Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Διαφωνώ πλήρως τύπε.Καβλωμένος είσαι, όχι ερωτευμένος !!!
Για να ερωτευθείς κάποια πρέπει να τη γνωρίσεις καλά πρώτα.
Διαφωνώ πλήρως τύπε.Καβλωμένος είσαι, όχι ερωτευμένος !!!
Για να ερωτευθείς κάποια πρέπει να τη γνωρίσεις καλά πρώτα.
Με κρεμπιέ τύπε?Αλλά ρε τυπε δε γίνετε να μιλάς για έρωτα από μια καυλαντα.. δε τα ξέρεις τα πορνιδια καλά..
Θυμάμαι γαμαγα μία σερβιτόρα μου στο κλείσιμο του μαγαζιού μέσα, και μετά ερχόταν ο γκομενος της και την έπαιρνε. Άσε πολύ πουτανακια μη τσιμπας με χαμόγελα και μλκς.
.
Διαφωνώ πλήρως τύπε.
Με κρεμπιέ τύπε?
Σεβαστή η διαφωνία φίλε !!
Τη γνώμη μου έγραψα !!!
Δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα !!
πρέπει να απαντηθει το ερώτημα αυτο!Με κρεμπιέ τύπε?
πρέπει να απαντηθει το ερώτημα αυτο!
[size=11pt]Πρωκτικό ή αιδοιακό κρεμπιέ, τύπε? [/size]Εννοείται με κρεμπιε.. 19 χρόνων καυλιτσα, παραλίγο να χωρισω εξαιτίας της γιατί ή δικιά μου τοτε ειχε ραντάρ και τα πιανε όλα..
σωστός! έπρεπε να της χωνεις και κανα muddler στο κωλοτρυπιδι ταυτόχρονα!Μπορεί να ακουστω φιδεμπορας αλλά είναι τρου στορυ τύποι.. κρεμπεδιαζω τη μικρή πίσω απ το μπαρ στο κλείσιμο, τα καταπίνει και συνεχίζει τη πιπα μέχρι που μου μαράζωσε.. έρχετε ο πιτσιρικας γκομενος να την πάρει (όταν έκανα ταμείο κλείδωνα πορτα πάντα) τη γλωσσοφιλιαζει μπροστά μου, καβαλανε το παπί και πουλο..
[size=11pt]Γαμάτη ιδέα ρε Νάσο!σωστός! έπρεπε να της χωνεις και κανα muddler στο κωλοτρυπιδι ταυτόχρονα!
και τι σχέση εχει αν εχει γκομενο;ίσα ίσα.μπορεί να γαμησει πιο εύκολα.
Δεν ειναι ολες οι γυναίκες μαλακισμενες,άραξε λιγο
[size=11pt]Μόνο το 99%, τύπε.Δενειναι ολες οι γυναίκες μαλακισμενες,άραξε λιγο
ε ναι Junis! aφου βρισκοταν σε καφέ δεν έπρεπε να πάνε τα εργαλεία χαμενα!και κανένα tamper ίσως![size=11pt]Γαμάτη ιδέα ρε Νάσο!
Ορίστε και οδηγίες χρήσεως:[/size]
εισαι κουκλα εσυ
[size=11pt]Μόνο το 99%, τύπε.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! [/size]
Εγω ειμαι καριολα,αλλα δεν μιλαμε για μενα τωρα