω το εξής..
Οι σερβιτορουλες, τα κοριτσάκια, επειδή στις καφετέριες πάνε νέα παιδιά και διάφοροι τύποι, και βλέπουν ότι τις κοζαρουν με πονηρό μάτι, μερικές φορές (τι έχω δει σου λέω) ανταποδιδουν ένα χαμογελακι, κοιταγματα κτλ. Αυτό το κάνουν για να σπάσει ή μονοτονία της δουλειάς τους. Εμένα σαν ιδιοκτήτη με συνέφερε αυτό το παίξιμο με τους πελατες γιατί τους έβλεπα να ξανάρχονται. Αυτό το έβλεπα με τα μάτια μου σε καθημερινή βάση. Επίσης κολακευονται τα κοριτσάκια να τις καυλαντιζουν και επίσης είναι και ένας τρόπος να ζηλεύονται μεταξύ τους τα κοριτσάκια.
Αυτό είναι το σύνηθες να συμβαίνει στις καφετέριες. Αλλά έχω δει κιόλας πιο σπάνια, σερβιτόρα να κάνει κονε με πελάτη μου ο οποίος ήταν θαμώνας του μαγαζιού όμως. Με περαστικό πελάτη παίζει τώρα ο τρύπακι που σου προανεφερα.
Ελπιζω με σένα να μη παίζει το κοριτσάκι ως συνήθως και να το φας. Καλή τύχη.
Είσαι φιδέμπορας τύπε. Δεν μπορεί να την κρεμπέδιασες και να τα καταπίνει ταυτόχρονα. Εκτός και αν θεωρείς κρεμπιέ το χύσιμο στο στόμαΜπορεί να ακουστω φιδεμπορας αλλά είναι τρου στορυ τύποι.. κρεμπεδιαζω τη μικρή πίσω απ το μπαρ στο κλείσιμο, τα καταπίνει και συνεχίζει τη πιπα μέχρι που μου μαράζωσε.. έρχετε ο πιτσιρικας γκομενος να την πάρει (όταν έκανα ταμείο κλείδωνα πορτα πάντα) τη γλωσσοφιλιαζει μπροστά μου, καβαλανε το παπί και πουλο..
Είσαι φιδέμπορας τύπε. Δεν μπορεί να την κρεμπέδιασες και να τα καταπίνει ταυτόχρονα. Εκτός και αν θεωρείς κρεμπιέ το χύσιμο στο στόμα
Αυτά είναι για παιδάκια του δημοτικού. Αν δεν χύσεις στο μουνί δεν πιάνειΕιναι οισοφαγικος κρεμπιες αυτος!!! Οπως ειπε και ο μεγας Junis!!!
Αυτά είναι για παιδάκια του δημοτικού. Αν δεν χύσεις στο μουνί δεν πιάνει
ειναι κρεμπιες παιδιά,οισοφαγικος αλλα δεν παυει να είναι κρεμπιες.δεν μπορούμε να μειωνουμε την αξία του. συμφωνω με Junis,Σωτο και τους άλλους χυστες.Ειναι οισοφαγικος κρεμπιες αυτος!!! Οπως ειπε και ο μεγας Junis!!!