Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αλλα να ξερετε παντος οτι ΔΙΑΠΡΑΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι ξεκινημα καριερας διχως παιδια,σκυλια κτλπ.αν ειναι να πας,πισω η οικογενια,καθε βραδυ αγκαλια με το skype,viber,δουλεια,που ειναι οι φιλοι αστοοοοοο!!!μην ξεκινας καν!!!αλλα για 1200 και 700-800 ενοικκιο κτλπ +++επιδοματα(μετααααα απο μηηηηηηηηνεεεεεςςςς εεε οοοο )!!!!αστοοοο!!!αλλα παντος με "τρικαλινο-αουτους"πρεπει να εισαι που πολυ πολυ οχι απλα "μουτρο" αλλα ΜΟΥΤΡΑΡΟΣ για να επιβιωσεις γερμανια!!!αλλα αν εισαι τοσο ΜΟΥΤΡΑΡΟΣ δεν χρειαζετε να πεσεις στα @@ τρικαλινο-αουτων!θα την βρεις την ακρη και της συναναστροφες ακομα και στην ελλαδα.
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΜΙΤΙΕΣ του τυπου "δεν φοβαμε την δουλεια" "θα τους φαω λαχανο" τα ειπανε πολλοι και αυτοι φυγανε νυχτα!
ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΠΟΝΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΕΡΑ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ!!!ωπος και οι αλβανοι γιαυτο επιβιωσαν με "πονυρια"γιατι αν πας να τους τα "παρεις"ωπος ειπε καποιος με "μαγκια και τροπο" επαναλαμβανω οι αουτο-τρικαλινοι ειδαν πολλους.αλλα δεν πειραζει ο θεος μεγαλος ειναι,και θα τους τα παρει απο αλλου

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
αλλα να ξερετε παντος οτι ΔΙΑΠΡΑΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι ξεκινημα καριερας διχως παιδια,σκυλια κτλπ.αν ειναι να πας,πισω η οικογενια,καθε βραδυ αγκαλια με το skype,viber,δουλεια,που ειναι οι φιλοι αστοοοοοο!!!μην ξεκινας καν!!!αλλα για 1200 και 700-800 ενοικκιο κτλπ +++επιδοματα(μετααααα απο μηηηηηηηηνεεεεεςςςς εεε οοοο )!!!!αστοοοο!!!αλλα παντος με "τρικαλινο-αουτους"πρεπει να εισαι που πολυ πολυ οχι απλα "μουτρο" αλλα ΜΟΥΤΡΑΡΟΣ για να επιβιωσεις γερμανια!!!αλλα αν εισαι τοσο ΜΟΥΤΡΑΡΟΣ δεν χρειαζετε να πεσεις στα @@ τρικαλινο-αουτων!θα την βρεις την ακρη και της συναναστροφες ακομα και στην ελλαδα.
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΜΙΤΙΕΣ του τυπου "δεν φοβαμε την δουλεια" "θα τους φαω λαχανο" τα ειπανε πολλοι και αυτοι φυγανε νυχτα!
ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΠΟΝΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΕΡΑ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ!!!ωπος και οι αλβανοι γιαυτο επιβιωσαν με "πονυρια"γιατι αν πας να τους τα "παρεις"ωπος ειπε καποιος με "μαγκια και τροπο" επαναλαμβανω οι αουτο-τρικαλινοι ειδαν πολλους.αλλα δεν πειραζει ο θεος μεγαλος ειναι,και θα τους τα παρει απο αλλου
δεν έβγαλες και πολλά γουστάκια εξωτερικό, ε τύπε...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
843
Πόντοι
96

Για πες λεπτομερειες αν μπορεις, τι πουστιες σου κανανε δηλαδη;

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Για πες λεπτομερειες αν μπορεις, τι πουστιες σου κανανε δηλαδη;
ΔΕΝ με πληρωναν στην αρχη,με βαλανε σε τρογλη,με παρατουσαν σε σταθμους τρενων μακρια 9 το βραδυ εφτανα σπιτη,τι αλλο να πω?ενοιτε και ανασφαλιστος τον πρωτο μηνα.τι αλλο θες να μαθεις?

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
δεν ειχα και διαθεση με τους μαλακες που εμπλεξα εκει!!!ασε μεγαλε,γουστα ειχε μπολικααααααααα!!!ποια ελλαδα και ελλαδιτσα και μαλακιεσ.εκει οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΡΜΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) οι ελλεηνιδες μονο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ(ΧΡΗΜΑ) ΕΙΝΑΙ!!!!!ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.

Επισκέπτης
θα ειναι ανευθυνο να κρινω μια χωρα με ενα τοσο διαφορετικο λαο απο νομο σε νομο .. μιλαμε για μια χωρα με εκταση οσο η ευρωπη πλυθησμο 1.3 δις και ενα σωρο μειονωτητες και διαφορετικες γλωσσες..
Ε κοιταξε ελλαδα εχουν σκασει απο νομους φτωχους.. σανγακνεζος να ερθει ελλαδα να κανει τι ξερογω..

Ναι τα λεφτα ειναι θεος για τον κινεζο αλλα εξαρταται τον ανθρωοπο.. απλα εδω αν δεν εχεις φραγκα εισαι χαμενος απο χερι δεν παιζει τοσο κρατος προνοιας οσο εδω (η μαλλον υπαρχει αλλα οσο ειναι το ΙΚΑ τοσο ειναι και εδω) οποτε η μανια τους για τα φρακγα ειναι επιβιωσης αν και πολλα ατομα λογο παιδιας και προπαγανδας ειναι πιστευε κ μη ερευνα

Το γουστο ναι με την ενοια θα δεις τυπο να φοραει γκουτσι φορμες κ παπουτσια μαρκας ακριβης και να ειναι ντυμενος σαν σκετσακι του αμαν και να εχει φραγκα λατσι ενα πραγμα.. εδω λογο κλιμακας οικονομιας παιζει νεοπλουτισμος γαμα τα.. επισης παιζει και το φαινεσθε με την εννοια κανουνε με 400 χιλιαρικα ψευτικη λαμποργκινι (δλδ αμαξομα κανονικο με χειροτερα σωθικα μεσα το αμαξι) μονο κ μονο να το παιζεις ιστοριας..

αν και η νεα γεναια ξυπναει και ειναι δυτικοτραφης και εχουν γουστο και αποψη απλα ειναι πολυ μικρο ποσοστο και παντα μιλαμε για μεγαλες πολις
Aρχοντοχωριατες σα να λεμε.

Ποση μολυνση εχει η Σαγκαη;

Με Κινεζους συγκατοικεις ή με δυτικους;

Επισκέπτης
δεν ειχα και διαθεση με τους μαλακες που εμπλεξα εκει!!!ασε μεγαλε,γουστα ειχε μπολικααααααααα!!!ποια ελλαδα και ελλαδιτσα και μαλακιεσ.εκει οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΡΜΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) οι ελλεηνιδες μονο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ(ΧΡΗΜΑ) ΕΙΝΑΙ!!!!!ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.
Φιλε εισαι το παλικαρι που ειχε κανει το βιντεο στο γιουτουμπ;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
843
Πόντοι
96
ΔΕΝ με πληρωναν στην αρχη,με βαλανε σε τρογλη,με παρατουσαν σε σταθμους τρενων μακρια 9 το βραδυ εφτανα σπιτη,τι αλλο να πω?ενοιτε και ανασφαλιστος τον πρωτο μηνα.τι αλλο θες να μαθεις?

Στη δουλεια πως σε φερονται; Υπαρχει σεβασμος η σε μιλαν σαν να εισαι σκουπιδι;

Συνολικα σου εφαγαν λεφτα η τελικα πηρες οτι δικαιουσουν εστω και καθυστερημενα;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το βίντεο έχει πολύ ενδιαφέρον και κυρίως τα λόγια του επιστήμονα στην αρχή ! Ενώ εδώ όλοι τρέχουν να φύγουν άλλες χώρες με αρχιδάτους ηγέτες που δουλεύουν για το ΕΘΝΙΚΌ ΣΥΜΦΈΡΟΝ  κάνουν τα πάντα  για να επαναπατρίσουν όσους έχουν φύγει!
*Ακαταληλο για αριστερούς, Συριζαίους και ρεμάλια

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Είναι τυχαίο ότι στην Γερμανία όσοι αντιμετωπίζουν τρελή εκμετάλλευση είναι συνήθως άτομα χωρίς μεγάλη μόρφωση ή κάποια εξειδίκευση;
Τέτοιες συμπεριφορές πιστεύω μπορεί να τύχουν σε όλες τις χώρες προς τέτοια άτομα.

Οπότε όλη αυτή η μιζέρια που ακούγεται για την Γερμανία, δεν έχει να κάνει με την χώρα, καθώς μπορεί να τύχει σε οποιοδήποτε μέρος.
Από την άλλη μαλακες αφεντικά πάντα, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Οπότε τον νου σας.

Ευκαιρίες πάντως υπάρχουν πιο πολλές στο εξωτερικό, παρά στην Ελλάδα. Θέλει όμως και τύχη κάποιες φορές και τόλμη.
Ο άλλος ο τύπος που πήγε Σανγκάη δεν είδε φως και μπήκε στα τυφλά. Το έψαξε και πήγε.

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Aρχοντοχωριατες σα να λεμε.

Ποση μολυνση εχει η Σαγκαη;

Με Κινεζους συγκατοικεις ή με δυτικους;

μια κινεζα μια ρουμανα καλα κοριτσια και η δυο η μια γιατρος η αλλη λογιστρια
επομενο χρονο αν παρω αυξηση θα παω μονος λογικα η αν παει καλα με την γκομενα ισως γυρισω και παω παρισι θα δουμε τι και πως.. βλεπουμε κ κανουμε..

Μολυνση κομπλε ειναι .. απλα χειμωνα θελει μασκουλα καποιες μερες.. φαντασου λεκανοπεδιο ατικης το 80 αλλα καθε χρονια και καλυτερα.
Εγω μεγαλωσα εξαρχεια οποτε με τα δακρυγονα που εχω φαει και τα καμενα σκουπιδια εχω ανοσια σε αυτα.. γκοτζιλα

Επισκέπτης
μια κινεζα μια ρουμανα καλα κοριτσια και η δυο η μια γιατρος η αλλη λογιστρια
επομενο χρονο αν παρω αυξηση θα παω μονος λογικα η αν παει καλα με την γκομενα ισως γυρισω και παω παρισι θα δουμε τι και πως.. βλεπουμε κ κανουμε..

Μολυνση κομπλε ειναι .. απλα χειμωνα θελει μασκουλα καποιες μερες.. φαντασου λεκανοπεδιο ατικης το 80 αλλα καθε χρονια και καλυτερα.
Εγω μεγαλωσα εξαρχεια οποτε με τα δακρυγονα που εχω φαει και τα καμενα σκουπιδια εχω ανοσια σε αυτα.. γκοτζιλα
α εισαι τυχερος που συγκατοικεις με γυναικες. φερνουν γκομενους σπιτι να τις γαμησουν;

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
α εισαι τυχερος που συγκατοικεις με γυναικες. φερνουν γκομενους σπιτι να τις γαμησουν;

Μπα κομπλε ολα απλα εχω δει τοση ρογα και κωλο που ειναι σαν να βλεπω την αδερφη μου ενα πραγμα το καλο ειναι οτι ειναι δοντι για γκομενες απο τις παρεες τους αλλα ευτυχως εδω δεν υπαρχει θεμα και η φαση της ελλαδας να παρακαλας το καθε μπαζο που εχει απαιτησεις κομισιον ενα πραγμα.

Επισκέπτης
Μπα κομπλε ολα απλα εχω δει τοση ρογα και κωλο που ειναι σαν να βλεπω την αδερφη μου ενα πραγμα το καλο ειναι οτι ειναι δοντι για γκομενες απο τις παρεες τους αλλα ευτυχως εδω δεν υπαρχει θεμα και η φαση της ελλαδας να παρακαλας το καθε μπαζο που εχει απαιτησεις κομισιον ενα πραγμα.
εγω θα την επαιζα συνεχεια ή θα πηγαινα στα μπουρδελακια

ποσα πληρωνεις στα μπουρδελα της Σαγκαης;

και ποσο κοστιζει ενα γευμα ρυζι κοτοπουλο σαλατα;

Επισκέπτης
Γενικά ο Ελληνας έχει την παράσταση βγαίνω,ντερλικώνω δυο σουβλάκια και τρεις γύρους με 5 ευρώ,πίνω τη φραπεδιά μου με ένα ευρώ,χαζεύω κωλαράκια στην παραλία που πάω με το τραμ με 1.4 ευρώ,αυτά για δυτική Ευρώπη είναι επιστημονική φαντασία.
Σουβλάκι,φραπεδιά,ούζο,παραλία θα σου κοστίσουν πέντε φορές ακριβότερα [size=40pt]και κωλαράκια δε θα δεις.[/size]

tsingiringi

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
εγω θα την επαιζα συνεχεια ή θα πηγαινα στα μπουρδελακια

ποσα πληρωνεις στα μπουρδελα της Σαγκαης;

και ποσο κοστιζει ενα γευμα ρυζι κοτοπουλο σαλατα;

εξαρτατε που το τρως ..τρως ενα γευμα με νουντλς κ αυγο σουπα με 2 ευρω τρως και με 7 και 12.. ή πας και κληνεις 500 ευρω το κεφαλι δειπνο ..
δεν εχω ιδεα δεν παω σε μπουρδελα εδω αλλα ειναι ακριβο κ παρανομο το αθλημα εδω σε φαση σε πιανουν κ περνεις πουλο.. αλλα αν θες να γαμησεις σαπιλα που θα γαμουσες μεταξυ παιζουν ιδιες τιμες ξερωγω 20 10 κτλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom