barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
ρουφα ξανα τ αυγο σου λοιπον
Ρε παπάρα, δεν αντιπαρατέθηκα εγώ σε αυτό, αρχίζεις και τα χάνεις.
ρουφα ξανα τ αυγο σου λοιπον
δεμ αντιπαρατιθομαι μαζι σουΡε παπάρα, δεν αντιπαρατέθηκα εγώ σε αυτό, αρχίζεις και τα χάνεις.
δεμ αντιπαρατιθομαι μαζι σου
Δεν μπορει να γινει αυτο γιατι απεχουμε παρασάγγας σε γνωση στο θεμα
Σε τρολλαρω λιγο απλα
Επαιρνα 1200 λιρες αλλά βγάζοντας τηλ και ενοικίο μου μένουν 800 περιπου. Αυτά είναι τα χρήματα που τα κάνω ότι θέλω, έχοντας πληρώσεις λογαριασμους ενοικία μέσα μεταφοράς. Δεν είναι καθόλου λίγα.
δεν θα μένει στο θερετροΜπράβο.
Εννοείται, δεν το παίζω γνώστης, απλά για Αυστρία και ειδικά σε τουριστικά θέρετρα έχω ακούσει οτι είναι ακριβή η ζωή.
Να φας
τριανταΚαι πόσες μέρες του μήνα θα ζει σε Σαλτσμπουργκ και Ινσμπρουκ με τα 1300;
σπίτι φαντάζομαι δωμάτιο με κοινή τουαλέτα μαζί με καμμιά 7-8 άλλους ... και 800 λίρες στην Αγγλία είναι καλές για να φυτοζωείς... ακόμη και με σπίτι, λογαριασμούς και μεταφορές πληρωμένες...
τριαντα
ναι μεχρι να βρει καλύτερη δουλειά ξ να παντρευτεί καλα ειναι κι ετσιεξαρτάται τι θεωρείς ζωή... αν θεωρείς ζωή μια Παρασκευή βράδυ στην πάμπ με μισή πίντα όλο το βράδυ ναι ... αλλιώς δεν είναι ζωή είναι φυτοζώισμα...
δεν θα μένει στο θερετρο
Θα μένει στην πολη η δίπλα απο αυτη
Αυστρια γενικα ειναι τιμες λιγο πανω απο ελλαδα σε ολα
Σπιτια τα διπλα.. Αλλα κ διπλοι μισθοι
Σγω αν δεν ημουν Ελβετια μονο Αυστρία θα πηγαινα
Οι αλλες χωρες δεν πολυλενε κατι
Με 4 άλλους όχι 7-8. Και δεν φυτοζωείς καθόλου. Αλλά παντού shared είναι. και αν κάνεις και δεύτερη part time δουλεία είσαι πολύ καλά. Αλλά εγώ δεν ήθελα να φορτώσω τη ζωή μου πολύ. Ηθελα να έχω και χρόνο να βγαίνω.
πεσε για υπνο ρε μλκανα πας που ρε παίκτη μου με 800 λιριά τον μήνα ? αντε σε κανένα πάρκο στο παγκάκι με καφέ από τα Nero (μικρό και όχι μεγάλο) και κανένα χάμπουργκερ από McDonalds ή fish&chips τηγανισμένα σε ορυκτελαιο ...
αντε και κανένα μουσείο να κόβεις βόλτες μέσα (από τα κρατικά γιατί στα ιδιωτικά έχει και είσοδο)...
εξαρτάται τι θεωρείς ζωή... αν θεωρείς ζωή μια Παρασκευή βράδυ στην πάμπ με μισή πίντα όλο το βράδυ ναι ... αλλιώς δεν είναι ζωή είναι φυτοζώισμα...
ναι μεχρι να βρει καλύτερη δουλειά ξ να παντρευτεί καλα ειναι κι ετσι
Απο να κοπριτευει στις καφρτεριες μεχρι τα σαραντα στην ελλαδα κ μετα να ψοφησει
Ειπαμε για έναν μονο η προοπτικη ειναι χαμηλη
Ομως με. Την πάροδο τοθ χρονου τα πραγματα βελτιώνονται
ναι μεχρι να βρει καλύτερη δουλειά ξ να παντρευτεί καλα ειναι κι ετσι
Απο να κοπριτευει στις καφρτεριες μεχρι τα σαραντα στην ελλαδα κ μετα να ψοφησει
Ειπαμε για έναν μονο η προοπτικη ειναι χαμηλη
Ομως με. Την πάροδο τοθ χρονου τα πραγματα βελτιώνονται
πεσε για υπνο ρε μλκα
Ουστ
Γκουτεναχτ
Δουλευουμε πρωι
Εντάξει ρε, αν ονειρεύεται οτι θα πάει άγνωστος μεταξύ αγνώστων και θα πάρει την πρώτη 5ετία διευθυντική θέση, με μπόνους και χλιδάτη ζωή, στα 30 του, ας μείνει εδώ. Και εδώ την ίδια ζωή μπορεί να........ ονειρεύεται.
δεν υπαρζουν χλιδατες ζωεςΕντάξει ρε, αν ονειρεύεται οτι θα πάει άγνωστος μεταξύ αγνώστων και θα πάρει την πρώτη 5ετία διευθυντική θέση, με μπόνους και χλιδάτη ζωή, στα 30 του, ας μείνει εδώ. Και εδώ την ίδια ζωή μπορεί να........ ονειρεύεται.
δεν είπαμε να πάρει διευθυντική θέση... αν πάς χωρίς προσόντα σε ξένη χώρα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως θα αποκτήσεις προσόντα και όχι πως θα την βγάζεις καθαρή με 800 λίρες εφ'ορου ζωής..
δεν θα μένει στο θερετρο
Θα μένει στην πολη η δίπλα απο αυτη
Αυστρια γενικα ειναι τιμες λιγο πανω απο ελλαδα σε ολα
Σπιτια τα διπλα.. Αλλα κ διπλοι μισθοι
Σγω αν δεν ημουν Ελβετια μονο Αυστρία θα πηγαινα
Οι αλλες χωρες δεν πολυλενε κατι