TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Καθυστερημένο, το Παρίσι το έχουν στη μπούκα οι Ρώσοι να του ρίξουν πυρηνικά...Παρισι
Καθυστερημένο, το Παρίσι το έχουν στη μπούκα οι Ρώσοι να του ρίξουν πυρηνικά...Παρισι
Τωρα ανοιξα το νημα και ειδa αρχικα το ποστ του Νιπλη και λεω να κατεβω την σελιδα να δω και τα υπολοιπα σχολια ενω ειχα σκοπο να καλεσω τον αγιο στο τελος της αναγνωσης. Αλλα ειδα κσι με πρόλαβε ο celebreΔεν το κάνω για να στηρίξω φανερά celebre αλλά έχει επικαλεστεί τον Άγιο εδώ και 6 ώρες
Θεσσαλονίκη-Αθήνα για εργένη μόνο αντε και ΠάτραΨάχνω να βρω μία λύση ώστε και να περνάω καλά, αλλά και να βλέπω τους δικούς μου στην Ελλάδα περισσότερο τώρα που άρχισα να μειώνω την επαγγελματική μου δραστηριότητα και να έρχονται κι αυτοί να με βλέπουν χωρίς ταλαιπωρία. Ψάχνω λοιπόν νέα πόλη που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:
-απευθείας πτήση προς/από Θεσσαλονίκη
-χώρα με cool πληθυσμό και κρατικές υπηρεσίες
-καιρός που να παλεύεται
-καλό σύστημα υγείας
-ει δυνατόν χαμηλή φορολογία. Θα ασχοληθώ κυρίως με επενδύσεις.
Υποψήφιοι προορισμοί - με βάση το site του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης: Προορισμοί
-Παρίσι
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα)
-Ιταλία (Μιλάνο, Βενετία, Ρώμη)
-Βουκουρέστι
-Βουδαπέστη
Δώστε αν θέλετε feedback για τη ζωή σε αυτούς τους προορισμούς (το Παρίσι το ξέρω). Κυρίως για τη νοοτροπία των ανθρώπων.
Αυτο σκεφτηκα αμεσως μολις ειδα ονομα νηματοθετηωρε τι έχει να γίνει εδω μέσα
ο μουνης αμεσως να αρχισει μπαχαλοΤωρα ανοιξα το νημα και ειδa αρχικα το ποστ του Νιπλη και λεω να κατεβω την σελιδα να δω και τα υπολοιπα σχολια ενω ειχα σκοπο να καλεσω τον αγιο στο τελος της αναγνωσης. Αλλα ειδα κσι με πρόλαβε ο celebre
Κιεβο Μαριουπολη ΛβιβΨάχνω να βρω μία λύση ώστε και να περνάω καλά, αλλά και να βλέπω τους δικούς μου στην Ελλάδα περισσότερο τώρα που άρχισα να μειώνω την επαγγελματική μου δραστηριότητα και να έρχονται κι αυτοί να με βλέπουν χωρίς ταλαιπωρία. Ψάχνω λοιπόν νέα πόλη που να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:
-απευθείας πτήση προς/από Θεσσαλονίκη
-χώρα με cool πληθυσμό και κρατικές υπηρεσίες
-καιρός που να παλεύεται
-καλό σύστημα υγείας
-ει δυνατόν χαμηλή φορολογία. Θα ασχοληθώ κυρίως με επενδύσεις.
Υποψήφιοι προορισμοί - με βάση το site του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης: Προορισμοί
-Παρίσι
-Κύπρος (Πάφος, Λάρνακα)
-Ιταλία (Μιλάνο, Βενετία, Ρώμη)
-Βουκουρέστι
-Βουδαπέστη
Δώστε αν θέλετε feedback για τη ζωή σε αυτούς τους προορισμούς (το Παρίσι το ξέρω). Κυρίως για τη νοοτροπία των ανθρώπων.
Προσπαθω κι εγω να ανεβασω το επιπεδο του νηματοςΕτοιμος ημουνα να τον φωναξω αλλα με προλαβες.
Σε τι επίπεδο είναι τώρα δλδ...?Προσπαθω κι εγω να ανεβασω το επιπεδο του νηματος
Tωρα που μπηκες κι εσυ ανεβηκε λιγοΜονο μην φωναξεις κανεναν φιλο σου κουραμπιεδακια και μας ριξει στα ταρταραΣε τι επίπεδο είναι τώρα δλδ...?
Aκρατεια?
ναι μαν γερασαμεAκρατεια?
τι τρικαλα βρε - κανε του και συ μια προσκληση για μυκονο που ξερεις και τα μερηΠροτείνω Τρίκαλα.
Ευχαρίστως αλλά, εκτός των άλλων, θέλειτι τρικαλα βρε - κανε του και συ μια προσκληση για μυκονο που ξερεις και τα μερη
ειναι φραγκατος λεει καλογερο - χρυση ευκαιρια να κανει και καμια επενδυση να σας αναβαθμισειΕυχαρίστως αλλά, εκτός των άλλων, θέλει
που μας έχει πεθάνει ο αέρας και
- καιρό που να παλεύεται
που τι να του κάνει ένα πτωχικό κέντρο υγείας.
- καλό σύστημα υγείας
Να αναβαθμίσει τη Μύκονο; Ποιος είναι; Ο Τζεφ Μπέζος;ειναι φραγκατος λεει καλογερο - χρυση ευκαιρια να κανει και καμια επενδυση να σας αναβαθμισει