διευρευνω τη δυνατοτητα επαγγελματικης δραστηριοποιησης σε γαλλια, ισπανια, ιταλια, σλοβακια, τσεχια, εσθονια, με αυτη τη σειρα.
Από τις ευρωπαικές χώρες που έχω δει η μόνη πλουσιότερη από τη Γερμανία είναι η Νορβηγία.Βέβαια δεν έχω πάει Ελβετία.Δεν πιστεύω οτι υπάρχει άλλη πλουσιότερη χώρα στην Ευρώπη(δε μιλάμε για κρατίδια Λιχτενστάιν κι έτσι).
Δηλαδή παραπάνω λεφτά από το μέσο Γερμανό βγάζουν μόνο ο μέσος Ελβετός και ο μέσος Νορβηγός,κανένας άλλος.Αυτά βέβαια για όσους τους ενδιαφέρουν οι μέσοι όροι και λοιπές πίπες αφού ο τιτάνας Βαλκάνιος περιφρονεί πάντοτε τους μέσους όρους όντας σε ακραία σημεία της καμπύλης.
Αν όμως πιστεύετε οτι πιθανότατα θα παλαντζάρετε στο μέσο όρο και δη στο μέσο όρο των ξένων,τότε καλύτερη χώρα από τη Γερμανία που να είναι αρκούντως μεγάλη,πρακτικά δεν υπάρχει.Δεν είναι οτι κερδίζει κάποιος κάτι πηγαίνοντας Σουηδία ή Ολλανδία π.χ. αφού το οικονομικό επίπεδο είναι το ίδιο ή χαμηλότερο της Γερμανίας.Μπορεί να κερδίζει στα σημεία π.χ. να ψωλάρει περισσότερο Σουηδία λόγω σοσιαλισμού ενώ Γερμανία θα του σκίσουν τα πρέκια στη δουλειά.
Αλλά να βγάλει περισσότερα αποκλείεται.Η Γερμανία είναι πολύ καλή για άτομα που θέλουν να δουλέψουν σκληρά,το ίδιο και οι ΗΠΑ.Δεν είναι για ψώλωνες,χέστες,αδύναμους,μη μου άπτου,κλάψες κτλ.
Οποιος όμως θέλει να δουλέψει θα ευχαριστηθεί δουλειά Γερμανία.Θα δουλέψει σαν Αράπης,είναι η απόλυτη χώρα για δουλειά μετά τις ΗΠΑ βέβαια που σου πίνουν το αίμα με το καλαμάκι αλλά ΗΠΑ γουστάρεις γιατί έχεις ένα shot να γίνεις πλούσιος μόνο δια της σκληρής ατομικής εργασίας κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο Ευρώπη αφού θα στα φάνε οι φόροι των σοισαλιστών.Ευρώπη δηλαδή υπάρχει ταβάνι που δε σε συμφέρει πρακτικά να το ξεπεράσεις γιατί από εκεί και πέρα σου παίρνουν τα περισσότερα οπότε κάθεσαι στα αυγά σου.ΗΠΑ sky is the limit,εκεί είναι το απόλυτο πεδίο για Βαλκάνιους έχουμε τεράστια φυσική υπεροχή.
Βέβαια εκεί μας μπλοκάρουνε με βίζες κτλ δε θέλουν να μπούμε μέσα να τους γαμήσουμε τη χώρα και αφήνουν ποσοστά από τις επιθυμητές εθνικότητες π.χ. 30% Γερμανοειδείς,20% Wasps,10% αράπηδες,15% Λατίνους κτλ.