jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
και βαλε και βαλεΝα αναβαθμίσει τη Μύκονο; Ποιος είναι; Ο Τζεφ Μπέζος;
και βαλε και βαλεΝα αναβαθμίσει τη Μύκονο; Ποιος είναι; Ο Τζεφ Μπέζος;
Μην μπερδεύεσαι τύπε.Ψάχνω να βρω μία λύση ώστε και να περνάω καλά, αλλά και να βλέπω τους δικούς μου στην Ελλάδα περισσότερο τώρα που άρχισα να μειώνω την επαγγελματική μου δραστηριότητα και να έρχονται κι αυτοί να με βλέπουν χωρίς ταλαιπωρία. Ψάχνω λοιπόν νέα πόλη που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:
-απευθείας πτήση προς/από Θεσσαλονίκη
-χώρα με cool πληθυσμό και κρατικές υπηρεσίες
-καιρός που να παλεύεται
-καλό σύστημα υγείας
-ει δυνατόν χαμηλή φορολογία. Θα ασχοληθώ κυρίως με επενδύσεις.
Υποψήφιοι προορισμοί - με βάση το site του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης: Προορισμοί
-Παρίσι
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα)
-Ιταλία (Μιλάνο, Βενετία, Ρώμη)
-Βουκουρέστι
-Βουδαπέστη
Δώστε αν θέλετε feedback για τη ζωή σε αυτούς τους προορισμούς (το Παρίσι το ξέρω). Κυρίως για τη νοοτροπία των ανθρώπων.
εχουμε βάλει κόσμο και ψαχνει πόλεις ρε τυπερε εσεις δωστε λιγη σημασια σε εναν συνανθρωπο σας που ειναι στα προθυρα να τον κλεισουν στο σινουρι ...λυπηθειτε τον εστω και λιγο
κοιτα να δεις το σινουρι ειναι στα ΒΠ θα γνωρισει πολυ καλο κοσμο εκειεχουμε βάλει κόσμο και ψαχνει πόλεις ρε τυπε
Για Κύπρο είσαι άσχετος σε όσα έγραψες. Δεν ισχύει τίποτα από όσα λες.Παρίσι: πανάκριβο, μόνο αλλαντικά, εκεί πάνε όλοι οι ερωτευμένοι και οι ψευτοκουλτουριάρες και με λες οτι θες να πας και συ εργένης μπακουρος σα την άδικη κατάρα, με ενοίκιο όσο βγάζεις το 6μηνο.
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα) Μονο για Λεμεσο εχω δει καλα πραγματα, το καλοκαιρι εχει οση ζεστη εχει και το Ντουμπαι, γκομενες μόνο κάτι ταλαιπωρημενες βίζιτες.
-Βουκουρέστι εκεί θα σε φανε λάχανο. άστο. θα σε πετύχουν έτσι τίποτα ασβερκοι θα λες ομοντιε ομοντιε, τι να πας Βουκουρέστι... να κάνεις τι...
-Βουδαπέστη όμορφα αλλά δε ξέρεις τη γλώσσα καθόλου.
- Ιταλία: Βενετία είναι ωραία μέχρι και γω ήθελα να μετακομίσω μέχρι που κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο ρόδινα (έκατσα 2 εβδομάδες) υγρασία φουλ βράδυ αν δε ξέρεις που πας πέφτεις μέσα άνετα, και γενικά κουράζει όλη αυτή η θαλασσιλα. Ολως παραδοξως ένα από τα πιο ήσυχα κομμάτια της Βενετίας που όντως θα δούλευα είναι το λιμάνι. ιπτάμενο τραμ, περπατάς μέχρι το τέλος μέσα αφού λες θα πέσω, και τζα να το ελληνικό πόστο. γραφεία σύριζα με θάλασσα, τέρμα ηρεμία.
Μιλανο: βιομηχανικη πόλη άσχημη και μόνο ορισμένα σημεία είναι όμορφα όπως η κεντρική πλατεία όπως θες πες το με τα μαγαζιά ναι εντάξει και μετά; άσε που δεν έχεις και γυναίκα.
Ή Μονακο θα πας ή Μάλτα. Ξερω οτι το νήμα είναι τρολια σκέτη με παπατζα αλλά τεσπα.
Έχει ελικοδρόμιο.αφου δεν εχουν απευθειας πτηση προς Θεσσαλονικη θες να τον βαλεις τωρα να αλλαζει αεροδρομια;
Τι να κλασει ο Μπεζος ο Τζεφ , για τον Καλογερο αυτος ο Μπεζος ειναι για τα αρχιδια του , μονο τον Γιαννη Μπεζο παραδεχεταιΝα αναβαθμίσει τη Μύκονο; Ποιος είναι; Ο Τζεφ Μπέζος;
Ποιος είναι τότε; Ο Έλον;Τι να κλασει ο Μπεζος ο Τζεφ , για τον Καλογερο αυτος ο Μπεζος ειναι για τα αρχιδια του , μονο τον Γιαννη Μπεζο παραδεχεται
Θα κανει την Μυκονο ανεξαρτητο κρατος παλιοπουτανακια της σαβουρας !!Ποιος είναι τότε; Ο Έλον;
στην ερμηνεια του δογκανουΤι να κλασει ο Μπεζος ο Τζεφ , για τον Καλογερο αυτος ο Μπεζος ειναι για τα αρχιδια του , μονο τον Γιαννη Μπεζο παραδεχεται
Τύπε έχω διαμερίσματαρα λουξ στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα για νοικιασμα, ο καιρός είναι πάντα καλός το σύστημα υγείας πολύ καλό όλα τα νοσοκομεία δίπλα σου, οι γείτονες είναι κουλ, η φορολογία κατά δήλωση του πρωθυπουργού τα επόμενα έτη θα είναι χαμηλή, σε 35 λεπτά είσαι αεροδρόμιο και έφυγες για ΘεσσαλονίκηΨάχνω να βρω μία λύση ώστε και να περνάω καλά, αλλά και να βλέπω τους δικούς μου στην Ελλάδα περισσότερο τώρα που άρχισα να μειώνω την επαγγελματική μου δραστηριότητα και να έρχονται κι αυτοί να με βλέπουν χωρίς ταλαιπωρία. Ψάχνω λοιπόν νέα πόλη που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:
-απευθείας πτήση προς/από Θεσσαλονίκη
-χώρα με cool πληθυσμό και κρατικές υπηρεσίες
-καιρός που να παλεύεται
-καλό σύστημα υγείας
-ει δυνατόν χαμηλή φορολογία. Θα ασχοληθώ κυρίως με επενδύσεις.
Υποψήφιοι προορισμοί - με βάση το site του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης: Προορισμοί
-Παρίσι
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα)
-Ιταλία (Μιλάνο, Βενετία, Ρώμη)
-Βουκουρέστι
-Βουδαπέστη
Δώστε αν θέλετε feedback για τη ζωή σε αυτούς τους προορισμούς (το Παρίσι το ξέρω). Κυρίως για τη νοοτροπία των ανθρώπων.
υπογειο τύπε ?Τύπε έχω διαμερίσματαρα λουξ στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα για νοικιασμα, ο καιρός είναι πάντα καλός το σύστημα υγείας πολύ καλό όλα τα νοσοκομεία δίπλα σου, οι γείτονες είναι κουλ, η φορολογία κατά δήλωση του πρωθυπουργού τα επόμενα έτη θα είναι χαμηλή, σε 35 λεπτά είσαι αεροδρόμιο και έφυγες για Θεσσαλονίκη