Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Και όχι μόνο..
Κοινωνικά η Γερμανία διανυει περιοδο παρακμής,μια ματιά στην πολιτικη σκηνή της χώρας αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι έχουν χάσει τη μπάλα.

Με ολους όσους μιλάω μου προτείνουν για επόμενο σταθμό,την Ελβετία.
Αλλά και την Αυστρία..

ρε φιλε τι περιοδο παρακμης κυβρρνα την ευρωπη και απο τις πιο ισχυρες στον κοσμο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε φιλε τι περιοδο παρακμης κυβρρνα την ευρωπη και απο τις πιο ισχυρες στον κοσμο
κοινωνικα ειπε ρε τυπε, όχι οικονομικα και πολιτικα.
και παγκοσμίως κυβερνα η αμερικη δεν σημαινει ότι κοινωνικα είναι καλα.
γεματη γκετο, αστεγους, εγκληματικοτητα...

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
κοινωνικα ειπε ρε τυπε, όχι οικονομικα και πολιτικα.
και παγκοσμίως κυβερνα η αμερικη δεν σημαινει ότι κοινωνικα είναι καλα.
γεματη γκετο, αστεγους, εγκληματικοτητα...

και κοινωνικα ποιες χωρες ειναι καλυτερα?

Dokari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
154
Πόντοι
280
Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, καλο θα ήταν ενα αναγνωριστικό ταξίδι για να δει κάποιος τα πράγματα απο τη δική του οπτική γωνία. Εχω φίλο μου που έφυγε και δεν γύρισε ποτέ και φίλο μου που έπαιρνε ενα κάρο λεφτά αλλα δεν την παλευε με τίποτα και τσακιστικε πισω.
Ειχα κανει ενα τέτοιο ταξίδι προ πενταετίας σε ενα χωριο της Ελβετίας και ενω μου άρεσε πάρα πολύ, τελικά κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να εγκατασταθω εκει,μακροπροθεσμα θα μ'επνιγε. Ευτυχώς έφτιαξαν τα οικονομικά μου και δεν ψαχνω πλεον να φυγω...
Βρείτε φτηνά αεροπορικά, ψάξτε καλα και το airbnb και διαθεστε ενα μικρό ποσό.
Καλές είναι οι συμβουλές από αυτούς με εμπειρία, αλλα ειναι με τα δικα τους μέτρα και σταθμά.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, καλο θα ήταν ενα αναγνωριστικό ταξίδι για να δει κάποιος τα πράγματα απο τη δική του οπτική γωνία. Εχω φίλο μου που έφυγε και δεν γύρισε ποτέ και φίλο μου που έπαιρνε ενα κάρο λεφτά αλλα δεν την παλευε με τίποτα και τσακιστικε πισω.
Ειχα κανει ενα τέτοιο ταξίδι προ πενταετίας σε ενα χωριο της Ελβετίας και ενω μου άρεσε πάρα πολύ, τελικά κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να εγκατασταθω εκει,μακροπροθεσμα θα μ'επνιγε. Ευτυχώς έφτιαξαν τα οικονομικά μου και δεν ψαχνω πλεον να φυγω...
Βρείτε φτηνά αεροπορικά, ψάξτε καλα και το airbnb και διαθεστε ενα μικρό ποσό.
Καλές είναι οι συμβουλές από αυτούς με εμπειρία, αλλα ειναι με τα δικα τους μέτρα και σταθμά.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τοτε δεν έκλεβαν;Τι λες ρε φίλε;Τόσο μικρός ήσουν τότε που άκουγες παραμύθια;

Μαχαίρωνε ο Έλληνας κλεφτης για μια κάμερα,έσπαγε στο ξυλο γιαγιάδες μέσα στα σπίτια τους και τους σιδέρωνε τα μούτρα,ήξερε από καλάσνικοφ;

Εγώ θυμάμαι ότι το 90 ολες οι πολυκατοικιες των συμμαθητών μου είχαν ξεκλείδωτη την κεντρικη είσοδο και εγκληματικότητα ήταν να είχε κλαπεί το παπάκι του γείτονα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
και κοινωνικα ποιες χωρες ειναι καλυτερα?

Όπου δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι,τόσο απλά.

Στην Πράγα μισό χρόνο,ούτε για βιασμό,ούτε για δολοφονία άκουσα.
Κάνα ξύλο με τουρίστες και κλοπές..

Γερμανία,κάθε ΠΣΚ μαχαιρώματα,βιασμοί,δολοφονίες και σχεδόν πάντα οι θύτες μη Ευρωπαίοι. Πάντα αραβοτουρκοι και ότι άλλο τριτοκοσμικό έχει έρθει.

Σήμερα έβρεχε εδω,βλέπω ένα ATM σταματάω το αμάξι και πλησιάζω με κουκούλα.
2 κυρίες και ένας γέρος που περίμεναν στην ουρά,χλώμιασαν μέχρι να βγάλω την κουκούλα και την κάρτα ανάληψης.
Στην Πράγα δε θα είχαν γυρισει να με κοιτάξουν καν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΑΚΡΙΒΩΣ

Τι δεν έχει στις Σλαβικες χώρες;

Μουσλίμια,αριστερολούγκρες και φεμινίστριες.

Σλαβικες χωρες νιωθεις πολυ ωραια.Και σε χωριο να εισαι ειναι γαματα.
Εχουν μεγαλη ελευθερια κυριως στο γαμησι.
Γερμανια ειναι πολυ δυσκολο να χωθεις κοινωνικα,ο ξενος ειναι περιθωριοποιημενος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γερμανια.Εχει μαζεψει ολο το χαρτι.

Το έχει μαζέψει,αλλά δεν το δίνει σε όλους.
Πρέπει να το πάρεις μόνος σου.

Πόσοι μεταναστες είναι ικανοί να το πάρουν μόνοι τους;
Ξέρεις την απάντηση.

Ειδες σήμερα που μπήκε το HartzIV τι γινόταν στις τράπεζες,τα ATM και τα supermarket;
Αυτό ειναι το success story της Γερμανίας...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το έχει μαζέψει,αλλά δεν το δίνει σε όλους.
Πρέπει να το πάρεις μόνος σου.

Πόσοι μεταναστες είναι ικανοί να το πάρουν μόνοι τους;
Ξέρεις την απάντηση.

Ειδες σήμερα που μπήκε το HartzIV τι γινόταν στις τράπεζες,τα ATM και τα supermarket;
Αυτό ειναι το success story της Γερμανίας...

Εντάξει κρατάνε και απόθεμα.Δεν μπορούν να χρεωθούν όπως οι Αμερικανοί.Αλλά γενικά ο περισσότερος χρυσός,ευρώ,κεφάλαιο,τεχνογνωσία τα πάντα όλα είναι τώρα σε γερμανικά χέρια.Δίνονται στους πιστούς υπηρέτες του Ράιχ ανάλογα με την προσφορά τους.
Λάθροι,παπάρες,ψωλάδες κτλ δεν έχουν σχέση με την παραγωγή πλούτου οπότε δεν έχουν και μερίδιο στη διανομή.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
ακριβώς τύπε!Είμαι Ανύπαντρος ! αν δεν γουσταρω γυρναω στην χειροτερη...παντως οσοι φιλοι μου εφυγαν εστω και σαν σερβιτοροι δεν γυρισαν ποτε..
ελα γερμανια να γινεις ανθρωπος  ;)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εντάξει κρατάνε και απόθεμα.Δεν μπορούν να χρεωθούν όπως οι Αμερικανοί.Αλλά γενικά ο περισσότερος χρυσός,ευρώ,κεφάλαιο,τεχνογνωσία τα πάντα όλα είναι τώρα σε γερμανικά χέρια.Δίνονται στους πιστούς υπηρέτες του Ράιχ ανάλογα με την προσφορά τους.
Λάθροι,παπάρες,ψωλάδες κτλ δεν έχουν σχέση με την παραγωγή πλούτου οπότε δεν έχουν και μερίδιο στη διανομή.

Και πάλι μαλακες πιάστηκαν οι Γερμανοι.
Είδες πως το AFD ξεκωλιάζει καθημερινα τις λούγκρες στη βουλη;

Είδες τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι για μερικες μη Ευρωπαϊκές χώρες η Γερμανία πληρώνει τα νοσήλεια και την ασφαλεια ατόμων που δεν έχουν πατησει το πόδι τους εδώ,
απλά επειδή ένα μέλος της οικογένειάς του δούλεψε εδώ;
Και το κανει από το 1964.
Δηλαδή ήρθε ένας τουρκος και δούλεψε εδώ και η Γερμανία ασφαλιζει όλα τους συγγενείς πρώτου βαθμού που μένουν στην τουρκία.

Μόνο όσο αφορά την τουρκία προκειται για 336.000 περιπτώσεις και για δισεκατομμύρια ευρώ από το 1964.
Το ίδιο ισχύει για άλλες ΜΗ ευρωπαικες χώρες.

Θεωρείς αυτο το κράτος σοβαρό;

Το ξέρεις ότι η απευθείας χρηματοδότηση των ελληνικων τραπεζών είναι παράνομη;
Ότι όταν άνοιξαν τα σύνορα καταστρατήγησαν το Δουβλίνο ΙΙ,το νόμο περί ασύλου και το ίδιο τους το σύνταγμα;

Δε βλέπεις Γερμανούς συνταξιουχους που πρέπει να δουλεύουν και πέρα της συνταξιοδότησης τους,που πληρώνουν τα παντα,ενώ οι λάθρο είναι στην πούδρα;

Eιδες που 2 αφρικανους βιαστες,που ομολόγησαν μάλιστα,τους δίκασαν 2,5 χρόνια τον έναν και τον αλλο με αναστολή;

Θεωρείς αυτό το κρατος σοβαρό;
MΠΟΥΡΔΕΛΟ το κατηντησαν οι αριστεροι και εγω δε δέχομαι να πληρώνω φόρους για λαθρομουσλιμια ενω οι Ευρωπαίοι μαζεύουν pfand.

Καλύτερα στην Αυστρία ή την Ελβετία που σέβεται τους Ευρωπαίους μετανάστες εργαζόμενους,όχι όπως εδω που έχουν τους  γύφτους πιο προνομιουχους από τους Γερμανους.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Και πάλι μαλακες πιάστηκαν οι Γερμανοι.
Είδες πως το AFD ξεκωλιάζει καθημερινα τις λούγκρες στη βουλη;

Είδες τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι για μερικες μη Ευρωπαϊκές χώρες η Γερμανία πληρώνει τα νοσήλεια και την ασφαλεια ατόμων που δεν έχουν πατησει το πόδι τους εδώ,
απλά επειδή ένα μέλος της οικογένειάς του δούλεψε εδώ;
Και το κανει από το 1964.
Δηλαδή ήρθε ένας τουρκος και δούλεψε εδώ και η Γερμανία ασφαλιζει όλα τους συγγενείς πρώτου βαθμού που μένουν στην τουρκία.

Μόνο όσο αφορά την τουρκία προκειται για 336.000 περιπτώσεις και για δισεκατομμύρια ευρώ από το 1964.
Το ίδιο ισχύει για άλλες ΜΗ ευρωπαικες χώρες.

Θεωρείς αυτο το κράτος σοβαρό;

Το ξέρεις ότι η απευθείας χρηματοδότηση των ελληνικων τραπεζών είναι παράνομη;
Ότι όταν άνοιξαν τα σύνορα καταστρατήγησαν το Δουβλίνο ΙΙ,το νόμο περί ασύλου και το ίδιο τους το σύνταγμα;

Δε βλέπεις Γερμανούς συνταξιουχους που πρέπει να δουλεύουν και πέρα της συνταξιοδότησης τους,που πληρώνουν τα παντα,ενώ οι λάθρο είναι στην πούδρα;

Eιδες που 2 αφρικανους βιαστες,που ομολόγησαν μάλιστα,τους δίκασαν 2,5 χρόνια τον έναν και τον αλλο με αναστολή;

Θεωρείς αυτό το κρατος σοβαρό;
MΠΟΥΡΔΕΛΟ το κατηντησαν οι αριστεροι και εγω δε δέχομαι να πληρώνω φόρους για λαθρομουσλιμια ενω οι Ευρωπαίοι μαζεύουν pfand.

Καλύτερα στην Αυστρία ή την Ελβετία που σέβεται τους Ευρωπαίους μετανάστες εργαζόμενους,όχι όπως εδω που έχουν τους  γύφτους πιο προνομιουχους από τους Γερμανους.

ρε φιλε οντως ισχυουν αυτα που γραφεις? μου φαινονται υπερβολικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom