Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Ρε παπάρα, δεν αντιπαρατέθηκα εγώ σε αυτό, αρχίζεις και τα χάνεις.  :headbaning1:
δεμ αντιπαρατιθομαι μαζι σου
Δεν μπορει να γινει αυτο γιατι απεχουμε παρασάγγας σε γνωση στο θεμα
Σε τρολλαρω λιγο απλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
δεμ αντιπαρατιθομαι μαζι σου
Δεν μπορει να γινει αυτο γιατι απεχουμε παρασάγγας σε γνωση στο θεμα
Σε τρολλαρω λιγο απλα

Μπράβο.
Εννοείται, δεν το παίζω γνώστης, απλά για Αυστρία και ειδικά σε τουριστικά θέρετρα έχω ακούσει οτι είναι ακριβή η ζωή.
Να φας  :shit: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επαιρνα 1200 λιρες αλλά βγάζοντας τηλ και ενοικίο μου μένουν 800 περιπου. Αυτά είναι τα χρήματα που τα κάνω ότι θέλω, έχοντας πληρώσεις λογαριασμους ενοικία μέσα μεταφοράς. Δεν είναι καθόλου λίγα.

σπίτι φαντάζομαι δωμάτιο με κοινή τουαλέτα μαζί με καμμιά 7-8 άλλους ... και 800 λίρες στην Αγγλία είναι καλές για να φυτοζωείς... ακόμη και με σπίτι, λογαριασμούς και μεταφορές πληρωμένες...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Μπράβο.
Εννοείται, δεν το παίζω γνώστης, απλά για Αυστρία και ειδικά σε τουριστικά θέρετρα έχω ακούσει οτι είναι ακριβή η ζωή.
Να φας  :shit: :grin:
δεν θα μένει στο θερετρο
Θα μένει στην πολη η δίπλα απο αυτη
Αυστρια γενικα ειναι τιμες λιγο πανω απο ελλαδα σε ολα
Σπιτια τα διπλα.. Αλλα κ διπλοι μισθοι
Σγω αν δεν ημουν Ελβετια μονο Αυστρία θα πηγαινα
Οι αλλες χωρες δεν πολυλενε κατι

IRAKLEIO.STUDIO

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
0
σπίτι φαντάζομαι δωμάτιο με κοινή τουαλέτα μαζί με καμμιά 7-8 άλλους ... και 800 λίρες στην Αγγλία είναι καλές για να φυτοζωείς... ακόμη και με σπίτι, λογαριασμούς και μεταφορές πληρωμένες...

Με 4 άλλους όχι 7-8. Και δεν φυτοζωείς καθόλου. Αλλά παντού shared είναι. και αν κάνεις και δεύτερη part time δουλεία είσαι πολύ καλά. Αλλά εγώ δεν ήθελα να φορτώσω τη ζωή μου πολύ. Ηθελα να έχω και χρόνο να βγαίνω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εξαρτάται τι θεωρείς ζωή... αν θεωρείς ζωή μια Παρασκευή βράδυ στην πάμπ με μισή πίντα όλο το βράδυ ναι ... αλλιώς δεν είναι ζωή είναι φυτοζώισμα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
εξαρτάται τι θεωρείς ζωή... αν θεωρείς ζωή μια Παρασκευή βράδυ στην πάμπ με μισή πίντα όλο το βράδυ ναι ... αλλιώς δεν είναι ζωή είναι φυτοζώισμα...
ναι μεχρι να βρει καλύτερη δουλειά ξ να παντρευτεί καλα ειναι κι ετσι
Απο να κοπριτευει στις καφρτεριες μεχρι τα σαραντα στην ελλαδα κ μετα να ψοφησει
Ειπαμε για έναν μονο η προοπτικη ειναι χαμηλη
Ομως με. Την πάροδο τοθ χρονου τα πραγματα βελτιώνονται

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
δεν θα μένει στο θερετρο

Είχα πάει προ 6-7ετίας στην κοιλάδα Val Gardena διακοπές (το λεγόμενο τριεθνές αν δεν κάνω τραγικό λάθος) και από ανθρώπους που συζητούσαμε μου είχαν πει οτι ήταν αρκετά ευχαριστημένοι παρόλη την ακρίβεια. Φυσικά χωρίς να μιλήσουμε για αριθμούς ούτε για φύση εργασίας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με 4 άλλους όχι 7-8. Και δεν φυτοζωείς καθόλου. Αλλά παντού shared είναι. και αν κάνεις και δεύτερη part time δουλεία είσαι πολύ καλά. Αλλά εγώ δεν ήθελα να φορτώσω τη ζωή μου πολύ. Ηθελα να έχω και χρόνο να βγαίνω.

να πας που ρε παίκτη μου με 800 λιριά τον μήνα ? αντε σε κανένα πάρκο στο παγκάκι με καφέ από τα Nero (μικρό και όχι μεγάλο) και κανένα χάμπουργκερ από McDonalds ή fish&chips τηγανισμένα σε ορυκτελαιο ...

αντε και κανένα μουσείο να κόβεις βόλτες μέσα (από τα κρατικά γιατί στα ιδιωτικά έχει και είσοδο)...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
να πας που ρε παίκτη μου με 800 λιριά τον μήνα ? αντε σε κανένα πάρκο στο παγκάκι με καφέ από τα Nero (μικρό και όχι μεγάλο) και κανένα χάμπουργκερ από McDonalds ή fish&chips τηγανισμένα σε ορυκτελαιο ...

αντε και κανένα μουσείο να κόβεις βόλτες μέσα (από τα κρατικά γιατί στα ιδιωτικά έχει και είσοδο)...
πεσε για υπνο ρε μλκα
Ουστ  :happy:
Γκουτεναχτ
Δουλευουμε πρωι  :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Εντάξει ρε, αν ονειρεύεται οτι θα πάει άγνωστος μεταξύ αγνώστων και θα πάρει την πρώτη 5ετία διευθυντική θέση, με μπόνους και χλιδάτη ζωή, στα 30 του, ας μείνει εδώ. Και εδώ την ίδια ζωή μπορεί να........ ονειρεύεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απο να κοπριτευει στις καφρτεριες μεχρι τα σαραντα στην ελλαδα κ μετα να ψοφησει

αν περιμένει να παντρευτεί για να κάνει το οκτακοσάρι 1600 σώθηκε... εγώ θα του πρότεινα να γραφτεί σε κάποια τεχνική σχολή ή επαγγελματική σχολή να μάθει κάποιο επάγγελμα ή τέχνη και να πάρει την πιστοποίηση...

IRAKLEIO.STUDIO

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
0

Στην Ελλάδα έρχομαι μόνο για να γαμάω. Τις πουτάνες δεν τις πάω. Α, και για μπάνια φυσικά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εντάξει ρε, αν ονειρεύεται οτι θα πάει άγνωστος μεταξύ αγνώστων και θα πάρει την πρώτη 5ετία διευθυντική θέση, με μπόνους και χλιδάτη ζωή, στα 30 του, ας μείνει εδώ. Και εδώ την ίδια ζωή μπορεί να........ ονειρεύεται.

δεν είπαμε να πάρει διευθυντική θέση... αν πάς χωρίς προσόντα σε ξένη χώρα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως θα αποκτήσεις προσόντα και όχι πως θα την βγάζεις καθαρή με 800 λίρες εφ'ορου ζωής..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
δεν υπαρζουν χλιδατες ζωες
Στοχος. Στην ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ. ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 3500-4000 ΝΕΤΟ
αυτα που φανταζεστε ξεχαστε τα
Εισοδηματα δγλ 80-100Κ νετο, το χρονο, εκτος ελβετια κ νορβηγια δεν παίζουν ΠΟΥΘΕΝΑ εντος ΕΕ
Ειναι για το 1% του πληθυσμου ΣεΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ
Για Ελλαδα για το 0.01% στο αμεσο. Μελλον

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
δεν είπαμε να πάρει διευθυντική θέση... αν πάς χωρίς προσόντα σε ξένη χώρα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως θα αποκτήσεις προσόντα και όχι πως θα την βγάζεις καθαρή με 800 λίρες εφ'ορου ζωής..

Εντάξει, δε μας είπε ο τύπος οτι αυτό είναι το όνειρό του ή οτι αυτό περιμένει για όλη του τη ζωή, εμείς το ξεχειλώσαμε λιγάκι. Έχεις δίκιο, φαντάζομαι οτι υπάρχουν δυνατότητες αν θέλεις και έχεις όρεξη να αποκτήσεις κάποιες δεξιότητες που δεν έχεις στο εξωτερικό.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
636
Πόντοι
96
δεν θα μένει στο θερετρο

Ξερεις Γερμανικα μαλλον και αυτο σε βοηθαει πολυ
Αν και εχω ακουσει οτι οι Αυστριακοι ειναι λιγο ρατσιστες με τους ελληνες, ισχυει;

Μια κοπελα τα λεγε που ειχε απειρα προσοντα και αψογα γερμανικα και ετρωγε αγριο μπουλινγκ στη δουλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom