Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταλαβα.

Αν εισαι αντρας αβυσματωτος και χαμηλα στο κοινωνικο τοτεμ, τοτε σε τρωει η γραφειοκρατια οπως στο στρατο. Πρεπει να τους τεκμηριωσεις και την τελευταια λεξη για να εχουν το φοβο της ευθυνης.

Αν εισαι ψηλα στο κοινωνικο τοτεμ το πλεγμα της εξουσιας, εργοδοτες, γιατροι, κοινωνικες υπηρεσιες, κανουν τα στραβα ματια και σε προμηθευουν εκεινοι με ο,τι εγγραφα χρειαζεσαι.

κμαν μας κανεις μια επαναληψη του κοινωνικου τοτεμ στη Γερμανια;

επισης μια πιο ειδικη ερωτηση,αν μπορεις να τους αποδειξεις οτι εχεις το χ και το ψ, ποσες αδειες μπορεις να παιρνεις το μηνα, ως ξενος, χωρις να σε σουταρουν απο τη δουλεια;

Δεν είπα αυτό.Λέω οτι σε άλλους επιτρέπουν να παίρνουν συχνά αναρρωτικές και σε άλλους όχι.Επιτρέπουν αν είσαι γυναίκα με παιδιά.Δεν επιτρέπουν αν είσαι ξένος και φαίνεσαι γερός από άποψη υγείας.Εχει σχέση με το πώς είσαι,τι εικόνα δίνεις για το άτομό σου.
Δεν είναι οτι αυτοί που μένουν συχνά άρρωστοι είναι βυσματίες ή ψηλά στο κοινωνικό τοτέμ.
Οι συχνές αναρρωτικές είναι και λόγος απόλυσης βασικά.Αν το κάνεις θα εισπράξεις σίγουρα Abmahnung.Δεν περνάει αβρόχοις ποσί.
Απλά αν είσαι εσύ θα το φας το Abmahnung,αν είναι η γκόμενα δε θα πάθει τίποτα.Γιατί εσύ είσαι εσύ και η γκόμενα άλλη,τους βλέπουν όλους διαφορετικά,ενεργοποιούν τις διατάξεις κατά το δοκούν.

Επισκέπτης
Mην δίνεις τέτοιες πληροφορίες σε ρόμπες που μένουν ακόμη στο παιδικό τους δωμάτιο.
Εργασία στο εξωτερικό γράφει το thread και αυτός/ή ρωτάει πως βγαίνει κανείς άρρωστος. :jerking:

Μακάρι να γίνει κάτι και με τα γαμημένα επιδόματα και να δίνονται μόνο σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.
Άκουσα κάπου ότι θα καταργηθεί το Hartz IV.
Mακάρι να καταργηθεί επιτέλους και να απαλλαγούμε από τα παράσιτα που ζουν από τους φόρους μας.

ρε αρχιπαρασιτο υφηγητη, εσεις δεν ελεγες οτι τρωτε τα λεφτα που σας δινουν για ερευνα σε ταξιδια για σκι;

αλλα αυτος ειναι ο κλασσικος ελληναρας λαμογιαρας! μασαει απο τον κορβανα και θελει να εμποδισει ολους τους αλλους να μασησουν :2funny:

Επισκέπτης
Δεν είπα αυτό.Λέω οτι σε άλλους επιτρέπουν να παίρνουν συχνά αναρρωτικές και σε άλλους όχι.Επιτρέπουν αν είσαι γυναίκα με παιδιά.Δεν επιτρέπουν αν είσαι ξένος και φαίνεσαι γερός από άποψη υγείας.Εχει σχέση με το πώς είσαι,τι εικόνα δίνεις για το άτομό σου.
Δεν είναι οτι αυτοί που μένουν συχνά άρρωστοι είναι βυσματίες ή ψηλά στο κοινωνικό τοτέμ.
δε νομιζω οτι διαφωνεις με αυτο που λεω

παει γερμανιδα με παιδια-->γερμανιδα ατεκνη-->αντρας γερμανος-->ξενη με παιδια->ξενη ατεκνη-->ξενος αντρας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δε νομιζω οτι διαφωνεις με αυτο που λεω

παει γερμανιδα με παιδια-->γερμανιδα ατεκνη-->αντρας γερμανος-->ξενη με παιδια->ξενη ατεκνη-->ξενος αντρας

Οχι,πάει γυναίκα με παιδιά,άσχετα αν είναι Γερμανίδα ή ξένη,μετά Γερμανός με παιδιά,μετά Γερμανίδα άτεκνη,μετά Γερμανός άτεκνος,προτελευταίος ξένος με παιδιά και τελευταίος και ατυχέστερος είναι πάντα ο ξένος άτεκνος θεωρείται φυσικός κωπηλάτης,flexibel.
Εχει όμως μεγάλη σχέση με την εμφάνιση και την προσωπικότητά σου πώς σε κόβουν δηλαδή,τι είσαι,ποιος είσαι.

Επισκέπτης
Δεν ειναι ακριβως βυσμα, αλλα γιατροι που πας τους ζητας να σε βγαλουν σε αδεια και σε βγαζουν χωρις πολλα λογια. Εγω π.χ. αυτες τις μερες ειμαι σε 10μερη αδεια απο παθολογο, πληρωνομαι κι εργαζομαι "μαυρα". Οταν τελειωσει η αδεια θα παρω αλλες 10 απο ψυχολογο (Γερμανιδα).
εσυ μου λες τα αντιθετα τωρα!

Επισκέπτης
Οχι,πάει γυναίκα με παιδιά,άσχετα αν είναι Γερμανίδα ή ξένη,μετά Γερμανός με παιδιά,μετά ξένος με παιδιά,μετά Γερμανός άτεκνος και τελευταίος και ατυχέστερος είναι πάντα ο ξένος άτεκνος θεωρείται φυσικός κωπηλάτης,flexibel.
πιστευω οι γερμανοι θα ειναι ευαισθητοι και προς οποιους εχουν σκυλους να φροντισουν

(διαισθανομαι οτι θα το σχολιασει ο Μακης αυτο)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πιστευω οι γερμανοι θα ειναι ευαισθητοι και προς οποιους εχουν σκυλους να φροντισουν

(διαισθανομαι οτι θα το σχολιασει ο Μακης αυτο)

Οι δυτικές κοινωνίες πριμοδοτούν την οικογένεια,τεκνοποίηση.Αν έχεις οικογένεια,μειώνονται οι φορολογικές εισφορές ακόμα και κατά 800 ευρώ μηνιαίως,αποκτάς πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στη θέση εργασίας,πιο εύκολες προαγωγές και έρχονται και όλα τα πακέτα με τις εύκολες άδειες,τις αναρρωτικές κτλ.Δηλαδή οι εργένηδες πληρώνουν κατά κάποιο τρόπο για τους παντρεμένους και τις γυναίκες.Οπως φυσικά και για τους ανάπηρους,τους τρελλούς,τους ψωλάδες κτλ.
Για αυτό βλέπεις οι Γερμανοί κοιτάνε να παντρυτούν νωρίς και οι γκόμενες να κάνουν παιδιά αφού παίρνουν άδειες μητρότητας μέχρι και 4 χρόνια για κάθε παιδί με το 65% του μισθού πληρωμένο κάθε μήνα.
Ολα αυτά τα βάρη πέφτουν στον εργένη συνειδητά και προγραμματισμένα και ακόμα περισσότερο στον ξένο εργένη φυσικά που συχνά αγνοεί τα δικαιώματά του ενώ ο Γερμανός ξέρει ακριβώς τους νόμους και τις διατάξεις.
Βέβαια κοιτάνε να επωφεληθούν και πολλοί ξένοι συνήθως λαθρο,Τούρκοι,Αραβες κτλ αλλά αρκετές φορές και Ελληνες,να τσιμπήσουν δηλαδή επιδόματα εκμεταλευόμενοι γενικές ανθρωπιστικές διατάξεις.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
επισης μια πιο ειδικη ερωτηση,αν μπορεις να τους αποδειξεις οτι εχεις το χ και το ψ, ποσες αδειες μπορεις να παιρνεις το μηνα, ως ξενος, χωρις να σε σουταρουν απο τη δουλεια;

26 μερες αδεια το μηνα ανευ αποδοχων , εφ ορου ζωης

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
ρε αρχιπαρασιτο υφηγητη, εσεις δεν ελεγες οτι τρωτε τα λεφτα που σας δινουν για ερευνα σε ταξιδια για σκι;

Bρε παπάρα, τα λεφτά που αναφέρεις και το είχα τονίσει και τότε,είναι από δημόσια και ιδιωτική χρηματοδότηση και αν δεν δαπανηθούν, χάνονται.
Δεν τα στερείται κάποιος άλλος.
Δηλαδή σου λέει η BMW, σου δίνω για έρευνα μέχρι και 200 χιλιάδες ευρώ το εξάμηνο γιατί έτσι αξιολογώ το έργο/έρευνά σου.
Αν εμείς είμαστε μέχρι τον 5ο μήνα στις 80χιλιάδες, είναι σαν μην παρουζιάζουμε έρευνα/έργο.
Το ότι εμείς πρέπει να πάμε τα έξοδα στα 130-150χιλιάδες είναι δική μας υπόθεση και άμα θέλουμε τα τρώμε και στις πουτάνες,
δεν τα στερούμε από τον φορολογούμενο.

Αυτό που αναφέρει ότι κάνει ο paralimnios και το κάνουν και πολλοί άλλοι, κυρίως ξένοι, είναι που γαμάει τα ταμεία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Bρε παπάρα, τα λεφτά που αναφέρεις και το είχα τονίσει και τότε,είναι από δημόσια και ιδιωτική χρηματοδότηση και αν δεν δαπανηθούν, χάνονται.
Δηλαδή σου λέει η BMW, σου δίνω για έρευνα μέχρι και 200 χιλιάδες ευρώ το εξάμηνο γιατί έτσι αξιολογώ το έργο/έρευνά σου.
Αν εμείς είμαστε μέχρι τον 5ο μήνα στις 80χιλιάδες, είναι σαν μην παρουζιάζουμε έρευνα/έργο.
Το ότι εμείς πρέπει να πάμε τα έξοδα στα 130-150χιλιάδες είναι δική μας υπόθεση και άμα θέλουμε τα τρώμε και στις πουτάνες,

Αυτό που αναφέρει ότι κάνει ο paralimnios και το κάνουν και πολλοί άλλοι, κυρίως ξένοι, είναι που γαμάει τα ταμεία.

Γαμάνε τα ταμεία και φυσικά αν μετά τους πιάσουν το παίζουν τρελλοί η κλαίγονται ασύστολα.

Επισκέπτης
εσυ μου λες τα αντιθετα τωρα!

Εγω σου λεω τι κανω εγω και πολλοι αλλοι κι εσυ βγαλε τα συμπερασματα σου.
Πηγα στο γιατρο και του λεω στα ισια, θελω να μου γραψεις 10 μερες αδεια. Με ρωταει αν εχω καποιο προβλημα και του απαντω οτι ειμαι κουρασμενος. Πηρα τις 10 μερες και δουλευω σε αλλο εστιατοριο αδηλωτος. Μετα επειδη θελω να σταματησω απο το εστιατοριο που δουλευω εδω και πανω απο ενα χρονο, θα παρω αλλες 10 απο ψυχολογο κι αν χρειαστουν κι αλλες ωστε να αναγκαστει να με διωξει. Υποψην οσο ειμαι σε αδεια δεν μπορει να με απολυσει. Μονο αν τελειωσει η αδεια. Αλλα του εχω πει πως αν δεν με απολυσει θα βγαινω συνεχεια σε αδεια.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Πηγα στο γιατρο και του λεω στα ισια, θελω να μου γραψεις 10 μερες αδεια. Με ρωταει αν εχω καποιο προβλημα και του απαντω οτι ειμαι κουρασμενος. Πηρα τις 10 μερες και δουλευω σε αλλο εστιατοριο αδηλωτος. Μετα επειδη θελω να σταματησω απο το εστιατοριο που δουλευω εδω και πανω απο ενα χρονο, θα παρω αλλες 10 απο ψυχολογο κι αν χρειαστουν κι αλλες ωστε να αναγκαστει να με διωξει. Υποψην οσο ειμαι σε αδεια δεν μπορει να με απολυσει. Μονο αν τελειωσει η αδεια. Αλλα του εχω πει πως αν δεν με απολυσει θα βγαινω συνεχεια σε αδεια.

Ελληνας; Και σε εχει και δηλωμενο;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

για οσους δεν καταλαβατε η bmw, η siemens, η basf και αλλες γερμανικες εταιρειες δινουν εναν σκασμο λεφτα στα γερμανικα πανεπιστημιακα ιδρυματα για ερευνα αλλα επειδη δεν προλαβαινουν να τα ξοδεψουν ολα δινουν ενα μερος στον πακιστανο της γερμανιας - χαραμοφαη λαδοποντικα να τα φαει σε πουτανες και ταξιδια
μετα οι χορηγοι δεν ελεγχουν που πηγαν τα λεφτα τους
τους διαβεβαιωνει ο πακιστανος της γερμανιας οτι φτιαχνει ενα μυστικο ρομποτ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506

Δηλαδη δε μπορει να σε πεταξει με τις κλωτσιες χωρις να σου δωσει αποζημιωση;

Επισκέπτης
Οι δυτικές κοινωνίες πριμοδοτούν την οικογένεια,τεκνοποίηση.Αν έχεις οικογένεια,μειώνονται οι φορολογικές εισφορές ακόμα και κατά 800 ευρώ μηνιαίως,αποκτάς πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στη θέση εργασίας,πιο εύκολες προαγωγές και έρχονται και όλα τα πακέτα με τις εύκολες,άδεις,τις αναρρωτικές κτλ.Δηλαδή οι εργένηδες πληρώνουν κατά κάποιο τρόπο για τους παντρεμένους και τις γυανίκες.Οπως φυσικά και για τους ανάπηρους,τους τρελλούς,τους ψωλάδες κτλ.
ενδιαφερον

ο εργοδοτης εχει δικαιωμα να ζητησει να μαθει αν πασχεις απο χρονιες ασθενειες πριν σε προσλαβει; υπογραφεις κατι σχετικα;

επισης ποια ειναι η χρονικη περιοδος μετα την προσληψη κατα την οποια μπορεις να απολυθεις ανευ αποζημιωσης;

26 μερες αδεια το μηνα ανευ αποδοχων , εφ ορου ζωης

για γερμανια ισχυει αυτο; αδεια με' αποδοχων; και ποιο ειναι το οριο που μπαινεις στο ματι του εργοδοτη και σε απολυουν; Εγραψες πριν οτι δεν ειναι καλο για την καριερα να χαρακτηριστεις φιλασθενος, αλλα μηνας μπαινει, μηνας βγαινει ο μισθος μπαινει στο λογαριασμο.  :grin: Ποιο ειναι το σημειο που σε απολυουν;

Επισκέπτης
Ελληνας; Και σε εχει και δηλωμενο;

Σε ολα τα ελληνικα εστιατορια σε δηλωνουν. Αν οχι απο τις πρωτες μερες μετα το δεκαημερο σιγουρα. Δεν ρισκαρουν να εχουν αδηλωτους εργαζομενους για μεγαλο χρονικο διαστημα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Γαμάνε τα ταμεία και φυσικά αν μετά τους πιάσουν το παίζουν τρελλοί η κλαίγονται ασύστολα.

Ειδικά άμα είναι μουσλίμια,αράπηδες,πούστηδες,lgbt,κ.λ.π. το κράτος παίζει να τους αποζημιώσει κιόλας για την αναστάτωση. :S

Ακόμη πιο απατεώνες είναι οι δήθεν πρόσφυγες και πολιτικά διωκόμενοι, που με τα επιδόματα παραμάσχαλα πήγαιναν διακοπές στις χώρες προέλευσής τους.
Και postαραν και φωτό στo fb τους.

Και οι Γερμανοί φυσικά δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για αυτά τα φαινόμενα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
για οσους δεν καταλαβατε η bmw, η siemens, η basf και αλλες γερμανικες εταιρειες δινουν εναν σκασμο λεφτα στα γερμανικα πανεπιστημιακα ιδρυματα για ερευνα αλλα επειδη δεν προλαβαινουν να τα ξοδεψουν ολα δινουν ενα μερος στον πακιστανο της γερμανιας - χαραμοφαη λαδοποντικα να τα φαει σε πουτανες και ταξιδια
μετα οι χορηγοι δεν ελεγχουν που πηγαν τα λεφτα τους
τους διαβεβαιωνει ο πακιστανος της γερμανιας οτι φτιαχνει ενα μυστικο ρομποτ

Πετάχτηκε και ο "ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ - ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ"

Επισκέπτης
Δηλαδη δε μπορει να σε πεταξει με τις κλωτσιες χωρις να σου δωσει αποζημιωση;

Δεν υπαρχει αποζημιωση. Εγω αυτο που θελω ειναι να μου δωσει το χαρτι της απολυσης που να γραφει οτι με διωχνει αυτος και δεν φευγω μονος μου ωστε να μην εχω προβλημα με την προνοια.

Επισκέπτης
Bρε παπάρα, τα λεφτά που αναφέρεις και το είχα τονίσει και τότε,[size=20pt]είναι από δημόσια[/size] και ιδιωτική χρηματοδότηση και αν δεν δαπανηθούν, χάνονται.
[size=20pt]δεν τα στερούμε από τον φορολογούμενο.[/size]

εισαι μεγαλο νουμερο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom