Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αααααα, μεγάλο απωθημένο, τεράστιο.

Μαζί με Νόμα και Πιερ Γκανιέρ για κάποιον δικό μου λόγο.

Μάλιστα πολύ πρόσφατα διάβασα και το βιβλίο του Αχάτζ και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον.

βαθια κατανοηση τ ριαλιτι - ειδικα μετα την περιπετεια υγειας τ, ειναι yoda.

πς τ Νομα επιβεβαιωνει επισης ποσο προηγμενες ειναι οι Σκανδιναβικες κοινωνιες και το εκπαιδευτικο τ συστημα - ο Σκοπιανος εδω θα ηταν...μπαριστας με Αγγλικα Ελληναρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Tomcat mai esti acolo permanent ???
Sau esti plecat definitiv?? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ισα ίσα για χέσιμο η Γερμανία είναι ιδανική χώρα.Δεν έχει βέβαια τις τεράστιες αμερικάνικες τουαλέτες που χέζουν ακόμα και όσοι έχουν κωλάθρες ελέφαντα.
Αλλά ούτε και το χάλι της Ελλάδας με τις άθλιες ή χαλασμένες ή απαγορευμένες χέστρες στα μαγαζιά όπου αν σε πιάσει κόψιμο κινδυνεύεις να χεστείς ακόμα και στο κέντρο αφού δεν υπάρχει τουαλέτα διαθέσιμη.
Ρωσία αμφιβάλλω αν υπάρχει σκατόχαρτο της προκοπής όλο κάτι ανακυκλωμένα και παρακμιακά έβλεπα.Εδώ σκουπίζεις τον κώλο σου με πρώτη ποιότητα χάρτου αν δεν είσαι περιβαλλοντιστής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
διευρευνω τη δυνατοτητα επαγγελματικης δραστηριοποιησης σε γαλλια, ισπανια, ιταλια, σλοβακια, τσεχια, εσθονια, με αυτη τη σειρα.

Από τις ευρωπαικές χώρες που έχω δει η μόνη πλουσιότερη από τη Γερμανία είναι η Νορβηγία.Βέβαια δεν έχω πάει Ελβετία.Δεν πιστεύω οτι υπάρχει άλλη πλουσιότερη χώρα στην Ευρώπη(δε μιλάμε για κρατίδια Λιχτενστάιν κι έτσι).
Δηλαδή παραπάνω λεφτά από το μέσο Γερμανό βγάζουν μόνο ο μέσος Ελβετός και ο μέσος Νορβηγός,κανένας άλλος.Αυτά βέβαια για όσους τους ενδιαφέρουν οι μέσοι όροι και λοιπές πίπες αφού ο τιτάνας Βαλκάνιος περιφρονεί πάντοτε τους μέσους όρους όντας σε ακραία σημεία της καμπύλης.
Αν όμως πιστεύετε οτι πιθανότατα θα παλαντζάρετε στο μέσο όρο και δη στο μέσο όρο των ξένων,τότε καλύτερη χώρα από τη Γερμανία που να είναι αρκούντως μεγάλη,πρακτικά δεν υπάρχει.Δεν είναι οτι κερδίζει κάποιος κάτι πηγαίνοντας Σουηδία ή Ολλανδία π.χ. αφού το οικονομικό επίπεδο είναι το ίδιο ή χαμηλότερο της Γερμανίας.Μπορεί να κερδίζει στα σημεία π.χ. να ψωλάρει περισσότερο Σουηδία λόγω σοσιαλισμού ενώ Γερμανία θα του σκίσουν τα πρέκια στη δουλειά.
Αλλά να βγάλει περισσότερα αποκλείεται.Η Γερμανία είναι πολύ καλή για άτομα που θέλουν να δουλέψουν σκληρά,το ίδιο και οι ΗΠΑ.Δεν είναι για ψώλωνες,χέστες,αδύναμους,μη μου άπτου,κλάψες κτλ.
Οποιος όμως θέλει να δουλέψει θα ευχαριστηθεί δουλειά Γερμανία.Θα δουλέψει σαν Αράπης,είναι η απόλυτη χώρα για δουλειά μετά τις ΗΠΑ βέβαια που σου πίνουν το αίμα με το καλαμάκι αλλά ΗΠΑ γουστάρεις γιατί έχεις ένα shot να γίνεις πλούσιος μόνο δια της σκληρής ατομικής εργασίας κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο Ευρώπη αφού θα στα φάνε οι φόροι των σοισαλιστών.Ευρώπη δηλαδή υπάρχει ταβάνι που δε σε συμφέρει πρακτικά να το ξεπεράσεις γιατί από εκεί και πέρα σου παίρνουν τα περισσότερα οπότε κάθεσαι στα αυγά σου.ΗΠΑ sky is the limit,εκεί είναι το απόλυτο πεδίο για Βαλκάνιους έχουμε τεράστια φυσική υπεροχή.
Βέβαια εκεί μας μπλοκάρουνε με βίζες κτλ δε θέλουν να μπούμε μέσα να τους γαμήσουμε τη χώρα και αφήνουν ποσοστά από τις επιθυμητές εθνικότητες π.χ. 30% Γερμανοειδείς,20% Wasps,10% αράπηδες,15% Λατίνους κτλ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ισα ίσα για χέσιμο η Γερμανία είναι ιδανική χώρα.Δεν έχει βέβαια τις τεράστιες αμερικάνικες τουαλέτες που χέζουν ακόμα και όσοι έχουν κωλάθρες ελέφαντα.
Αλλά ούτε και το χάλι της Ελλάδας με τις άθλιες ή χαλασμένες ή απαγορευμένες χέστρες στα μαγαζιά όπου αν σε πιάσει κόψιμο κινδυνεύεις να χεστείς ακόμα και στο κέντρο αφού δεν υπάρχει τουαλέτα διαθέσιμη.
Ρωσία αμφιβάλλω αν υπάρχει σκατόχαρτο της προκοπής όλο κάτι ανακυκλωμένα και παρακμιακά έβλεπα.Εδώ σκουπίζεις τον κώλο σου με πρώτη ποιότητα χάρτου αν δεν είσαι περιβαλλοντιστής.
Εχεις μείνει 25 χρόνια πίσω αυτό το γρασέ σοβιετικό κωλόχαρτο που λες είναι πιά γιά μουσείο  :2funny:μπορείς να το βρεις σε μαγαζιά με σοβιετικά προ'ι'όντα σα σουβενίρ τώρα έχει μόνο ευρωπα'ι'κά κωλόχαρτα.
  Εγώ δε χρησημοποιώ κωλόχαρτο σκουπίζω τον κώλο μου με νερό στο μπάνιο....αν δε έχω ευκοίλια χέζω στο μπάνιο.

Από τις ευρωπαικές χώρες που έχω δει η μόνη πλουσιότερη από τη Γερμανία είναι η Νορβηγία.Βέβαια δεν έχω πάει Ελβετία.Δεν πιστεύω οτι υπάρχει άλλη πλουσιότερη χώρα στην Ευρώπη(δε μιλάμε για κρατίδια Λιχτενστάιν κι έτσι).
Δηλαδή παραπάνω λεφτά από το μέσο Γερμανό βγάζουν μόνο ο μέσος Ελβετός και ο μέσος Νορβηγός,κανένας άλλος.Αυτά βέβαια για όσους τους ενδιαφέρουν οι μέσοι όροι και λοιπές πίπες αφού ο τιτάνας Βαλκάνιος περιφρονεί πάντοτε τους μέσους όρους όντας σε ακραία σημεία της καμπύλης.
Αν όμως πιστεύετε οτι πιθανότατα θα παλαντζάρετε στο μέσο όρο και δη στο μέσο όρο των ξένων,τότε καλύτερη χώρα από τη Γερμανία που να είναι αρκούντως μεγάλη,πρακτικά δεν υπάρχει.Δεν είναι οτι κερδίζει κάποιος κάτι πηγαίνοντας Σουηδία ή Ολλανδία π.χ. αφού το οικονομικό επίπεδο είναι το ίδιο ή χαμηλότερο της Γερμανίας.Μπορεί να κερδίζει στα σημεία π.χ. να ψωλάρει περισσότερο Σουηδία λόγω σοσιαλισμού ενώ Γερμανία θα του σκίσουν τα πρέκια στη δουλειά.
Αλλά να βγάλει περισσότερα αποκλείεται.Η Γερμανία είναι πολύ καλή για άτομα που θέλουν να δουλέψουν σκληρά,το ίδιο και οι ΗΠΑ.Δεν είναι για ψώλωνες,χέστες,αδύναμους,μη μου άπτου,κλάψες κτλ.
Οποιος όμως θέλει να δουλέψει θα ευχαριστηθεί δουλειά Γερμανία.Θα δουλέψει σαν Αράπης,είναι η απόλυτη χώρα για δουλειά μετά τις ΗΠΑ βέβαια που σου πίνουν το αίμα με το καλαμάκι αλλά γουστάρεις γιατί έχεις ένα shot να γίνεις πλούσιος μόνο δια της σκληρής ατομικής εργασίας κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο Ευρώπη.
Νορβηγία,Σουηδία,Φινλανδία,Αγγλία,Ελβετία,Λουξεμβούργο,Δανεία,Βέλγιο,Όλλανδία Αυστρία καθώς και σε κάποιες περιοχές της Γαλλίας σε όλες αυτές της χώρες οι μισθοί είναι πολύ μεγαλύτεροι από τη Γερμανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορείς να ποστάρεις φωτό από ρωσικό κωλκόχαρτο να δούμε αν πιάνει τα ευρωπαικά στάνταρτς ποιότητας χαδιού στον πρωκτό ή αν είναι σαν τσουκνίδα φάση?
Σιγά μην έχει η Ρωσία σοβαρό κωλόχαρτο.
Για αυτό ακολουθείς αυτό που συμβούλευσε τα μεχμέτια ο Προφήτης να πλένουν τον κώλο τους στον μπιντέ μετά την αφόδευση αντί να χρησιμοποιούν τις δυτικές άπιστες συνήθειες του κωλόχαρτου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
  Νορβηγία,Σουηδία,Φινλανδία,Αγγλία,Ελβετία,Λουξεμβούργο,Δανεία,Βέλγιο,Όλλανδία Αυστρία καθώς και σε κάποιες περιοχές της Γαλλίας σε όλες αυτές της χώρες οι μισθοί είναι πολύ μεγαλύτεροι από τη Γερμανία.

Σουηδία δεν είναι καθόλου καλύτερα.Ισα ίσα έχουν σοβαρά προβλήματα,πολύ σοσιαλισμό,άπειρους ψωλάδες.Αγγλία τον έχουν πιει κλαρίνο με το Brexit και έχουν χάσει τις πόλεις τους από τα πάκια.Το Λονδίνο,Μπέρμινχαμ έχουν πλέον μη λευκή πλειονότητα,ποιος τους κατουράει?
Ολλανδία έχουν παρακμάσει από τα χασίσια και τους ημιαράπηδες από τις αποικίες και οι Αυστριακοί είναι οι αιώνιοι βλάχοι περιμένουν ακόμα τον Κάιζερ να τους σώσει.Το Λουξεμβούργο,Ελβετία κτλ υπάρχουν απλά γιατί προστατεύουν τις καταθέσεις των Γερμανών και δε συμφέρει το κέντρο να τους διεμβολίσουν.
Το Βέλγιο έχει μόνο τις Βρυξέλλες λόγω κέντρου ΕΕ δηλαδή συμβιβασμού Γερμανών,Γάλλων για να κρατάνε τα προσχήματα,αλλιώς τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα,παπάρια μάντολες.Δεν έχουν ούτε ένα προιόν της προκοπής.
Μόνο χώρες με εξτρά πλουτοπαραγωγικές πηγές όπως η Νορβηγία λόγω πετρελαίου μπορούν να κοντράρουν τους Γερμανούς στα ίσα.Αλλιώς είναι χαμένοι από χέρι,δεν μπορούν να παραγάγουν ο,τιδήποτε που να είναι ανώτερο από το αντίστοιχο γερμανικό.Οι Φινλανδοί είναι ειδική περίπτωση λόγω παραδοσιακών σχέσεων με πρώην ΕΣΣΔ και πλουτοπαραγωγικών πηγών ξύλου κτλ αλλά εκεί είναι πολύ δύσκολα για ξένους πού να μάθει ο άλλος φινλανδικά και να τα πράττει στους μείον 20?Είναι η δυσκολότερη γλώσσα της Ευρώπης οπότε ουσιαστικά κανείς δε στρέφεται εκεί.Και είναι και ρευστοί,εξαρτώνται πολύ από τα γούστα του Πούτιν.
Ουσιαστικά όλοι εξαρτώνται από την κεντρική δύναμη δηλαδή τη Γερμανία.Η Γερμανία κάνει κουμάντο σε όλα,ποιος θα πάρει πόσα τι θα γίνει κτλ γιατί ελέγχει την παραγωγή.Είναι το κέντρο που λένε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Μετα τον Άδωνη και ο Βαλκάνιος πρακτωρ θετει θεμα χαρτου υγειας   :worship: :worship: :worship:
Κμαν εθχες δηλωσει οτι μιλας νορβηγικα σε καλο επιπεδο
Το ισχυριζεσαι ακόμα ?? :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μετα τον Άδωνη και ο Βαλκάνιος πρακτωρ θετει θεμα χαρτου υγειας   :worship: :worship: :worship:
Κμαν εθχες δηλωσει οτι μιλας νορβηγικα σε καλο επιπεδο
Το ισχυριζεσαι ακόμα ?? :respect:

Το πτυχίο το έχω πάρει.Τώρα τα έχω ξεχάσει βέβαια έχω 15 χρόνια να ασχοληθώ.Αλλά αν δω τις λέξεις,καταλαβαίνω.Επίσης καταλάβαινα τα πάντα όλα Δανία,Σουηδία όταν τα έβλεπα γραμμένα γιατί είναι οι ίδιες ρίζες λέξεων με τα νορβηγικά απλά τα προφέρουν αλλιώς.Δηλαδή αν ξέρεις μια σκανδιναυική γλώσσα,καταλαβαίνεις όλες τις υπόλοιπες ιδίως στα γραπτά και έχουν γελοία γραμματική.
Γενικά το λάθος που κάνουν όλοι είναι οτι κρίνουν με βάση τον ευατό τους και τους μέσους όρους.Αν καταλάβετε οτι ο ευατός σας είναι για τον πούτσο και ο μέσος όρος δεν έχει καμιά αξία,μπορεί να πιάσετε το νόημα.Αλλά αυτοί είναι κολλημένοι.Τα παίρνουν σαν αξίωμα τη σημασία του μέσου όρου και του εαυτού τους σα μέτρου.
Εκεί δεν έχει σημασία να ανατρέψεις τον άλλον στη θεωρία απλά να δεις το κενό.Ενας αρχίδουλας πίστεψε οτι μπορούσε να τα πράξει Νορβηγία όμως κόλλησε στη γλώσσα γιατί είναι σπάνια και δεν έχει αναφορές και το καθεστώς της Νορβηγίας είναι ειδικό στην Ευρώπη και έψαξε να βρει αν ο μέσος όρος εισοδημάτων είναι όπως λένε υψηλότερος κτλ γιατί κοιτάει τις στατιστικές κτλ.
Ο,τι και να κάνετε είναι γνωστό τα έχουν κάνει άλλοι χιλιάδες.Ο Αραβοειδής βρωμύλος ή παπαροπάκης ταξιτζής στο Οσλο χρεώνει 50 ευρώ τη διαδρομή 10 λεπτών στο χαλαρό γιατί έπιασε την καλή.
Ο immigrant fresh of the boat τσιμπάει τα επιδόματα και γαμάει τις Νορβηγίδες που έχουν βαρεθεί τους Σκανδιναυούς και ψάχνουν πρωτόφονους άντρες από τα βάθη της Αφρικής.
Αυτός θεωρητικά είναι πιο έξυπνος από τους αναζητητές θησαυρού.Ο Βαλκάνιος όμως θα τον πελεκήσει,θα τον κάνει να φάει σκατά.Είναι η απεριόριστη μανία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Βαλε μας μια φωτο ΣΉΜΕΡΑ το πτυχιο νορβηγικων να πεισθουμε
Λεξεις  γραπτα καταλαβαινω κι εγω αρκετες
Δεν ξερω ομως νοεβηγικα
Απλα μοιαζουν καπως με τα ντοιτς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπορείς να ποστάρεις φωτό από ρωσικό κωλκόχαρτο να δούμε αν πιάνει τα ευρωπαικά στάνταρτς ποιότητας χαδιού στον πρωκτό ή αν είναι σαν τσουκνίδα φάση?
Σιγά μην έχει η Ρωσία σοβαρό κωλόχαρτο.
Για αυτό ακολουθείς αυτό που συμβούλευσε τα μεχμέτια ο Προφήτης να πλένουν τον κώλο τους στον μπιντέ μετά την αφόδευση αντί να χρησιμοποιούν τις δυτικές άπιστες συνήθειες του κωλόχαρτου.
Να πάρτο  
  Εχεις μείνει δυστηχώς 20 χρόνια πίσω.Δε συμφέρει τα μαγαζιά να πουλάνε το κωλόχαρτο που λες γιατί κάνει μόνο 4-10 ρούβλια όταν αυτό της φωτογραφίας κάνει 68 ρούβλια.Σαν τρελλός έψαχν να βρω το φτηνό κωλόχαρτο γιά να το βάλω στο πάτωμα του Lada όταν έμπαζε νερά  :2funny: και δεν είχε πουθενά!μέσω ιντερνέτ το παράγγειλα  :2funny:

Σουηδία δεν είναι καθόλου καλύτερα.Ισα ίσα έχουν σοβαρά προβλήματα,πολύ σοσιαλισμό,άπειρους ψωλάδες.Αγγλία τον έχουν πιει κλαρίνο με το Brexit και έχουν χάσει τις πόλεις τους από τα πάκια.Το Λονδίνο,Μπέρμινχαμ έχουν πλέον μη λευκή πλειονότητα,ποιος τους κατουράει?
Ολλανδία έχουν παρακμάσει από τα χασίσια και τους ημιαράπηδες από τις αποικίες και οι Αυστριακοί είναι οι αιώνιοι βλάχοι περιμένουν ακόμα τον Κάιζερ να τους σώσει.Το Λουξεμβούργο,Ελβετία κτλ υπάρχουν απλά γιατί προστατεύουν τις καταθέσεις των Γερμανών και δε συμφέρει το κέντρο να τους διεμβολίσουν.
Το Βέλγιο έχει μόνο τις Βρυξέλλες λόγω κέντρου ΕΕ δηλαδή συμβιβασμού Γερμανών,Γάλλων για να κρατάνε τα προσχήματα,αλλιώς τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα,παπάρια μάντολες.Δεν έχουν ούτε ένα προιόν της προκοπής.
Μόνο χώρες με εξτρά πλουτοπαραγωγικές πηγές όπως η Νορβηγία λόγω πετρελαίου μπορούν να κοντράρουν τους Γερμανούς στα ίσα.Αλλιώς είναι χαμένοι από χέρι,δεν μπορούν να παραγάγουν ο,τιδήποτε που να είναι ανώτερο από το αντίστοιχο γερμανικό.Οι Φινλανδοί είναι ειδική περίπτωση λόγω παραδοσιακών σχέσεων με πρώην ΕΣΣΔ και πλουτοπαραγωγικών πηγών ξύλου κτλ αλλά εκεί είναι πολύ δύσκολα για ξένους πού να μάθει ο άλλος φινλανδικά και να τα πράττει στους μείον 20?Είναι η δυσκολότερη γλώσσα της Ευρώπης οπότε ουσιαστικά κανείς δε στρέφεται εκεί.Και είναι και ρευστοί,εξαρτώνται πολύ από τα γούστα του Πούτιν.
Ουσιαστικά όλοι εξαρτώνται από την κεντρική δύναμη δηλαδή τη Γερμανία.Η Γερμανία κάνει κουμάντο σε όλα,ποιος θα πάρει πόσα τι θα γίνει κτλ γιατί ελέγχει την παραγωγή.Είναι το κέντρο που λένε.
Για πήγαινε Σουηδία να δεις?δεν τολμάει ο εργοδότης να κάνει της βρωμιές που κάνει στη Γερμανία!Ουτε να το σκεφτεί.Όλα στη Σουηδία είναι τσάμπα!Το οδοντίατρο που λες ότι έσακσες τρελλά λεφτά θα τον είχες τσάμπα στη Σουηδία.Ασε τα επιδόματα που μπορείς να ζεις μ'αυτά και να μη δουλεύεις.
  Ναι στη Γερμανία δεν έχει Τούρκους άραβες και Πακιστανούς  :jerking: :2funny:

George Alexidis
Πριν από 1 ημέρα
σχετικά καλό σπίτι. Τα περισσότερα είναι για τον πέοντα και τα χρυσοπληρώνεις ειδικά σε μεγάλες πόλεις. Στην Ελλάδα είναι σαφώς καλύτερα τα σπίτια, αλλά πάσχουμε για παράδειγμα στην αποχέτευση σε συγκριση με την Γερμανία. Αυτά, καλορίζικο!!!!

Kman αν μου αρεσε το κρυο θα πηγαινα στη Δανια.

Στην Ελλαδα οπως καταλαβαινεις αυτο μονο το καλοκαιρι θα μπορουσαμε να το κανουμε γιατι δεν εχουν θερμανση τα σπιτια. Με την κουβερτα παμε για χεσιμο.
Τουλαχιστον βεβαια εχουμε την τουαλετα ολη δικη μας. Εγω εχω και προστατη οποτε πιτσιλαω λιγο γυρω γυρω οταν παω για κατουρημα. Αντε τωρα να εχεις συγκατοικους και να σου κανουν παρατηρηση που λερωνεις με κατουρα γυρω γυρω.

Θελω να δω κι εγω φωτογραφια με ρωσικο κωλοχαρτο.
Ελλάδα γιά να χέσεις όπως εγώ πρέπει να έχεις από πριν ανοίξει το θερομσύφωνο  :2funny:
   Εγώ κατουράω στο νυπτίρα σπάνια στην τουαλέτα  :2funny:δοκίμασε το είναι πολύ άνετο :2funny:  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξερω ομως νοεβηγικα

Μπορώ να βάλω αλλά γιατί σε νοιάζει?Γιατί είστε τόσο πονηρομαλάκες?
Γενικά οι εκτιμήσεις σας είναι για τον πούτσο αφού ρίχνω ταυτόχρονα 500 στοιχεία να σε παραπλανήσουν.
Ετσι είστε συνεχώς προ εκπλήξεων.Το δικαιολογεί βέβαια ο μέσος όρος αυτό,είναι σημαντικός ο μέσος όρος,δεν αποφεύγεις τόσο εύκολα.
Θα βάλω,όπως έβαλα βεβαίωση αποδοχών με το ελληνικό επώνυμο που ζήτησες και φυσικά έκανες την πάπια.
Και τώρα την πάπια θα κάνεις αλλά τέτοιοι είστε,κανονικά δεν έπρεπε να ασχολείται κανείς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ξερω ομως νοεβηγικα
Συγγνώμη μη του βάζεις δύσκολα  :2funny:εγώ πιστεύω ότι ούτε Γερμανικά ξέρει  :2funny:μόνο να πάει να πάρει ψωμί  :2funny:.Ελεγε ότι ξέρει Πολωνικά αλλά ο Φιντέλ που τον συνάντησε στην Κρακοβία είπε ότι δεν ήξερε τίποτα  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να πάρτο  
  Εχεις μείνει δυστηχώς 20 χρόνια πίσω.Δε συμφέρει τα μαγαζιά να πουλάνε το κωλόχαρτο που λες γιατί κάνει μόνο 4-10 ρούβλια όταν αυτό της φωτογραφίας κάνει 68 ρούβλια.Σαν τρελλός έψαχν να βρω το φτηνό κωλόχαρτο γιά να το βάλω στο πάτωμα του Lada όταν έμπαζε νερά  :2funny: και δεν είχε πουθενά!μέσω ιντερνέτ το παράγγειλα  :2funny:
Για πήγαινε Σουηδία να δεις?δεν τολμάει ο εργοδότης να κάνει της βρωμιές που κάνει στη Γερμανία!Ουτε να το σκεφτεί.Όλα στη Σουηδία είναι τσάμπα!Το οδοντίατρο που λες ότι έσακσες τρελλά λεφτά θα τον είχες τσάμπα στη Σουηδία.Ασε τα επιδόματα που μπορείς να ζεις μ'αυτά και να μη δουλεύεις.
  Ναι στη Γερμανία δεν έχει Τούρκους άραβες και Πακιστανούς  :jerking: :2funny:

Μα αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.Εμένα το όνειρό μου δεν είναι να ψωλάρω ανυπερθέτως νομίζοντας οτι έχω πιάσει την καλή.Δε με ενδιαφέρει η Σουηδία και τα δικαιώματά της.
Εμένα με ενδιαφέρει η σκληρή εργασία η προσπάθεια,η επικράτηση δια της ανωτερότητος,δε γουστάρω σοσιαλιστικά μοντέλα.
Γερμανία έχει όντως πολλούς Τούρκους αλλά κάνουνε τα πάντα να τους διώξουνε και γελοίους λαθρο που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑ και που επίσης προσπαθούν να διώξουνε ,δεν είναι το χάλι της Σουηδίας με το 40% μουσλιμιών στο Μάλμοε.Αυτά τα χάλια δεν υπάρχουν σε καμία γερμανική πόλη,μόνο σε γκέττο μεγάλων πόλεων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.Εμένα το όνειρό μου δεν είναι να ψωλάρω ανυπερθέτως νομίζοντας οτι έχω πιάσει την καλή.Δε με ενδιαφέρει η Σουηδία και τα δικαιώματά της.
Εμένα με ενδιαφέρει η σκληρή εργασία η προσπάθεια,η επικράτηση δια της ανωτερότητος,δε γουστάρω σοσιαλιστικά μοντέλα.
Γερμανία έχει όντως πολλούς Τούρκους αλλά κάνουνε τα πάντα να τους διώξουνμε και γελοίους λαθρο που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑ και οι πουστοιταλοί που επίσης προσπαθούν να διώξουνε ,δεν είναι το χάλι της Σουηδίας με το 40% μουσλιμιών στο Μάλμοε.Αυτά τα χάλια δεν υπάρχουν σε καμία γερμανική πόλη,μόνο σε γκέττο.
Φοβερά όνειρα να ζεις σε ένα χώρο που σου έδωσαν στη δουλειά σου να κοιμάσαι,που δεν έχει ούτε κουρτίνες,να δουλεύεις 15 ώρες τη μέρα γιά γελοία ποσά και να γαμάς μιά φορά το εξάμηνο δίνοντας τα λεφτά που μάζευες 6 μήνες κάνοντας οικονομία  :2funny:.
  Γεμάτη αραπάδες είναι η Γερμανία  :2funny:τυφλός είσαι και δεν τους βλέπεις? :2funny:Τι δε βιάζουν στη Γερμανία?δεν κλέβουν?δε μαχαιρόνουνε κόσμο?μόνο το Μάλμοε νομίζεις είναι έτσι?αν δε βγαίνεις έξω από το κτήριο της δουλειάς σου που να τους δεις? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom