η κοπέλα το χει .... και το πουλάει πολυ καλά... το πρόσωπο ειναι τερμα αδιάφορο αλλα το κορμί ειναι 10/10 και η κινησιολογια δένει άψογα. Δεν ξέρω βέβαια πόσοι ειναι διατεθειμενοι να πληρώνουν OF/Patreon απλά για να βλέπουν ελάχιστα πιο αποκαλυπτικές φώτος απο αυτές που ανεβάζει στο Insta .
Εγώ πάντως που είμαι στο ανώτερο tier και όπως λέει έχει ανοιχτό όλο το content δεν είδα κάτι.
Το θέμα είναι άλλο. Κάποιος "αγαπούλής"(έτσι λέω αυτούς που το παίζουν τάχα μου καλοί στις γυναίκες για να έχουν εύνοια-έτσι νομίζουν) φαίνεται να της είπε για το/τα forum:
Εγώ πάντως που είμαι στο ανώτερο tier και όπως λέει έχει ανοιχτό όλο το content δεν είδα κάτι.
Το θέμα είναι άλλο. Κάποιος "αγαπούλής"(έτσι λέω αυτούς που το παίζουν τάχα μου καλοί στις γυναίκες για να έχουν εύνοια-έτσι νομίζουν) φαίνεται να της είπε για το/τα forum:
ετσι ειχε γινει κ με καποια νηματα που ανεβαζαν καποιοι περιεχομενο απο of με διαφορες..εσκασαν διαφοροι αγαπουληδες κ ενημερωσαν τις κοπελες κ ειχε ακουστει οτι επεσαν απειλες για μυνησεις κτλ κ αρχισαν να κλεινουν τα νηματα το ενα μετα το αλλο για οποιον θυμαται
ηθελα να ξερα αυτοι οι αγαπουληδες τι κερδισαν;πηραν καποιο μεταλιο ηρωα η κατι τετοιο γτ μια φορα σιγουρα δε γαμησαν!