You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
τα 2000 η 2500 καθαρα είναι υπέρ ταβανι για Γερμανία σς τεχνικες δουλειές που λεει οτι ειναι ο κμανΣυγγνώμη ποια 2.000-2.500 μισθό?Οταν οι Γερμανοί παίρνουν 1.200-1.700 μισθό το πολύ 2.000 .Σιγά μη δώσουν στον ξένο 2.500 .Ο Βλάκμαν για να πάρει 2.500 πρέπει να δουλεύει τα 15ωρα που λέει.
Όσο για της φώτο οπως ειπες της ωαζει μετα απο 2 μήνες!και όλες οι φωτο ύποπτες.Καποιος τού την είπε με αποδείξεις ότι όλες οι φωτο του είναι από γραφεία
Δηλ να παρεις ΜΙΣΘΟ 3800-4000 ώστε να σου μεινουν τα 2500
Ξερω δυο παιδιά στηξ Βαυαρία δουλεύουν αρχιμηχανικοιες στην ΒΜW και παιρνουν αυτα
Εννοείται με 43ωρο εβδομαδιαια
Υγ απο τυν στιγμη που ειπαμε να βάλει την μισθοδοσια μεχει τυν φορα που την εβαλε περασαν δυο τρεις μηνες
Αν ημουν κακοπιστος θαλεγα οτι τοσο εφαγε να βρει καποιον που ομτως με πολλα βασανα κ υπερωριες παίρνει αυτα τα χρήματα
Αλλα δεν είμαι κ θα πω οτι ισως ναναι κ δικο του το χαρτι
Να το δουμε.ολολληρο ομως
Αν κ πλεον μετα τοσο καιρο που εκανε να το βαλει οι αμφιβολιες ειναι πολλες για την γνησιοτητα ολων αυτων
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
κανε κρατει5319,80
ΧΥΝΩ
Μπορει να σου χρειαστεί τπ σπερμα σε επομενη τρολλια
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 4.765
δε πηγε για τουρισμο τυπε ο k πάνω,να δουλεψει πήγε,να δουλεψει σκληρα και να απολαυσει,work hard play hard ,τι δε καταλαβαινετε και εχετε σκαλωσει με τη πάρτη του?Έτσι
Δουλειά ολθ μερα 28 μερες το μηνα
Γαμω τις φασεις
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΡΑΔΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΑ,"ΕΛΑ Κ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΠΑΡΓΟΥΜΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ"
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ Ή ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ????
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΡΑΔΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΑ,"ΕΛΑ Κ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΜΠΑΡΓΟΥΜΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ"
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ Ή ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ????
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
τυπε εισαι ντιπ.μακακας ???ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
λογω φιδεμποριας ειναι το σκαλωμαδε πηγε για τουρισμο τυπε ο k πάνω,να δουλεψει πήγε,να δουλεψει σκληρα και να απολαυσει,work hard play hard ,τι δε καταλαβαινετε και εχετε σκαλωσει με τη πάρτη του?
Οχι εργασιομανιας
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Η βροχοπτώσεις στη Μόσχα το καλοκαίρι είναι περίπου όσες στην Αθήνα το χειμώνα
Τι περίπου ίσες; Για δες τους πίνακες που έβαλες.
78 χιλιοστά βροχής τον Ιούλιο στη Μόσχα και 73 τον Αύγουστο.
51 χιλιοστά βροχής τον Ιανουάριο στην Αθήνα και 44 τον Φεβρουάριο.
Μόνο ο Δεκέμβριος συγκρίνεται.
Άστο, αρχηγέ δεν το έχεις με τα μετεωρολογικά.
Δημητράκαρε, τα μέρη που πάμε εμείς και δουλεύουμε στην Ρωσία ούτε μπορείς να τα διανοηθείς.Είπαμε η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Βαλε μας μια φωτο ΣΉΜΕΡΑ το πτυχιο νορβηγικων να πεισθουμε
Λεξεις γραπτα καταλαβαινω κι εγω αρκετες
Δεν ξερω ομως νοεβηγικα
Απλα μοιαζουν καπως με τα ντοιτς
Ρε Τομπλερονάκια συγκρατήσου.
Μόλις δεις Τομπλερόν, αμέσως να την δαγκώσεις.
Άσε, γιατί θα σου ζητήσουν εδώ μέσα να βάλεις και εσύ τα Σορμπόν.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και Ο Νοέμβριος αν πρόσεξες 72 mm στην Αθήνα περίπου Όσο και ο Δεκέμβριος.Με λίγα λόγια το Ιούλιο Αύγουστο στη Μόσχα ρίχνει την ίδια βροχή που ρίχνει στην Αθήνα το Νοέμβριο-Δεκεβριο.Δε νομίζω ότι στην Αθήνα βρέχει κάθε μέρα αυτούς τους μήνες?Μια φορά στις 4-7 μέρες να ρίξει βροχή.Τι περίπου ίσες; Για δες τους πίνακες που έβαλες.
78 χιλιοστά βροχής τον Ιούλιο στη Μόσχα και 73 τον Αύγουστο.
51 χιλιοστά βροχής τον Ιανουάριο στην Αθήνα και 44 τον Φεβρουάριο.
Μόνο ο Δεκέμβριος συγκρίνεται.
Άστο, αρχηγέ δεν το έχεις με τα μετεωρολογικά.
Δημητράκαρε, τα μέρη που πάμε εμείς και δουλεύουμε στην Ρωσία ούτε μπορείς να τα διανοηθείς.
Που πηγαίνετε μωρέ

dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Με τη διαφορα οτι ο Βλακμσν δεν είναι τίποτα απ αυτάτα 2000 η 2500 καθαρα είναι υπέρ ταβανι για Γερμανία σς τεχνικες δουλειές που λεει οτι ειναι ο κμαν
Δηλ να παρεις ΜΙΣΘΟ 3800-4000 ώστε να σου μεινουν τα 2500
Ξερω δυο παιδιά στηξ Βαυαρία δουλεύουν αρχιμηχανικοιες στην ΒΜW και παιρνουν αυτα
Εννοείται με 43ωρο εβδομαδιαια
Υγ απο τυν στιγμη που ειπαμε να βάλει την μισθοδοσια μεχει τυν φορα που την εβαλε περασαν δυο τρεις μηνες
Αν ημουν κακοπιστος θαλεγα οτι τοσο εφαγε να βρει καποιον που ομτως με πολλα βασανα κ υπερωριες παίρνει αυτα τα χρήματα
Αλλα δεν είμαι κ θα πω οτι ισως ναναι κ δικο του το χαρτι
Να το δουμε.ολολληρο ομως
Αν κ πλεον μετα τοσο καιρο που εκανε να το βαλει οι αμφιβολιες ειναι πολλες για την γνησιοτητα ολων αυτων

Όσο για της αποδείξεις που μας βάζει

Επισκέπτης
Σημερα δουλεψα 12μιση ωρες στην κουζινα, μαζι με τη βοηθο μου. 11 με 12 προετοιμασια. 12 μεχρι 6 το απογευμα το μαγαζι ανοιχτο για πελατες και απο τις 6 ως τις 11 κλεισμενο απο Ελληνες για τραπεζομα μετα απο βαφτιση. 11,32 περνουσα την πορτα κουρασμενος αλλα και 160 ευρω βαρυτερο το πορτοφολι μου. Τα 25 ευρω ειναι απο ενα 50ρι που εδωσε ο πατερας και το μοιραστηκα με τη βοηθο. Κατι τετοια μειωνουν τις μερες παραμονης μου στην Γερμανια.
Η βοηθος ειναι αξια αναφορας. Το 10 το καλο που λεμε. Χωρις αυτη, με την κουραση που εχω καθως ειμαι και καποια ηλικιας δεν ξερω αν πως θα εβγαζα τη δουλεια. 23 χρονων το κοριτσι, φοιτητρια και ΠΣΚ δεν παει στα παρτυ αλλα δουλευει στις κουζινες.
Η βοηθος ειναι αξια αναφορας. Το 10 το καλο που λεμε. Χωρις αυτη, με την κουραση που εχω καθως ειμαι και καποια ηλικιας δεν ξερω αν πως θα εβγαζα τη δουλεια. 23 χρονων το κοριτσι, φοιτητρια και ΠΣΚ δεν παει στα παρτυ αλλα δουλευει στις κουζινες.
Σημερα δουλεψα 12μιση ωρες στην κουζινα, μαζι με τη βοηθο μου. 11 με 12 προετοιμασια. 12 μεχρι 6 το απογευμα το μαγαζι ανοιχτο για πελατες και απο τις 6 ως τις 11 κλεισμενο απο Ελληνες για τραπεζομα μετα απο βαφτιση. 11,32 περνουσα την πορτα κουρασμενος αλλα και 160 ευρω βαρυτερο το πορτοφολι μου. Τα 25 ευρω ειναι απο ενα 50ρι που εδωσε ο πατερας και το μοιραστηκα με τη βοηθο. Κατι τετοια μειωνουν τις μερες παραμονης μου στην Γερμανια.
Ωραιος μαν.
Μπραβο και στην κοπελα.
Ειναι ευλογια να εχεις καλους συναδελφους.
Ελλήνιδα η τυπισσα;
Επισκέπτης
Ωραιος μαν.
Μπραβο και στην κοπελα.
Ειναι ευλογια να εχεις καλους συναδελφους.
Ελλήνιδα η τυπισσα;
Το κοριτσι ειναι Ελληνιδα και σπουδαζει κατι σχετικο με ιστορια. Δεν εχω καταλαβει ακριβως. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ερχεται απο φτωχη οικογενεια και ισως για αυτο ειναι συγκροτημενο και σοβαρο ατομο. Δυστυχως για μενα αλλα ευτυχως για αυτην εχει βρει δουλεια σαν σεβριτορα γιατι μιλαει γερμανικα κι απο το επομενο ΣΚ θα σταματησει απο εμας.
Το κοριτσι ειναι Ελληνιδα και σπουδαζει κατι σχετικο με ιστορια. Δεν εχω καταλαβει ακριβως. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ερχεται απο φτωχη οικογενεια και ισως για αυτο ειναι συγκροτημενο και σοβαρο ατομο. Δυστυχως για μενα αλλα ευτυχως για αυτην εχει βρει δουλεια σαν σεβριτορα γιατι μιλαει γερμανικα κι απο το επομενο ΣΚ θα σταματησει απο εμας.
1. Αυτα να βλεπουν αυτοι που κατηγορουν τις ελληνιδες
2. Αλλη μια αποδειξη οτι εξω φευγει η αφροκρεμα
3. Τι ηλικια εχει τυπε; Γιατι δε χωνεσαι αν ειναι ελευθερη;
4. Καλη τυχη να εχει τυπε. Χαρηκα που ακουσα καλα λογια για μια συμπατριωτισσα-αγωνιστρια που ψαχνει να βρει το δρομο της
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
εγω δεν δηλώνω απταιστα γερμανικάΡε Τομπλερονάκια συγκρατήσου.
Μόλις δεις Τομπλερόν, αμέσως να την δαγκώσεις.
Άσε, γιατί θα σου ζητήσουν εδώ μέσα να βάλεις και εσύ τα Σορμπόν.
Δξλωνω καλα προφορικα κ πολυ καλα γραπτα
Δηλ ενα β2 μετριο
Νορβηγικα ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μιλαει λαποιος που δεν εχει πενταετια μ; Καθε μερα μαθημα
Δηλ λεεο παπατζα ο κμαν
Ξέρει ισως απο καποια συγκυρια καποιες λεξεις αλλα αθτο δεν ειναι
Ξέρω νορβηγικά
Καλός ο αρχηγος σε πολλά
Αλλα πεταει κ φιδια κάργα
Υγ κ για τα ντοιτς του κμαν διατηρω αμφιβολιες
Παλια τον ρωτησ τι νιβο ειναι
Κ μ απαντησε εχςι ολα τα διπλώματα χωρις να ξερει πως λςγονται ομως αυτα
Τεσπα δεν τον κακολογω καλο ειναι ομως να μην βαζςι πολλες σαλτσες
23 ετων λεει πως ειναι η κοπελα ...1. Αυτα να βλεπουν αυτοι που κατηγορουν τις ελληνιδες
2. Αλλη μια αποδειξη οτι εξω φευγει η αφροκρεμα
3. Τι ηλικια εχει τυπε; Γιατι δε χωνεσαι αν ειναι ελευθερη;

Επισκέπτης
Μα αυτή είναι η μαλακία του Ελληνα.Οτι του αρέσει να ψωλαρμενίζει και ακύει παπάρες όπως ο δημητράκης που λένε μαλακίες του στυλ κάτσε στα αυγά σου,τρρις και εξήντα,γάμα καμιά κατσίκα ή κράτα το δεκάευρο για πουτάνα στο Μεταξουργείο,μην έχεις φιλοδοξίες,μην πας εξωτερικά,θα σε γαμήσουνε,άκου το κάρμα σου κτλ.,αντί να ακούσουν τη φωνή των Βαλκανιοπουτσιστών,βγες έξω παίχτη,γάμα τους όλους,φάτους,σκίστους την κωλάρα,try hard or die trying.
Εμείς δηλαδή ανεβάζουμε τα άτομα,τους λέμε να βγουν έξω και να σκίσουν τον ανταγωνισμό ως Βαλκάνιοι υπερπέρουλες,τους προειδοποιούμε για όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν και πώς θα κάνουν ζάφτι τους αντιπάλους.Είναι νοοτροπία νικητή.Δε λέμε έτσι είναι γιατί έτσι είναι,τον έχεις πιει κλαρίνο,κισμέτ κι έτσι,αυτή είναι η ζωή,τα πράγματα δεν αλλάζουν κτλ.Δίνουμε δυναμική προοπτική.
Εισαι ευτυχισμενος; Αυτα που γραφεις δειχνουν εναν ανθρωπο που ανταμοιβεται για τον κοπο του, αλλα δεν ειναι ευτυχισμενος. Ειναι προς το συμφερον του οποιουδηποτε να σε ακολουθησει; Συμφωνω οτι πρεπει να κυνηγαμε τους στοχους μας και οτι οποιος μενει στασιμος χανει, αλλα ποιοι στοχοι πρεπει να ειναι αυτοι;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
23 ετων σε δυτ ςυρωπη οπως κ ναναι η αξια της εφοσον μιλαςι καλατην τοπικη γλωσσα είναι ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ23 ετων λεει πως ειναι η κοπελα ...![]()
Δυο φορές πανω απο ελλαρα η δεκα πανω απο Ανατ Ευρώπη
23 ετων σε δυτ ςυρωπη οπως κ ναναι η αξια της εφοσον μιλαςι καλατην τοπικη γλωσσα είναι ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ
Δυο φορές πανω απο ελλαρα η δεκα πανω απο Ανατ Ευρώπη
και θα τα φτιαξει με τον παραλιμνιο που ειναι 50 ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 755